בואו נעשה ביננו הסכם כזה: אם מישהו יספיק להוריד את הדמו, אז הוא מפיץ את זה פה ביננו, ככה זה יהיה אחד בשביל כולם, כולם בשביל אחד!
באתר הרשמי של SI כמובן... הקטע הוא שהאתר בטוח ייפול אחרי כמה דקות, מכיוון שיש להם שעה מדוייקת, שבה צפויים להיתו מליוני כניסות, ואיתן גם נפילת האתר... נקווה שמישהו יספיק.
יווווו.....איזה משחק!!! אהבתי את האופציה שאפשר להגיד לשחק שאם הוא רוצה חוזה חדש עליו להוכיח את עצמו, איזה אדיר. גם להציע למועדון שחק זה גדול, איזה דילים אני הולך לעשות... ההימורים נחמדים, זה מוסיף עניין... יום שישי הגדול..................... :!:
מישהו יודע איזה שעה יוצא הדמו? אם זה בבוקר, אני יכול להבריז מהבצפר ולהיות על האתר בול בשעה הזאת ולנסות להוריד, אם זה בצהריים או בערב, אני על האתר עד שאני מוריד.
כפי שאמרתי, יש להם שעון מדויק עד ליציאת הדמו. כרגע, הזמן שנותר הוא יום אחד,וכמעט 14 שעות. עכשיו תשע, משמע ביום שישי בשעה 1 בצהרים (חישבתי נכון?) ישוחרר הדמו! פאק! ביום שישי אני חוזר רק בשתיים ורבע הבייתה!!!
שמעו אתם יכולים להיות רגועים, אני מסיים ביום שישי מאוחר מאוד יחסית, אבל אני מקווה מאוד שיהיה לי את הדמו עד הערב. כמו שאמיל אמר לי בשיחה בינינו- זה כמו איידס, כל אחד מעביר לשני, ולאט לאט כולם מקבלים את זה, חוץ מזה - יהיה מלא מירורים להוריד מהם- כיאלו זה לא יהיה רק בשרת של SIGAMES אלה יהיה את זה בעוד עשרות אתרי מנג'ר נוספים, ויכול מאוד להיות שגם באתרים הישראלים, וגם אני מאמין שתוך מספר שעות אחריי יציאת הדמו יהיה את זה בקאזה, ולאט לאט כולם ישלחו לכולם ועד הערב כבר לכולם יהיה את זה, בכל אופן כשאני יגמור להוריד את זה אני ישים בקאזה שלי ויוכלו להוריד את זה, בקיצור- אל תדאגו- עד הערב לכולם יהיה את זה, (אני מקווה), בכל אופן אני הולך לחרוש את הדמו הזה, דיי אני מאמין שכבר בלילה הראשון אני בטוח יגמור את ה6 חודשים שהדמו מקציב לך ויפתח עונה עם קבוצה אחרת ביום שבת... אבל הכי מבאס זה שכשנשחק בדמו עוד יותר נרצה את המשחק המלא- כי יהיה בו מלא תיקונים של באגים וזה יהיה הגירסה המלאה עם כל הליגות כולל הישראלית ושם גם נוכל לשחק יותר מ6 חודשים, דיי אני כבר רואה איך אני רוצה את זה אחריי הדמו, לא נורא עוד יומיים הדמו!
אפרופו אתרים ישראלים, בלי לציין דמות אבל האתר הבכור דיי ירד מגדולתו. הדרך הכמעט בטוחה להשיג את הדמו יהיה להיכנס לתפוח הזהב (רמז עבה).. מקווה שעזרתי לפסימים
תגיד לי, אתה איזה סוכן חשאי? או אולי מרגל מטעם האו"ם, או בעצם אסיר נמלט? או שליח אלוהים? מאיפה אתה מביא את כל זה?! מה רמזים, די אם השטויות, יש לך משהו להגיד - אל תנסה למצוא כל מיני דבכים משונות להעביר אותו, פשוט תעביר אותו בצורה פשוטה, בצורה הישירה ביותר... בחייאת...
חחחח עד שהבנתי מה הוא כותב אז הוא כותב עם רמזים? נשבע לכם נראה לי אנחנו יותר מידי טיפשים בשביל להבין הודעות שלו! בקשר למנג'ר... אני לא יודע אם זה מקרה או מתנה מאלוהים אבל מחר התבטל לי שלוש שעות אחרונות!!! הייתי אמור לסיים מאוחר ואני יסיים מחר בשעה שלישית- בערך יהיה בבית ברבע ל-11, יהיה ישר על המחשב שאני יגיע . בקשר לאתר, כבר עכשיו יום לפניי הדמו לפחות עכשיו בשתיים ו-10 הוא נפל, ככה שאם יום לפני הדמו הוא יפול- אין לי ספק שבדמו הוא יפול, אבל אל תדאגו עד לערב יהיה פה את זה לכולנו.
דאלה אילן אבל מה זה משנה לי, אין לי אינטרנט מהיר, יקח לי שנים להוריד את זה. דרך אגב, הם הגדילו את השרתים שלהם, הם לא טיפשים, הם נערכו לזה, והם בטח יעלו את זה על עוד שרתים..
אני יתעורר מוקדם בכוונה וישב על המחשב עד שיפרסמו את זה... איזה באסה אם אינטרנט איטי.. אהה אני יוריד אצל חבר שלי יש לו מהיר