הדיון הרישמי של CM4:

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Ilan, ‏4/1/03.

1. שגיא Guest

הראל, אני רואה חזרת שפוף מהצבא, אה?
    :wink:
    הנה, אלן סמית נתן לינק עוד קודם, וזה עובד:

2. ofer16 Member

התקנתי מנג'ר 4, והורדתי את העדכון הרביעי. כשאני מנסה להתקין אותו הוא אומר לי שהמנג'ר לא מותקן לי על המחשב, אז אני לא יכול להשתמש בה.
    מישהו יודע איך לסדר את זה?

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוריד את הקראק שאלן סמית נתן.
    אהה,ואני חייב לומר,אחרי שלא נגעתי במשחק מאז שהוא אצלי(הרבה פחות טוב מהקודם),עכשיו אני מוריד את החבילה האחרונה,ואת הקראק,נותן למנג'ר החדש הזדמנות שנייה.

4. לירן-ביתר Member

הייתה לי אותה בעייה אז התקנתי את המנג'ר מחדש ופעל לי

5. Sabonis Member

אני לא יודע מה זה בדיוק בחבילת ההרחבה הזאת... אבל אני ממש נהנה לשחק!! התחלתי עונה בתותחנים, וסיימתי אותה עם דאבל מוחץ!

מכרתי את פרדי, קניתי את רוקה ג'וניור, אישמעאל אדו (כן כן זה מנתניה), ואיזה יהלום סקנדינבי ששמו בטח לא יגיד לכם כלום... בקיצור עונה מדהימה... עד כדי כך שאשכרה הייתי פותח עם ג'רמיין פנאנט על פני ווילטורד... פשוט כיף!!!!

היה משהו מוזר בסיום העונה... במחזור ה34 הוכתרתי סופית כאלוף הליגה, ולמשחקים הנותרים נתתי לכל ההרכב הראשון מנוחה... אז הנרי ופירס באים לעיתונות ואומרים שהם רוצים להיות בקבוצה בהרכב הראשון ושהם שוקלים אופציות... וכמו כן! שהסגל צריך ל היות עמוק יותר (אחרי שמכרתי את ג'פרס)!!! עניתי להם שאני שולט על העניינים וההרכב עמוק מספיק.... הנרי אפילו הלך עם זה צעד נוסף כשהוא פתח איתי מלחמה בתקשורת!!!!! ממש ברגעים אלו הקרב בינינו בעיצומו....

לקראת העונה הבאה קניתי את אוסקר קורדובה... ואני מחפש מחליף לפירס....

בעיקרון! לפחות מבחינתי הזוהר למשחק הזה חזר עם חבילת ההרחבה הזאת.... לכל מי שויתר על המשחק מומלץ לתת לו ניסיון נוסף!! אני נתתי ! ואני נהנה מכל רגע!!!!

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרה לכם פעם ששיחקתם מנג'ר 4 ונכנסתם לפלייר סרץ' וכשהופיעו מיליוני שחקנים אמרתים לעצמכם: "הלוואי שהכרתי שחקן צעיר וזול שהוא פשוט תותח אנונימי ". בוודאי, בוא נעשה לעצמנו את העבודה קלה יותר.
    בטח כבר כתבו הרבה ב- 19 העמודים של הדיון אבל תכתבו כולכם (אפילו פעם שניה) איזה תותחים צעירים וזולים ואנונימיים אתם מכירים . תכתבו באנגלית כי אחרת זו בעיה...ותשתדלו בלי שגיאות כי אחרת מחפשים ולא מוצאים וזה לא שווה.

7. AFC Member

הורדתי לאחרונה את המשחק עם כל חבילות ההרחבה... פשוט חרא של משחק. כל כך לא מציאותי, כל כך קל... בחיאת, עם ארסנל לקחתי טריפל, עם בית"ר לקחתי אליפות במאזן מושלם עם נצחונות כגון 11:0 על בני סכנין ו-9:0 על מכבי חיפה (כן כן, הרחיקו להם שלושה שחקנים). מה עוד שהוא איטי, השיטה של המו"מ על שחקנים מעצבנת ושיטת האימונים עוד יותר. שלא לדבר על הכושר של השחקנים, שעדיין לא הבנתי אותו.

סעמק הטקטיקה שלי ממנג'ר 3 פשוט קורעת את כולם. רק צריך להיות בעל גאונות טקטית כמו שלי, והאליפות שלך מובטחת.

8. Ilan Member

דבר ראשון, אתה עד לפני כמה חודשים התבטאת שTCM משחק טוב... אז צריך לקחת תדברים שלך בפרופורציה.
    שיטת האימונים- אתה כמו אמיל, גם הוא בכה לי בהתחלה שזה מעצבן ולא מובן אבל זה כ"כ פשוט, וגם הוא עכשיו אומר שזה פשוט ואין עם זה בעיה, רק צריך לדעת איך לעבוד עם זה (לא משהו קשה במיוחד לבנאדם עם אי קי כמו שלך...), מקסימום אתה לא מבין את זה- תבקש מהעוזר שלך לעשות לך את האימונים. הכי פשוט.

