הגרמניות באירופה 2011/12

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Yotam, Aug 8, 2011.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא התרשמתי לטובה מהלא הרבה שראיתי מהאנובר בליגה ובעיקר ליגה אירופית.. קבוצה שנראית מאוד רעבה ומסוכנת בהתקפה עם כלים מהירים ובעיקר מסוכנת במצבים הנייחים.

אם המשחק הראשון היה בגרמניה הייתי אומר שאנחנו פייבוריטים אבל בגלל שזה הפוך אני חושב שזה שקול ואני בכלל לא מזלזל מהגרמנים, אפשר להגיד קצת חושש מהמפגש הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. Vanitas Member

בישול וכיבוש שהכריעו את המשחק למאסטרו ההולנדי :aaa8:

לאם עם משחק שמאוד הרשים אותי בהגנה. לא ניתן לעבור אותו באחד על אחד ועם הזמן נראה שהוא צריך פחות לרוץ ולבזבז אנרגיות כדי לעצור התקפות. הוא יודע איפה להיות ומה לעשות בכל סיטואציה. איזה שחקן...

3. aloneli Member

רובן היה על הפנים היום אבל לפעמים מספיק שתי הברקות שלו כדי לנצח.לטעמי הוא היה הכי פחות גרוע משחקני ההתקפה כי אף אחד לא באמת היה טוב מהרביעיה.

לגבי לאם ללא ספק השחקן הכי טוב על המגרש.

4. dudi Member

מסכים. נציין שלהאם המצטיין כמו קרוס, וגוסטאבו עם כרטיסים צהובים שיכולים לעלות ביוקר.

5. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

עולה אחת לחצי הגמר כבר יש לנו. בתכלס, קיבלתם את ההגרלה הכי טובה שיכולתם לבקש, במצב הנוכחי היום "מארסיי" זה רק שם (וגם היה להם המון המון מזל בשמינית הגמר מול אינטר) כי הם ביכולת מזעזעת כבר למעלה מחודש. אני לא רואה אותה מצליחה לעשות משהו באליאנץ ארנה. שאפו גם לקהל של באיירן - איזו דומיננטיות בצרפת, ידועה הכמות הרשמית שהגיעה אתמול מגרמניה? נראה כמו 5000 אוהדים לפחות..

הערב אנחנו מארחים את בילבאו למשחק מאוד שקול וקשה. אני באופן אישי לא כל כך מרוצה מההגרלה, רציתי לקבל את מטאליסט או האנובר שעל הנייר הן הקבוצות הכי נוחות לפגוש במפעל. אני קצת חושש מאיך שהבלמים שלנו (ובכלל, כל המערך ההגנתי) יתמודדו עם ההתקפה של בילבאו, אם יש יתרון לבאסקים אז זו ההתקפה, יורנטה יכול לעשות לנו צרות ויש להם גם את מוניאין.. אני מאוד מקווה שסטיבנס הכין את הקבוצה בצורה טובה למשחק הזה כי זה לא משחק מול קייזרסלאוטרן ואני גם מאוד מקווה לא לספוג היום.

6. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ללא ספק המשחק הכי חשוב העונה לבאוורים, אם הם מעוניינים לזכות בתואר כלשהו. ריאל מדריד היא לא קבוצה שבאיירן רגילה לשחק נגדה, חזקה ממנה בכל פרמטר על המגרש. קשה לי לראות את הבאוורים יוצאים עם ידם על העליונה.

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום ספק. כמו שמוכיחות אפועל ניקוסיה ומארסיי שרק בזכות נסיון עתיר בליגת האלופות בשנים האחרונות הצליחו להגיע עד לרבע גמר ליגת האלופות ולא לסיים במקום האחרון בבית שלהן.
    או גם אולימפיאקוס פיראוס.

