הדיון הרישמי של CM4:

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Ilan, ‏4/1/03.

1. uri מנהלים

טוב, אז ככה. אף פעם לא כתבתי בדיון הזה, אבל גם אני חולה מנג'ר ומשחק בו כבר כמעט 10 שנים!

רק שאני לא מתחבר למנג'רים החדשים, ואני עדיין משחק במנג'ר 01/02 (שמתחיל מהעונה הקודמת למונדיאל). כמובן שאני מעדכן אותו בקביעות. למעשה אני בטוח שהמנג'ר שלי מעודכן יותר מה-CM4 שלכם.

גם אלכס (סאנטי) משחק בו והוא זה שנתן לי את העידכון, רק שאני עוד הוספתי, והוספתי ..... הוספתי עידכונים.

בגדול אין קבוצה באיטליה שלא אימנתי, אין קבוצת צמרת באיטליה שלא אימנתי לפחות 10 פעם. יצאתי גם לשדות זרים, אבל מהר חזרתי לדבר האמיתי.

ולמה אני מספר לכם את זה כי פשוט בניתי קבוצה ואני חייב לשתף אותכם.

אז ככה, הקבוצה שאותה אני מאמן היא אינטר, קבוצה שזקוקה לתארים.
    בעונה הראשונה עשיתי כמה רכשים מצויינים, בינהים טוטי, וזכיתי בדאבל מקומי (אליפות+גביע), באלופות פגשתי את הכבשה השחורה שלי, לאציו וכמובן, כמו בליגה, הפסדתי פעמיים.

עכשיו התחלתי את העונה השנייה עם נצחון 0:3 על מילאן בסופרקאפ!

השיטה:3-4-3

----------G----------
    -----D---D---D------
    -M----M----M----M--
    ---------AM---------
    ------F-------F------

הסגל:
    שוערים:טולדו,אביאטי,סצ'יליאנו (באמיתי בלצ'ה).
    הגנה:קנאבארו,מטראצי,סמואל,קיבו,פרארי,אדאני,בארזליה.
    קישור:כ.זאנטי,אמרה,סטאנקוביץ',ג'יולי,אמברוסיני,חואקין,קילי גונזאלס,קאמביאסו.
    התקפה:טוטי,ויירי,קאסאנו,אדריאנו,מארטינס.

ואל תגידו שזה לא הסגל הטוב ביותר שפגשתם..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_2gunsfiring_v1.Xxx

בהביי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/5/04
  2. שגיא Guest

לבנות סגל טוב זה לא הדבר הכי קשה, על אחת כמה וכמה עם אתה לוקח קבוצה שכסף לא כלכך חסר לה. מה גם ששמות מפוצצים זה עוד יותר לא בעיה להביא, אני אף פעם לא התגאתי שיש לי שחקן בקנה מידה עולמית על קצה הספסל. כמעט כל קניה אצלי היא מחושבת, אם לשחקן הזה אין מקום, גדול ככל שיהיה, אני לא מתכוון להרוס לו את הקריירה, אני פשוט אוותר עליו, או שאחפש בשבילו קבוצה. יתרה מכך, אני לא קונה שחקנים על פי השם שלהם, אלא רק על פי יכולת, ולרוב אלו שחקנים שלא כלכך מוכרים בקנה מידה עולמי. עד עכשיו הנוסחא עובדת מצויין, ואצלי היא עובדת עם קבוצות קיקיוניות בליגות נמוכות, חסרות תקציב וחסרות כל מוניטין.

3. Joel Gion Member

מסכים איתך.לא צריך להביא שחקן כמו חואקין כדי שישב על הספסל.
    נ.ב
    אתה יכול אולי להמליץ לי על שמות של שחקנים אלמונים אבל תותחים במנג'ר 4?
    תודה מראש.

4. שגיא Guest

מנג'ר 4? אני מדבר על הגירסא האחרונה של המשחק. מנג'ר 4, שנת 03-04, אנחנו מדברים על אותו אחד?

