רק מההשוואה שעשה פה ג'אנזולה למעלה מראה מה באמת שווה באלאק. אם אלה השחקנים שאליהם הוא שווה ברמה, אז באמת שאין ויכוח. זו אכן רמתו ולא יותר. לירן, אף אחד לא מצא משחק אחד שבאלאק היה חלש. אני/אנחנו מראים את הביקורת המתמשכת שיש על באלאק באנגליה. אתה הבאת איזה שער אחד עלוב שלו וגם זה נגד פומפיי. וזה יפה כי כשבאיירן טובה נגד קבוצות ליגה זה לא חוכמה אבל כשבאלאק כובש שער מחורבן נגד קבוצת ליגה מסכנה (לא ארסנל, לא מנצ'סטר אפילו לא ליברפול) אז זה כן חוכמה גדולה. תהיו קצת שווים לגבי כולם. והלו, זה בסה"כ שער אחד. הרי הוא יכול היה באותה המדיה לשבת על הדשא 90 דקות ולכבוש שער. זה עדיין לא היה אומר שהוא עשה משחק טוב. כמה עוד שערים ובישולים יש לבאלאק בכל המסגרות העונה (כולל פנדלים שהוא בעט)?
נדב, באלאק היה חשוב לבאיירן, בערך כמו שמקה היה חשוב לריאל. המדד של השערים של באלאק הוא לא זה שקובע. הוא לא הגיע כסקורר. יש את לאמפרד. אבל, וזה אבל גדול - קשה להגיד שאני מבסוט מאיך שהוא משחק. בעיקר בגלל שהוא תופס מקום יקר יקר לשחקן בשם ג'ו קול. באלאק עושה משהו בצ'לסי, קשה להגיד, כמו בביקורת, שלאמפרד עושה עבודה של שניים, וידה ידה ידה. הבעיה העיקרית בהגעה של לאמפרד היא שהוא שבר את ההרירכיה שהייתה בקישור המרכזי של צ'לסי. וזה פוגע בעיקר בלאמפרד. אבל, אשמתו של באלאק זאת בטח לא. אלא של מוריניו.
לא זה רק מראה על כך שלא ראית את מקללה ולכן אתה לא מעריך אותו. מקללה היה אומנם לא כוכב, אבל הוא כן היה הבורג שחיבר את כל ריאל מדריד הגדולה, בדיוק כפי שבאלאק עשה בבאיירן, רק שהוא גם היה ספורסטאר. וסופרסטאר זה רק עניין תקשורתי והתקשורת תמיד ידעה ללטף שחקני התקפה אבל לשים בצל כשרונות הגנטיים או טקטיים כמו מקללה. כפי שאמרתי לא פעם באלאק הובא לצ'לסי ע"י מוריניו לא כדי לככב או לבנות את הקבוצה עליו, אלא כדי לתת לו פתרונות טקטיים ששחקנים אחרים לא יכלו לתת לו, בדיוק כמו שבצ'נקו. כבר דיברתי על כך אחרי המשחק של צ'לסי מול ברצלונה שלראשונה היתה עדיפה על ברסה מזה שנים. באלאק הובא לצ'לסי לא כדי שזו תוכל לנצח את פורסמוט', אלא כדי שזו תזכה בליגת האלופות. והתוספת שלו שם, לא נמדדת בגולים, בדיוק כמו התרומה הענקית של אותו מקללה.
הנה כל זיוני השכל שאומרים שאי אפשר לראות בברור את העבודה המדהימה שהוא עושה (עלק). אנחנו לא אוהדים סוג ז', וכל מה שמקאללה עושה אני רואה טוב מאוד ונשאר עם פה פעור. מנגד אני רואה את מה שבאלאק עושה, ושואל את עצמי עד מתי למוריניו יהיה סבלנות לגיבן הזה שתקוע לו במרכז המגרש, ולא עושה שום דבר שיסכן את היריב. צ'לסי חזקים לא בגלל ההגעה של באלאק (מי אמר שהם יותר חזקים העונה עם הניצחנות בקושי שלהם באנגליה וצמד הפסדים? כי הם ניצחו את ברצלונה ועשו תיקו? כי גם ברמן עשו כמעט את אותו הדבר? ריאל מדריד עשו גם כן). מוריניו שינה את השיטה מקיצוניים ל-4 קשרים במרכז, וזה אמור להקשות על היריב לפתח משחק כדורגל. זה בהחלט עשה לברצלונה חיים קשים, אבל כל זה גולש לגמרי מנושא באלאק, כי הוא לא קשור לזה.
