באגים של המשחק : 1. מהירות טעינה 2. שחקנים נפצעים כמעט כל משחק, זה נוראאא 3. אי אפשר להחתים שחקן שהתבטל לו החוזה אידוס הוציאה היום פאץ' לתקן את כל הבאגים האלה, אנחנו עם המשחקים הפרוצים עדיין לא נוכל להשתמש בפאץ' הזה... בסה"כ עדיין לוקח לי זמן להתרגל למשחק...
אותו כנ"ל כמו פיימן... הצלחתי להתקין היום את המשחק סופסוף (תודה שוב פיימן), והוא עובד והכל סבבה... האיטיות בהחלט מעצבנת לעיתים, בעיקר בטעינה הראשונית של המשחק, לוקח כמה דקות וזה רק לליגה אחת, מעצבן! בסך הכל אני אוהב את המשחק, עם החידושים הקטנים ביותר אפילו, העיצוב מאוד נעים לעין, ויש את הקטע הזה של דוח של הפיזיוטרפיסט אחרי משחק, על הפצועים, ורק באמת חבל כמו שפיימן אמר, שבכל משחק הוא מדווח על פצועים, זה די מרגיז.... אבל בכל זאת, אני לאט לאט אתרגל למשחק החדש. התחלתי עם בארסה חביבתי כמובן, יש לה סגל שחקנים מצויין, בעיקר החלק ההתקפי, כי סורין כבר שם, ככה שאין בעיה בשום עמדה מלבד הבלם, שאותו אני מנסה לאייש ע"י הבאת לוסיו לקבוצה...כגרע לברקוזן מקשים. רק התחלתי, במוקדמות ליגת האלופות פגשתי את חביבתי השניה, מכבי חיפה, איזה יופי! בלי רחמים דרסתי אותם בחוץ 3-0, ובבית עוד 4-0 עם מספר ניסויים בהרכב (אינייסטה [מצויין!], אוברמראס בשלל עמדות [גם טוב], ואפילו אנקה היה טוב בשער.). מתגבש לי הרכב טוב מאוד, בשיטה של 3-5-2, כאשר סורין משחק קשר שמאלי, ואז אוברמאס בימין, במרכז בדרך כלל צ'אבי ומנדיינה ומעליהם אנריקה או ריקלמה, אבל גם צ'אבי וגם מנדייטה פצועים, אז יהיו מספר שינויים בהרכב. אפילו ג'רארד מועמד, לצמד החלוצים כמובן שאין מתחרים, סביולה וקלייברט, שכל משחק נתן שער. הספקתי גם לשחק משחק אחד בליגה, מול סלטה בחוץ, אחרי מחצית ראשונה חלשה משהו, הסטתי עם אנריקה לעמדה קדמית יותר, ובמחצית השניה היה משחק מצויין שהוכרע רק בדקה ה88 משער של קלייברט. האיטיות מנעה ממני בשלב זה להמשיך...
כל מתלונני הליגה הישראלית, כנסו הנה: http://community.sigames.com/1/OpenTopic?a...26&m=1621946826 זה נושא שאמיל פתח בפורום של SI, תציפו אותם בתלונות. עוד מחכים לתגובה רשמית.
סעמק מה הקשר לאנגלית שלו? האנגלית שלו מצויינת, מה הקשר בכלל לדיון? היית חייב להעיר את הערה הזאתי (אל תענה לי, לא צריך שהדיון הנורמלי היחידי בפורום הזה יהרס).
לא לענות לך? למה שאתה פשוט לא תענה לי ותבין באיזה מצב שמת אותי? תבין, כסיל שכמותך, למיטב ידיעתי אתה לא עורך הדין של אמיל או הסוכן שלו. זה דבר ראשון. דבר שני, איך אתה לא מתבייש להעביר עלי הרצאה על הודעות לא קשורות? סליחה, הו האדון שרשם בדיון השלושער "אני לא מאמין שהדיון הזה מחזיק מעמד". ודבר אחרון, אל תענה לי. אתה לא מרגיש נפלא כשאתה לא מסוגל להגיב?