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

המשחק שבאיירן הציגה לנו היום היה משחק פשוט פנטסטי. לא ראיתי משהו מיוחד ש"ביטל" את ריאל מדריד, אבל זה פשוט קרה. הפתיחה הייתה קצת מהוססת מצד שתי הקבוצות אבל מיד אחרי שלא נשרק הפנדל על ריברי (פנדל שלא היה), באיירן התחילה להשתלט על המשחק. מאוד נהניתי לראות היום את הנעת הכדור של באיירן, כדורים מדוייקים להפליא, פריצות מאוד יפות של שחקנים כגון להאם, אלאבה. אם כבר הזכרנו את האוסטרי, אז שווה להקדיש לו עוד משפט: באיירן מחזיקה בידיים שלה נכס. פשוט נכס. למיטב זכרוני הוא בכלל קשר דפנסיבי, מה הוא עושה בצד השמאלי של ההגנה? עם זאת, הוא מתפקד שם פשוט מעולה. ריברי נתן משחק אדיר, לקח על עצמו את המשחק הזה ונתן תפוקה אדירה. כל הכבוד לבאיירן, אני מאוד שמח שניצחתם ודווקא ציפיתי לניצחון של ריאל, אני מאוד מקווה שתחזרו מהסנטיאגו ברנבאו מחויכים.

9. Vanitas Member

אוהדי באיירן שקטים בצורה מחשידה. זה לא סוף העולם ששיחקתם טוב וניצחתם, אפילו שרובן שיחק. זה הרגע בו אתם אומרים להיות שמחים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

Last edited: Apr 17, 2012
  10. Andrei Kanchelskis Member

קשה לי להאמין שנצחון המרשים הזה יספיק לבאיירן בגומלין אך בכל זאת מגיע פה שאפו ענק לבחורים של היינקס שהציגו משחק נהדר והשיגו נצחון מוצדק ביותר.

ריאל בברנבאו זוהי אופרה אחרת לגמריי וחוששני שיהיה עלול להיות שם לבאיירן גיהנום, אם באיירן באמת חושבת על הפתעה שם היא צריכה לנסות לכבוש ראשונה ולא להתגונן כי אחרת זה יהיה עלול לעלות לה לעלות ביוקר.

11. aloneli Member

איך אפשר להיות שקטים אחרי נצחון כזה?אני לפחות עוד רק מנסה לעכל את זה ולא מצליחhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

כמו שאנדריי אמר יש עוד משחק של גיהנום בברניבאו וכנראה שנהיה חייבים לכבוש שם כי קשה לי להאמין שריאל לא תכבוש.
    בכל מקרה מחכה לנו גומלין מעניין ואני מאמין שלבאיירן יש סיכוי לעשות את זה בטח אחרי הנצחון אמש.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עם כל האופוריה וההרגשה החיובית, אסור לשכוח שריאל אתמול שיחקה (משום מה) בהילוך שני.
    קצת פרופורציות.
    במשחק הבא באיירן חייבת לעבור את החצי שעה הראשונה בשלום (ואולי יותר מזה), אז יש סיכוי.

13. Vanitas Member

הילוך שני? כנראה שאתה לא רואה משחקים של ריאל. הם עשו מה שהם תמיד עושים במגרשים קשים, עומדים בהגנה ויוצאים לחפש מתפרצות.

הילוך שני, טוב שלא אמרת שהמשחק מכור.

14. aloneli Member

עזוב יש אנשים שלא יודעים לפרגן.
    ריאל שיחקה נהדר ועוד במשחק חוץ מאוד קשה ולא בטוח שהיה מגיע לה להפסיד.שבאיירן משחקת טוב פתאום היריבה משחקת בהילוך שני.
    תמשיכו להאמין לעצמכם ריאל מכרה את המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ריאל שיחקה נהדר? סלח לי, אין לך שום הבנה בסיסית בכדורגל אם אתה אומר דבר כזה. ריאל שיחקה מקסימום הילוך שני אתמול. לא שום דבר שהיה נראה כמו ריאל שממוקמת במקום הראשון בליגה הספרדית. גם באיירן לא שיחקה טוב, אני לא יודע כמה זמן אתה עוקב אחרי באיירן, אבל אני יכול להגיד לך שבאיירן שיחקה בעבר הרבה הרבה יותר טוב, ללא ספק הייתה הקבוצה הכי מפחידה באירופה.