הגרמנים בגולה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/8/06.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

באלאק צריך לדעת איך לדבר על המגרש ולא מחוצה לו כמו שעשה בהמון שלבים של המונדיאל וזאת אחת
    הבעיות שלו.באלאק מסוגל לקום מהקרשים ואני מקווה שמוריניו יוריד אותו לשם בשביל שבאלאק שאנחנו
    מכירים מלברקוזן יחזור לעצמו.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק חבל שהוא היה חרא במונדיאל.

מוריניו יודע מה הוא עושה. למוריניו אין פליטות פה, הוא בנאדם מבריק. מאחורי כל דבר שהוא אומר יש המון מחשבה.

אני מריח צרות לבאלאק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

תמיד ציפיתי מבאלאק גדולות במונדיאל אך לא היה משחק שזה קרה במשך כל המונדיאל,לטעמי גם כאשר
    אדון באלאק לא היה על המגרש גרמניה שיחקה כדורגל הרבה יותר חופשי ויפה לעין.מוריניו לא סתם אחד
    באמת שמדבר הוא עומד מאחורי כל דבריו שנאמרים ובאלאק יכול להריח צרות במועדון.

4. סטפן אפנברג Member

חברים , מישהוא זוכר שחקן בשם רוברט הות' ?

5. T0XiN Member

כן,בלאם נבחרת גרמניה שעזב בעונה שעברה את צ'לסי והיו לו כמה בעיות נפשיות והתקפי זעם (או שזה בעצם Kehl?! התבלבלתי לגמרי :\ מה שבטוח הוא בלם והיה בצ'לסי) למה אתה שואל?

6. jurjv Member

עכשיו שהזכרת אותו כן ...

7. סטפן אפנברג Member

כי לפני המונדיאל הוא היה הבלם העתיד של גרמניה דובר על זה שבאיירן מעוניינת בו וקבוצות צמרת אחרות מגרמניה ומאירופה הביעו עניין , שחקן הרכב בנבחרת לפני מרטסקר שהיה קצת אלמוני אז , אבל מאז שעבר למידלסבורו לא שמענו ממנו , קראנו עליו ... כלום .
    האמת ששכחתי אותו עד היום ...

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הפסד גדול. אין לו שום מושג בכדורגל.

9. סטפן אפנברג Member

גם לדעתי , עלה לנו בגביע הקונפדרציות כשאדריאנו התעלל בו בחצי הגמר וכבש את השער המכריע שהדיח את גרמניה

10. uri מנהלים

הוא בחר לעשות כסף באנגליה, במקום להתפתח ככדורגלן בגרמניה. שיחיה עם זה עכשיו.

11. סטפן אפנברג Member

ידעתי את זה מאז ששוסטר מונה למאמן ריאל ...
    ריאל רוצה את מיכאל באלאק , לדעתי ריאל הרבה יותר מתאימה לבאלאק . מקווה שמהלך זה יצא לפועל

12. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

זה היה די ברור ושקוף ששוסטר התמנה להיות מאמן ריאל מדריד הוא ינסה להביא כמה כוכבים ששייכים
    לנבחרת גרמניה,בשביל באלאק זה יכול להיות מעבר טוב שימנה ממנו את הריקבון שלו בצ'לסי.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן, בשביל באלאק זה טוב. השאלה אם זה טוב גם לריאל. לא בטוח.

בעניין אחר, אבל דומה (הוא עשה כמו באלאק ושיחק עם המועדון שלו ועזב, רק שהמועדון שלו היה יותר חכם מבאיירן ומצא לו מחליף עוד הרבה לפני שזה הודיע שהוא עוזב). ראיתי שאתמול במשחק של ולנסיה הילדבראנד לא שיחק. אני ממש מקווה שהתרגילים שלו יעלו לו באובדן המקום בסגל ליורו.

14. uri מנהלים

תשמע כל אחד מחליט את ההחלטות שלו ולכל אחד יש סדר חשיבות שונה. הילדברנד בחר בכסף ואני בטוח שהוא ידע שהוא מגיע למקום בו מלכתחילה הוא בעדיפות שניה. הוא לא היחיד. לדה סנטיז, שוער אודינזה בעונה שעברה, הציעו את האפודה הראשונה של פרוצי הפורש בלאציו וחוזה של חצי מיליון אירו לעונה והוא בחר את האפודה השניה בסביליה עם חוזה של מיליון. אין מה לעשות, הכסף מדבר.

15. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לא נחמד להיות כרגע בנעליי הילדברנד לטעמי,שחקן שלקח אליפות בגרמניה ולמחרת משמש כתחליף בקבוצת
    צמרת ספרדית,לא נשמע לי הגיוני כל כך אני מקווה שהוא כן יראה כמה הוא שווה וישחק כשוער הראשון של
    ולנסיה בעונה הקרובה.