בקשר לליגה הישראלית- ברור זה חרא ליגה, אני מודע לזה וזה ממש לא מציאותי, אבל לאט לאט משפרים את זה ובגירסה הבאה יהיה אחלה ליגה.

המשחק ממש לא איטי כ"כ, אולי המחשב שלך איטי...

ומה בדיוק הם שינו במו"מ? הם לא שינו כלום רק הוסיפו ושיפרו את זה.

הקיצר... אם אתה לא מבין אנגלית (קורה) ולא יודע איך לשחק במשחק, אל תבכה שזה משחק חרא, כי אולי הבעיות נמצאות אצלך.

9. AFC Member

נכון. משחק טוב. שיחקת בו בכלל?

טוב, נו, הבנתי שאתה אדיוט, אתה לא צריך להוכיח את זה מחדש.

אנגלית אפילו לילך סונין יודעת יותר טוב ממך. אני לא יודע לשחק במשחק? יש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא. המשחק הזה קל מדי - טקטיקה טובה וזכית באליפות. לקחתי לפחות שלושה תארים עם כל קבוצה ששיחקתי איתה עד עכשיו.

עוד משהו שמעיד על הרמה של המשחק הזה, הוא שאתה אחד מהחוקרים של הליגה הישראלית.

10. Ilan Member

פחחח... אם היה לך מושג, אפילו קצת מושג כמה אני קורע תתחת ומשקיע בזה, וכמה אימיילים ודברים אני עושה ביחד עם החוקר הראשי היית מבין עד כמה טוב שאני אחד החוקרים. אומנם אני חוקר של קבוצה אבל תשאל את אמיר החוקר הראשי אם הוא מצטער שהוא הביא אותי.

עזוב מי שאומר שTCM (שאפילו מי שיעשה את הליגה הישראלית בו נבחן ורצה להיות חוקר בליגה הישראלית והוא בעצמו אמר שזה משחק גרוע) משחק טוב, אז אין צורך להרחיב תדעה עליו.

11. Jerson Member

הראל יא כבשון בוא אליי אני יביא לך את המקורי....(אם זה יפעל, לא יודע.....)

12. reda Member

טוב
    אני משחק עם פלורנטה...
    ותוך 2 עונות עליתי 2 ליגות, קניתי כמה שחקנים מצויינים... (Moke ו-Aziz Ansah חובה בכל קבוצה, ובטח אם היא קטנה)
    ועכשיו אני בעונה ה-3 שלי בליגה ה-2..
    נקווה לטוב, להמשיך לעדכן אותכם?

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תלמד ששאלות כאלו לא שואלים.... תמשיך לעדכן וזהו

14. Jerson Member

יצאה כבר החבילה החמישית והאחרונה (כן, בטח)....

ישנם 2 גירסאות לחבילה....

גירסא ראשונה, מכילה את הדאטה שהיה בחבילה השלישית, מי שלא הוריד אפילו חבילה אחת, שיוריד את הגרסא הזאת -
    ftp://gamefiles.blueyonder.co.uk/blueyond...408_enhance.exe

מי שהוריד כבר את החבילה השלישית ויש לו את עידכוני הדאטה, שיוריד את הגרסא הזאת -
    http://gamefiles.blueyonder.co.uk/blueyond...ance_nodata.exe

בקשר לקראקים - לא חיפשתי וגם לא אחפש אותם, יש לי את המקורי, אז תבקשו ממישהו אחר, הקראק ייצא היום.

עכשיו נעבור לנושא אחר.....

מי לכלך על אילן ? מי שמתעסק עם אילן יש לו עסק איתי !

בואנה AFC אתה אחד האנשים הכי לא קשורים עלי אדמות....אתה מוכן להסביר לי ת'שורה הזאת שוב -

רואים שאתה לא מבין על מה אתה מדבר....אם היית שורד יומיים בתפקיד הייתי נותן לך מה שאתה רוצה....
    וגם אני אישית יכול להעיד שאילן תורם המון, הוא חוקר מצויין והוא גם עוזר לחוקרים אחרים, וגם תורם ומככין מדריכים שיעזרו ויקלו על עבודת החקירה....בקיצר שתבין מה אתה מדבר תדבר....ביינתים, לך תשחק TCM....

ואני בטוח שביחד צוות החוקרים עושה וייעשה עבודה מדהימה, רק תחכה למשחק הבא ותראה איזה ליגת תותחית יהיה.....(בתקווה שסי יפסיקו להיות אנטישמים)

15. Ilan Member

תודה גרשון.
    אבל בלי קשר וידוקה, רק שתבין עד כמה אין לך מושג, גם גרשון לא יודע את זה. היום ישבתי שעתיים לעשות טסטינג לבעיה גדולה בליגה הישראלית עם המחירים, כידוע תיקנו את זה בחבילה הזאת אבל זה עדיין מחירים יחסית גבוהים ולכן עשיתי מלא בדיקות ונתתי לאמיר תתוצאות (החוקר הראשי), ובקרוב יהיה מדריכים על זה, ככה שוידוקה- יש דברים שאתה לא יודע אז אל תזרוק סתם שטויות. תאמין לי שבתור חוקר אני יודע להיות רציני ואובייקטיבי.