הדיון הרשמי של האזוריני ושאר הנבחרות הצעירות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏4/9/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

האזורי העפילו לשלב הפלייאוף בדרך ללחות של פתח תקווה. צמד לדה לוקה וצמד פלוס בישול לפרעון של מילאן בין שבעת השערים שכבשה איטליה לרשת של ליכטנשטיין.

2. skyday20 Member

האזוריני מופתעים בבית, ביינתים סנסצייה של נבחרת אירלנד שמובילה 3-1. ועכשיו יש הפסקת חשמל באמצע המשחק...

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם במפגש הקודם ביניהם הנבחרת נתקלה בקשיים לאחר שאיבדה יתרון שני שערים. הפסקת חשמל? הייתי אומר שהיא מתוכננת, אבל האזוריני כבר הבטיחו את המקום הראשון. מאוד אהבתי את ההרכב של מאנג'ה הדי התקפי, אולם ההגנה בתצוגה חלשה למדי.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: חניכיו של דביס מאנג'ה ייפגשו בפלייאוף העלייה לאליפות אירופה בישראל 2013 את המקבילה השבדית. צמד המשחקים ייערכו ב 12 וב 16 באוקטובר.

5. Muurad Member

סגל הנבחרת עד גיל 19 למוקדמות טורניר היורו עד גיל 19

Portieri: Leonardo Citti (Juventus), Alessio Cragno (Brescia), Luca Lezzerini (Fiorentina);

Difensori: Emanuele Allegra (Napoli), Mattia Nanni Monticone (Sampdoria), Nicola Murru (Cagliari), Giuseppe Nicolao (Napoli), Luca Piana (Sampdoria), Alessio Romagnoli (Roma), Daniele Rugani (Juventus);

Centrocampisti: Marco Benassi (Inter), Danilo Cataldi (Lazio), Emanuele Gatto (Torino), Simone Pasa (Inter), Matteo Ricci (Roma), Valerio Verre (Siena);

Attaccanti: Niccolò Belloni (Inter), Mauro Bollino (Palermo), Marco Frediani (Roma), Luca Garritano (Inter), Roberto Insigne (Napoli), Stefano Padovan (Juventus), Lorenzo Valerio Rosseti (Siena), Antonio Rozzi (Lazio).

אינסינייה 2.0 כאמור מקבל זימון - מהמשחק שיצא לי לראות של נאפולי בפרימברה אני מופתע דווקא שהקשר המצויין שלהם פורניטו לא ברשימה.
    מה שבולט לעין הוא שאין אפילו נציג אחד ממילאן בנבחרת.
    אהבתי מאוד לראות את בנאסי שלנו מקבל את הזימון - יופי של שחקן, אחד המובילים שלנו מתחילת העונה בפרימברה, ועם איכות הבעיטה המצויינת והמבנה הפיזי שלו שיאפשר לו לשחק כקשר הגנתי סטייל מוטה(עדיין טעון שיפור הגנתית) - אני גם רואה אצלו עתיד בסרייה א'. אולי לא בהכרח באינטר למרות שאני מקווה שיוכיח שהוא מספיק טוב, אבל בכל זאת.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/12
  6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שאנחנו לא טובים מספיק. עדיין תמוה לי שספראנצה, המגן השמאלי, וכריסטאנטה הנפלא, היו צריכים לקבל זימון. האחרון מציג כולות אדירות עבור שחקן בגילו (בן 17 בלבד) וייתכן שמשום גילו הצעיר לא קיבל את הזימון המיוחל.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://vivoazzurro.it/files/vivoazzurro.it/styles/player_page_large/public/media/news/Promo%20U21%20hp.Xxx

שוערים: בארדי (נובארה), קולומבי (מודנה), פרין (פסקרה).

שחקני הגנה: קאלדירולה (צ'זנה), קאפואנו (פסקרה), דה שיליו (מילאן), דונאטי (גרוסטו), פאראוני (אודינזה), מאזי (יובנטוס) רומאניולי (פסקרה) סאמפיריזי (ג'נואה).

שחקני קישור: קרימי (גרוסטו), פלורנצי (רומא), מארונה (יובנטוס), רוסי (ברשה), סאלה (המבורג), סאפונארה (אמפולי), ויויאני (פדובה).

שחקני התקפה: בוריני (ליברפול), דה לוקה (אטאלנטה), גביאדיני (בולוניה), אימובילה (ג'נואה) אינסינייה (נאפולי), לונגו (אספניול).

זה הסגל שהזמין דביס מאנג'ה לקראת צמד המפגשים הקריטים מול שבדיה שיתקיימו בשישי ובשלישי הבא. המשחק הראשון יתקיים בפסקרה ב21:00, והשני בקאלמאר ב18:00. אל שעראווי לא הוזמן עקב ההזמנה של פראנדלי, אבל אינסיניה ובוריני הידועים יותר כאן. פלורנצי שקיבל הרבה מחמאות לאחרונה לא הוזמן לנבחרת הבוגרת, אבל כולנו נקווה הסגל הזה יספיק כדי שאיטליה הצעירה תהיה כאן בישראל בקיץ הקרוב.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/12
  8. Muurad Member

אינסינייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

ההגנה קצת רעועה ולטעמי דוחפת גבוה מידיי כשהשבדים עם קצת ריכוז תופסים אותה עם המכנסיים למטה - אבל הצירופים בהתקפה מתחילים להיות תענוג של ממש. 1-0 אחרי עירנות של אימובלה בריבאונד אחרי בעיטה חופשית של אינסינייה - ונדמה שהשני הוא רק עניין של זמן.