5. Joel Gion Member

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אומר לך לא : )

השיטה שלי היא 4-4-2

---------GK--------
    DR---DC---DC--DL
    --------DMC--------
    ---------MC---------
    AMR-------------AML
    ------FC-----FC------

ל-אמ סי יש חץ למעלה עד לאיי אמ סי
    לאיי אמ אל ול-איי אמ אר יש חצים ישרים עד לחלוצים (אבל כאילו לצדדים)

שוערים: טולדו, *פליצולי, אגליארדי
    הגנה: קאנאברו, אדאני, חאבייר זאנטי, קוקו, פאסקוואלה, *בונרה, *מקסה, פוטנצה
    קישור: *סטאנקוביץ', אמרה, *קאמביאסו, *גרונקיאר, *ואן דר ואארט, רבקי, *דאלמה - חזר אליי מהשאלה
    התקפה: ויירי, *הנרי, *אדריאנו, פיוואקארי, רקובה.

סך הכל סגל של 23 שחקנים, מתוכם 12 איטלקים, 2 ארגנטינאים, 3 צרפתים, הולנדי, טורקי, יוגוסלבי דני, אורוגוואי וברזילאי.

מישהו רוצה להתווכח על הסגל שלי? : ) בעונה הבאה צפויים להגיע צ'באנטון, פדוואן וטאקי (אולי)

* כוכבית כחולה - הגיע בעונה הראשונה
    * כוכבית ירוקה - הגיע בעונה שניה
    * כוכבית אפורה - הגיע בעונה שלישית

שחקני אשר שם מופיע בסגול הם השחקנים מהנוער שלי.

השגים:

עונה I - אליפות איטליה, ליגת האלופות

עונה II - אליפות איטליה, ליגת האלופות, סופר קאפ איטלקי, אירופאי ועולמי

עונה III - כרגע בעיצומה, נמנע מלהמשיך איתה עקב בעיות במנג'ר, מוביל את הסרייה אה ב-5 נק' על מילאן ללא הפסד (במשך עונותיי באינטר עד עתה אני עומד על 3 הפסדי ליגה (אף אחד לא בדרבי!) בלבד ב-87 משחקים, 34 בראשונה, 38 בשניה, בה הפסדתי פעמיים, וכרגע אחרי 17 מחזורים אין לי הפסד, 11 נצחונות ו-4 תיקו.), בשמינית גמר ליגת האלופות מול ליון, הקבוצה שאף פעם לא ניצחתי עם אינטר (בעונה הראשונה נפגשתי איתה פעמיים בשלב המוקדם של ליגת האלופות, בסאן סירו ביישתי את המועדון, הובסתי 4:0, בסטאד ג'רלאנד 2:2, אך הפעם כאלופת אירופה פעמיים ברצף תהיה נקמה!), וזכיתי בסופר קאפ האיטלקי, האירופאי והעולמי.

בליגת האלופות בשתי עונותיי נפגשתי פעמיים בגמר עם באיירן. בגמר הראשון בגלזנקירשן, בגלל פציעה של ויירי הכנסתי את פיוואקארי בדקה ה-88 למשחק הראשון שלו אי פעם, הוא בעט את הפנדל המכריע והחטיא אבל בכל זאת ניצחתי 1:2. בעונה השניה בסטאד וולודרום שוב מול באיירן ניצחתי 2:0, וויירי החטיא במהלך המשחק 2 פנדלים. השנה היא לא תהיה, כי היא הודחה בשלב הבתים...
    בעונותיי בסרייה אה היה קשה, בעונה הראשונה לקחתי אליפות ב-13 נקודות בגארביג' טיים, בעונה השנייה היה דם יזע ודמעות, וזכיתי באליפות במחזור האחרון, אחרי שהובלתי את הטבלה כל העונה, ניצחתי 5:0 את נאפולי בחוץ, והוצאתי מיליוני נראדזורים באיטליה ובעולם לחגוג ברחובות, 94 נקודות, 29 נצ', 7 תיקו ו-2 הפסדים, יחס שערים של 87-22.

