נחשו מה...כן, זה עובד! תודה לכל העוזרים אבל הסתדרתי לבד...אני יכול להיות טכנאי, מי לוקח אותי לעבוד?! בפעם שעברה שCM3 לא עבד לי, הורדתי איזה דרייבר לכרטיס מסך שגרם שהוא יעבוד, אני כבר התייאשתי והנה...כתבתי את השם של השגיאה בגוגל, חיפשתי ומצאתי אתר ביפנית, לחצתי על איזה לינק להורדה מהאתר של מייסקוסופט (מסתבר שביל גייטס בנאדם נחמד, בגללו המנג'ר שלי עובד!), הורדתי איזה קובץ, התקנתי אותו ועידכן לי את האקספלורר או משהו כזה...והנה אני מנסה להתקין...ו...זה מתקין! מנסה להיכנס למשחק...10 שניות עוברות וזה לא נכנס, פחדתי אבל הנה...נכנס!!! CM4 עובד!!! אוקיי...איך התרשמתי מהמשחק? משחק מאוד קשה, יש הרבה אופציות שקשה להבין אותן, המשחק צבעוני מדי וליד השמות של כל השחקנים, ללא יוצא מן הכלל, לפחות בהתחלה, מופיע lbd inj ודברים כאלה. בעיקרון יש חסרונות שעליהן אני אפרט בהמשך ויש יתרונות שגם עליהן אשתדל לפרט. הרושם הכללי מהמשחק הוא טוב, נראה נחמד אבל צבעוני מידי, גרפיקאי מידי. לא נראה לי שהוא יותר ממכר מסידרת ה3 אבל נראה בהמשך...
דווקא אני מאוד אהבתי את העיצוב החדשני... חללי משהו, מאוד נחמד, מוסיף צבע, ותמיד זה טוב מאשר העיצוב הריבועי שהיה... אני עדיין מנסה לפתור אצלי את הבעיה שזה נתקע כל 5 דקות אחרי שאני מפעיל...
משחק מדהים. הדו מימד פשוט מוסיף מ-ל-א. זה ממש משנה את המשחק לגמרי. אפשר לראות בדיוק את הטעויות. לגבי רמת הקושי - לא יודע מה איתך וידוקה, אבל אני עם לידס (שאגב בחובות עד שנת 2021 או משהו) והולך לי יפה מאוד. חוץ מ8-0 באחד ממשחקי הידידות וניצחון קליל על השיטי במחזור הפתיחה - 3:0, עשיתי גם ניצחון חוץ מעולה מול יונייטד מהקפצה של סמית'י מעל בארתז. אחלה משחק - קשה להשתלט אבל נסתדר. אהבתי.
באמת המשחק יותר מדי גרפי. ואצלי כלכמה זמן המשחק "גדול" ואני לא יכול לראות אופציות בצד ימין של המסך :?:
אוקייי וידוקה, אני יהנה לך בחלקים: קדימה ואחורה אכן חסר, אבל לפי מה שקראתי מהמנהלים בפורום הם יסדרו את זה במלא, כיאלו הם יעשו סקין שאיתו יוחזר הקדימה ואחורה. בקשר לאיטיות- מלא אנשים התלוננו את זה והבנתי שהם לקחו את זה לתשומת לבם, למרות שאין להם הרבה מה לעשות- שמעו זה משחק כבד וצריך בשביל זה המון זיכרון, מה אתם ציפתם- הם הוסיפו מלא דברים למשחק ולכן זה יותר איטי מסידרת מנג'ר 3- אל תשכח שזה גם תלוי בכמות הזיכרון שלך במחשב, ככה שאם יש לך פחות מ256 רם אל תתלונן שזה איטי- לי יש 384 רם וזה לא הכי מהר... בקשר למשחקי ידידות- הם אמרו והודיעו מראש שבדמו לא יהיה אפשר לארגן ולבטל משחקי ידידות אבל במלא יהיה אפשר. בקשר לקושי- אני מאוד שמח שזה משחק קשה- מה רצית שיהיה קל? אם זה היה קל בתחלה שאתה עוד לא מכיר את המשחק אז אתה יודע איזה קל זה יהיה שתתחיל להכיר את המשחק? אני מאוד שמח שזה לא קל ואני בטוח שעוד חודש לא תגיד שזה קל כי תשתפר הרבה. ובקשר לדמו בכלליות- שמעו, נכון, גם אני לא מאה אחוז מרוצה, אבל אני עדיין חושב שזה משחק אדיר- ובגלל שאנחנו רגילים למנג'ר 3 אנחנו מתלוננים על כל דבר קטן ששינו לנו קצת- אבל אל תדאגה, עוד חודשיים לא נבין איך התסדרנו עד עכשיו בלי סי- אם 4. דבר נוסף שחשוב להבהיר- יש מלא באגים, מלא! אני אישית התלוננתי וכתבתי בפורום של סי- אם 4 על כמה באגים, ועוד מלא אנשים- רובם ידועים לעושי המשחק, ומה שלא היה ידוע להם- הם יתקנו. אני בטוח במיליון אחוז שהגירסה המלא תראה הרבה יותר פלוס הליגה הישראלית שלנו, מה שבטוח זה שעכשיו אנחנו מבינים למה דחו את המשחק- כי ככה המשחק אמור היה להיות, וכולכם בכיתם שהם סתם דוחים- אז הנה, הם דחו את זה רק כדיי לשפר לנו את המשחק. יום טוב.
