גם לבאיירן של היום באלאק רק יכול להזיק ותו לא. אולי הצהרת הכוונות של צ'לסי אשתקד התאימו לבאלאק יותר להזכירכם אמר הונס לפני פתיחת העונה שרק הליגה מעניינת את באיירן(כמה אבסורדי שבמטרה היחידה שהציבו לעצמם הם נכשלו בה), למזלו של מוריניו היה לו גם בחור גנאי בשם אסיין שהציל אותו מהעונש של באלאק. אנחנו צריכים לשמוח כל יום שבאלאק נמצא מחוץ לבוואריה, אולי כל מסע הרכש הזה היה למעשה נמנע אם הוא היה נשאר בקבוצה וגם ואן בומל הגיע במקומו.
בלאק היה שחקן חשוב מאוד לבאירן בימים ההם. הוא עשה הרבה בשביל באירן ובאירן עשתה הרבה בשבילו. המעבר לצ'לסי הכניס לכיסו עוד כסף (שזה דבר שבלאק חיפש אני חושב, היה לו טוב בבאירן ואני לא חושב שרצו שהוא ילך) ומנגד הוריד את היכולת שלו. אני לא יודע אם הוא מצטער על זה שהוא עזב, אחרי הכל הוא משחק בקבוצה שיכולה לקחת כל תואר באירופה ואם יש לחץ של משחקים המקום שלו הוא ב11. אני אישית מאז המעבר שלו לקבוצה שאני שונא, שונא גם אותו. כל מה שהוא חיפש לדעתי זה כסף. שחקן שחתם בצ'לסי בשנתים האחרונות היגיע בידיעה שהוא בא לעשות כסף. ככה לדעתי.
נדב שים לב למה שכתבתי! למרות שרוב האוהדים של ביירן חיים באופוריה שיש להם את הקבוצה הכי טובה בעולם (מה שלא נכון) בשנה בה באלאק עבר לצלסי היה לה יותר כוח באירופה ויותר פוטנציאל לזכות בתארים מביירן בזירה האירופית. בנוסף הוא חיפש אתגר מקצועי ואין אחד שלא יסכים איתי שהליגה האנגלית מבחינת קבוצות יותר טובה מהגרמנית. הוא עשה 2 דאבלים עם ביירן ותראו לאן הוא הגיע באירופה? בקיצור הוא הרגיש שהוא נתקע עם קבוצה כמו ליון שדורסת את הליגה אבל לא את אירופה (ומצבה של ביירן פחות טוב משל ליון ב 3 שנים אחרונות באירופה). אני לא מבין מה אתם כל כך כועסים עליו, זה לא שהוא עבר לורדר ברמן. הוא היה גדול ויחזור ליהיות קשר גדול עוד תראו. וטיןטין כמה אתה טועה... שחקן שב3 שנים האחרונות בא לצלסי זה מאותה סביה שהוא בא למדריד או ברצלונה, הוא בא לשחקן באחת מ5 הקבוצות הטובות בעולם, לזכות בתארים ולכתוב את ההיסטוריה.
גדול הוא היה רק בבאיירן מינכן . אם כול הכבוד לתקופה שלו בלברקוזן , הוא לא היה שם שחקן מרכזי , הוא היה שחקן שעושה תנועה , בלי שיש עליו לחץ , הוא היה ההפך ממנהיג , הוא היה שחקן שעושה עבודה שחורה , ונוגע בכדור הכי קצת מכול השחקנים על המגרש . בבאיירן מינכן החליטו לעשות אותו מנהיג ,ועוד במקום מי , אפנברג ?! כשחקן הוא אף פעם לא היה מוביל , והנה , הגיע לצ'לסי ולא עשה שם כלום וזה לא כי הוא לא רצה , זה כי הוא לא מספיק טוב . במצב הנוחכי הוא יכול רק לחלום לשחק שוב בבאיירן מינכן , האוהדים שונאים אותו ,כי הוא לא נאמן לקבוצה והעדיף ללכת אחריי הכסף. וזה יצא רק לטובה , ואן בומל שחקן הרבה יותר טוב מבאלאק ,שלא נדבר על באיירן מינכן בכללי שנעשתה אימפריה (שוב ) . ובלי קשר , יהיה מעניין לראות אותו משחק שוב בגרמניה , בקבוצה שלא קוראים לה באיירן מינכן .
