הראל, בדקתי ויש אצלי עולות ויורדות. הכל תקין. אגב, ממשיכים החיפושים שלי אחר שוער. רובינסון היה הבחירה הראשונה, אך אני לא מצליח לרכוש אותו בסכום סביר, ניסיתי להכניס לעסקה גם את אנקה (זאת בטח הסיבה לדחייה), ועוד עשרות מליונים, זה לא עזר. החלטתי לוותר עליו. המועמדים לא רבים... קוסטנזו, הוא המטרה הבאה שלי, מריבר. השוער הצעיר צפוי להגיע אלי, בסכום די גבוה, מעל ל14 מליון דולר, אני מקווה שזה שווה. התכנון הראשוני הוא לעשות רוטציה בעונה הראשונה בינו לבין בונאנו, ואז לאט לאט להפוך אותו לשוער המוביל.
כי רציתי כסף, וחוצמזה במשחקים שהוא שיחק הוא לא כבש בכלל ושרק הכנסתי את גודיונסן אז האיסלנדי כבש. אז עדיף גודיונסן שיפתח.
התחלתי את המשחק עם קבוצתי האהובה מילאן בהתחלה ניצחתי והלך טוב ואבל בגלל הפציעות המחורבנות(שמתם לב שזה קורה כל משחק כמעט?) נסטה נפצע לי ל7 חודשים ובנוסף כל הזמן שבה,ריבאלדו או אינזאגי ואחרים נפצעים עכשיו אני באמצע העונה והולך לי חרא ממש..לא יכול לנצח אז יש לי כמה שאלות: 1. מה הטקטיקה הטובה ביותר? 2. שיניתם משהו בטרנינג? או שהשארתם הכל כרגיל? 3. האם התקציב לקניית שחקנים לא מתחלף בכלל במהלך העונה? תודה על העזרה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx :roll:
1. אני אישית מצליח הצלחה מסחררת עם 3-5-2, עם שינויים נוספים שלי שהכנסתי, עם אחרות פחות הצלחתי. 2. מעט, לא יותר מידי, פה ושם, וגם יצרתי עוד תוכנית אימונים חדשה. 3. בתחילת כל עונה אתה מקבל כסף, שהוא כביכול התקציב שלך לכל עונה לקניית שחקנים, אם בסוף עונה נשאר לך כסף מזה, אז כמובן שזה יתווספ לתקציב החדש שההנהלה תיתן לך בעונה הבאה. ותוריד את הפאצ' אם לא הורדת...
הראל, אין אצלך עולות ויורדות מסיבה פשוטה אחת-אין ליגה לאומית..אז זה לא ייצור שחקנים/קבוצות חדשים/חדשות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אבל בחבילת הרחבה הבאה זה יתוקן (כאילו החבילה שבה יהיו עדכוני שחקנים וכו' זה יתווסף בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
במנג'ר הקודם גם אם הייתה משחק בליגה האחרונה אז היורדות היו מתחלפות בעולות חדשות,כנראה שפה בחדש קצת שכחו את זה... אגב,מישהו הצליח להתקין את חבילת ההרחבה ? (וגם את הקראק שלה ? ) ?
אם אתה מדבר על הפאטצ' הראשון מהאתר של SI אז אני הצלחתי להתקין אותו, וגם את הקראק שפשוט מחליפים אותו בקובץ הפעלה. ד"א, למה אפשר להתחיל שמירות במנג'ר רק עם 9 ליגות? יכול להיות שהפאטצ' הבא ישנה את זה?