ההגנה השבדית הגבוהה לא יודעת מה לעשות מול הננסים האלה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/12
  9. Jimmy Jazz Member

לא אכפת לי כל-כך באיזו קבוצה, אני רק רוצה שאינסינייה ואימובילה ישחקו ביחד על בסיס שבועי. הכימיה ביניהם נדירה.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

משחק ההגנה דווקא השתפר לדעתי עם הזמן, שמעו..אולי טעיתי בהערכה הפסימית שלי כי הדור הזה נראה שיש בו משהו מיוחד רק שהבעיה הגדולה היא שהאיטלקים התרכזו כנראה ביצירת שחקני התקפה מרהיבים אבל שכחו לייצר בלמים. מה שיש היום לא מזכיר ולא אפילו במעט את מה שהיה לנו פעם ועד שלא נחזור לרמה הזאת, אין מה לדבר על תארים. בונוצ'י וברצאלי זה לא הגנה לתואר עם כל הכבוד.

נאפולי צריכים לעשות הכל כדי לקנות את אימובילה בקיץ. איזה תיאום עיוור יש בינו לבין אינסינייה, פשוט כיף לראות. במחצית השנייה הם חייבים להיות יותר אפקטיביים ו"ציניים" ליד השער. כדאי ורצוי לסיים את העבודה הערב.

ממה שקראתי אז יש 13,000 צופים. מספר מכובד.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אימובילה לא חלוץ גדול, אבל הוא מושלם לרמות האלה. יש לו בדיוק מספיק מכל תכונה שחשובה לחלוץ. זה כנראה לא יספיק לרמות הכי גבוהות שיש (קבוצות צמרת, נבחרת, אירופה וכו'), אבל פה? מפלצת.

אם כבר מפלצות, פלורנצי. מעיף כדורים על 40-50 מטר על הסנטימטר לשחקן בכחול.

המזל שלנו זה שהקובני הזה שלהם עצלן שלא יודע לרדת מעמדת נבדל. הקו נבדל שלנו שברירי מאוד ואני מפחד כמו לא יודע מה מעקיצה שלהם עם כדור עומק.

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

יש ליקוי בהבנה בין ההגנה לקישור, השחקנים לא הכי מתואמים, קפואנו כמו בונוצ'י עושה לפעמים שטויות, מוסר קדימה חזק ומאבד את הכדור לאיזה קשר שבדי או מוסר לא טוב, הוא גם עלה לאגף השמאלי נדמה לי. פראסקטורה מתקשה טיפה הקשר הכורדי שלהם, הבחור המוכשר שמשחק בצד ימין וחותך תמיד לאמצע או מוסר לאמצע. אישאק וארמנטרוס חלוצים בכלל לא חלשים, מבטיחים הייתי אומר. בארדי השוער גם הפחיד אותי קצת, קרא בעיטה חופשית לא בצורה טובה. מצד שני, גם השוער השבדי לא משהו ומשם הגיע השער של אימובילה. טוב שהמחצית נגמרה רק כך, כי אחרת הנבחרת הצעירה הזאת הייתה נרדמת בשמירה והייתה סופגת שער שבדי שמפתיע שלא הגיע.

על הצירופים בנגיעה בין אינסיניה, דה לוקה, מארונה, פלורנצי, אימובילה והשאר, אין מילים. פשוט מרשים!

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יכול לומר שראיתי את הנבחרת הצעירה של ויירי ואינזאגי וגם לא את זו של דה רוסי וג'ילארדינו, אבל אני כן יכול לומר שהנבחרת הנוכחית היא כמה רמות מעל למה שהורגלנו בשנים האחרונות. זה לא רק ההתקפה כפי שדובר כאן רבות, שהיא באמת גדולה, אלא גם הקישור וההגנה שמכילים שחקנים באמת מצוינים. עושה רושם שגם השחקנים יודעים שהם טובים מאוד והנבחרת משחקת עם הרבה ביטחון שמשתקף בקו ההגנה המאוד גבוה ומשחק המסירות המתוחכם בחוד (ואני לא בא בטענות לשום דבר). לא יכול לחכות לברזיל 2014.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

למהל להסתכל כל כך רחוק? נקווה שנראה את החבר'ה האלה בישראל בקיץ הקרוב, אם ירצה אלוהי שיבוץ המבחנים בקיץ הקרוב אני אראה את המשחקים. רק שיגיעו, אינשללה.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו צריכים לשתוק. חמש או יותר תגובות מתלהבות במחצית = דיכאון בסוף המשחק.

דרך אגב, הבעיה האמיתית היחידה שיש לי עם ההתקפה היא קבלת ההחלטות. קצת יותר ניסיון ומודעות נדרשים לילדים האלה.

מצב נושא:
הנושא נעול.