למי שעדיין מחפש קראק ולא הצליח למצוא, אני יכול לשלוח לו. תודות כמובן לאלן סמית'. איזה כיף שאני חוזר להנות מהמנג'ר!
גם לי זה לא מצליח להתקין, וזאת אותה בעיה שהייתה לי עם כל חבילות ההרחבה עד עכשיו. הוא אומר לי שהמנג'ר לא מותקן אצלי על המחשב. מה עושים?
מה עושים? מה שאני עשיתי הולכים לפורום תמיכה של SI, פותחים דיון עם הבעיה, ותוך מספר דקות תקבל עזרה. הייתה לי את אותה בעיה, ואמרו לי להוריד איזה קובץ שמסדר את כל הסיפור, ולמרבה הפלא, זה גם הסתדר בסופו של דבר, גם עם החבילה הקודמת, וגם עם החבילה הנוכחית. אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את זה
זה לא שום בעיה עם שום קראק אגב קראק לחבילת הרחבה 408 ניתן להשיג ב members.lycos.co.uk/rivalido תמצאו שם כבר תקובץ ותסיסמה .. ולמי שיש בעיות שינסה להפעיל קובץ מסוים עם סיומת reg נראה לי קוראים לקובץ setup.reg
לי יש בעיה שזה לא מתקין את החבילה... אני עושה הכל נכון מתקין את החבילה אחר כך את הקראק של סמית' וכשאני מפעיל את המשחק מופיע לי למטה בצד שמאל 4.0.7 עדיין
אוקיי אל תצחקו עליי כי אני לא ממש מבין בזה - כשאני מרחיב את החבילה אני חייב להוריד את חבילות ההרחבה אחת אחרי השניה או שאני יכול פשוט להוריד על ההתחלה את ההכי מעודכנת?
תגידו אנשים - החבילה האחרונה הזאת היא רק משפרת את המשחק או שהיא גם מוסיפה את כל השחקנים החדשים לקבוצות, כלומר האם ההעברות שבוצעו עד היום עודכנו בחבילה האחרונה?