זהו. מכרתי את טבז. העובדה שחוץ ממנו יש לי שני חלוצים מעולים שגם לשניהם מגיע להיות בהרכב הראשון בדיוק כמוהו ושהוא בן 27 (כלומר גם ככה עוד שנתיים הוא יעזוב לפי השיטה שלי, ומי יודע אם הצעה כזאת נדיבה תחזור) הכריעו את הכף. _________________________________ נושא אחר: מישהו יכול להסביר לי איך עושים עונת נטוורק במנג'ר?
דבר ראשון, ג'ו קול במקום נדבד, תביא את השחקן Mikel arteta שישחק לצד ג'ו קול. מקללה ונדבד כבר זקנים ולא מתאימים לקבוצה שלך. לגבי גרונקאר, הוא היה מגיע ל20 - 30 מיליון אם היה משחק.
אל תשאלו, עוד פעם הלכה לי השמירה לאזעזל! עכשיו אני יתחיל עונה חדשה, לא יעשה את השטויות של פעם ויגבה לשם שינוי! איזה אידיוט אני שלא גיביתי!. אני במקרה מכיר את מיגל ארטטה, קניתי אותו פעם פעם עם ריאל מדריד. אבל מה אני עושה עם ורון, למפארד ואמנואל פטיט? אתה אומר שזה יהיה יצטרך להראות ככה: גאספר.....מיגל ארטטה.....ג'ו קול.......דמיאן דאף ?
חכה עם מיקל ארטטה שנה ואז תיתן לו לפתוח. בינתיים מקללה וג'ו קול זה מעולה ביחד כאשר קול עם חץ קדימה ומקללה אחורה. חוץ מזה בסדר גמור.
עידכון בקשר למשחק שלי עם הגאלאקטיקוס של אינטר: לאחר שבעונה הראשונה זכיתי בליגה ובליגת האלופות, ובעונה השניה זכיתי בליגה וליגת האלופות, וסופר קאפ איטלקי, אירופאי ועולמי, והפסקה של איזה חודש ומשהו עם אינטר, החלטתי לחזור ולשחק בה לפני כמה ימים. הבאתי לקבוצה את אלכס הברזילאי בעסקה המטומטמת ביותר שעשיתי במנג'ר כל חיי, 24 מיליון על סתם! בסוף מכרתי אותו ללאציו ב-7...אכן טעות חיי שלמדתי ממנה... על הכוונת שלי נמצאים: מיקאל פורסל, סימונה פאדווין, צ'באנטון, שעשוי לרדת לליגה השלישית דבר שיעזור לי מאוד : ), שבצ'נקו וכריסטיאנו רונאלדו...בקשר לשני האחרונים, אני לא מאמין שמישהו מהם יבוא בעונה הבאה, אני יותר מתכוון אליהם בעונה שלאחר מכן... במשחק הראשון שלי בעונה ניצחתי את ברשיה בסופר קאפ האיטלקי 2:0. לאחר מכן נדדתי לסופר קאפ האירופאי במשחק שמזכיר את מנצ'סטר באיירן...איצטדיון לואי ה-2 הביא לאותו משחק 17 אלף אוהדים, 7 אלף מאיטליה, עוד 4 מאנגליה, ו-6 מהאיזור. הנרי, שנותן אצלי עונה פנטסטית, דיבורים עליו בהמשך, כבש ראשון כבר אחרי 2 דקות. מהפך של בלאמי בדקה ה-64 ו-66 (ניוקאסל זכו בגביע אופ"א למי שלא שם לב) עברתי למערך של שלושה חלוצים( אני משחק בד"כ עם שניים ועוד 2 שחקני אגף שמצטרפים), כשאליהם מצטרפים עוד שני שחקני אגף, וביחד זה חמישה חלוצים. לא עזר כלום עד הדקה ה-90, אז החלוץ הצעיר שלי מקבוצת הנוער, פדריקו פיוואקארי, הישווה בתוספת הזמן ולקח מהר את הכדור לעיגול האמצע. ניוקאסל היו בהלם, ניסו לצאת להתקפה אבל נכשלו, כדור של ואן דר ואארט חתך את ההגנה של המקפייז, השאיר את הנרי מול בראמבל, עבר אותו בין הרגליים, ומול גיוון נתן טאץ' לפינה מהפך בדקה האחרונה של תוספת הזמן, בלאמי בתנועות חיקוי של קופור, לא האמין בכה ללא הרף, וכשקים מילטון נילסן שרק את השריקה האחרונה, קפצנו כולם לעיגול האמצע, וזכיתי לכבוד מקאפיטנו זאנטי להניף איתו את הסופר קאפ, לאחר שהוא נתן לי את הכבוד