איזה עונה ראשונה יש לי בסי אמ 4! אני כמובן בחרתי את אינטר... את העונה התחלתי מצויין עם 6 נק' מתוך 9 [הפסד לרומא וניצחון על יובה בבית שזה ההפסד היחידי שלה כל העונה]. המשכתי המשכתי ואז הגיע הדרבי שבו מילאן מוליכה עליי ב- 3 נק' בטבלה [21 למילאן במקום הראשון 18 לי]. עד הדקה ה-88 היה משחק עקר משערים אך עם הרבה הזדמנויות לי ואז ויירי הגיע וכבש! 1:0 מילאן יצאו בשביל להשוות וכמעט עשו את זה אבל ריבאלדו בעט מחמש מטר למשקוף וטולדו שלח את הכדור למעלה וקרספו היה שם בשביל לסגור עניין עם 2:0. אוקיי הגעתי לחודש נובמבר שבו אני מוביל את הטבלה ב-3 ואז התחיל החודש הרע שלי...3 משחקי בית נגד קייבו פארמה ורומא...שלושה הפסדים רצופים! ירדתי למקום השלישי במינוס 3. ומאזאני רודף אחרי יובה ומילאן עד שהגיע המפנה במשחק שלהם אחת נגד השניה שנגמר בשיוויון והשוותי את הנק' שלי עם יובה ואז הגיע הדרבי! מילאן עלו ל-1:0 וככה זה נשאר במחצית במחצית השניה דקה 55 קרספו הישווה. 6 דקות לאחר מכן קרדספו שוב היה שם בשביל לכבוש 2:1. לא עברה דקה והרוסונרי חזרו למשחק 2:2. שוב הקרסולה מסתובבת לא עברה שוב דקה וויירי עשה 3:2. נגמר? לא! דקה 67 3:3 נגמר. 5 שערים ב-12 דקות... הסיוט שלי בגביע נגמר אחרי שהודחתי בשמינית על ידי יובה 7:5 בסיכום [ניצחון 4:3 בבית והפסד 4:1 בחוץ...לא שהגביע חשוב לי...] האכזבה האמיתית שלי היתה בצ'מפיונס לאחר שעברתי בקלות את הבית המקדום עם ולנסיה אוקזר והאמרבי [16 נק'] הוגרלתי לבית עם דורטמונד מנצ'סטר וסלטיק. במשחק הראשון ניצחתי את סלטיק 2:1. הובסתי בוסטפאלן סטאדיון 4:0 ואז הפסדתי פעמיים ליוניטד והגעתי למצב כזה ש-2 מחזורים ליסום אני חייב לנצח את סלטיק ולקוות שהם יפסידו במחזור האחרון כדי לעלות...יצאתי לפארק-הד, אצטדיון שלא אהוב על ישראלים מאז ברקו וסיימתי בתיקו 2:2...שלום אירופה חבל...רק לפרוטוקול ניצחתי את דורטמונד בגומלין 3:1. ובכן חזרנו לליגה... סיום מותח שתיכף תקבלו בשידור ישיר! מודנה שחטפה 7:0 מאודינזה ירדה ליגה ויחד איתה גם אמפולי ורג'ינה...בתחתית ברשיה שתתארח בדרבי אצל אטאלנטה ופרוג'יה שתארח במחזור האחרון את רומא [שבמקום הרביעי]. ובכן נעבור לצמרת: מחזור הסיום הטבלה: 1.יובה 82 נק' 2.אינטר 82 נק' 3.מילאן 81 נק' --------------------------------------- 14.ברשיה 31 נק' 15.פרוג'יה 31 נק' כידוע לכם האליפות באיטליה לא מוכרעת על הפרש שערים כי יש משחק אליפות אז לא ציינתי אותו פה. במחזור הסיום אני מתארח בטארדיני של פארמה [17 אלף נראזורים ימלאו כמעט את כל האצטדיון] קייבו מארחת את יובה [20 אלף יובנטינים מדרימים לורונה] ומילאן מארחת את אודינזה [משום מה אין היערות ענקית בין אוהדי מילאן כך שהערכות אומרות שיהיו במשחק בין 60-70 אלף אך הכל יכול להשתנות]. בצמרת: מילאן - לא תלויה בעצמה! צריכה לנצח את אודינזה כמובן אבל גם להיות עם אוזן קשבת לטארדיני ולבנטגודי בכדי לשמוע מה אני ויובה עושים. יובה - תלויה בעצמה בלבד אינטר - אני תלוי בעצמי בלבד במידה ויהיה שיוויון בין 2 קבוצות יהיה משחק אליפות ואל תשאלו אותי מה יקרה אם יהיה שיוויון בין שלוש [במידה ואני ויובה נפסיד ומילאן תוציא תיקו בבית] כי אין לי מושג. מה עוד שהמחזור האחרון יכריע גם מי יעלו אוטומטית לצ'מפיונס ליג! בתחתית: ברשיה - תלויה בעצמה ניצחון שלה בחוץ בדרבי או אפילו נקודה ישאיר אותה בליגה [כן אני יודע שהם בשיוויון נק' עם פרוג'יה אבל היא תפסיד בבית לרומא 99 אחוז]. פרוג'יה - צריך לקרות נס שהם יוציאו נקודה במקרה ויהיה תיקו בנקודות מה שכנראה הולך להיות אז היורדת הרביעית תוכרע במשחק מכריע. העולות לסרייה א: 1.סמפדוריה עלתה במרחק ענק מהשניה ועם הפרש שערים של 80 ומשהו... 2.אנקונה עלתה למרות שעברו עליה הרבה מחזורים לא קלים 3.נאפולי עלתה והיא רוצה לשחזר את ימיה הימים עם דייגו 4.סיינה [כן הקבוצה המקבילה של זאת שעלתה לפיינל פור בכדורסל אתמול]. המגרש שלה קוראים לו ארטמיו פראנקי [כמו של פיורנטינה] רק שהוא מכיל רק 9,800 מקומות ישיבה...[הבעיה פה היא שיכול להיות שיסגרו לה אותו חחחחחח כי חבר שלי שיחק עם אטאטלנטה וסגרו לו חלק מהאצטדיון בגלל שהוא לא עמד בתקן אז התכולה שלו ירדה מ-31 אלף ל-17!]
