טוב שמעו אם יש לכם בעיות עם התקציבים במנג'ר חכו שיצא האדיטור ומצידי תתנו לעצמכם מיליארד דולאר להעברות
אני גם חושב כמו וידוקה ש8 מליון דולר להעברות זה קצת מידי עבור מועדון כמו ליברפול חייב להיות יותר... ונמאס לי מהרמה של אואן במשחק! הוא פשוט שואף לאפס! 1 ב-15 מחזורים ובלי סוף החמצות
בקשר לאואן אתם צודקים (גם בקשר לזה להוא חרא בסיאם, וגם לזה שהוא חרא במציאות (השנה)).... מעניין אם הם עשו את זה בכוונה או שזה סתם באג... דייאר כתב משהו על ציונים כמאמנים וחוזים... איפה זה?? בבקשה תענו לי
אתה מחפש את עצמך... בצוות הההנהלה וכאלה, ואז לוחץ על עצמך. כתוב כמה אתה מרוויח ועד מתי החוזה שלך, וחוץ מזה נותנים לך ציונים כמו כל מאמן..... רוב הציונים הם 10 או 13 בהתחלה...
יש יותר מידי דברים ששונים במשחק מהמציאות כמו לידס שמשחקת עם הנוער שלי ומוציא מולי 2-2... הנוער של לידס!!! לא מציאותי בכלל
אני הבנתי...אגב לא נראה לי שהוא יהיה שחקן...למרות שיש לו אבא שילמד אותו כדורגל ו*שיעול* לקחת סטרואידים *שיעול* -------------------------- אואן לא הבנתי מה אמרת... אגב אני מציע למחוק ת'דמו כי זה לראות רק מה יהיה בסיאם החדש וראינו בינתיים המון באגים וזה גם מבזבז טיפה מקום...אני מחקתי ת'דמו, אני משחק בינתיים ב-CM3 ועושה כל מיני דברים מטורפים..
מישהו מצא אולי קוויק סטארט של הליגה הספרדית ??? אוי איך אני מת כבר לשחק עם בארסה,כל משחק שלה באלופות אני רואה את התקציר
אל תדאג בעוד כמה שנים המצב הפיננסי של לידס יהיה כל כך גרוע, עד שהיו"ר יעשה הכל בשביל להרוויח עוד כמה מזומנים... תסתכל על איפסוויץ' איזה עתיד ניבאו לה, אבל שני השחקנים עם העתיד אצלהם עברו לניוקאסל תמורת לא מעט כסף להצילו את המועדון מהתמוטטות כלכלית.
שלום לכולם.... מזמן לא כתבתי כאן.... אני מוריד עכשיו CM4 ויש לי שאלה לכל מי שכבר יש לו את המשחק: יש שם ליגה ישראלית??????????? :123: