הדיון הרישמי של CM4:

Discussion in 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' started by Ilan, Jan 4, 2003.

1. Forza Sampdoria Member

בטח שגיא ... רק , איזה כייף שדבר כזה (שישראל מעיפה את איטליה) יכול לקרות רק במנג'ר ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    אחי , מצידי , אם צ'כיה , אקוואדור וטורקיה מגיעות לחצי גמר , אני אשמח אם תעלה גם אתה ( כל עוד לא תנצח אחת מהן , אני איתך , שגיא ) ...
    כמובן תעדכן אותנו , אחי

Last edited: Jan 30, 2004
  2. Julian Joachim Member

בטח שנאחל לך בהצלחה שגיא :)

אה, ונתקן אותך. עברו 40 שנה מאז המונדיאל האחרון של ישראל :-(

3. שגיא Guest

אם כך, אז משחק הכנה ראשון עבר.

10.2.2010
    משחק אימון מול אסטוניה, שהגיעה לישראל. הזימון החדש בנבחרת - אוסקרסון - קשר-חלוץ איסלנדי, כבר שנים מככב בקריית שמונה, ולא זכה לזימון מארץ מולדתו, קיבל אזרחות, וקיבל זימון ראשון לנבחרת ישראל בגיל 29. עוד נגיד עליו שהוא השחקן שהיחיד שסוחב את קריית שמונה כבר 5 שנים. הספיק לרדת ליגה ולעלות, ובכל השנים היה השחקן הצטיין, עבר כמה פציעות לא קלות, אך בסוף העונה שעברה חזר לשחק, העלה את קבוצתו ליגה, ואחרי חצי שנה קיבל גם זימון לנבחרת.

תוצאת המשחק מול אסטוניה: 6-1 ענק לישראל. המחצית הראשונה הסתיימה ב1-0 קטן של שלומי לוי.במחצית בוצעו מספר חילופים, בינהם עלה להופעת בכורה אוסקרסון. 11 דקות, זה מה שלקח לבחור האיסלנדי לכבוש שער בכורה בנבחרת, 2-0 לישראל. אסטוניה בהתקפה בודדה הצליחו לצמק, אבל מכאן והלאה, הכל ישראל. שלומי לוי הוסיף עוד שלושה שערים (וכבש ארבעה בסך הכל), ועוד שער של אלי ביטון, שעלה מחליף, 3 דקות לסיום, קבעו את התוצאה הנהדרת - 6-1 לישראל.

המשחק הבא: משחק חוץ מול ווילס.

4. Forza Sampdoria Member

סליחה על השאלה , שגיא ... יש לך 2 מתאזרחים כמו שהבנתי . או שיש עוד .

5. שגיא Guest

סיסטון (ב"ש) ואוגבונה (הפועל ת"א), הם שני המתאזרחים הראשונים, אותם אתם מכירים מהמציאות. שניהם משחקים הרבה שנים בישראל, קיבלו אזרחות, וגם הגיע לנבחרת, ערכו בינתיים 3-4 הופעות בערך.

המתאזרח השלישי שמקבל זימון לנבחרת הוא אותו שחקן איסלנדי שהזכרתי קודם, שמו באנגלית: Orri Freyr Oskarsson, אבל אתה יכול לקרוא לו אורי, אם בא לך. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
    השחקן הזה הגיע אחרי עונה לקריית שמונה, ועבר איתה הרבה. הוא קיבל את הזימון הראשון לפני המשחק הקודם מול אסטוניה, ובהופעת הבכורה שלו כבש גם שער.

מלבדם יש את ניקולאס טאובר, שהוא כמובן ישראלי מתחילת המשחק, הוא שוער המשנה לדוידוביץ' בנבחרת, יש לו 7 הופעות בינלאומיות.

6. burning soil Member

בהצלחה כמובן,אבל לרוב שאני משחק,אוגבונה מזומן לנבחרת
    האולימפית של ניגריה אם תוכל להסביר אני אודה לך,ועוד שאלה,
    האם השתמשת באדיטור לשמירה?

