היא לא שיחקה הילוך שני, היא נלחמה והייתה פיזית ואגרסיבית, כולם רצו על כל כדור כמו אריות. ריאל נעלמה בגלל שבאיירן התעוררו ומוריניו אוהב לסגור משחקים ולעמוד בהגנה אחרי שהוא משיג שער חוץ. אלוני צודק, אתם לא יודעים לפרגן. אחד שגם אומר שגומז אוברייטד - הכובע בוער על ראושו.
מצחיק אותי לראות תגובות כאלה, נלחמה שיחקה פיזי?! איפה בדיוק שמרסלו שלח בעיטה חסרת רחמים לאחד משחקני באיירן זה מה שהפך את ריאל מדריד לפיזית ולנלחמת?! לפרגן? כל הכבוד על הניצחון, יותר מזה כלום. הכל יחזור בבום בשבוע הבא בברנבאו ששם תתגלה ריאל מדריד האמיתית ואני מקווה מאוד מאוד שהבאוורים יובסו.
עכשיו דיברת קצת יותר לעניין, כי הילוך שני זה הזויי, כאילו שריאל רצתה להפסיד, זה חצי גמר אלופות ולא משחק מול גיחון. הם נתנו את המקסימום וזה סגנון המשחק שלהם. השיגו תוצאה טובה ואני גם בעמדה שלך שזו תוצאה שתספיק להם לגומלין.
התגובה שלך ממש לא לעניין תוציא את המרמור שלך במקום אחר. ריאל כבשה שער חוץ יקר וסביר שהיא תרד להגנה ככה משחקים במשחק חוץ בחצי גמר אלופות וכמעט שהיא יצאה עם 1-1. היא פתחה חזק,ספגה גול משום מקום,הבקיעה שער שוויון,ולא עשתה שום טעות בהגנה עד לגול של גומז. מוריניו ניהל בצורה טובה את המשחק ורק חוסר מזל והמון נחישות של באיירן שינו את התוצאה. הדבר היחיד שאני יכול להסכים איתך עליו זה שבמדריד זה סיפור אחר לגמרי.
קודם כל אני יפרגן ברגע שבאיירן תדיח את ריאל. המשחק אתמול היה משחק בינוני של באיירן ומשחק חלש של ריאל. ציפיתי משתי הקבוצות ליותר. הייניקס ההזוי משאיר את מולר בחוץ...אלוהים יודע מה היה קורה אם הוא היה משחק. הניצחון יפה ותאמינו או לא אבל שמחתי בגולים הבווארים, אבל היה הרגשה (שאולי מטעה בגלל המשחק הטקטי של באיירן) שריאל לא רצתה יותר מדי אתמול ועשתה את המינמום כדי לשמור כוחות לשבוע ההכרעה (בארסה וגומלין מול באיירן). באירופה אין לאף אוהד כאן של קבוצות אחרות סיבה לקפוץ כמו חרגול נגד באיירן, כי רק באיירן מביאה את התוצאות. אם זה נשמע מדברי אחרת אז אני לוקח את דברי בחזרה.
שום כלום, הם נלחמו וזו בעיה שלהם שמוריניו שיחק בונקר 40 דקות ואנחנו ואוהדי הכדורגל הניטרלי לא יכלנו להנות משחקני ההתקפה שיש לריאל. אפשר להחמיא לבאיירן אחרי המשחק ולא צריך לחכות להחמיא להם אחרי הגומלין אם יעברו (באיירן כנראה לא יעברו, אבל גם לזה לא יגמד את התצוגה הטובה של אתמול). גם צבשטובר היה טוב, הנה גם אני יודע להחמיא כשצריך. זה גם שטויות הקטע של לשמור כוחות. כשיש שבוע גורלי של 3 משחקים חשובים, נותנים גז בשלושתם, כי אין משחק לוותר עליו. גם בארסה בדיוק באותו שבוע גורלי וגם הם נתנו פול גז היום מול צ'לסי.
