הגרמניות באירופה 2011/12

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Yotam, Aug 8, 2011.

1. אפנברג Member

היה כ"כ חשוב לתת לשוויצרים בראש. נכון שזו רק באזל אבל היינו צריכים להחזיר הכבוד אחרי המשחק הראשון ועשינו את זה בגדול! גם ב-0:5 לא ישבתי (אני תמיד עומד בסלון במשחקי הקבוצה...) כי רציתי עוד ועוד ולשמחתי גם השחקנים. רובן היה מעולה בפתיחת המשחק, כשעוד לא היה ברור מה יהיה, וגול ובישול שלו גמרו את באזל-שוב הוכיח שהוא שחקן לרמות של הצ'מפיונס ואי אפשר לוותר עליו.ריברי לא פתח טוב אבל השתפר בהמשך עם שלושה בישולים כשהשוויצרים כבר הרימו דגל לבן. התבאסתי בשביל גומז שרובן לא השאיר לו הכדור בגול השביעי כדי שישים חמישייה וישווה השיא של מסי אבל נשמח לראות אותו עושה את זה ברבע הגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. dudi Member

היה טוב וטוב שהיה! 2 שביעיות בשלושה ימים אם ממישהי אחרת ביבשת לא היה מספיק דיו במדינה לעיתונים.

מה שכן חבל רק שרובן לא השאיר לגומז את האופציה לחמישי.

קדימה ליום שישי ניקוסיה ברבע ומארסיי-בנפיקה בחצי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שזה היה המשחק הכי טוב מאז שרובן חזר. עם זאת, אני עדיין חושב שהקבוצה הייתה יותר טובה לפני שהוא חזר וגם נתנה משחקים יותר טובים.

רובן היה בסדר. ועדיין היו יותר טובים ממנו בחלק ההתקפי.
    מה שכן, הוא עשה דברים שעד עכשיו כמעט ולא עשה וכמעט ולא ראינו ממנו. הוא עזב את העמדה על הקו והלך להיות חלוץ שני (כמו בגול הראשון, למשל), בישל סוף סוף שער מהצד, הוא גם עבר לצד שמאל. מי יודע אולי הוא למד משהו.

מס' 1 על המגרש ובהפרש אדיר מכולם היה קרוס שפשוט לקח את המשחק על הכתפיים. ניווט את ההתקפות לאן שהוא חשב שצריך (ימין, שמאל, קדימה אחורה) שלט בקצב של המשחק ולא נתן לבאזל לפתח התקפות. כל כך הרבה תיקולים מוצלחים שלו במרכז המגרש זה תענוג. לידו ואת השאריות טיטא גוסטבו בלי שום בעיות וגם חילק כמה כדורים נהדרים.

גומז בעט/נגח אתמול 7 פעמים לשער. כולם למסגרת. כמה חבל שנתנו לקלוזה ללכת.

Last edited: Mar 14, 2012
  4. dudi Member

נדב מבעלי השכל כמוך הייתי מצפה שגומז לא יעבור את ההשוואה המיותרת לקלוסה או לאף חלוץ אחר ביבשת.

חוץ מזה מסכים לגבי קרוס, והייתי רוצה לשמוע ממך כמה מילים על ריברי שנראה מכוון בשיא הקבוצתיות ללכת חזק על הכל העונה פשוט ריברי טוב יותר אפילו מעונתו הראשונה.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

קרוס יכול ויודע לנהל את המשחק גם מהעמדה מספר 6 כשהוא יוצא קצת קדימה, אבל השאלה אם יהיה אפשר להמשיך לשחק כך כאשר שוויני לצידו.

מניסיון לא טוב עם היינקס היה לי החשש אתמול שהוא שוב יעשה שינויים כאלו ואחרים לקראת משחק קובע כשמד הלחץ קופץ מעלה, כמו שעשה לפני משחקים חשובים אחרים. למשל לא כל מאמן היה שקט ונינוח כשהוא משאיר שחקן מפתח כמו שוויני על הספסל לפני משחק כזה למרות שזה היה הצעד הנכון והמתבקש, כי שוויני עדיין לא בפורמה. אני שמח שהיינקס לקח את ההחלטות הנכונות.