שחקני ההרכב של צ'לסי נשארים קבועים (מלבד אולי אחד בעונה) ואילו שחקני הספסל/קבוצת המילואים מתחלפים בניהם. אחרי שראיתי את שון רייט פיליפס, שהיה כוכב עולה לפני שנקנה ע"י צ'לסי, לא רואה דשא בקבוצה הבכירה אלא משחק כשחקן הרכב בקבוצת המילואים, חשכו עייני. איך אפשר לקנות שחקן ב16 מליון (נדמה לי שזה היה הסכום) ולזרוק אותו לקבוצת מילואים? אז מה אם הוא קיבל כסף טוב, אז מה אם הוא שיחק כל משחק את כל המשחק. אז מה. זה מה שאני לא אוהב בצ'לסי, הם קונים וקונים וקונים.. משלמים טוב ומקסימום השחקן יהיה בקבוצת המילואים. כל מי שמבין כדורגל ראה שאין מקום לבלאק לשחק כל עוד לאמפרד משחק. זה לא הולך. זה בדיוק כמו בנבחרת כפי שנאמר כאן. לאמפרד מפריע לג'רארד וג'רארד מפריע ללמפרד.
ואז הוא גם היה בשיאו מבחינה מקצועית. אז הוא גם היה מהקשרים הטובים בעולם. הצרות (שלו ואיתו) התחילו כשהוא חשב שהוא הכוכב הכי גדול. זה הוא שחשב שהוא אפנברג. זה הוא שלא רצה אף כוכב או שחקן גדול לידו. למה פרינגס עזב אחרי עונה אחת? אם באלאק היה יודע לקבל את זה שהוא שחקן מעולה רק כשהוא חלק מצוות ולא ככוכב המוביל, פרינגס היה נשאר והכל היה נראה אחרת. ולמה זה? כי אדון באלאק לא היה מספיק אצילי וג'נטלמן להודיע לבאיירן שהוא עוזב כבר במאי למרות שהוא ידע שזה מה שהוא עושה, אלא חיכה עד אחרי המונדיאל. במצב הזה באיירן כבר לא יכולה הייתה לתכנן בניה מחדש של קבוצה. והוא קיבל את מה שמגיע לו (כמו גם הילדברנד). וזו (ההתנהגות שלו בעזיבה) הסיבה שאני כועס עליו. גם אם הוא היה עובר למנצ'סטר יונייטד או דורטמונד או ברמן, אבל כמו ג'נטלמן לא היה לי עליו שום דבר. [/QUOTE]הוא עשה 2 דאבלים עם ביירן ותראו לאן הוא הגיע באירופה?
באלאק עשה טעות שנשאר בכלל בצ'לסי. הוא היה חייב לעבור לריאל. אבל הצהרת הנאמנות המטופשת שלו עולה לו ביוקר
צודק בהחלט, באלאק היה צריך לעזוב את באיירן לריאל מדריד, למרות שבמדריד כרגע לא מצטערים על זה לאור היכולת של סניידר. לגביך ריברי, טיפשי לקרוא לבאלאק שחקן בינוני, לפי דעתי עדין מדובר באחד הקשרים הטובים ביותר בעולם, אבל הוא לא מוצא את עצמו בצ'לסי וחייב לעזוב את הקבוצה הזאת. הוא עזב את באיירן באותה תקופה כי רצה לתהרענן וגם לעלות מדרגה, ההיסטוריה לא רלוונטית נדב, מאז שאברמוביץ' קנה את צ'לסי היא מועדון ברמה הכי גבוה שיש, בדיוק כמו באיירן שתמיד תיהיה כזאת, בכל מקרה לצ'לסי באותה תקופה היה הרבה יותר סיכוי לזכות בליגת האלופות למשל מבאיירן, היא הגיעה לחצי גמר ליגת האלופות, באיירן לא עברה את הרבע גמר כבר כמה שנים טובות.
