הדיון הרישמי של CM4:

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Ilan, ‏4/1/03.

1. ואן דר וארט6 Member

לא יודע אם מישהו הגיע להישגים כאלה אבל אני לקחתי במנג'ר של 01-02 כמו תמיד קבוצה קטנה, פורט וייל מהליגה האנגלית השלישית בטיבה. ב2006 כבר לקחתי את האליפות בפרמייר ליג ואת הגביע!
    ב2007 כבר לקחתי את אליפות אירופה!! זה סייב ישן שלי אני כבר לא משחק בו אבל זה סייב קלאסיקה שאני תמיד אשמור אותו על המחשב חח! אני בעונה של שנת 2033-34 לקחתי 24 פעמים את אליפות אירופה 27 פעמים את הפרמייר ליג... שמאז האליפות הראשונה שלי ב2006 הפסדתי את האליפות רק פעם אחת מאז.
    גביע מגן הצדקה 19 פעמים יש לי חח את גביע הליגה 12 פעמים את האף איי קאפ 15 פעמים
    את גביע הסופר ליג של אירופה 21 פעמים! גביע בן יבשתי 22!!!!
    ואת אליפות העולם שזה יוצא פעם בשנתיים 9 פעמים!!! התקציב שלי עמד בשיאו על 2 ביליון ! עכשיו "רק" 1.4 ביליון ! כן ביליון..
    העברות השיא שלי לשחקנים הם 3 שחקנים שמכרתי בסכומים אסטרומנומיים! שחקנים שנוצרו אחרי שכל המוכרים פרשו כבר... אחד ב103 מיליון השני ב140 והשלישי ב160
    הסכומים הכי גדולים ששילמתי זה 63 מיליון ו49 מיליון לשחקנים...

בעונת 2117-18 שחקן שנוצר טוני פמברטון הבקיע לי 86 שערים בכל המסגרות!!!!!! סכום לא נתפס!
    כמות הבישולים הכי גדולה של שחקן הייתה גם שלו עונה לפני כן עם 30 בישולים
    ב594 משחקי ליגה.. רק ליגה.. הוא הבקיע 474 גולים! שיא שחקן המשחק הוא גם שלו וזה עומד על 35
    הוא זכה 13 עונות לשחקן השנה של האוהדים שלי. זכה 9 פעמים לשחקן העונה באירופה!
    קניתי אותו בסך הכל ב2 מיליון מאברטון כשהיה בן 17 . שיחק אצלי 19 שנים אני חושב. כמעט הכל אצלו היה 20 , ללא ספק השחקן הכי טוב שהיה לי ואני חושב שיהיה לי אי פעם במנג'ר!

ההישגים שלי בתור מאמן הם 172 פעמים זכיתי בפרסים כגון מאמן החודש , השנה וכל זה...
    ב2186 משחקים שאימנתי ניצחתי ב1644 309 תיקו ו233 הפסדים
    הקבוצה שלי לארוך השנים הבקיעה בסך הכל עד עכשיו 5174 גולים וספגה רק 1742 !!!
    אני יודע שרשמתי מגילה אבל הייתי חייב לרשום את זה...!
    יש למישהו גם סייבים ארוכים כאלה? כאילו מישהו שעשה שושלת כזאת וזה?

ומצטער שרשמתי את זה בפורום של סי אם 4 אבל הייתי חייב

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/04
  2. John Barnes Member

איך עושים חצים בטקטיקות במנג'ר?

3. Joel Gion Member

אתה מושך את השם של השחקן עם הלחצן הימני של העכבר לכיוון הרצוי.

4. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אמ...אני חושב להתחיל לשחק במנג'ר. באיזה אתם משחקים? מה השם המלא כדי שאני יוריד מאימיול?

ו..מישהו מוכן להביא פה פיסקה קצרה שמביאה את מה שצריך לעשות במשחק? זה כמו האטריק?

האם כדאי לי להוריד או לחכות לגירסה הבאה? מתי היא יוצאת?

איך אתם משחקים? אתם רואים עידכונים מהמשחק בכתוביות? או משחקים בעצמכם כמו בפיפ"א? או רואים את המשחק כמו בפיפ"א אך לא משחקים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/04
  5. משוגע בירוק Member

