הגרמנים בגולה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/8/06.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שוב, הוא הכוכב של הנבחרת והשחקן המוביל, אבל זאת בדיוק הבעיה. הוא שחקן מוביל שברגעים המכריעים נעלם, זה האופי ואת זה אנחנו מכירים טוב כבר שנים.
    הבעיה הנוספת שאין באמת מישהו אחר שיבוא ויקח עליו להנהיג את הקבוצה במשחקים קרטיים כמו איטליה בחצי גמר בו באלאק נעלם. זה היה גדול על קלוזה, פרינגס לא היה באותו משחק, אין.

כולי תקווה שגומז יעשה זאת, כי אין לנו שחקנים כמו האגדות בעבר כמו מתיאוס וקלינסמן שבמשחקים הגדולים היו מעלים את הרמה שלהם ב 2 דרגות.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/08
  2. 100%Bayern Member

אולי היה פישול בקמפיין הזה... אבל במונדיאל 2002 הוא היה ה-אחד שלקח אחריו את הנבחרת...

והיורו כרגע ויש אולי מצב שהמונדיאל הם הקמפיינים האחרונים שלו... הוא כבר בן 32 נראה לי...

והוא חייב להביא הכל מכל כולו ביורו ולהשאיר טעם טוב בפה וזה מה שנראה לי שהוא יעשה...

אני מאמין שבבוא הזמן מתי שנצתרך הוא יעשה את זה ויתן את הנשמה שלו בשביל הנבחרת, הקהל והקבוצה.

ואני ממש לא רואה את גומז מצליח לקחת אחריו את כל הקבוצה... אולי שוויני עוד כמה שנים...

אבל פעם דוד שלי אמר לי משהו חכם "מספיק שבאלאק עומד על המגרש הוא כבר יותר טוב משוויני"... זה ההבדל בין מנהיג ווינר לשחקן מעולה אחר...

ושלא תבין אותי לא נכון אני מת על שוויני.

אבל חכה... עוד מעט תיהיי לנו נבחרת של צעירים עם לאם, שוויני, קרוס, נויר, פולדי ויהיה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

( חייב להיות)

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא לקח עליו אחריות והיה טוב מול נבחרות חלשות ולפני רגעי האמת.
    כך גם בבאיירן מינכן בליגת האלופות. 4 שנים של כלום אחד גדול.

כולנו כאן מקווים לעתיד טוב יותר של הנבחרת הגרמנית.

4. 100%Bayern Member

למה העבר לא טוב?

שתי קמפיינים רצופים הגעתי לחצי גמר...

2002 מקום שני...

2006 מקום שלישי...

יש מדינות שרק יכולות לחלום על דברים כאלו

וזה בזכות ולא בחסד...

תחשוב על זה גם ככה.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גרמניה חזקה, אף אחד לא אמר שלא. אבל אנחנו גרמניה, יש לנו ציפיות להיות מס' 1 ולא להתפשר במקומות בהם לוחצים יד למנצח בסוף ומסתכלים על הגביע בלי לגעת בו.

6. 100%Bayern Member

לדעתי גלשנו כבר לדיון של גרמניה מאשר לנושא הדיון "הגרמנים בגולה"

אלב תן לי להגיב לך...

גרמניה חזקה אבל היא אחת מכמה ... אי אפשר לומר שכרגע גרמניה היא קבוצה מס' 1 בעולם.

אולי זה הרצון והציפיה... זה בסדר.

גרמניה יכולה לעבור קבוצה טובה, שתיים אבל אתה לא יכול לצפות מגרמניה פשוט לדרוס כל נבחרת בעולם, כי זה לא יקרה.

אבל אני גם לא רואה שום סיבה שגרמניה לא תצא מקום ראשון...

ביורו אני מצפה ממנה ללפחות חצי גמר.

היא קבוצה מאוד יציבה... בזמן שקבוצות אחרות ממש לא.

זה מה שטוב בא.