להניף בעונה הראשונה בליגה, ואת ליגת האלופות גם בעונה הראשונה. בינתיים בליגה אני אחרי 17 מחזורים מוליך ב-3 נקודות בלבד על מילאן, אחרי שאני 2 משחקים ללא ניצחון, 2 תוצאות תיקו. אין לי הפסד, 11 נצ', ו-6 תוצאות תיקו, ללא הפסדים. בד"כ ההפסדים שיש לי בליגה, למעט ההפסד בעונה שעברה בטארדיני לפארמה, הם בגארבג' טיים אחרי שאני מבטיוח את האליפות, בכל 89 המשחקים עד עתה בסרייה א' היו לי 2 הפסדים בלבד! כאשר בעונה שעברה לקחתי אליפות במחזור האחרון, אחרי שהובלתי כל העונה, ביתרון של 2 נקודות על יובה, ויצאתי למשחק בנאפולי, 50 אלף אוהדים שלי גדשו את המגרש, ניצחתי 5:0. בינתיים נחזור לליגה, בעונות שעברו כמעט לא ספגתי שערים עד לקטע הזה של העונה, כרגע אני שני בספיגות 16 שערים, עדיין זה מועט מאוד. כבשתי 9 שערי ליגה. הנרי שבעונה שעברה ב-45 משחקים, ועוד 4 שנכנס כמחליף, כבש 39 שערים, כרגע ב-20 משחקים, ועוד 1 שנכנס כמחליף, הוא עומד על 22 שערים. בליגה הוא שיחק 13 משחקים, 4 לא כי היה פצוע, למעט המשחק מול פאלרמו אצלי שנגמר ב-0:0, הוא כבש בכל משחק ליגה ששיחק, ועומד על 14 שערי ליגה, נתון מדהים. אם הוא ממשיך ככה, הוא שובר את השיא שלו מהעונה שעברה אצלי, וכנראה שבעונה הבאה יגיע ל-100 שערים...מיותר להזכיר, שאף קבוצה אפילו לא מנסה להציע לי עליו כסף... בליגת האלופות העפלתי מהבית שלי עם מארסיי, אייאקס וסלטיק מהמקום הראשון כמובן, והוגרלתי מול הקבוצה היחידה שמעולם לא ניצחתי אותה. ליון (אגב הקבוצה היחידה שלא ניצחתי בחוץ בליגה היא אודינזה, ב-2 המשחקים בעונות שעברו סיימתי ב-0:0). נפגשתי עם ליון בעונה הראשונה של ליגת האלופות. במחזור הראשון בסאן סירו הובסתי 4:0, כן כן, זה היה בצעדיי הראשונים, מי האמין אז שכל התארים שהושגו בשנים הראשונות יושגו...בגומלין סיימתי ב-1:1. אגב אם מכבי ת"א היו מחזיקים תיקו עם ניוקאסל בחוץ, הם היו בשמינית הגמר... בקרב של שמינית הגמר, מנצ'סטר מול ריאל, באיירן שהיתה הסגנית שלי שנתיים ברציפות, לא תוכל להגיע שוב לגמר אחרי שהודחה בשלב הבתים : ( אגב המצב הכלכלי שלי: בגלל הקניה המטפשת של אלכס אני במינוס עונתי של 10-14 מיליון, אבל אם אני יזכה בליגת האלופות זה יהיה פלוס, מה גם שאובאפמי מארטינס צפוי לעבור ללציו בסיום העונה תמורת 8.25 מיליון יורו. את העונה שעברה סיימתי עם מינוס של 14 מיליון, כתוצאה של ירידה בזכויות השידור של ליגת האלופות, הוצאתי 229 מיליון, והכנסתי 215 מיליון. כבר עכשיו הוצאתי בערך 165-169, והכנסתי 155. אני מאמין שאני ישבור את השיא שלי. עוד בעיה שהיתה לי היא בעיית השכר, שהוקצב לקבוצה שלי, 83 מיליון, והגעתי למצב של 95. בעקבות מכירתו של אלכס, טימו אלידבראנד ועוד כמה שחקנים שהיו ברשימות העברות, זה ירד ל-90. אני מאמין שבעוד עונה-שניים זה יירד גם מתחת ל-83, עקב העובדה שיפרשו אצלי מספר שחקנים, ביניהם דניאלה אדאני, אולי טולדו, ואולי ויירי, שכבר לא ילד אבל עדיין נותן את התפוקה השנתית. בעונה הראשונה כבש 28 שערים, בעונה השניה 29, ולאן יגיע השנה? יש לו 10 שערים עד עתה. אגב העברות, ממש אני לא מקבל הרבה, בעונה