6. aloneli Member

למכור את קלוסה לא הייתה טעות,לא להביא לו מחליף זאת הייתה הטעות.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נכון (הביאו מחליף אבל אתה מתכוון למישהו עם קצת יותר קבלות מפטרסון אני מניח), ובנוסף לכך, זה לא שקלוזה לא היה מכניס אתמול את מה שגומז קיבל מריברי כמו שזה לא שגומז חלוץ טוב יותר מקלוזה כיום, אלא בחרנו בעתיד על פני העבר (לגומז יש עוד הרבה מה לתת וקלוזה מסיים קריירה). מירו צריך להיות שחקן הרכב וטוב לנבחרת שהוא משחק כאחד ולא משנה איפה. הצעד היה טוב ומתבקש עבור הצדדים.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

דודי, נראה לך שאני משווה את גומז למישהו? הרי מה שגומז הבקיע רק השנה הזו קלוזה לא עשה בכל הקריירה שלו בבאיירן ביחד.

קרוס היה פשוט מפחיד אתמול. פשוט מפחיד.

ריברי צריך אותי דודי? ללקק את האצבעות. גם אישית, גם קבוצתית. איזה מלחמה על כל כדור. כמה חילוצי כדור נהדרים שלו בהגנה. כמה הוא אוהב את החברים וכמה הם אוהבים אותו.

החזרה של שוויני תחזיר את הבעיה. כי כבר ראינו ששוויני וקרוס ביחד כשני מס' 6 זה לא זה. אף אחד מהם לא מספיק גרזן כדי לעשות את מה שגוסטבו או טימשצ'וק עושים. (אבל, כבר הופתעתי מקרוס כל כך הרבה השנה מי יודע).

9. Der Rotbart Member

ובואו לא נשכח את באדשטובר שחגג יום הולדת עם משחק מצויין, בישול והרבה חילוצי כדור משובחים. גוסטבו, אגב, גרם לי דפיקות לב בכמה מקרים עם כדורים לא מדוייקים שמול קבוצות יותר טובות מבאזל היו יכולים להגמר לא טוב, אבל בסך הכול הוא היה בסדר.

10. aloneli Member

וזה מה שמדאיג אותי שהיינקס יעבור לשחק עם שוויני וקרוס בקישור ואז שוב נקבל את החורים בהגנה.
    למרות היכולת הלא טובה של גוסטבו בתקופה האחרונה הוא צריך להמשיך לפתוח.

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכולת לא טובה של גוסטבו? על מה אתה מדבר. הבנאדם סלע איתן. בלתי עביר בעליל.
    והעיקר רובן טוב.
    אם רובן היה חצי טוב מגוסטבו של בכלל או של הזמן האחרון המצב היה נפלא.

12. aloneli Member

יחסית למה שהתרגלתי לראות מגוסטבו הוא היה חלש במשחקים האחרונים וחאלס להכניס את רובן לכל דבר.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי גוסטבו היה השני המצטיין במשחק (אחרי קרוס) והוא לא טוב. אבל אם רובן עושה שתי פעולות חיוביות במשחק אז הוא היה טוב. פשוט מגוחך.
    מי שמכניס את רובן לכל מקום זה ממש לא אני. מי שכל פעם כשרובן משחק משחק בינוני (יחסית לשאר החברים) אבל טוב לעומת מה שהוא בד"כ, מציין שרובן היה טוב זה לא אני.

Last edited: Mar 15, 2012
  14. dudi Member

גם אני מתקשה להבין את העוול הקשה הזה, והעיקר אריאן הגדול איש הניצוצות בליגת אלופות!

פוליטיקה זולה והרסנית לקראת חזרתו של שווייני גוסטאבו,מולר,קרוס,ונוייר תחזיקו חזק הרולטה נגדכם כבר רצה.

Last edited: Mar 15, 2012
  15. aloneli Member

זה מה שאתה חושב אולי זה נכון ואולי לא.

גוסטבו לדעתי נעלם בהמון דקות במשחק.היה לו קשה להיות לבד בקישור האחורי כי קרוס שיחק קצת יותר קדימה.בגלל זה הוא איבד יחסית המון כדורים ועשה המון חורים.