אני אשמח אם תוכלו לפרט לי על הקריירה שלו. שמעתי שהוא לא הצליח כמאמן בגלל האופי ולא בגלל הידע המקצועי. עד כמה זה נכון? כל פיסת מידע תעזור לי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
איפה אלה שאמרו שבאלאק נעלם ברגעי האמת? באלאק עוזר לצ'לסי לנצח את פנרבחצ'ה ולעלות לחצי גמר ליגת האלופות. באלאק היה גם זה שניצח את פורטו באותו מעמד בעונה שעברה.
אני מסכים ב100% עם אלעד ! באלאק הוא ווינר אמיתי. והוא ה-אחד שרואים אותו ברגעי אמת... לא כמו שחקנים מובילים אחרים כמו בניון בנבחרת...כ'ו. ברגעי המאני טיים באלאק יופיע ואו שיביא את הגול או שיכין את הגול.
הכל יחסי,באלאק של לברקוזן ובאלאק של צ'לסי (במיוחד העונה) הוא באמת ווינר. אבל בקשר לבאלאק של באיירן ושל הנבחרת הרבה יחלקו עליך.
היי, הוא היה טוב גם ברבע גמר המונדיאל 2002 מול ארה"ב וכו, אבל שמגיעות יריבות חזקות הוא משתין במכנסיים על בסיס קבוע. אנחנו מדברים על פנר בסך הכל. הוא יקבל את הרגליים הקרות כרגיל, בגמר (במידה ויגיעו לשם).
והוא היה ממש מצויין בגמר של אותה השנה מול ברזיל - לא עשה אף טעות. אה, והוא גם היה המצטיין בחצי הגמר נגד איטליה. בלעדיו איטליה לא הייתה מנצחת אותנו. שלא לדבר על הגדולה שלו בליגת האלופות עם באיירן.
כאשר באלאק משחק ככינור ראשי בקבוצה, האגו שלו מתנפח והעבודה שלו על המגרש נפגעת. עכשיו כשהוא משחק בין סוללת כוכבים בצ'לסי, הוא מתאמץ יותר ועובד יותר, כי רק זה מה שישאיר אותו על המגרש, ולא היחסים שלו עם התקשורת והבוסים. אף אחד לא אומר שבאלאק הוא שחקן גרוע, רק צריך להבין שהוא לא מסוגל כנראה לסחוב את הקבוצה שלו ברגעים הגדולים.
"רק צריך להבין שהוא לא מסוגל כנראה לסחוב את הקבוצה שלו ברגעים הגדולים." אני חושב בדיוק ההפך... הוא ה-אחד שיסחוב אחריו את הקבוצה ברגעים הגדולים...
לפי מה? ראית אותו פעם עושה משהו ברגע גדול? הוא שחקן מצויין, אך לא על כך הדיון. מדובר בשחקן שמגיע רגעים בו הוא צריך להוביל את הקבוצה ככוכב שלה ואז הוא נעלם להיות שחקן בינוני מינוס. זה אופי וזה דבר בלתי ניתן לשינוי. אם נחכה לו שיוביל אותו שוב לא נעבור את השלבים המאוחרים. צריך שמישהו אחר יתפוס את ההנהגה בנבחרת בלי לשאול הרבה שאלות, בלי סרטי קפטנים למינהם, פשוט לעשות זאת בפועל על המגרש.