הדיון הרשמי של האזוריני ושאר הנבחרות הצעירות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏4/9/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קפואנו ורומאניולי גם כן די הרשימו העונה בפסקארה (במיוחד הראשון), פרין כבר שנים מוגדר ככישרון גדול (אתם אמורים לזכור אותו מהאנדר 17), די-שיליו נראה די טוב במעט ששיחק אצלנו (היה אחלה בדרבי בתור מגן שמאלי, למרות שזאת לא העמדה הטבעית שלו).

בלי קשר לאליפות, האיכות ההתקפית של הדור הנ"ל זה משהו שאני לא זוכר בדורות הקודמים של האצורי, לפחות לא מאז שאני עוקב. באלוטלי, דסטרו, בוריני, אינסינייה, אל-שראווי, גביאדיני (שהמספרים שלו מגוכחים בקטע טוב), כמו גם אימובילה ופאלוסקי למרות שהם לדעתי חלשים יותר מהאחרים. עומק מרשים וזה חשוב מאוד, כי לרוב מעטים הכישרונות ששורדים את ההייפ, וככל שיש יותר כישרונות כך הסיכוי אמור להיות גבוה יותר שמתוכם ישרדו שחקנים שיהפכו להיות סופרסטארים.

2. uri מנהלים

מטיה דסטרו צורף לסגל.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהמחמאות הרבות שהרעפנו כאן לנבחרת יצרו סוג של נאחס. המאזן המושלם של האזוריני נקטע בתיקו 2-2 באירלנד, זאת לאחר שהנבחרת הייתה ביתרון של שני שערים.
    כבר בדקה הרביעית, דאפי כבש שער עצמי אומלל ולאחר מכן איטליה שלטה במשחק בצורה מוחלטת, אולם נרגעה כעבור חצי שעה. במחצית השנייה אימובילה הכפיל את היתרון עם בעיטה מדויקת לפינה מחוץ לרחבה. מאז איטליה נחה על זרי הדפנה ואירלנד שלטה בצורה מוחלטת במשחק, כשמנגד איטליה נראתה כל כך חלשה. כעשר דקות לאחר שערו של אימובילה, דסטרו נגע ביד ברחבה האיטלקית וגרם לפנדל אותו כבש בריידי, הקשר. לא עברו ארבע דקות וסנטון, קפטן הנבחרת, התקשה להרחיק כדור פשוט וקאנינגהאם כבש שער פשוט מצידו שהשווה את התוצאה ובצדק. אם לא די בכך, בזמן הפציעות קיבל וראטי אדום ישיר לאחר שבעט בחוזקה בשחקן יריב, באמת שזה היה דוחה.
    ההגנה איכזבה אותי ממש ומפליא אותי שעל אף שהיא מורכבת מאותם שחקנים מאז נפתח שלב המוקדמת, הנבחרת ספגה היום את אותה כמות שערים שספגה בכל משחקיה עד כה. לבארדי השוער אין לי טענות, הוא ביצע את הנדרש ממנו כראוי, אולם קאלדירולה, קפואנו ואפילו סאנטון גרמו לחוסר נחת בחלק האחורי. בניגוד אליהם, קרשנצי היה לא רע. הקישור היה סך הכל בסדר גמור, אבל חסר לי שם קשר אחורי פיזי שימנע מהיריב לחדור לרחבה. קישור של פלורנצי, וראטי, מארונה ואינסינייה הוא טכני בטירוף, אך חסר קשיחות ופיזיות. אולי ויויאני עונה על הדרישה הזאת? אימובילה כובש השער היה מאוד פעיל והגיע למספר מצבים אותם כשל לכבוש, לפעמים אפילו ניסה יותר מדי. מנגד, מדסטרו ציפיתי להרבה יותר. מעט מאוד פעולות חיוביות ראיתי ממנו ועל כן הוא הוחלף בפאלוסקי. אני מודע לאינפלציית החלוצים של הנבחרת, אך אל שארעווי וגביאדיני היו חסרים לי, אחד מהם לפחות היה ראוי לפתוח בהרכב.
    אם אנחנו מחפשים נקודה חיובית, אז טורקיה הפסידה להונגריה ביום שישי ולכן הפער בצמרת גדל לארבע נקודות. משחקה הבא של הנבחרת יתקיים בעוד שלושה חודשים כשהיא תארח את ליכטנשטיין למשחק קליל (המפגש הקודם הסתיים ב 7-2).