אוריטוטי - קודם כל. באלאק לא הושווה ע"י ג'אנזולה למקללה, אלא לדמאיין דאף ג'ו קול וכדו'. ואלה עם כל הכבוד להם לא כדורגלנים מהטופ העולמי. הם שחקנים טובים, מי יותר (ג'ו קול) מי פחות (דמאיין דאף) אבל לא שחקנים שאתה בונה עליהם קבוצה. שנית. ריאל לא התפרקה בגלל שמקללה הלך, אלא בגלל מי שבא במקומו. מה לעשות בקהאם לא יכול למלא את נעלי מקללה. יותר מזה. גם זידאן בשיאו או פיגו בשיאו אם היו באים במקום מקללה לא היו ממלאים את הנעלים שלו. מה לעשות שחקנים לתפקידים אחרים. שלישית. גם שבצ'נקו כבר בדרך החוצה מצ'לסי. אולי כבר בפגרת החורף. ככה שאם מצבו של באלאק כמו של שבצ'נקו אז מצבו עגום. ועוד משהו - בנתיים התרומה היחידה של באלאק לצ'לסי הייתה נגד פומפיי. נגד הגדולות ובאירופה הוא נעלם לגמרי דרך אגב. מה נעלמת לנו מהדיונים בפורום הגרמני?
נדב הסובייקטיביות שלך לפעמים.... קודם כל ג'ו קול הוא שחקן ענקי, מה קרה לך???? אם אתה אומר ששוויני שייך לטופ העולמי (והוא שייך) אז בטח שגם קול. דבר שני עוד פעם התרומה של באלאק לצ'לסי היא מה שהופכת את צ'לסי ליותר טובה, וזה לא ציטוט של לירן רוזנר אלא של חוזה מוריניו. אז אוקיי הוא ב3 משחקים האחרונים לא בפורמה טובה, זה עדיין לא אומר שהוא לא שחקן טוב, כזה שמאד חסר לקבוצה שלך העונה תגיד מה שתגיד. סלע, אליך כבר לא שווה להתייחס בנושא אתה פשוט עיוור או שאתה בכוונה מתעלם ממה שמסבירים לך כמו לילד קטן. קיצר תהנה עם קארימי ודוס סנטוס שלפי המילים שלך בתחילת העונה היו אמורים להשתלט בקלות על העמדה של באלאק, אם זה לא דברי הבל אז אני כבר לא יודע מזה.
הפיזמון של באלאק נעלם כבר נאמר פה כל כך הרבה פעמיים, אבל אנשים מתעקשים שהוא כן טוב כיאלו שהם אשכרה מוצאים את באלאק במשחקים החשובים, כי אני מחפש מחפש וכלום (כמובן שלא רק השנה). מה הוא באלאק?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx הוא לא בא כדי לא לעשות העין הרע על שאלקה.
סלע מה שמצחיק בתוגבה שלך זה שהמוזיקה שלך בשנה האחורנה היתה קרימי להרכב, מגאת מאמן חרא אגוזי, אוזי , אגוזי... פרוש שאתה עוד יכול, כי עוד מעט תצטרך לשלם קנסות על כל השטויות שאתה רושם כאן ( הגסטפו עוד יגיע לפורום תיזהר! )
בעניין באלאק, קשה לי להגן אליו או להפך להסכים איתכם, כי אני לא מנוי לערוץ הליגה האנגלית ולא רואה את צ'לסי. ממה שראיתי בליגת האלופות, בעיקר מול ברצלונה שהיה גם המשחק הכי חשוב של צ'לסי העונה, התוספת הטקטית של באלאק עוד תתורגם לזכיה בתואר הזה, מעבר, אין אני יכול לומר כי אני פשוט לא רואה. ובקשר לשאלה, לאן נעלמתי... אז האמת שהשילוב של עובדה ולימודים לא נותן לי הרבה זמן פנוי לכתוב בפורום ואת את הזמן הפנוי שיש לי אני מגדיש לצפיה בכדורגל. וגם כי שאלקה ראשונים כרגע, אז אין לי על מה להתלונן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .
דרך אגב אם המדד שלכם זה שערים אז באלאק שוב כבש, מ'ס 3 העונה של המכונה הגרמנית.... וכן בולטון זה גם סתם קבוצה כמו כל קבוצה שבאלאק כובש נגדה. את זה אפשר להגיד גם על פיזארו מר לב.
פיזארו כבש עד עכשיו מה שבאלאק כובש בעונה. זה קצב לעונה עם 25 שערים, אז אל תבלבל במוח ותעשה מעצמך מגוכח כאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
מי שמגוחך זה אתה. פיזארו חלוץ , באלאק קשר לידר יחי ההבדל הקטן. ופיזארו במשחקים מול הקבוצות הגדולות גם אף פעם לא היה. 0-1 לי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
ארסנל קבוצה קטנה? שמינית גמר ליגת האלופות של פיזארו עם צמד. בלי פיזארו לא היה רבע גמר (אה כן, עוד מרשימת המשחקים שהם בעצם כולם שבאלאק לא הגיע אליהם) אם כבר סופרים אז בערך 25-1 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
טוב שלא חזרת בזמן ל שנות ה80 וזהו.... כנראה התספורת אפרו, יודה מאקסמיו לימון ומודרן טולקינג חסרים לך .... חלוץ צריך לספק יותר מאשר שער צמד בחמש שנים 26 - 25 לי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx נ.ב : זה רק אני או שפיזארו מזכיר את משה ?? משה