הדיון הרישמי של CM4:

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Ilan, ‏4/1/03.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי הכדור,אמרו שבעזרת איזה קובץ טקסט יהיה אפשר לשנות את גודלו. (והוא באמת מרגיז ! )

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שמועות שהמנג'ר יצא כבר ברחבי הרשת...
    יש למישהו מושג..?

3. שגיא Guest

המנג'ר יצא.

ולי כבר יש אותו!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

התחלתי משחק בליגה הישראלית עם מכבי חיפה. מה שמוזר הוא שבקבוצות גדולות כמו מכבי חיפה, מכבי ת"א ושאר קבוצות הליגה הראשונה, בקושי יש שחקנים בקבוצות עד גיל 19. ודווקא בהפועל כפר סבא, למשל, קבוצת הנוער שלהם מלאה בשחקנים, הרבה יותר מבקבוצה הבוגרת. אגב, חבר שלי אפילו נמצא שם.

בכל מקרה, לא ממש התחלתי, רק רציתי לראות את המשחק ולראות אם זה עובד, את הליגה עוד לא התחלתי, ואני ממש לפני המחזור הראשון של משחקי גביע הטוטו.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן,מאוד מוזר זה.
    יש לכפ"ס עד גיל 19 יותר שחקנים מהבוגרת של שתי קבוצות בליגת העל.

גם לי יש 2 חברים במנג'ר שם,ועוד 2 קרובי-רחוקי משפחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

שוב יש כמה בעיות עם באר-שבע,אבל התרגלתי כבר.

5. ofer16 Member

תיקנו את הליגה הישראלית עכשיו? היא בסדר? (חוץ מהבעיה הקלה הזאת עם כפ"ס...)

6. שגיא Guest

הליגה הישראלית בסדר גמור. לא מצאתי באגים עדיין.
    אבל כמובן שהיה נחמד מאוד אם היקף הקבוצות הצעירות היה רחב יותר, כמו זה שיש בהפועל כפר סבא, שם כנראה עשו עובדה מצויינת, בניגוד לשאר הקבוצות.

אגב, מספר עדכונים, אם מישהו מעוניין, בקשר לשמירה שלי עם מכבי חיפה:

קודם כל, צירפתי את לא אחר מאשר פרדי אדו, ילד הפלא. בן 14, והשלים לי סגל של 5 זרים (אי אפשר לצרף יותר). כרגע הוא מן הסתם בקבוצה הצעירה, ובבוא העת יקבל את ההזדמנות בבוגרת. הוא תותח.

את העונה התחלתי צולע עם 3-2 על קריית שמונה בגביע הטוטו.הובלתי כבר 3-0 וספגתי 2 שערים מקריית שמונה כשהם היו בעשרה שחקנים, זה נראה מאוד לא טוב. אבל אלה היו 2 השערים היחידים שספגתי במסגרת היישראלית.
    בליגה אני עם 5 נצחונות מ5 משחקנים, 15 נקודות ומאזן שערים של 12-0.

אבל הסיפור הגדול באמת מגיע מגביע אופ"א. יעקוב שחר חזר מההגרלה עם לא אחרת מאשר ברצלונה. אחרי שמיפלס ההתרגשות ירד התחלנו בהכנות לקראת המשחק. המשחק הראשון נערך בבית (אשכרה בבית, בקריית אליעזר. בסיאם לא אנטישמים), לעיני אצטדיון מלא כמובן.
    כמו במציאות במשחק מול ולנסיה, גם מול בארסה במנג'ר דוידוביץ' נתן הצגה, כאשר הוא מציל אותי שוב ושוב מספיגה. במשך כל המשחק הצלחנו לעשות כמה התקפות בודדות, בעיקר במתפרצות. בדקה ה80, כאשר התוצאה עדיין 0-0 (הודות לניר כמובן), יצאנו למצתפרצת מפתיעה וקטלנית כאשר יניב קטן הגיע למצב של אחד על אחד מול רושטו והרשית, 1-0 מדהים. הבעיה שהלחץ של הספרדים היה כבד במיוחד, ודקה לסיום סביולה כבש שער, שהוריד אותנו מאוד מואכזבים, אבל מסופקים.