ההרכב (4-4-2):
    בארדי; סנטון, קפואנו, קלדירולה, קרשנצי; פלורנצי, מארונה, וראטי, אינסינייה; אימובילה, דסטרו.

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

המקום הראשון כמעט מובטח. המשחקים נגד ליכטנשטיין ואירלנד בספטמבר כנראה יהיו להכנה לקראת צמד המשחקים בשלב ההצלבה. שם אין תירוצים.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/12
  5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

עושה רושם שדביס מאנג'ה רק צריך להשתחרר מהחוזה שלו עם זאמפריני והדרך אל קוברצ'אנו סלולה.

די מתסכל שככה קוטעים את האספלט שפרארה סלל כל הדרך הזאת, לא הרבה זמן לפני השלב הקריטי והחשוב. לא מוציאים מאמן של נבחרת באמצע תהליך, בטח תהליך שעבד.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

דויס מאנג'ה הוא מאמנה הטרי של האצוריני

http://cdn.corrieredellosport.it/images/99/C_3_Media_1527099_immagine_oleft.Xxx

מאמנה של פאלרמו לשעבר אשר פוטר על ידי זמפריני בדצמבר האחרון וימלא את מקומו של צ'ירו פרארה. הבחירה במאנג'ה נעשתה בעיקר בעקבות גילו הצעיר וניסיון העבר שלו בקבוצות הצעירות של וארזה ופאלרמו. מילותיו של המאמן בן ה 38: "אני מודה לפדרציה על ההזדמנות הגדולה שהעניקו לי. לשמש כמאמנה של הנבחרת הצעירה זוהי אחת המשרות היוקרתיות בכדורגל האיטלקי. צ'זארה פראנדלי, מאמן הנבחרת הבוגרת משמש עבורי דוגמה ואני מתכוון להיות כמה שיותר דומה לו במובנים של הדרך בה הוא עובד ופילוסופית המשחק שלו. הייתי בר מזל לעבוד בכל מחלקות הנוער והן נתנו לי ניסיון רב". מבחנו הראשון של מאנג'ה יהיה ב 15 באוגוסט נגד הולנד.

מספר דברים היו גם לאריגו סאקי, האחראי על מחלקות הנוער, לומר על היחס לנוער באיטליה: "אם הטוטאל פוטבול היה פעם מחשבה של מישהו, כיום הוא נחוץ לכולם. עלינו לפתח את שחקני הנוער ולהאמין בהם יותר מבעבר. אנחנו רוצים שהקבוצות יכתיבו את הקצב וישחקו כדורגל. אתה לומד יותר כאשר אתה יוצר מאשר כשאתה הורס".

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

דויס מאנג'ה פירסם סגל רחב למשחק הבכורה שלו כמאמן האצוריני בעוד שבוע בדיוק נגד המקבילה ההולנדית.
    ארבעה שחקנים קיבלו זימוני בכורה- אלברטו מאזי, מאריו סאמפיריזי, פאולו פרסקאטורה וקארים לאריבי.

Portieri: Francesco Bardi (Novara), Simone Colombi (Modena), Mattia Perin (Pescara).

Difensori: Luca Caldirola (Cesena), Marco Capuano (Pescara), Alessandro Crescenzi (Pescara), Giulio Donati (Inter), Paolo Frascatore (Sassuolo), Alberto Masi (Juventus), Simone Romagnoli (Pescara), Mario Sampirisi (Genoa).

Centrocampisti: Alessandro Florenzi (Roma), Lorenzo Insigne (Napoli), Karim Laribi (Sassuolo), Luca Marrone (Juventus), Fausto Rossi (Juventus), Jacopo Sala (Amburgo), Riccardo Saponara (Empoli), Federico Viviani (Padova).