התואר היחידי שלא לקחתי אף פעם וגם לא אקח בעונה השלישית הוא הגביע האיטלקי, מהסיבה הפשוטה שאני לא משקיע בו ונותן לשחקני הספסל שלי לשחק, ואם הקבוצה תגיע לגמר, מה שלא עשתה עד כה, שחקני הספסל יחוזקו בשחקני הרכב ואני אתאמץ על מנת לקחת אותו, אבל את האמת? לא איכפת לי ממנו.

התוצאות הכי טובות שלי במשחקים:

דרבי מול מילאן עונה שניה - מילאן מוליכה 2:0, הפכתי את זה ל-3:2 ניצחתי בסוף 5:4 עם רביעייה של ויירי וגול של ואן דר ואארט.
    משחק ליגה באולימפיקו מול לאציו בעונה השניה - 6:0 לי רביעייה של הנרי.
    משחק ליגה ביתי מול רג'ינה בעונה הראשונה - 7:0 לי.
    משחק ליגה ביתי מול אנקונה בעונה השלישית - 7:0 לי.
    משחק ליגה בעונה הראשונה מול יובה בדלה אלפי - 4:1 לי.
    משחק ליגה בעונה השלישית, מחזור הפתיחה מול יובה בבית, 4:0 לי.
    משחק חוץ באולימפיקו מול רומא בעונה השניה, 4:1 לי.
    משחק ההכתרה מול נאפולי בעונה השניה בחוץ, 5:0 לי.
    ליגת האלופות מול קייזרסלאוטרן בבית 8:0 לי.

הגול הכי יפה שלי:

מול אביונלפה (קבוצה שעלתה אצלי לסרייה אה) בעונה השניה, בעיטת שוער שלהם, הכדור בחצי המגרש שלי מגיע לאמרה, שמעביר קטנה להנרי, שחוצה את קו מחצית המגרש, עובר בין שני שחקנים, עובר שלישי, וב-30 מטרים משגר פצצה שנכנסת עם הקורה לחיבורים. נדיר.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/04
  7. uri מנהלים

אני חושב שהסגל שלי יותר טוב!

8. שגיא Guest

אם כך יש שחקן איסלנדי, צעיר, קשר חלוץ (ימין\מרכז), בשם Orri Freyr Oskarson, שאפשר להביא אותו בתחילת המשחק ב30 אלף דולר מקסימום. שחקן מצויין, מצטיין בכל מקום. כרגע הוא איתי בליגה השלישית בגרמניה, עם ממוצע של מעל 9 בכמעט 20 משחקים, כבש כבר 25 שערים.

Austin Ejide - שוער ניגרי צעיר, הבאתי אותו ב100 אלף בשמירה אחרת שלי, מהר מאוד הפך לשוער נבחרת ראשון ולשוער מצטיין בהולנד.

Fabinho - מגן משאלי, ברזילאי, בן 20. אפשר להביא אותו ב3 מליון ככה. שחקן מצויין.

Tim Janssen - חלוץ הולנדי, בתחילת המשחק בן 17 בלבד. אם אתה משחק בהולנד, תביא אותו. הוא מתפתח לחלוץ ענק. אצלי הוא הפך לחלוץ הטוב בעולם, עם רקורד של בערך 40 ומשהו שערים בנבחרת, ב30 ומשהו הופעות בלבד.

Samson Godwin - קשר אחורי ניגרי, צעיר. לא זוכר איפה הוא משחק, אבל אפשר להביא אותו בערך במליון דולר לדעתי, אולי קצת יותר. גם הוא, שחקן מצויין.

אלה בינתיים, אם אזכר בעוד, אז אוסיף.

9. Joel Gion Member

תודה רבה.
    עם השוער הניגרי נראה לי ששיחקתי פעם,אבל תודה על כל השאר.