זה שבבאיירן מינכן נתנו לו במה והוא לא איכזב במיוחד בליגה הגרמנית - לא אומר כלום . באירופה הוא היה פלופ אחד גדול , תמיד קיבל פיק ברכיים כשבאיירן שיחקה נגד קבוצות גדולות ובמיוחד בחוץ . באיירן מינכן בתקופת אפנברג (זה שהוחלף עלידיי באלאלק , חבר שלנו ) הייתה מנצחת משחקיי חוץ מהקשים ביותר , משחקים כמו בחוץ נגד ריאל , או בחוץ נגד מנצ'סטר , באיירן של אפנברג הייתה יכולה לנצח בכול מגרש בעולם . מה ש ..אי אפשר להגיד על באיירן בראשות באלאק , באיירן מינכן בחוץ הייתה קבוצה שונה , באיירן מינכן בכלל - במסגרת אירופית הייתה קבוצה שונה . הרבה בגלל באלאק . מצד אחד , הוא הראה סימנים של סופרסטאר , מצד שני , במפגשים הגדולים באמת היה צריך זכוכית מגדלת כדיי לראות שהוא קיים - אלו לא תכונות של מנהיג , אם אתה מנהיג - תראה את זה בכול המשחקים ואל תיהיה שפן , תיהיה יציב ! , באלאק אף פעם לא היה כזה . באיירן מינכן בראשות באלאק ראתה רק שחור ככול שעובר הזמן אנחנו מבינים את זה יותר , הבנאדם הזה תקע את באיירן מינכן . אי אפשר לבנות על שחקן כמוהו , במיוחד מועדון כמו באיירן מינכן . זה מהבחינה המקצועית ,יש בחינה שהיא לא פחות חשובה , הבחינה המנטלית . שווינשטייגר מאוד אהב את באלאק , ראו את זה בחצי גמר מול פורטוגל , כששוייני הכניס 2 שערים הוא רץ אל ...כן - באלאלק שבכלל לא היה על המגרש . עכשיו - כששווינשטייגר - שחקן צעיר - מקבל דוגמא ממיכאל באלאק , ורואה את המנהיג שלו פשוט נעלם באירופה , מה זה יעשה לשוויני ? זאת הדוגמא שהוא מקבל מהסופרסטאר שלו ? למזלה של באיירן בשנים שבאלאק היה המנהיג היה עוד "מנהיג קטן" - ווילי סאניול שהיה מצוין בעונות האחרונות ונתן דוגמא מצויינת לדמות מנהיג . אני מדבר איתך בתור מי שמאוד אהב את באלאק , בתור מי שמאוד רצה שהוא ישאר ובתור מי שמאוד התאכזב שהוא עזב . היום אני יכול להגיד לך - שהכול יצא לטובה . כמו שאמרתי , ואן בומל הרבה יותר מזכיר את אפנברג מאשר באלאק , על המגרש ואן בומל נותן הרבה יותר מאשר באלאלק , מהבחינה החברתית - ואן בומל תורם יותר מאשר באלאק . היו משחקים שנראה ש ל באלאק לא כול כך היה אכפת עם באיירן מפסידה , וכמה היא מפסידה , מה שעם ואן בומל אי אפשר להגיד . בתקופתפו של באלאק באיירן מינכן חתפה שנתיים ברציפות 4 שערים במשחקיי חוץ , ואני אומר שזה לא מקרי . כשדמות המנהיג שלך מתנהג כמו טירון כול השחקנים מאבדים מהבטחון , והתבוסות היו צפויות . באיירן מינכן עכשיו כבר מאחוריי העניין הזה , עכשיו גם עם ישלמו כסף לבווארים אני לא רואה אותם מקבלים את באלאק בחזרה .
שוב , בגלל שבאלאק היה המנהיג של באיירן אז . בעונה הראשונה באיירן הפסידה פעמיים בבית ופעמיים בחוץ ועפה מליגת האלופות בבושת פנים . - בעונה הראשונה של באלאק . בעונה שאחריי , תקנו אותי עם אני טועה , הדחה בשמינית הגמר נגד ריאל מדריד ,אחריי שמקאי נקנה וזה לא עזר לבאיירן להציג יכולת טובה בשלב הבתים , וליון אפילו ניצחה במינכן , ובחוץ חילצה תיקו בדקות האחרונות . בשנה שלאחר מכן הגיעה צ'לסי ? ואז מילאן ? או הפוך ? - בכול מקרה גם פה באיירן שיחקה כמו קבוצה קטנה . כול זה באשמת איש אחד שמצד אחד רצה מאוד להיות מנהיג ועשה כול דבר אפשרי בשביל זה , ומצד שני לא סיפק את מה שהיה צריך . זהו , זאת דעתי .