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הדיונים האלה עברנו כבר הרבה מאוד והם כאן אפשהו. כדי לראות הכל לך תחפש אותם. אבל מכיוון שאתה חדש כאן, אז אני אתן לך את הבעיה של באלאק בתמצית.
    א. אנחנו זה נבחרת גרמניה או באיירן. אנחנו לא קבוצה ששואפת להגיע לחצי גמר או גמר. כבר היינו שם אינספור פעמים ולקחנו תארים יותר מכל אחד אחר (3 מונדיאלים, 3 אליפויות אירופה ומי יודע כמה חצאי גמר לנבחרת, כל תואר קבוצתי אפשרי לבאיירן (דבר שרק 3 קבוצות אחרות עשו)ו 20 אליפויות). אז זה שהוא "הוביל" אותנו לחצי גמר או גמר או לקחת אליפות בגרמניה בשביל זה אנחנו לא צריכים אותו.
    ב. עם כל הכבוד לו במונדיאל 2002, היה לו שותף בכיר מאוד בהובלה. אוליבר קאן. רק מה למשחק הגמר באלאק הצליח לא להגיע ובאותו המשחק שהיה הכי חשוב בטורניר הוא לא הוביל לכלום.
    גם ב 2006 לחצי הגמר הוא לא הגיע. הוא אמנם עמד על המגרש אבל לא הוביל ולא כלום. ואפילו יותר מזה הוא האשם הישיר בשער ההפסד (השני היה כבר בגרבאץ' טיים). מתיאוס/אפנברג/בקנבאוור/זאמר וכו' לא היו נותנים לזה לקרות.
    ג. אתה מתעלם מיורו 2004 הבושתי. שגם בו הוא היה שחקן מוביל. הגענו למשחק נגד צ'כיה ששיחקה עם הרכב שני ובלי צורך לנצח. איפה היה באלאק? מה הוא הוביל באותו המשחק? כלום.
    ד. גם ברמת הקבוצות. באיירן הייתה בדיחה דיי גדולה באירופה איתו. הוא עזר לנצח את מכבי ת"א, את אייקס (המפורקת) וכאלה. איפה הוא היה נגד צ'לסי? איפה הוא היה נגד מילאן? ושלא לדבר על זה שהוא גם עזר לפרק את באיירן. בגללו פרינגס עזב. עזיבה מבישה שלו כשחקן המוביל של הקבוצה את הקבוצה בלי לתת לראשי המועדון להתכונן ליום שאחרי.
    והכי טוב לא להזכיר את הימים שלו בלברקוזן. 3 גמרים בעונה אחת הוא הפסיד. אליפות במו רגליו העביר לבאיירן מינכן (עם שער עצמי נגד אונטרהכינג).
    דרך אגב, גם בצ'לסי בעונה שעברה הוא נפצע בדיוק לתקופה המכריעה.

הוא לא מנהיג ולא כלום ותמיד ברגעי האמת הוא מצליח להעלם. הוא שחקן טוב כשהוא עושה מה שאומרים לו ומקבל את זה שהוא חלק מקבוצה, אבל ברגע שהוא מרגיש יותר מידי כוכב הוא גם מתחיל לעשות מה שהוא רוצה (ראה שיטת המשחק של באיירן בשנתיים האחרונות איתו ולאן זה הוביל) וזה כבר פוגע בקבוצה.

8. C-J Member

המבחן האמיתי של באלאק יהיה עוד 20 שנה.
    האם אז נוכל להגיד עליו: "הלוואי שיש לנו היום שחקנים כמו מולר, בקנבאור, מתיאוס, בירהוף וכו'..."?!

[אני אישית לא חושב שמתישהו נזכיר את באלאק עם החבורה הזו בנשימה אחת.]

9. T0XiN Member

10. רפאל Member

מה?!
    לותר מתיאוס מאמן בישראל??!
    איך הגענו למצב שכזה?!

11. 100%Bayern Member

מתיאוס סיכם בנתניה לשנתיים.

מקווה שהוא יביא איתו שחקנים גרמניים טובים במקום כל שחקני הרכש כמו טזאמטה... קיו קיו... ימפולסקי, צגאיי ומעבי של עטר...

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/08
  12. C-J Member

המצחיק הוא שלותר לא אהב את המשרה ברד בול זלצבורג, בגלל שהשחקנים שם מתווכחים כל חמש דקות!

מסכן. כאילו בנתניה שומרים על שקט סטרילי!

תרשמו לפניכם. 30.11.2008: מתיאוס מבין שעשה טעות ונפרד מנתניה!

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

14. T0XiN Member

והנה מה שיקרה למתיאוס בארץ הקודש:

טוקבק לכתבה בעניין החתימה שלו שהתפרסמה בוואלה ספורט:

15. REAL MADRID Member

אני מניח שאתם תשמחו לשמוע על חזרתו של מצלדר. הבלם הגרמני של ריאל מדריד חוזר לאט לאט לאימונים ולמרות שככל הנראה לא יחזור לשחק העונה, הוא בהחלט חוזר מהר יותר מהמשוער.