פרופיל : http://www.2send.us/uploads/9061919468.Xxx שם מלא : קווין פרינס בואטנג תאריך לידה : 06.03.1987 גיל : 20 גובה : 1.84 הופעות בנבחרת עד 21 : 2 הופעות בנבחרת עד 19 : 14 חוזה בהרטה ברלין עד : 2009
יש לו נתונים פיזיים אדירים וטניקה "ברזילאית" (פדלאדות וכו') מרשימה. הוא מהיר מאוד וחזק אבל יתחרה לדעתי עם לנון על המקום בהרכב (וללנון "קצת" יותר קרדיט בטוטנהם)
לפי האתר הרשמי הוא חתם פלוס תמונה בליין עם מדיו החדשים: http://www.tottenhamhotspur.com/images/articles/5487-6.Xxx הוא אמור להיכנס לרוטציה מסויימת ולא כל כך ברורה עד כה בקישור, אני בהחלט רואה מצב שבו הוא נכנס להרכב, למשל אם ג'רמיין ג'ינאס לא ישתפר באופן מהותי מעונה שעברה.
נדב ואורי,אפשר למחוק מהלוח של ריאל מדריד את מיכאל באלאק כמועמד להגיע,בגרמניה נכתב בטקסט של סאט.1 כי באלאק לא יעזוב את צ'לסי כל עוד הוא חתום על חוזה,מעשה שמבחינתי מבהיר כמה מוריניו מאמין ובוטח בבאלאק לקראת העונה הקרובה,אך אני במקום צ'לסי מטיס את באלאק על המטוס הראשון למדריד בשביל סכום שכזה.
תזכרו איפה קראתם את זה בפעם הראשונה. בצ'לסי לא מרוצים מבאלאק וההערכה שלי היא שהם ינסו למכור אותו כבר בחורף. היום מתפרסם, בכל האתרים וגם באתר הרשמי של צ'לסי, שצ'לסי לא רשמו את באלאק למשחקי ליגת האלופות. התירוץ הרשמי הוא שלא ידוע מה עם הפציעה שלו. העניין הוא שלפי נבחרת גרמניה באלאק יחזור לסגל באוקטובר - מה שלא לגמרי מסתדר. ההערכה שלי היא שלא ממש מרוצים מבאלאק בצ'לסי ורוצים לשמור על האפשרות למכור אותו בחורף ולכן מעדיפים שהוא לא ישחק בגביע אירופה. ואם כמובן הוא יראה שיפור ביכולת שלו בחצי הראשון של העונה הם יוכלו להשתמש בו בהמשך. גם קראתי השבוע איזשהו ניתוח איך מאז שבאלאק לא משחק לאמפרד וצ'לסי פורחים. וזה מתחבר.
תראו מה ניהיה משחקן שהיה לו הכול ,ובכול זאת ,רצה עוד . ולא , הפציעה לא קשורה . שנה שעברה באלאק לא עשה שום דבר בצ'לסי , או שכן עשה - השכיח את השם שלו , אם בבאיירן הוא היה המנהיג ,והיה אחד השחקנים הכי חמים בשוק שכול קבוצה רוצה וכו' וכו' ,הוא נהפך בצ'לסי לעוד שחקן . מי הרוויחה מכול העניין ? בדיעבד , באיירן מינכן . מארק ואן בומל לא רואה את באלאק , מארק ואן בומל הרבה יותר משחקן של פוזות למצלמה . היום , גם אם הוא יתחנן לחזור לבאיירן זה בחיים לא יקרה וטוב שכך . הוא מסוג השחקנים שמשחקים רק בשביל כסף , וזה לא שהמצב שלו היה רע , הוא היה מליונר גם ככה .
הוא לא רצה כסף הוא רצה להתקדם מקצועית ובאותה תקופה יסכימו איתי כולם פה אחד שצלסי הייתה קפיצת מדרגה לעומת ביירן בנוגע לזכייה בתארים אירופייםץ כמו שאמרת מיליונר הוא כבר היה
בבאיירן הוא היה ה-שחקן. בצ'לסי סתם עוד אחד. לדעתי הוא מתחרט היום שהוא עזב אותנו.. אני די בטוח שהוא הרגיש טוב בבאיירן, וזה כיף להיות מנהיג של קבוצה. הוא חשב שבצ'לסקי הוא גם יהיה מנהיג.. אבל נו לכו תדעו.. אולי הוא ינחת בסוף בשאלקה או משהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
באלאק היה שחקן בעל מעמד , הוא יכל להיות זה שאיתו באיירן תקפוץ מדרגה ,שהוא יהיה השלד וסביבו יביאו כוכבים , כמו שבאיירן מינכן עשתה השנה . לא היה לו מספיק סבלנות ,ואני בטוח שמעורב כאן גם עניין כספי . שחקן בינוני שרצה הרבה ולא בצדק , והנה , שנה שעברה ראינו מה הוא באמת שווה . עוד משהו , שחקן שלא אוהב את באיירן מינכן מכול הלב ובזמן שהוא לובש את המדים של באיירן מינכן -מסתכל ימינה ושמאלה - מקומו לא בבאיירן . קח לדוגמא את ואן בומל , לוסיו , זה רוברטו , שווינשטייגר , דמיכליס ,ריברי (שהעדיף את באיירן מינכן על קבוצות אחרות שישחקו בליגת האלופות ) ,אנטילטופ ועוד שלא עולים לי לראש , אלה שחקנים שלא יעזבו את באיירן מינכן - אלה עם כן באיירן מינכן תשחרר . ככה צריכה להראות קבוצה ברמה של באיירן מינכן .
סליחה????? לבאיירן יש יותר זכיות בגביע האלופות/ליגת האלופות מאשר לצ'לסי באליפויות אנגליה. האמת היא שאני חשבתי מראש שהוא ייכשל בצ'לסי. הוא פשוט מיותר שם. אין להם צורך בשחקן כזה. ואין לו שום סיכוי להצליח שם. הוא ולמפארד רק מפריעים אחד לשני. דרך אגב, גם למאפרד "סבל" מבואו ונחלש. קצת כמו המצב בנבחרת אנגליה. דרך אגב לא היה לו גם סיכוי להצליח בבאיירן כמו שזו הייתה בנויה בשנתיים האחרונות. מצד אחד הוא צריך קבוצה שבה הוא יהיה חלק מהקישור עם שחקנים טובים לידו כך שהוא משחק קשר מרכזי ולא הכוכב והשחקן שמתחת לחלוצים (חצי חלוץ חצי קשר כמו שהיה בבאיירן) כי הוא לא יודע להוביל קבוצה לבד בקישור.