10. dohgg Member

ההישג הגול ביותר שלי במנג'ר היה שהתמנתי להיות מנג'ר אינטר! לאחר 5 שנים בהם שחקתי בנאפולי ובבולניה. מיותר להזכיר ששנה אח"כ הייתי גם מאמן נבחרת איטליה.
    להשיג סגל טוב זה בול שיט.

11. Joel Gion Member

מישהו יודע אם יש איזשהוא אתר מנג'ר ישראלי שמתעדכן?למה אני אומר מתעדכן?כי האתר ה"רשמי"בארץ לא התעדכן כבר יותר משנה.

12. Forza BiancoNero Member

קודם כל המערך שלך נראה ממש פרוץ באמצע, זה כאילו אם אתה מאבד כדור עם אחד הקשרים באמצע, אתה מקבל מתפרצת, אפילו שזה לא מתפרצת..
    ולגבי הסגל, איך לעזאזללללללל הצלחת לקנות כל כך הרבה שחקנים בעונה השנייה ??
    אה ולגבי הסגל, זה באמת לא קשה לבנות סגל טוב, לקחתי את בארסה, אני בעונה השנייה, ויש לי סגל פשוט אדיררר, הוספתי לשם את דניאל בונרה, קיבו, רונלדיניו, פירלו וג'יבריל סיסה. כל אלה בנוסף לקלייבטר, סאביולה, פויול, אוברמארס, ויקטור ואלדס שהעליתי מהנוער, והוא נבחר לשוער העונה, פטריק אנדרסון, צ'אבי ועוד מלא ששכחתי

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יש משהו במערך שלי שאני מתגאה בו זה שהוא לא פרוץ בכלל...

לאמ סי יש חץ עולה עד לאיי אמ סי...והדי אמ סי בכלל לא עולה למעלה...הוא עולה כמה שהוא יכול אבל הוא לא משתגע..וגם אין לי בכלל שחקני הגנה שעולים למעלה ולכן הוא גם לא פםרוץ כי תמיד יש לי מי שנמצא שם

איך הצלחתי? פשוט מאוד:

בונרה בא בחינם
    מקסה בא תמורת 11 מיליון
    גרונקיאר היה ברשימת העברות בא ב-14 מיליון
    סטאנקוביץ' בא בחינם
    אדריאנו נקנה ב-17.5 מיליון אחרי שפארמה דחו את ההצעה שלי על 50 מיליון...הוא הציעו לי אותו ב-17.5 : ) פראיירים.
    ואן דר ואארט מחזיק בשיא המכירות 44 מיליון
    והנרי בא בחינם, מרוויח הכי הרבה בקבוצה...10.5 מיליון יורו בעונה

14. dohgg Member

המנג'ר כזה קל אחרי העונה הראשונה, מגיעים לקבוצה שלך אמרה, סטאנקוביץ, הנרי, דאוידס, ווירה, מאיסמו אודו ועוד כמה חברייה שברח לי השם, למרות שכבר מה שמיניתי עכשיו אפשר לקחת עם נאפולי אליפות אירופה.

ועומר, לפי דעתי עם אינטר עדיף לשחק עם 3 בלמים: קנאברו/אדאני , קורדובה, מטראצי/קוקו
    ומעליהם כ.זאנטי וח.זאנטי.
    ד"א, אני היחיד שמשחק עם אינטר שלא מצליח למצוא לרקובה מקום? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אני בד"כ משחק איתו כמחליף הקבוע שלי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/04
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אחי אתה לא היחידי, גם אצלי בד"כ הוא מחליף, חוץ ממשחקי הגביע וליגת האלופות הלא חשובים אחרי שאני מבטיח ניצחונות ומשחקי הליגה אחרי שנאי מבטיח אליפות, למרות שבעונה הראשונה רקובה פתח אצלי בכל המשחקים והיה גם מלך השערים שלי ושל הליגה : )