איתי! שאלה אחת אני בטוח יענה לך... אתה חייב להוריד את המשחק. תוריד את הגירסה הכי מעניינת עד כה - championship manager 03-04. אני לא בטוח שתתלהב ישר מהמשחק כי זה לא כמו פיפ"א אתה לא משחק, אתה מאמן, אתה פשוט רואה את המשחק, מנהל את הקבוצה, רוכש שחקנים מנהל משא ומתן, זוכה בפרסים כספיים ועוד הרבה. המטרה שלך היא לזכות בהכי הרבה תארים ולעלות את הפרופיל שלך. אם תעלה את הפרופיל אולי תאמן כמה קבוצות או אפילו נבחרות.כל דבר הוא מגילה שלמה, יש טקטקיקות רבות, שיטות לבחירת הרכב לפני משחק (לפי: עמדות, כושר, יכולת במשחקים האחרונים וכו'), אתה יכול לערוך אימונים, אתה יכול לבחור קבוצה מ-43 מדינות שונות (כולל ליגת העל והליגה הלאומית של ישראל), יש לך צוות מקצועי, השחקנים יכולים לשנוא אותך ולאהוב אותך, התקשורת תרדוף אותך, השחקנים ייפצעו ותוכל גם לחפש שחקנים צעירים בעזרת הסקאוטים שלך. פעם בחודש בוחרים את שער החודש וכו... יש גם מלא תוספות שטפשר להוריד מאתרי אינטרנט שונים. טוב בקיצור תזהר: המשחק ממכר!

אם תרצה עוד פרטים תשלח בפרטי...

6. Kiko Member

אני משחק ב-CM4, אבל כל אחד ומה שהוא אוהב, יש כאלה שעדיין מעדיפים את ה-01/02.

אני מאמין ש-CM4 יספיק

במשחק אתה בעצם כמו מנג'ר אמיתי, אתה צריך לבנות קבוצה, להתאים לה שיטה ולהגיע איתה לכמה שיותר השגים בעיקר, אבל יש עוד הרבה דברים מעבר לזה.

אם אני לא טועה עדיין לא קבעו תאריך. אני ממליץ לך להוריד ולהתחיל לשחק כמה שיותר מהר.

7. John Barnes Member

איתי, אני הייתי מציע לך להוריד מהקאזה את הסי אם 4, יורד מאוד מהר (לי לקח 40 דקות).

8. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אוקי.

תודה לך ולמושיקו על העזרה.

אמ...מזה CM?

M זה מנג'ר, מה זה C?

ו..יש לכם איזה מדריך למתחיל או משהו כזה? טיפים/המלצות בהתחלה למי שלא מבין במשחק?
    ואני צריך להוריד את הפאטצ' הזה שדיברתם עליו בתחילת הדיון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/04
  9. Joel Gion Member

CM זה ראשי תיבות של Championship manager.

10. Thierry Henry Member

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

האם CM4 ו-CM 03/04 הם אותו משחק?

אוקי...התקנתי CM 4, אבל ההרכבים קצת ישנים...איפה אפשר למצוא עידכון?

מי שיכול בבקשה לבוא אלי לאיסיקיו 340160245 או למסנג'ר itaigol90@hotmail.co.il לעזור לי אני אודה לו מאוד.

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/6/04
  12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

CM4 זה לא CM0304

13. Forza BiancoNero Member

באמת איפה אפשר למצוא עדכון ???

14. nicolas Member

מזמן לא כתבתי הודעה אני זה שהתחלתי אם פורטו וכרגע זכיתי פעם שנייה בצמפיונס באיזה מנג'ר אתם משחקים 03-04 או CM4 בקיצר קבלו את ההרכב לפני תחילת 2010-2011

הרכב פותח:

חלוצים: טסיגלקו איבראימוביץ

קשרים: דייגו אדו גמאסט פדארסן ואבובוקארי יאקובו

מגנים: פאולו פראירה לוסיו קולוציני ודה לא קווסטה

שוער: קספר שמייכאל

-----------------------------------------------------------------------------------------------

מחליפים:

חלוצים: ארטור פוטרה ווירנייה

קשרים: ברונו גאמה ירפן בשראן רדאוי סלובניין

מגנים: רינקון ריקארדו קראבליו פיליפ מקסה ג'לה ואן דמה

שוער: רוברט אולמר

-----------------------------------------------------------------------------------------------

בקיצר 22 שחקנים 11 פותחים ו 11 מחליפים

טקטיקה:

--------------------------טסיגלקו-----------------------איבראימוביץ----------------------------

דייגו----------------------------------אדו----------------------------------------גמאסט פדארסן

-----------------------------------------אבובוקארי יעקובו---------------------------------------

פאולו פראירה------------------לוסיו---------------------קולציני---------------------דא לה קווסטה

-----------------------------------------קספר שמייכאל-----------------------------------------

מקווה לתגובות דרך אגב 7 אליפיות ברצף :aaa025: . גביע לא זכיתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx (ב 2005 פתאום הוא התבטל) :aaaprot: . צמפיונס פעמיים :aaa025: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_jokercolor.Xxx

15. Paolo Maldini שחקן ותיקים

הסתדרתי, תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/6/04