הראשונה קיבלתי 20, בעונה השניה קיבלתי 35, ועכשיו קיבלתי אני חושב בין 30-40 אני לא זוכר בדיוק. למי שלא יודע זה הסגל שלי: שוערים: פליצולי, טולדו, ואגליארדי (שוער מהנוער שלי בן 17, עונה ראשונה בקבוצה, זה מראה לכם אם הוא בגיל הזה וכבר בקבוצה הבוגרת מה הוא שווה...) בלמים: קאנאברו, אדאני, פוטנצה (עוד אחד מהנוער שלי, אגב שחקן אמיתי), מקסס מגנים: בונרה, חאבייר זאנטי, קוקו ופאסקוואלה קשרים: אמרה, סטאנקוביץ', ואן דר ואארט, רבקי (עוד אחד מהנוער שלי, שחקן אמיתי, עונש שלישת בקבוצה, שבעונה הראשונה העלה אותי לגמר ליגת האלופות בזכות בעיטה מ-30 מטר בדקה ה-90!), גרונקיאר, קאמביאסו, דאלמאט חלוצים: ויירי, הנרי, רקובה, פיוואקארי (עוד שחקן מהנוער שלי, עונה שניה בקבוצה, שחקן אמיתי, שבגמר ליגת האלופות הראשון החטיא פנדל, במשחק הבכורה שלו, כי לא היה לי חלוצים אחרים להכניס, נותן עונה נחמדה ביותר) אדריאנו. אם שכחתי מישהו אני כבר יוסיף, למרות שאני לא מאמין ששכחתי מישהו...
כבר שנתיים אני מנסה למצוא את המערך האולטימטיבי למנג'ר, אני לא וידע אם מצאתי, אבל יהיה נחמד אם תביעו את דעתכם, באיזה מערך אתם משתמשים ? האם הוא קבוע ? האם אתם משנים מערך לפי סגל השחקנים שיש לכם ? האם בכל קבוצה שאתם מאמנים יש לכם מערך אחר ? המערך שאני משחק איתו הוא 3-5-2: עם שני חלוצים בקו אחד, שלושה קשרים על קו האמצע (זו דרך מצויינת לשלוט בכדור ולמנוע מתפרצות), שלושה בלמים בקו אחד, ושני שחקני כנף, שעושים הגנה והתקפה, וממוקמים בין שורת הבלמים לשורת הקשרים, אבל לא מומלץ להשתמש במערך אם אין לך בקבוצה שחקני כנף ברמה ממש גבוהה. אם למישהו יש הצעות לייעול, אני אשמח לשמוע (עם נימוק כמובן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ).
אני בימים האחרונים מנסה שיטת משחק מוזרה, אך אני די מצליח איתה. זכיתי שנתיים רצופות בטרבל עם יובנטוס ולא שיניתי את שיטת המשחק אפילו פעם אחת..... אני משחק מן 4-2-1-3. כן כן..... יש כזה מערך..... בואו אני אראה לכם איך זה מתפרס על יובנטוס...... הגנה: זמברוטה, יוליאנו, טוראם, מונטרו קישור:דוידס, קאמורנסי קשר מאחורי החלוץ: נדבד חלוצים - FC - דל פיירו, טרזגה ומיקולי ביניהם אני מאמין שהרבה לא יסכימו עם השיטה, אבל אתם מוזמנים לנסות ותראו שזה עובד....
זה נראה מערך ממש פרוץ בקישור, כאילו תוקפים אותך כל המשחק חופשי, ואתה רק הולך דרך האמצע במתפרצות, לא ?
אני משחק כרגע עם האל סיטי מהליגה השלישית באנגליה במנג'ר 03\04, ב19 משחקים המאזן הוא 16 נצחונות,תיקו,ושני הפסדים,ואני במקום הראשון רציתי לדעת איזה מקומות מעפילים אוטומטית לליגה השניה ואיזה מקומות משתתפים בפליאוף.תודה לעוזרים.
שאלה, אם אני מנג'ר של נבחרת, אני יכול/צריך לבחור את השחקנים שאני רוצה? (בקיצור- אני יכול לזמן שחקנים אחרים גם לנבחרת)? שאלה2, אם התחלתי להיות המנג'ר של הנבחרת. אני יכול עכשיו להתפטר מהקבוצה שלי ולהיות רק המנג'ר של הנבחרת?
כן וכן. בקשר לשאלה הראשונה זה די ברור. והשנייה אפשרית אבל לא שווה כי עד שיש משחק של הנבחרת אתה צריך לחכות ולחכות שיעברו כל המשחקים........