זה כולל גם אותנו שמגיבים אחריכם ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx היום גם אני נרשמתי לרשימה הגדולה שיש להם את המנג'ר... הבאג של הפציעות מרגיז,במלא הסגל שלי בב"ש קטן ועכשיו נפצעו לי 2 שחקנים (טרכולסקי ונגר) לחודשיים ואני רק במשחקי הידידות של העונה.. שמתם לב להפועל בית שאן ? איזה תותחים הם,ניצחו את מכבי חיפה 2-1,אותי 3-0 והדרך עוד לפניהם... ולמה היה כל כך קשה לSI לעשות את הליגה הלאומית ???? בכל הקבוצות(למעט הפועל ר"ג ורעננה) של הליגה הלאומית יש סגל מלא אז היה קשה לפתוח ליגה ?
יוו גם לי התחיל עכשיו גל פציעות 7 שחקנים בשלושה משחקים! איזה מעצבן זה. והבאג של נבדל פאסיבי לא תוקן לגמרי זה עדיין קורה לי יותר מידי פעמים.
התחלתי עונה עם המשחק המתוקן עם מילאן המשחק נראה לי אפילו די טוב עכשיו כשהרבה מהשיט תוקן. החתמה ראשונה במילאן: אנדראס סוונסון מסאנדרלנד בסכום מופקע ביותר, ע"מ שיאייש את עמדת הקשר התוקף הימני. אני שם עדין מקרוב מאד על הליגה הישראלית שגם בחרתי ע"מ למצוא שם שיט (ולא חסר)
המלצה אישית במסך הטקטיקות משמאל תלחצו על פייל -> לואוד ובלוקיישן תעשו את הדאטה רדו קצת למטה יש את הטקטיקות... תבחרו את הראשונה והשנייה...נכון שהן נראות הפוכות אמא'לה 5-3-2 שה5 זה ההתקפה וה2 זה ההגנה!! חח זה נראה מצחיק אני חייב יום אחד לשחק עם זה!
פטריק קלייברט אלוהים! http://planet.nana.co.il/sa100/GOD.Xxx זהו קלייברט, במשחק שהתחלתי עם בארסה. הבנאדם תותח, שימו לב לסטטיסטיקה למטה. ב10 משחקים הוא נבחר 9 פעמים כאיש המצטיין, הפעם היחידה שהוא לא נבחר זה היה כשנצפע במשחק. אגב, רכשתי את ווליאם גאלאס לעמדת הבלם. ואני משחק עם שלושה בלמים (גאלאס, דה בור ופויול) ארבע קשרים בקו אחד, בשמאל סורין המצויין, בימין אוברמאס או אנריקה, במרכז צ'אבי ומנדייטה (או ריקלמה), קשר תוקף אחד (ריקלמה או אנריקה). ושני חלוצים, סביולה וקלייברט כמובן. אנדאס אינייסטה ממשיך להציג יכולת טובה בדקות המעטות שהוא משחק ולא מן הנמע שיקבל יותר דקות. אוברמאס מאכזב, שמתי אותו בימין, לא בצד הרגיל שלא, אבל בשמאל יש את סורין המצויין, אי אפשר להחליף, ואוברמאס לאט לאט מאבד את מקומו. ריקלמה שיחק מצויין, ונפצע לחודש, צ'אבי אדיר, וכובש שערים ממרחקים גדולים, וקלייברט כובש כל משחק, סביולה דואג לבשל לו, וכמובן גם לכבוש. בטיס פשוט מדהימה, 5 משחקי ליגה, 5 נצחונות, בין היתר גם ניצחו אותי אחרי שהובלתי. בליגה האלופות הפסדתי בבתים לפ.ס.ו, גם אחרי שהובלתי, סיימתי בתיקו מאכזב מאוד עם דורטמונד אחרי שליטה מוחלטת, וניצחתי את שטרום גראץ' 2-1. האיטיות של המשחק תגרום לכך שייקח לי שנים לסיים עונה נראה לי... אבל לאט לאט מתקדמים, אגב, מישהו פה הצליח לשחק בחלון ווידוס רגיל ולא על מסך מלא? כי משום מה הוא נותן לי, ואני צריך לשחק על מסך מלא...