באלאק צריך לדעת איך לדבר על המגרש ולא מחוצה לו כמו שעשה בהמון שלבים של המונדיאל וזאת אחת הבעיות שלו.באלאק מסוגל לקום מהקרשים ואני מקווה שמוריניו יוריד אותו לשם בשביל שבאלאק שאנחנו מכירים מלברקוזן יחזור לעצמו.
רק חבל שהוא היה חרא במונדיאל. מוריניו יודע מה הוא עושה. למוריניו אין פליטות פה, הוא בנאדם מבריק. מאחורי כל דבר שהוא אומר יש המון מחשבה. אני מריח צרות לבאלאק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
תמיד ציפיתי מבאלאק גדולות במונדיאל אך לא היה משחק שזה קרה במשך כל המונדיאל,לטעמי גם כאשר אדון באלאק לא היה על המגרש גרמניה שיחקה כדורגל הרבה יותר חופשי ויפה לעין.מוריניו לא סתם אחד באמת שמדבר הוא עומד מאחורי כל דבריו שנאמרים ובאלאק יכול להריח צרות במועדון.
כן,בלאם נבחרת גרמניה שעזב בעונה שעברה את צ'לסי והיו לו כמה בעיות נפשיות והתקפי זעם (או שזה בעצם Kehl?! התבלבלתי לגמרי :\ מה שבטוח הוא בלם והיה בצ'לסי) למה אתה שואל?
כי לפני המונדיאל הוא היה הבלם העתיד של גרמניה דובר על זה שבאיירן מעוניינת בו וקבוצות צמרת אחרות מגרמניה ומאירופה הביעו עניין , שחקן הרכב בנבחרת לפני מרטסקר שהיה קצת אלמוני אז , אבל מאז שעבר למידלסבורו לא שמענו ממנו , קראנו עליו ... כלום . האמת ששכחתי אותו עד היום ...
גם לדעתי , עלה לנו בגביע הקונפדרציות כשאדריאנו התעלל בו בחצי הגמר וכבש את השער המכריע שהדיח את גרמניה
ידעתי את זה מאז ששוסטר מונה למאמן ריאל ... ריאל רוצה את מיכאל באלאק , לדעתי ריאל הרבה יותר מתאימה לבאלאק . מקווה שמהלך זה יצא לפועל
זה היה די ברור ושקוף ששוסטר התמנה להיות מאמן ריאל מדריד הוא ינסה להביא כמה כוכבים ששייכים לנבחרת גרמניה,בשביל באלאק זה יכול להיות מעבר טוב שימנה ממנו את הריקבון שלו בצ'לסי.
אכן, בשביל באלאק זה טוב. השאלה אם זה טוב גם לריאל. לא בטוח. בעניין אחר, אבל דומה (הוא עשה כמו באלאק ושיחק עם המועדון שלו ועזב, רק שהמועדון שלו היה יותר חכם מבאיירן ומצא לו מחליף עוד הרבה לפני שזה הודיע שהוא עוזב). ראיתי שאתמול במשחק של ולנסיה הילדבראנד לא שיחק. אני ממש מקווה שהתרגילים שלו יעלו לו באובדן המקום בסגל ליורו.
תשמע כל אחד מחליט את ההחלטות שלו ולכל אחד יש סדר חשיבות שונה. הילדברנד בחר בכסף ואני בטוח שהוא ידע שהוא מגיע למקום בו מלכתחילה הוא בעדיפות שניה. הוא לא היחיד. לדה סנטיז, שוער אודינזה בעונה שעברה, הציעו את האפודה הראשונה של פרוצי הפורש בלאציו וחוזה של חצי מיליון אירו לעונה והוא בחר את האפודה השניה בסביליה עם חוזה של מיליון. אין מה לעשות, הכסף מדבר.
לא נחמד להיות כרגע בנעליי הילדברנד לטעמי,שחקן שלקח אליפות בגרמניה ולמחרת משמש כתחליף בקבוצת צמרת ספרדית,לא נשמע לי הגיוני כל כך אני מקווה שהוא כן יראה כמה הוא שווה וישחק כשוער הראשון של ולנסיה בעונה הקרובה.