Attaccanti: Giuseppe De Luca (Varese), Ciro Immobile (Genoa), Samuele Longo (Inter), Alberto Paloschi (Chievo Verona).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/12
  8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

משחק מצויין בהתקפה של הנבחרת הצעירה באצטדיונה של קאמבור בעיר הפריזית לאווארדן (איפה ההולנדים כדי לאשר שככה אומרים?). פלורנצי בצד ימין, אינסיניה בצד שמאל, דה לוקה ואימובילה חלוצים מאוד ניידים הפעם מול ההגנה המאוד רכה של האורנייה ההולנדית, עושים המון לחץ ושוברים בקלות רבה את הנבחרת הכתומה. כבר בדקה הראשונה אני חושב שזה היה דה לוקה שמסר מעולה לאינסיניה שכבש בכדור מסובב מהגבול של הרחבה. את השער השני פספסתי, את השער השלישי, הרבה לחץ של הרביעיה הקדמית אחרי איבוד כדור, פלורנצי חופשי מקבל כדור שטוח לתוך הרחבה וכבר 3-0. יש להולנד כמה שחקנים טובים על האגפים, ולוק דה יונג מאוד מסוכן, אך קאלדירולה במקום. להגנה האיטלקית יש עוד להשתפר, אבל העיקר שמאנג'ה ימשיך בדרך של פרארה.

עוד מעט מחצית שנייה.

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

נו, אז איך היה?

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

גאזטה: "גם למרות שמאנג'ה החליף יותר מחצי קבוצה, המשחק היה בשליטה של הכחולים הקטנים שבזבזו צמד הזדמנויות לכבוש עם סאלה ואימובילה. לא רק וראטי, דסטרו ובוריני יש בנבחרת הזאת אלא גם פראסקאטורה וסאלה."

הולנד שיחקו קצת יותר טוב וגם הגיעו למצבים טובים, אבל בארדי היה מצויין בשער ושמר על רשת נקייה.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

גול גדול של אימובילה. איך הוא היה בשאר המשחק?

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/12
  12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדור של 2009 שקאזירגי הרס היה כל-כך מוכשר שגם עם מאמן גרוע הוא הצליח להוות בערך את הנבחרת הכי טובה ביורו שבו השתתף.

לראות תוצאה כזאת על המשחק הראשון של מאנג'ה (כשברור שהוא עוד לא הספיק לעשות יותר מדי) מעלה את התהייה - האם הדור הזה אפילו עוד יותר מוכשר? ברמה כזאת שהם יפרקו את כל מה שזז לא משנה מי המאמן?

המהלך ההוא של אינסינייה בסיום התקציר - ללקק את האצבעות. ההרחקה של פאנדב מגיעה בדיוק בזמן בשבילו. באמת שאין סיבה שהוא לא יפתח בהרכב בשני משחקי הליגה הראשונים של נאפולי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/8/12
  13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדור של 2009 היה אדיר וקשה לי להשוות בינו לבין הדור הנוכחי, אך היתרון הנוסף כרגע הוא בעמדת המאמן. אין ספק כי פרארה עשה עבודה הרבה יותר טובה מקזיראגי ונראה שגם מאנג'ה הולך בדרכו על סמך משחק הבכורה שלו. לצערי לא יכולתי/ שכחתי לצפות במשחק אתמול, אך לפי התגובה של יואב והתקציר אפשר להיות מעודדים, ובכל זאת, הגנה הולנדית אתם יודעים...
    משחקים מוצלחים נגד ליכטנשטיין ואירלנד ואוכל לצפות באנסינייה וחבורתו במו עיני.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איטליה תנצח את ליכטנשטיין, אבל אחרי המשחק מול אירלנד צריך לבדוק את מי נגריל במשחקי ההצלבה.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לורנצו אינסינייה נותר מחוץ לסגלו של מאנג'ה לשני המשחקים האחרונים במוקדמות אליפות אירופה. ביום חמישי פוגשים את אירלנד ובשני הבא את ליכטנשטיין.

Portieri: Francesco Bardi (Novara), Simone Colombi (Modena), Mattia Perin (Pescara);

Difensori: Luca Caldirola (Cesena), Marco Capuano (Pescara), Alessandro Crescenzi (Pescara), Mattia De Sciglio (Milan), Giulio Donati (Grosseto), Marco Davide Faraoni (Udinese), Paolo Frascatore (Sassuolo), Alberto Masi (Juventus), Simone Romagnoli (Pescara);

Centrocampisti: Marco Crimi (Grosseto), Alessandro Florenzi (Roma), Karim Laribi (Sassuolo), Luca Marrone (Juventus), Fausto Rossi (Brescia), Jacopo Sala (Amburgo), Riccardo Saponara (Empoli), Federico Viviani (Padova);

Attaccanti: Giuseppe De Luca (Atalanta), Stephan El Shaarawy (Milan), Manolo Gabbiadini (Bologna), Ciro Immobile (Genoa), Samuele Longo (Espanyol).

מצב נושא:
הנושא נעול.