ריברי,גם אחרי זה אתה טוען שבאלאק מפחד לבעוט למסגרת במשחקי ליגת האלופות? אם זה פיק ברכיים הלוואי ולכולם יהיה כזה. בזכות הגול הזה התחלתי כל כך להעריץ את באלאק. http://www.youtube.com/watch?v=KH12jd2ESkk ומה לגבי באלאק במונדיאל 2002? זה שלקח את הנבחרת על הגב שלו עד הגמר מול ברזיל?
אכן גול גדול , מה אני צריך אותו ? מי עבר בסופו של דבר ? => מילאן . לא אכפת לי אם הוא הביא גול או לא הביא גול כול העונה , כול עוד שיעשה את התפקיד שלו בתור מנהיג . הוא לא הוביל את באיירן מינכן לשום מקום . במונדיאל 2002 היה לו חלק בהצלחה ,אבל אז הוא לא בא בתור מנהיג ,היו שחקנים מבוגרים ממנו בנבחרת במעמד גבוהה ממנו .
מה אתם יודעים, אני וריברי מסכימים. ציטוט - "בכל מקרה לצ'לסי באותה תקופה היה הרבה יותר סיכוי לזכות בליגת האלופות למשל מבאיירן, היא הגיעה לחצי גמר ליגת האלופות, באיירן לא עברה את הרבע גמר כבר כמה שנים טובות" ואני חשבתי שההיסטוריה לא רלוונטית. לא ככה אמרת? והלוא ההגעה של צ'לסי לחצי הגמר, לפני עידן באלאק הייתה לפני 3 שנים. ומה אתה יודע, בדרך היא עברה את באיירן של באלאק. בכל מקרה, כמו שכתבתי חלק גדול מזה שלבאיירן היה כאילו פחות סיכוי להגיע רחוק באירופה, זה היה בגלל הדרך שבה באלאק עזב. והנה, דווקא כשבאלאק עזב באיירן הייתה רחוקה רק 0:0 בבית מחצי הגמר ואני חושב שאם לא היתה לנו רשימת פצועים כזו ארוכה באותה עונה גם היינו מגיעם יותתר רחוק. ציטוט "באירופה הוא היה פלופ אחד גדול , תמיד קיבל פיק ברכיים כשבאיירן שיחקה נגד קבוצות גדולות ובמיוחד בחוץ . באיירן מינכן בתקופת אפנברג (זה שהוחלף עלידיי באלאלק , חבר שלנו ) הייתה מנצחת משחקיי חוץ מהקשים ביותר , משחקים כמו בחוץ נגד ריאל , או בחוץ נגד מנצ'סטר , באיירן של אפנברג הייתה יכולה לנצח בכול מגרש בעולם .." ושוב, דווקא אחרי שהוא עזב ועם רשימת פציעות ארוכה ארוכה וסגל קצר, נראינו טוב במדריד (שהפכה לאלופת בפרד באותה עונה), עמדנו מצויין והשגנו תוצאה פנטסטית במילאן (שהפכה לאלופת אירופה באותה העונה) וניצחנו באינטר (שהפכה לאלופת איטליה באותה עונה). ציטוט "ומה לגבי באלאק במונדיאל 2002? זה שלקח את הנבחרת על הגב שלו עד הגמר מול ברזיל?" ואיפה הוא היה במשחק נגד ברזיל? הרי נגד מי הוא לקח את הנבחרת על הגב? קוריאה, ארה"ב ופרגוואי. בכלל יש לו נטיה לא להגיע למשחקים החשובים, בין אם "מצליח" להיות פצוע או מורחק ובין אם סתם להתחבא בין גבעולי הדשא ולהזניח את פאביו גרוסו.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx :aaarse: עכשיו השאלה שנשארה זה , האם ריאל יסכימו לקבל אותו ? אחריי שהם נראים מצוין ולא חסר להם קשרים . ואם ריאל לא רוצה אותו , וגם צ'לסי לא , לאן באלאק יעבור ?