הדיון הרישמי של CM4:

Discussion in 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' started by Ilan, Jan 4, 2003.

1. Emil Member

תשמעו אתם מדברים שטויות במיץ, זה המצב הכלכלי של היום, ואני רוצה משחק מציאותי שמשקף את מה שקורה באמת, לא איזה בולשיט עם תקציבים אסטרונומיים ולא אמיתיים. תפנימו, המצב הכלכלי בכדורגל לא משהו, וכולם מקצצים...

2. Ilan Member

כוסעמק אתה רוצה תקציבים גדולים? לך תשחק TCM, זה יותר בשבילך, אני רוצה משחק שידמה את המציאות- ומה לעשות שבמציאות לארסנל אין כסף, עובדה שבקיץ הם הוציאו גרושים- אין להם תקציב להעברות, יש להם על הראש לבנות איצטדיון חדש ועוד מלא דברים ולכן התקציב להעברות הוא מאוד קטן, אתה רוצה עוד כסף? תמכור את הנרי,רוצה עוד? תמכור את פירס, זה כל היופי במשחק, אני לא רוצה תשיביאו לי 100 מיליון דולר ואז אני יוכל לקנות כל שחקן שעולה על רוחי.

3. Julian Joachim Member

אילן הוצאת לי את המילים מהפה.

מה יהיה מעניין אם יהיה קל כל כך לקנות?
    אני מעדיף את המשחק החדש פי מליון!

נ.ב. המשחק הזה ממכר למרות האיטיות, מצאתי את עצמי משחק בו שעות היום. וג'יימס מילנר פשוט אלוהי.

עוד מישהו שם לב שהבלמים מתעייפים ממש מהר?

4. Sabonis Member

ומה הקטע עם האגרסיביות?!

תאמין לי שלארסנל יש יותר מ50 מיליון דולר תקציב כללי!!!
    ומי אמר שאני רוצה 100 מיליון??? אמרתי ש20 זה מספיק!!!!

אני לא רוצה יותר מידי כסף... אבל שיהיה מספיק כדי להביא שחקן הגון אחד.......
    (וד"א אם המשחק היה סופר מציאותי אז כולנו לא היינו מתחילים בקבוצות האהובות שלנו אלא בליגה האנגלית השלישית או משהו כזה... כי אף יו"ר נורמלי לא היה ממנה מישהו חסר ניסיון לקבוצה שלו... אז תסכים שהמשחק לא יותר מדי מציאותי.. והוא לא צריך להיות יותר מדי מציאותי!!!)....
    ובקטע של התקציבים, אף אחד לא יודע בדיוק כמה כסף יש לכל קבוצה... חוץ מהיו"רים של הקבוצות... אבל קראתי מאמר בשנה שעברה שלמאן יו יש הכי הרבה כסף... יענתו התקציב הכללי שלה יותר מ400 מיליון ליש"ט.... וכמה יש לה בסי.אם????

ועוד קטע....
    סיימתי את חודש ספטמבר... ומי נבחר לשחקן הצעיר של החודש?! קולו טורה שלי, שנכנס פעם אחת כמחילף, במשחק התיקו מול ברמינגהאם, והוא שיחק 30 דק', והציון שלו היה 6.
    אבסורדי משהו...

5. RE-QL Member

זה ממש מעצבן הופייה לא יכול לסיים משחק!!!
    ונכון זה אמור להיות רק חצי עונה? אז באיזה מחזור בדיוק זה נגמר? כי אני כרגע במחזור ה-20 ופתאום הייתה לי תקלה במשחק אז יכול להיות שזה נגמר...

6. Emil Member

בקשר לשטויות - שחקן החודש, בלמים עייפים וכו' זה בולשיט זה ככה רק בדמו אל תדאגו

אגב, על אוחנה בבית"ר שמעת? קלינגר במכבי? האג'י בנבחרת רומניה? אני יכול להמשיך אם אתה רוצה... (בבקשה אל תרצה נגמרות לי הדוגמאות :wink: )

אלו הן קבוצות גדולות בקנה מידה מסויים, והן לא תמיד יכולות להרשות לעצמן עונת כישלון...במיוחד נבחרת שמפקידה את ההעפלה למונדיאל בידי מאמן חסר ניסיון טוטאלי...

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא בעיניינים...

למה התכוונת אמיל? בדברים האחרונים שלך

8. Roy Member

דוגמאות למאמנים שהתחילו את קריירת האימון שלהם ברמה גבוהה יחסית

ההבדל הוא אמיל, שאתה לא שחקן עבר וסמל של היונייטד, ארסנל וכו' (כמו כל הדוגמאות שנתת), אלא אמור להיות מנג'ר חסר ניסיון שעברנו אינו ידוע (אלא אם כן בעברך הלא ידוע אכן היית סמל ומושא הערצה :wink: ) שעושה את צעדיו הראשונים בניהול קבוצה, ובמציאות לא היית מקבל אף קבוצה ברמה שעולה על רמת ליגה שלישית באנגליה

9. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמתם לב שנותנים לכם בתור מאמנים גם ציונים? ויש חוזים וכאלה.... רק חבל שהכסף לא אמיתי........... בכל מקרה זה מוסיף מימד מציאותי יותר למשחק.

10. Emil Member

יודעים מי זה מראדונה? YES! רוצים לשחק איתו בדמו של מנג'ר 4? YES! אז פשוט תעשו בקוויק סרץ' "MARADONA"

דייגו ארמאנדו מראדונה נמצא במשחק, הוא בן 16, הוא משחק בנאפולי, והריסרצ'ר האיטלקי הטיפש שחכ להוסיף לו Jr לשם...

11. Sabonis Member

מה?! איך ואיפה ראתי את זה??

זה קטלני...

12. RVN Member

הוא די זבל...
    אפשר להחתים את רוני בתחילת המשחק והוא שווה רק בהתחלה 10 מליון לישט

13. Emil Member

למי שלא קלט, ה"מראדונה" במשחק זה הבן של...ולא הוא בעצמו...השם שלו דייגו ארמאנדו מראדונה ג'וניור (רק מראה מה אבא שלו חושב על עצמו)

14. AFC Member

המצב הכלכלי בכדורגל האנגלי ממש לא נופל כמו באיטליה או ספרד. רק שתדע.

מנצ'סטר יונייטד היא הקבוצה העשירה ביותר בעולם, ואני חושב שיש לה קצת יותר מ-50 מליון פאונד להעברות...

15. Ilan Member

אתה לא מבין- יש הבדל- אם מנצסט'ר ממש רוצה גם יש לה 100 מיליון פאונד להעברות- אבל זה לא הולך ככה- זה לא שפרגי בא ואומר שהוא רוצה 100 מיליון דולר להעברות ונותנים לו- הוא מבקש סכום מסויים- ויתנו לו כ30 מיליון פאונד, בערך כמו במשחק.