המחזור האחרון של הסרייה א בליגה האיטלקית ושל העונה הראשונה של עומר באינטר הגיעו היום ללסיומם באחד המחזורים המרתקים ביותר שהיו העונה בהחלט. אינטר התארחה בטראדיני וליוו אותה 17 אלף אוהדים שדחפו אותה מן הפתיחה. יובה יצאה למשחק בבנטגודי של קייבו ויחד איתה 20 אלף אוהדים תומכים הגיעו בשביל לדחוף את הקבוצה של מרצ'לו ליפי. והצלע השלישית במירוץ לאליפות מילאן אירחה את אודינזה בידיעה שהיא לא תלויה בעצמה. עומר מאמן אינטר אמר לפני המשחק כי הקבוצה השקיעה כל העונה את הנשמה ועכשיו זה רגע האמת ואסור להיות לוזרים. אוהדים שהתראיינו מחוץ לשלושת המגרשים אמרו: מאסימו גאליאני, אוהד אינטר:"הגיע הזמן שסוף סוף נזכה באליפות אחרי 14 שנים!" כריסטיאנו טוני, אוהד יובה:"אנחנו רוצים אליפות שניה ברציפות ובשביל קבוצה שהפסידה פעם אחת בעונה זה מגיע" פרנקו קוסטנטיני, אוהד מילאן:"תמיד הוכחנו שאנחנו קבוצה שיכולה להביא את התארים אבל השנה לא נראה לי שנוכל לעשות את זה מכיוון שאנחנו לא תלויים בעצמנו" הטבלה לפני המשחק: 1.יובה 82 2.אינטר 82 3.מילאן 81 אינטר ויובה תלויות רק בעצמן והם יודעות שאם הם ינצחו הם יילכו למשחק ראש בראש שיכריע את האליפות בעוד שמילאן לא תלויה בעצמה. שלושת המשחקים נפתחו באותה שעה [15:00 שעון איטליה, 17:00 שעון ישראל] האירוע הראשון במשולש הצמרת התרחש בסאן סירו כבר בדקה השלישית כאשר רוי קוסטה הוכשל ברחבה על ידי קאבאז'רו. גאטוסו ניגש לבעוט והשוער הודף אבל פירלו השתתח בשביל לנגוח פנימה 1:0 לרוסונרי. הטבלה אחרי השער של מילאן: 1.מילאן 84 2.יובה 83 3.אינטר 83 ביינתים בבנטגודי מהומה גדולה אחרי שהשופט סלבטורה קאראלבוטו הרחיק את דל פיירו אחרי שהאחרון נכנס בברוטאליות בפראנצ'סקיני. לא עברו 9 דקות ויובה איבדה גם את נדבד שנפצע. ביינתים בסאן סירו מילאן עלתה ל-2:0 נגד אודינזה בזכות שער של ריבאלדו שחדר לרחבה אחרי בישול של רוי קוסטה וכבש. ועכשיו הגיע תורה של הקבוצה שלי. אינטר ידעה שהיא חייבת ניצחון ולא משנה מה יקרה במשחק של יובה כי מילאן ביתרון מבטיח. אינטר עלתה ליתרון כאשר קאנאברו הגיע לכדור בראש לפני מוטו והעביר אותו לדאלמאט שנתן לקרספו שמצא לעצמו חופש ובעט פנימה! 1:0.. בבנטגודי יובה מאבדת את אוליביירה שנפצע. עד סיום המחצית לא היו שינויים בשאר המגרשים כאשר אינטר ומילאן יורדות למחצית ביתרון ואילו יובה בשיוויון. ליפי יורד עם הסיגרייה הקובנית המשובחת שלו בעוד שעומר יורד עם המעיל של אינטר ועם הרבה לחץ. בסאן סירו 55 אלף צופים מילאנזים עדיין מחזיקים אצבעות. הטבלה לפי המחצית: 1.אינטר 85 2.מילאן 84 3.יובה 83 אינטר פתחה את המחצית השניה בטירוף וייסמה אותו לאחר שקוקו חטף כדור במרכז המגרש ומסר קדימה אל ויירי שנגח את הכדור מעל פאולו קאנאברו ו'קרספו הסתנן והגיע אל הכדור ובעט אותו בעוצמה לרשת הגבוהה כדי לקבוע 1:0 לאינטר ו-17 אלף צופים בטארדיני לא יודעים את נפשם המחצית השניה נפתחה בדיוק כמו הראשונה כאשר ריבאלדו מעלה את מילאן ליתרון 3:0 אחרי שקאלאדזה מסר מסירה של 55 מטר אל ריבאלדו שפרץ קדימה אחד מול אחד על שוער אודינזה ובעט לרשת הגבוהה. וכעבור 5 דקות משער היתרון של אינטר משמע הדקה ה-56 ובטארדיני מתחילים להריח את האליפות לאחר שקונטה איבד את הכדור לפראנצ'סקיני שנתן לבלאנוביץ' שהעביר לבירהוף שמול בופון כבש! 1:0. הטבלה כרגע: 1.אינטר 85 2.מילאן 84 3.יובה 82 העונה גמורה? מה פתאום! פארמה חזרה למשחק בדקה ה-61 אחרי שפאולו קאנאברו מסר לקלאודיו לופז שהשאיר את אדריאנו מול טולדו והברזילאי לא נכשל! 2:1! קורדובה החליף את קיבו באינטר ופארמה המשיכה בבליץ שלה כאשר 5 דקות אחרי השער הראשון של אדריאנו הוא כבש את השער כאשר הוא בעט מ-16 מטרים לחיבורים אבל טולדו הדף ומוטו הגיע לריבאונד אבל שוב היה זה השוער האיטלקי שהדף אבל אדריאנו היה שם בניסיון השלישי בכדי לקבוע 2:2. 17 אלף הצופים של אינטר בשוק פשוט מאוד לא יאומן! הטבלה: 1.מילאן 84 2.אינטר 83 3.יובה 82 15 דקות לסיום המשחק בסאן סירו אינזאגי כבש את הרביעי שלו לאחר שקאלאדזה שבישל את השער השלישי לריבאלדו מבשל שוב והאיטלקי הבינלאומי כובש את הרביעי של הרוסונרי. אנחנו חוזרים לטארדיני של פארמה שם אינטר מפעילה לחץ על השער של פארמה. 9 דקות לסיום רקובה מקבל כדור ואחד על אחד מול השוער הצרפתי סבסטיאן פריי הוא קובע 3:2 ומקפיץ את האוהדים של אינטר לאוויר! בסאן סירו אינזאגי קובע את החמישי למילאן שמספיק להם למקום השני בלבד. השופט מוסיף 4 דקות תוספת זמן ושורק לסיום. מילאן מנצחת 5:0 את אודינזה! בבנטגודי השופט מוסיף 3 דקות תוספת זמן! כאשר קייבו עדיין מוליכה 1:0. בטארדיני גם כן השופט מוסיף שלוש דקות תוספת זמן ואיך שהוא מודיע על תוספת הזמן ויירי משתחרר מהמגן ומכניע את פריי בשביל לקבוע 4:2 וניצחון לאינטר! השופט שורק לסיום בבנטגודי ועצבות נוראית משתוררת ביציעים. בסאן סירו האוהדים מוחאים כפיים ובטארדיני עדיין מחכים לשריקה והנה היא מגיעה! אינטר אלופה! 17 אלף אוהדים פורצים לכר הדשא ומחבקים את השחקנים לוקחים להם את הכל ורק עומר נשאר אדיש על הספסל עומד כאינו מאמין שהקבוצה עשתה זאת. עומר בן נון אחרי המשחק:"האליפות הזאת מגיעה לנו במיוחד אחרי שהפסדנו את המאבק שלנו בצ'מ'פיונס וכן את הגביע האיטלקי. כל העונה שיחקנו כדורגל נהדר ועובדה שהשגנו 28 נצחונות כל העונה. השחקנים היום נתנו את משחק חייהם ללא ספק. זה מגיע לאוהדים הרבים שלייו אותנו היום ובמשך כל העונה ואני שמח שהבאתי אליפות לאינטר אחרי הרבה שנים והיא היתה כל כך מתוקה אךךך כמה שהיא היתה מתוקה" קאנאברו:"זאת לא היתה עונה קלה עבורי ובמיוחד בשביל אחד כמוני שחוזר לכאן למגרש שהיה לו לבית עד תחילת העונה ובשבילי זה מעיין