ואז הגיע הגומלין, בקאמפ נואו, לעיני 70000 צופים. אני אקדים ואגיד שהדחתי את ברצלונה, אחרי 4-4 בקמאפ נואו. כן כן, כבשתי 4 פעמים על אדמת ספרד. מדהים. זה התחיל משער של לופז (שאגב, כובש בצרורות) בדקה ה6. אך כעבור 12 דקות (18') קווארסמה השווה. בדקה ה25 היה זה ברדה שהעלה ל2-1, אבל גם הפעם לקח לקווארסמה 12 דקות להשוות. לופז הוריד אותנו ביתרון אחרי שכבש 3 דקות לסיום המחצית. במחצית השניה פתיחה קטלנית של בארסה והתוצאה 3-3 בדקה ה48. בדקה ה54 קטן נפצע והוחלף. דקה 71, עוד שער. 4-3. אליניב ברדה מדהים את בארסה פעם רביעית. על הסיום בארסה רק הצליחה להשוות, ולא לנצח. עליתי בזכות שערי חוץ. מדהים. בשלב הבא, אגב, אני אפגוש עוד קבוצה ספרדית - הפעם ויאריאל.

אגב, לגבי מאזן הרכישות\מכירות שלי:
    צירפתי כאמור את פרדי אדו הצעיר. ומכרתי את אייל אלמושנינו לבית"ר ירושלים, שהביאו לי תמורות 30 אלף דולר ועוד שחקן צעיר, יוני אליאב שמו, בן 17.

עד כה הקבוצה נראית טוב, יותר ממה שציפיתי.

7. ofer16 Member

אני בהפוגה קצרה מהמנג'ר בגלל עומס בלימודים, אבל אני מצפה בקוצר רוח לזמן שבו אוכל לחזור לשחק עם מודנה. גם אני, כמו שגיא, הבאתי את פרדי אדו המדהים, וכבר בעונה השנייה הוא שחקן הרכב קבוע אצלי. המגנים גם באיטליה וגם באירופה כבר למדו שלא קל לשמור עליו, ואם אני זוכר נכון, הוא זה שהעלה אותי לגביע אופ"א עם שער ניצחון על וולפסבורג של ד'אלסנדרו.

הבאתי גם את איפני אודזה (לא בטוח לגבי השם), הבלם האפריקאי שמשחק ביוון, ועוד איזה בלם יווני טוב. טיבריו גיואנה הרומני חזר לעוד שנת השאלה אצלי, ואני מקווה לרכוש אותו בינואר או בסוף העונה.
    דיומאנסי קמארה ואנדראה פאבריני מככבים בחוד, ואותם מגבים כמה חלוצים צעירים ומוכשרים שקניתי בזול (מחיר ממוצע 20 אלף דולר) מהליגה הרביעית באיטליה.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לחבר שלי בעיה במנג'ר החדש...
    הוא מצליח להפעיל אותו,טוען עונה..בוחר ליגה,מאשר..אחרי 2 שניות אומר לו סיים מסימה...

איזה סיבות יכולות להיות לזה ?

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

שגיא מאיפה השגת את המשחק המלא?

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד לא הורדת אותו ?
    הוא כבר שבוע מסתובב ברחבי הרשת...

פה תמצא כמה לינקים לכל מיני משחקים,תחפש טוב טוב ותמצא ת'מנג'ר..

סתם דרך אגב,
    בשעה 13:00 שעונינו אמור לצאת באופן רישמי המנג'ר..

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל כדי לצפות בלינק שנתת צריכים להירשם לאתר הזה.... בכל אופן לפי התאר הרשמי של אס.איי גיימז המשחק כבר יצא רשמית בשעה 12 שעון ישראל..... תנו לי לינק יותר מדויק בבקשה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כבר די אסור בפורום שלנו...