7. שגיא Guest

גם אצלי אוגבונה קיבל בעבר זימון לנבחרת האולימפית של ניגריה, אבל זה לא מפריע לשחק לקבל אזרחות ולהיות רשאי לשחק בנבחרת הבוגרת, כך מסתבר לפחות. רק הופעה בנבחרת הבוגרת יכולה למנוע ממנו לשחק בנבחרת אחרת, ניצלתי את העובדה הזאת וזימנתי אותו לסגל.

לגבי האדיטור, לא ממש הבנתי, למה שאני אשתמש בו?

8. burning soil Member

שאלתי אם יצרת שחקן והשתמשת באדיטור,כידוע אפשר ליצור
    בו שחקנים עם יכולות טובות,ואני שואל אם יצרת כאלה כמו שעשה דודי,בכל מקרה
    אני לא משתמש בזה.

9. שגיא Guest

לא, ממש לא.

אני בחיים לא הבנתי מה הקטע לעשות דבר כזה. אני משתמש רק בשחקנים שהמשחק נתן\יצר, ואיתם אני מצליח, לפעמים יותר לפעמים פחות. אבל ליצור שחקן זה באמת לא משהו שהייתי עושה, מוריד קצת מערך המשחק.

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

סליחה, דורון... אבל אתה תוקף אותי? זו זכותי לא?
    אני (מה לעשות) רוצה ליצור שחקנים מוכשרים. שמע הוא יצא יותר טוב ממה שציפיתי אבל זה הכיף שלי... מה אסור לי? בשביל דברים כאלו המציאו את האדיטור לא?

11. burning soil Member

אני בכלל לא תוקף,שלא תבין לא נכון,ניסיתי להדגים
    למה אני מתכוון כדי להבהיר את עצמי.

12. Julian Joachim Member

טוב חזרתי לשחק קצת בסייב עם כפר-סבא, ואם כבר מדברים על נבחרת ישראל... אז גם אני התמניתי להיות המנג'ר (הגיע הזמן אחרי קדנציות עלובות של לופא קדוש ואחרי 2 אליפויות שלי). אני בספטמבר 2007, ואחרי המינוי הצלחתי לנצח 2 משחקים אבל זה רק לפרוטקול כי אני אסיים 3-4 בכל מקרה.

אני מתחיל להכין את הנבחרת למוקדמות מונדיאל הבאים, ובינתיים 2-1 על בולגריה ו-3-0 על מולדובה גורמים לי להיות יותר ממרוצה. הנבחרת כרגע היא אותה נבחרת שלופא השתמש בה ואני עכשיו מתכוון לחולל מהפכה ולא לזמן שחקנים של מכבי חיפה (חצי סגל משם וכולם כמעט אפסים).

עם כפר סבא הכל סולידי. בניגוד לעונה קודמת הפעם לא העפלתי לשלב הבתים, והפסדתי לדורטמונד... הוגרלתי לסיבוב הראשון מול רודה הזכורה לטוב :). אני מקווה לניצחון.

אני אעדכן בנוגע לסגל מאוחר יותר. גם עשיתי מהפכה קטנה בקיץ וקניתי המון צעירים (מתחת ל17) מוכשרים. אני רוצה גם קצת עתיד.

ושאלה אחרונה: מישהו יודע למה חלק מהזרים אצלי קיבלו אזרחות כבר (פרוחננקובס, אג'יפור והיה עוד אחד) וחלק לא? כמה שנים צריך בשביל אזרחות?

13. שגיא Guest

בעקרון חמש שנים.

אבל גם אצלי שמתי לב שלפעמים האזרחות פוסחת על כאלה או אחרים, אולי הם אנטישמיים....

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אצלכם מפטרים את גרנט ??
    אני ב2008/2009 ועוד לא פתרו את הסתום הזה !

15. Forza Sampdoria Member

פולדש , לקחת אליפות כם הפועל כפ"ס ? אם כן ( כמו שהבנתי ) => כבוד , אחי היקר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

בקשר לזרים , נדמה לי אחרי 3-4 שנים