גאון שכמוני. איך לא חשבתי על ללכת לדוד שלי, להוריד בחמש דקות ולגמור עניין. לא משנה, כבר חשבתי על זה, עשיתי, באתי, ראאיתי, ניצחתי. דאלה אס איי. ממש יפה, אני ממש אוהב. פירוט אתם רוצים? פירוט תקבלו. ה-2d pitch ממש מוסיף המון למשחק, לא עוד כתוביות מגעילות ומציקות, וגם זה ממש יפה שהם עשו שרואים את הכדור כשהוא באוויר, בניגוד ל4-4-2. אהבתי את זה שאפשר לראות בהילוך חוזר את השער, מה שאיפשר לי לראות בהילוך חוזר את השער הנפלא של ברגקמפ(לקחתי את ארסנל) בנגיחה מסוף הרחבה. אהבתי את המראה החדש של המשחק, לא עוד ריבועים משעממים, מעתה אימרו גרפיקה מעוגלת ויפה. אהבתי את הסקינים. אהבתי את זה שאפשר לראות את כל המקומות שאפשר להזיז אליהם שחקנים. אהבתי את זה שכתוב בפיטנס של כל שחקן מה הוא בדיוק צריך(נגיד ראיתי אצל הנרי נדמה לי שהוא צריך תוכנית חדשה שתתאים אותו לעונה החדשה). אהבתי את זה שלמטה כתובות החדשות. אבל לא אהבתי גם כמה דברים. לא אהבתי את האיטיות הבלתי נסבלת של זה. לא אהבתי את זה ששוב אי אפשר לחפש שחקנים עפ"י עמדה(לא בפילטר, אלא בסירצ'). לא אהבתי את זה שאין קול. לא אהבתי את זה שאי אפשר להפוך את זה לחצי מסך, ולא מסך מלא. וגם לא אהבתי שזה רק הדמו, ולא הגירסה המלאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
יאווו למה אנשים כ"כ מעצבנים! כמה פעמים יגידו לכם שזה דמו! יהיה במשחק המלא קול... וגם מלא רקעים נוספים. בקשר לזה שאתה רוצה באפשרות לחפש שחקן לפי- עמדה- בדיוק בשביל זה יש את הפליטר, אתה היחידי שמבקש את הדבר הדבילי הזה.
לא הפילטר הוא רק בסקאוטים, ולמי יש זמן/כוח בשבילם. אני נגיד רוצה קשר אחורי דחוף, אבל אל כזה מכור, אז מה אני עושה? הולך לסירצ', ומחפש עפ"י עמדה. זהו. זה מה שאני רוצה? לא טוב?
איך אהבתי את ההקפצה מעל השוער ! וגם קרה לכם את הדבר הבא : יש לי(יונייטד) משחק מול לידס,התקפה שלי השחקן שלי(סקולס) הוא נופל ברחבה אין פנדל המשחק ממשיך... סקולס עדיין על הריצפה,ולידס במקום לצאת למתפרצת עושה בדיוק כמו במציאות מוציאה את הכדור החוצה שיאפשר הטיפול בסקולס אחרי שסקולס התאושש הקבוצה שלי מחזירה את הכדור להגנת לידס,זה היה מגניב !! וגם החבר'ה של האלונקה ( בצד ימין למעלה השתי פלוסים האלה) היה נחמד
חחח כן גם לי היה ככה גול אחד אבל מדהים כזה מתפרצת...פורלאן בספרינט של 200 מטר, ובקצה הרחבה הוא נעצר, השוער מתחיל לצאת - והוא מקפיץ! חח זה היה יפה... היה לי גם בומבה של ורון מ35 מטר ישר לחיבור אגב, טים מאדס סקורר בצורה לא הגיונית...אבל איזה שער יפה היה איתו: הבתים של הצ'מפיונס, משחק חוץ מול ליון. דקה 91, 2-1 לי, קרן לליון. כל השחקנים של ליון פרט לשוער בתוך הרחבה, כל השחקנים שלי פרט לטים מאדס באיזור ה16. טימי ממש לפני קו החצי... הקרן עולה, גיגס בועט רחוק. למרכז המגרש .... אין שחקני ליון ברדיוס של 40 מטר וטים היה מאחורי החצי ככה שאין נבדל למרות שרק השוער לפניו... שער מדהים