אם אני אמצע,אני אשלח לך בהודעה פרטית.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שידוע איך להשתמש באף טי פי שינסה להסביר ל'פטריק ויירה'.

אוף תמיד ההתחלות שלי במנג'ר כשהוא חדש קשות.
    התחלתי עונה עם קבוצתי האהובה הפועל באר-שבע,מתחילת העונה עד עכשיו(מחזור 17 וחצי גמר גביע הטוטו) אני מחפש את הטקטיקה המושלמת.
    במחזור ה15 חשבתי שמצאתי אותה (ה4-1-3-2 שמצורפת במשחק) כשארחתי את הראשונה בטבלה מכבי חיפה שעדיין לא הפסידה העונה וניצחתי אותה 3-2,מחזור לאחר מכן הגיע אליי נתניה(השנייה בטבלה) והפסדתי 3-1 שהם רק תוקפים.

אגב,עשו את נתניה יותר מדי חזקה נראה לי,כי לא יתכן שהיא תלחם לבד עם מכבי חיפה על האליפות
    1.נתניה 38 נקודות
    2.חיפה 37 נקודות

ומסכנים סכנין,כנראה התבלבלו בינם לבין אחי נצרת,כי זה בדיוק ההפך סכנין החלשה בליגה,ונצרת הלהיט מקום שלישי 25 נקודות לעומת סכנין אחרונה בטבלה 9 נקודות בלבד.

עריכה:כוס אמאק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשב עעשה לעצמו ריסט לבד,בן זונה,והרס לי את הניצחון על החיפה,עכשיו אני צריך שוב לשחק נגדם! כוס אמאק האוטוסייב הזה לא יחל לשמור אחרי חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/03
  14. שגיא Guest

דווקא עם מכבי חיפה זה די קל...

אני אמשיך מהעדכון האחרון (ויירה, אם תקרא הכל, בסוף אני אגיד לך מאיפה להוריד... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ):

זוכרים שעברתי את בארסה באופ"א? אז עברתי גם את ויאריאל, נתתי משחק ענק באל מדריגל, עם ניצחון חוץ 2-1 ומשחק מצויין. בחיפה המשחק הסתיים ב0-0, משחק שהתנהל בשליטה של הספרדים, אבל משחק הגנה טוב שלי הביא אותי לשלב הבא. בשלב הבא פגשתי את מארסיי הצרפתית. בבית הפסדתי 1-0, במשחק די שווה כוחות, הייתי שווה לפחות גול. במשחק החוץ פתחתי עם קטן, לופז וברדה, אבל לצערי זה לא עזר, הפסדתי 2-1 והודחתי מגביע אופ"א אחרי סדרת משחקים יפה מאוד.

נחזור לישראל, זכיתי בגביע הטוטו. ובגביע המדינה הגעתי לגמר בינתיים, נחשו מול מי? הפועל עכו!! כן כן, הסידרלה הדיחה בדרך קבוצות כמו מכבי ת"א ונתניה, והיא תשחק מולי בגמר (מה שיביא אותה לגביע אופ"א, איזה השפלה). את הליגה עצמה אני מפרק די בקלות, רק בית"ר ירושליים הצליחה להוציא ממני נקודות (תיקו), כל השאר נצחונות.

לגבי שאר הקבוצות, נתניה באמת די טובים, ומי שמפתיעים בחולשתם הם אשדוד, שיחד עם הפועל פ"ת, בני סכנין ונצרת, מהווים את החלק התחתון שנאבק נגד הירידה. אגב, בית"ר אצלי קבוצת צמרת, הם צירפו את טל בנין. ותראו איזה יופי, במכבי ת"א יש מלא כעסים. נימני שונא את קלינגר (הם הספיקו להשלים), עובד שונא את קוביקה, וטל בן חיים חצה את הכביש ועבר לאדומים.