שאני חושב שמולר ולא רובן צריכים לשחק. לא בגלל שרובן שחקן לא טוב (כמו שדודי רומז פה) אלא בגלל שמולר טוב יותר למרקם הקבוצתי של באיירן. הן מהפן ההגנתי והן מהפן ההתקפי. גם אני נוכחתי לכדרוגל הנהדר של באיירן שמולר היה בהרכב (לפני הפציעה של שוויני). באיירן בהרכב הזה עם מולר ושוויני היתה יכולה להראות הרבה יותר טוב נגד ריאל ובליגה. למזל הבונדסליגה המצב הזה השתנה. יש רק מקום אחד בו אני לא בדיעה שלך בנושא, זה רק הייניקס, לא הונס, לא רומינגה ואני בספק גם שהחוזה של רובן. הייניקס הוא האשם היחידי במצבה של באיירן העונה, הוא ולא אחר. והוא רחוק מהלהיות המאמן הטוב בגרמניה....לדעתי.
אז תחשוב שוב. מולר לא ישחק על חשבון רובן. אף אחד לא ישחק על חשבון רובן. רובן חייב לשחק. עכשיו תחשוב שוב מי היה צריך לפתוח על הספסל. דרך אגב, ואם מותר לי לדבר בשם דודי, אז גם דודי לא חושב שרובן שחקן רע או לא טוב. גם הוא חושב שמולר יותר טוב מרובן, ובטח שמולר יותר טוב לקבוצה מרובן. וגם הוא מבסס את זה על זה שהוא ראה את באיירן באותם הזמנים שאתה מדבר עליהם. ואם מותר לי להוסיף פרשנות אישית על דברי דודי אז דודי נוהג היום במאזדה 6, וזה באמת אחלה אוטו, לגמרי לא רע, אבל הבעיה היא שהוא כבר התרגל לנהוג במרצדס ספורט עם גג פתוח. (דודי, אם טעיתי תרגיש חופשי לתקן אותי או לבקש ממני למחוק)
אני דווקא חושב שמוריניו ניהל את המשחק רע; קודם כל לאורך כל המחצית הראשונה ריאל התקשתה מאוד במרכז השדה בגלל המערך שהוא העלה, למרות כל מיני נסיונות תיקון במהלך המחצית ועם פתיחת השנייה. חוץ מזה, אני מבין שאחרי השיוויון הוא רצה לעבור למערך הגנתי יותר, אבל למה להוציא דווקא את אוזיל (שלמרות שלא הבריק היה יותר מועיל מדי-מאריה) ולהכניס את מרסלו שהתרוצץ על כל המגרש באופן מתמיה ביותר. לא שאני מתלונן, כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ובפינת הרובן - הדבר המשונה ביותר הוא שאגף ימין שלנו היה משמעותי למרות שרובן היה שם, תודות ללאהם כמובן. אז אתה רואה נדב, 12 שחקנים אופ"א לא מסכימים להעלות אבל 10 כן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
ברור שזה היה הרעיון, ובעקרון הוא נכון, אבל הביצוע היה כושל - אם מישהו יכול להסביר לי מה מרסלו עשה (בהנחה שזה היה קשור להוראות של מוריניו) אשמח.
נתחיל מזה שמוריניו עלה עם המערך שהוא רגיל לשחק איתו עם די מריה שחזר מפציעה על חשבון היגואין ששיחק בהרכב עד לשבוע האחרון. גם מרכז השדה שלו היה חזק עם אוזיל אלונסו וקדירה אולי הם לא היו ביום הכי טוב שלהם וגם הקישור של באיירן היה מעולה.עובדה שריאל גם שלטה לגמרי עד לגול של ריברי שהגיע מההתקפה הראשונה של באיירן שלגמרי שינה את מהלך המשחק. השיטה של באיירן הייתה להתקיף מהאגף שרונדלו לא נמצא בו.מוריניו הלך בכל מחיר לעצור את אגף שמאל שלנו תשים לב שברגע שמוריניו העביר את רונלדו לימין אגף שמאל שלנו התבטל לגמרי כי אלאבה תמיד נשאר להשגיח על רונדלו.זאת הסיבה שלאם לא עבר את החצי ורובן לא נגע בכדור שרולנדו היה בשמאל. שרונלדו עבר לימין לאם השתחרר ובאיירן עברה לשחק בימין.מוריניו היה חייב להכניס את מרסלו שיעזור לקונטראו ששמר על שני שחקנים מאז שרונדלו כבר לא היה איתו במקום אוזיל שבדקות האחרונות שלו עשה את העבודה הזאת לא בהצלחה(מה לעשות הוא לא מגן). גם גרינרו נכנס בעיקר כדי לעבות את הקישור אחרי שאוזיל יצא וגם כדי לסגור את קרוס שהיה בלתי ניתן לעצירה.