סגירת מעגל שאני זוכה כאן באליפות. אני מאושר" ויירי:"סיימתי כמלך השערים וזה התואר השני שלי העונה ואני מאוד שמח עליו אבל אני יודע שבלי התואר של מלכות השערים לא היינו מתייצבים כאן היום ואני שמח שתרמתי כל כך הרבה לקבוצה" קרספו שהגיע בתחילת השנה במקום רונאלדו:" רונאלדו? מי זה בכלל? נתתי את הסחורה שלי הראתי מי זה קרספו ואני בטוח שאף אחד לא מפקפק במה שנתתי העונה לאינטר אני מקווה לעשות זאת גם בעונה הבאה" דל פיירו אחרי המשחק:"עשיתי שטות שבגללה הסדנו את האליפות אני מתנצל בפני כולם אבל עדיין נשאר לנו את חצי גמר ליגת האלופות [הפסידו לניוקאסל בפנדלים! שתפגוש את רומא באולד טראפורד] ואת הגביע האיטלקי [אחרי שניצחו את בולוניה] מרצ'לו ליפי:"מאכזב זה מה שיש לי לומר כי כל העונה הפסדנו הפסד אחד בלבד לאינטר וחבל שדווקא במחזור האחרון אנחנו חוטפים את ההפסד השני שלנו" הטבלה הסופית: 1.אינטר 85 2.מילאן 84 3.יובנטוס 82 גם בתחתית היתה תחרות גדולה: ברשיה ופרוג'יה הגיעו למחזור הסיום כשלשניהן 31 נק'. ברשיה התארחה בדרבי אצל אטאלנטה בעוד שפרוג'יה אירחה את רומא שסיימה רביעית. פרוג'יה עלתה ליתרון בדקה ה-19 אבל זה היה הדבר היחידי שהיא עשתה במשחק והיא הפסידה בסופו של דבר 3:1. אטאלנטה ניצחה 1:0 את ברשיה ושתי הקבוצות יילכו למשחק מכריע שבו תיקבע היורדת האחרונה [ביחד עם מודנה רג'ינה ואמפולי]. אחרי מחצית מאופסת עלתה ברשיה ליתרון אחרי שלוקה טוני העלה אותה ליתרון בדקה ה-47. חלפו שבע דקות בלבד וברשיה נראתה בדרך הבטוחה אחרי שלוקה טוני מעלה את הקבוצה לשעבר של טל בנין ל-2:0. פבריציו מיקולי המושאל מיובה מחזיר את פרוג'יה למשחק אחרי שהוא מצמק ל-2:1 בדקה ה-75. הלחץ של פרוג'יה המשיך ונשא פרי בדקה ה-90 אחרי שווריזאס היווני הישווה ושלח את שתי הקבוצות להארכה שנשארה באותה תוצאה שבה המשחק הסתיים ושתי הקבוצות הלכו לבעיטות 11 מטרים. אחרי 5 בעיטות לכל קבוצה התוצאה היתה 3:3. ויקטור הוגו מרקו בעט לברשיה והחמיץ ומנואל בלאסי נשלח להכריע את המשחק. הוא לא התבלבל וקבע את ירידה של ברשיה לליגה השניה. פרוג'יה נשארה בליגה! מהליגה השנייה עלו סאמפדוריה שזכתה באליפות הליגה השניה עם 101 נק' 114 שערי זכות ו-23 שערי חובה בלבד [+91!]. יחד איתה הצטרפו גם אנקונה, נאפולי וסיינה [שלמגרש שלה קוראים גם ארטמיו פראנצ'י כמו של פיורנטינה רק שהוא מכיל 9,600]. לליגת השלישית ירדה ונציה שהשלימה ירידה של שתי ליגות בשנתיים. חבל! לאציו זכתה בגביע אופ"א אחרי שדרסה בגמר איטלקי את פארמה 4:0. ניוקאסל זכתה בגמר ליגת האלופות אחרי שניצחה את רומא בגמר 2:1. יובה התנחמה בכך שזכתה בגביע האיטלקי אחרי ניצחון בסיכום שני המשחקים על בולוניה 3:1. בעונה הבאה אני מתכוון להתחזק ב: איגור טודור, אסטבן קאמביאסו וכנראה עוד שחקן הגנה. ביינתים רכשתי את מיקל ארטטה ב-4.7 מיליון.