אגב, דנטה לופז מלך השערים של הליגה בינתיים ויש לו בסך הכל עונה מעל 30 שערים בכל המסגרות. גם אריק אג'יופור פשוט ענק, השחקן המצטיין בליגה. חוזה דוארטה מבאר שבע הכי טוב מבין שאר שחקני הליגה ויש לו בינתיים 21 שערי ליגה.

בקיצור, את האליפות כבר הבטחתי מזמן, ונשאר לי עוד איזה 2-3 מחזורים לסיום.

-----

עכשיו, איתי, לגבי ההורדה, אני אישית הורדתי מהאימיול. קובץ בין (BIN.*), ופתחתי אותו בעזרת תוכנה מיוחדת, עשיתי אקסטרקט, התקנתי, והכל עובד כמו שצריך. הקובץ שוקל בערך 250 מגה.

15. ofer16 Member

קצת עידכונים בקשר למשחק שלי עם מודנה...

הבלם היווני שרכשתי, שמו הוא גאלאנופולוס.
    אחרי פתיחה צולעת לעונה בליגה, בעיקר בעקבות רצף משחקים מול אריות איטליה, אני משתפר וביססתי את מקומי רחוק מהקו האדום, בערך במקום ה12. באירופה הודחתי, אבל לא לפני שעברתי את קארנטן בסיבוב הראשון של גביע אופ"א, ומכל הקבוצות המדורגות (שביניהן הייתה הפועל ת"א), קיבלתי את רומא החזקה. במשחק הראשון בבית סיימתי בתיקו 1, עם שני שחקנים מורחקים מהגומלין. מכת הפציעות שתקפה אותי לא תרמה לעניין, וכך בגומלין הפסדתי 2-1, לא לפני שתקפתי ולחצתי על רומא במשך כל המשחק.

בגביע האיטלקי עברתי את אודינזה, אבל בולוניה הדיחה אותי ברבע הגמר.
    לא זוכר אם הזכרתי זאת, אבל בתחילת העונה קניתי את שחקן נבחרת קוסטה ריקה, אלונזו סוליס. מדובר בקשר קדמי מהיר מאוד, עם דריבלים וטכניקה מעולים. הוא התגלה כאס שמנצח משחקים ומסוגל לקחת את הקבוצה על הכתפיים. למזלי הרע, בדצמבר הוא שבר את הרגל, וייעדר כחמישה חודשים. נשארתי ללא עושה משחק, מה שהוביל אותי לחיפושים בינואר אחר שחקן מחליף. נתקלתי בשחקן אורוגוואי צעיר (אסטויאנוף Estoyanof - כנראה צאצא לקציני אס.אס שברחו לאורואגוואי בסיום המלחמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ) מהיר, עם דריבלים וטכניקה מעולים (מזכיר לכם משהו?), וקניתי אותו תמורת 2.5 מיליון דולר. גם הבאתי בחוק בוסמן חלוץ קולומביאני בן 20 העונה לשם רואיז (Ruiz), ועד עכשיו הוא מתגלה כרכישה חכמה.

המאזן הכספי שלי עומד על כ30 מיליון דולר (קיבלתי את הקבוצה בתחילת המשחק עם בערך 4 מיליון דולר, ולא מכרתי הרבה שחקנים), ויש לי פוטנציאל כלכלי מצויין. סה"כ השכר שאני משלם בחודש מסתכם בכ400 אלף דולר (מוקצבים לי 700 אלף), ואני מכסה זאת בקלות. כל חודש אצלי מסתיים ברווח כלכלי.

החלפתי במהלך העונה ממערך 4-4-2 פשוט, למערך 3-5-2 עם שלושה בלמים בקו אחד וקשר קדמי מאחורי החלוצים. ההרכב שלי הוא כך:

----------פדרסן--------
    ----לקי--גאלאנופולוס--אודזה----
    בלסטרי------------------פאבאן
    ---------אדו--גיואנה----------
    ---------אסטויאנוף-----------
    -------פאבריני--קמארה-----