אין לכם מושג מה אני מרגיש עכשיו. איזו גאווה עצומה להיות היום אוהד שאלקה 04! השחקנים באו היום ונלחמו במשך כל שנייה על המגרש. אני אומר לטוונטה תודה, בשיא הרצינות, שעלתה היום ליתרון 1:0. זה רק גרם לנו להבין שאין חכמות ושאף אחד לא יעשה בשבילנו את העבודה. מהרגע שהשופט ההונגרי שרק לחידוש המשחק אחרי שער החובה שלנו, הכל השתנה. שליטה נחרצת במשחק, הכתבת הקצב וטוונטה לא ידעה מאיפה באנו לה. העבודה ההגנתית היום הייתה פנטסטית והנעת הכדור הייתה כאילו אנחנו ברצלונה, אני חושב שאיבדנו אולי שלושה כדורים כל המשחק וזה אומר הכל. משחק האגפים המשיך להיות זה שייצר לנו את המצבים, למרות שהיו כמה פעמים במהלך המשחק שלא אהבתי שאנחנו הולכים כל הזמן שמאלה ואז זה גם החל להשתנות. אין לי עוד מה לומר על הונטלאאר, הבחור פשוט נכס אדיר ובלעדיו אנחנו משיגים חצי ממה שהשגנו כל העונה. ראיתם את ג'רמיין ג'ונס היום? הבחור שיחק כמו חלוץ לכל דבר. שמתי לב לכך שהוא מתחיל לשחק התקפי עוד במשחק מול המבורג והיום זה המשיך עם שער פנטסטי (קרדיט גדול לראול). אחרון חביב שאדבר עליו הוא.. אתן לכם לנחש. בחור צעיר, בן 18, משחק באגף שמאל. מכירים? אם לא, אז אולי הגיע הזמן שתכירו. קוראים לו ג'וליאן דרקסלר, הקוסם של אגף שמאל. היה לי ברור במהלך שהוביל לשער הראשון שאחרי שהוא מרים את הכדור זה יהיה גול. זה בישול קבוע שלו, כמו תרגיל אבל משהו טבעי. איזו שליטה בכדור, איזו נחישות, איזה דריבל. יש רגעים שהוא משחק שקשה להחליט אם הוא ימני או שמאלי כי הוא פשוט כל כך טוב בשתיהן. אסיים בקצת סטטיסטיקה: *זה בסך הכל המפגש הרשמי השלישי בינינו לבין טוונטה. שניים הפסדנו ואחד ניצחנו. *זהו השלושער השני ברציפות של הונטלאאר במשחק בית שלנו בליגה האירופאית. גם במשחק הבית הקודם, מול ויקטוריה פלז'ן, הוא מצא את הרשת שלוש פעמים והעלה אותנו שלב. נתראה בהגרלת רבע וחצי הגמר... https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/421123_10150622681934037_8584479036_9256830_846892136_n.Xxx
תגידו גם תודה למאמן דיביל בשם סטיב מקלארן שלא עולה עם ההרכב הכי חזק שלו. זה שלקבוצה אין תחליף לבלמים דאגלס ופטר ויסחרהוף (השני היה היום מוצהב) לא אומר שצריך לפרק את הקישור וההתקפה. פר ואולה ג'ון שני שחקנים שיכלו דווקא לתת את הניצחון להולנדים, אבל מקלארן חשב היום אחרת. זה לא אומר שאני לא שמח ששאלקה עברו כי בשבילי קלאס יאן עדיין אייאקסיד אמיתי. הבחור חזר העונה לחיים וזה השחקן שראינו פה בהולנד. היום הוא שבר את שיאו של קלאוס פישר שבעונה אחת כבש 34 שערים. ללא ספק שכיף לי לראות ששחקן שאני מאד אוהב חזר לגמרי לחיים. עכשיו נותר לי רק לקוות שהוא יכבוש גם במדים הכתומים מול גרמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אגב, משהו אחר לגמרי. מה קורה לדשא בארינה של שאלקה? האם הוא תמיד נראה ככה? היות שבמשך שנים לאייאקס היתה בעיה דומה עם הדשא ב'אמסטרדם ארינה' אולי כדאי לאנשי שאלקה לבוא ולראות איך אייאקס מצאה לבעיה הזאת תשובה (או יותר נכון מנהלי האיצטדיון)
השער הראשון של ההולנדים היה מדהים.אבל כמו שחשבתי שאלקה בבית זאת קבוצה אחרת ושהיא נכנסה למומנטום המשחק היה בכיס שלה. סוף סוף שאלקה עולה עם הרכב נורמלי וסוף סוף אני צופה במשחק טוב של דרקסלר.
מאה אחוז נכון. עם זאת, הפתיחה של שאלקה, משום מה הייתה נוראית. אבל מרגע שהם נכנסו למשחק זה היה אחרת לחלוטין. אתמול סוף סוף נהנתי מהולטבי (כמובן, שכמו כולם, רק אחרי ששאלקה התעוררו). וחייבים לציין גם את פאפאדופולוס. תענוג של בלם. אם דרקסלר היה רק נותן פחות משחקים בינוניים או בינוניים ומטה. מי שראה את האונבר אתמול חייב להוריד את הכובע. איזה משחק. איזה תענוג צרוף. זה לא רק התוצאה, זה גם הצורה של המשחק. בלי שום חשש, עם השיטה שלה (שלאור התוצאה והפציעה של דיוף הותאמה לנסיבות) וכרגיל עם אותם שחקנים נפלאים שמידבאך, שטינדל, שלאודרף, פינטו. תענוג. בצד השלילה, שוב, צילר. שימצאו לו קונה ויביאו את אחד השוערים הנהדרים האחרים שיש בליגה ושהם רק שוערים שניים או שלישיים (בד"כ).
זה אומנם לא יהיה קל כי מארסיי תצא מהתקופה הרעה שלה, אבל באיירן חייבת לעבור את אולימפיק. אחרי זה מפגש מול ריאל וככל הנראה בסוף נגד בארסה.. קל זה לא יהיה
רוזנר, על אותו משקל לגבי מה שאמרתי לך על ברמן מול האנובר, זה תקף גם כאן. מדובר בקבוצה קטנה עם הרבה פחות משאבים אל מול יריבה עם עליונות ברורה. זה לא מבחן עבור האנובר שכנראה יסיימו דרכם ואף אחד לא יבואו אליהם בטענות.
אף אחד לא יבוא בטענות, עד כאן זה נכון, אבל עם כל הכבוד כולנו ציפינו שיעברו את ברוז' ואת סטנדרד ליאז'. את סביליה הם עברו שזה הישג גדול, אבל בואו לא נשכח שהם בעונה גרועה השנה. אתלטיקו זה סיפור אחר לגמרי. אפשר לעבור אותם, אבל צריך לעשות הכל נכון. בילבאו השנה חזקה מאד, שאלקה מאד לא יציבה, ברור שאסור להספיד את שאלקה, אבל הבאסקים לדעתי פיבוריטים. בואו נראה הם הקבוצות הגרמניות מסוגלות להראות אופי שראינו אצלהן בעיקר בשנות ה 90 (חוץ מבאיירן כמובן)