פשוט כואב הלב. רגע אחד של חוסר ריכוז (של צ'רונדולו בעיקר) ושופט (עם שני עוזרי שופט באותה הנקודה) עיוור/טיפש/מכור ובמקום 0:4 להאונובר (לפחות) רק 1:2. פנדל ברור וגול חוקי למהדרין שניהם באותו הצד של המגרש ואת שניהם השופט ושני העוזרים שלו שנמצאו בערך 10 מ' מהאירועים (אותם שני עוזרים (זה שעל קו האורך וזה שעל קו השער) פשוט מחליטים הפוך לגמרי, במקרים שאין בהם בכלל מחלוקת. משחק נהדר (חוץ מאותו הרגע של הגול של ברוז') של האנובר. חבל רק שכל כך הרבה בעיטות ממצבים נהדרים הלכו שלא למסגרת. יש שם כמה שחקנים יוצאים מן הכלל. שטינדל, שמידבאך, פינטו ומעל כולם שלאודרף (שהעונה מראה בדיוק למה באיירן לקחו אותו אז). תענוג. גם סוביש שנכנס כמחליף והבקיע ובישל את הפנדל היה מצויין. מהצד השלישי. דיוף (אם זו היכולת הרגילה שלו) לא מתאים לרמה וכל מי שנבחרת גרמניה יקרה לו צריך להיות מודאג מזה שרון רוברט צילר בסגל. פאנדר וראוש היו קצת מתחת לרמת הרגילה. זה היה אחד המשחקים הכי מהנים שראיתי בזמן האחרון.
אני דורש שבתת הנושא גם שאלקה תקבל אזכור. מה זה פה? פורום של באיירן מינכן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx הוב סטיבנס קורא לשחזר את התצוגה מול וולפסבורג "מחצית אחת כבר עברנו", אמר הוב סטיבנס לקראת המשחק בשלב 32 האחרונות מול ויקטוריה פלז'ן (חמישי, 22:05). "וה1:1 מהמשחק הראשון היא תוצאה מסוכנת". "יש לנו סיכוי של 50% לעלות שלב, בכל זאת, יש לנו יתרון קטן כי אנחנו משחקים בבית. לא נשחק בשביל להשיג תיקו 0:0", אמר סטיבנס. התוצאה הזו תספיק עבור שאלקה כדי לעלות שלב, "אבל כמובן שאנחנו רוצים לנצח את המשחק ואם אפשר, להמשיך את מה שהצגנו מול וולפסבורג". המאמן ההולנדי מאמין כי האלופה הצ'כית תהיה יריבה מאיימת יותר מאשר וולפסבורג. "פלז'ן קבוצה איכותית בכל עמדותיה, כפי שראינו במשחק הראשון", אמר. "אולי הם לא בעלי שם גדול כמו ברצלונה או ריאל מדריד אבל הם עדיין קבוצה טובה אשר מאוד מסוכנת בהתקפות מתפרצות ובמצבים נייחים, לכן נצטרך להיות מאוד ערניים בהגנה". סטיבנס יוכל לחזק את ההגנה שלו בבנדיקט הוודס, שחוזר להרכב לאחר שלא שיחק מול וולפסבורג בעקבות הרחקה, כמו גם צ'ינדו אובאסי המושאל מהופנהיים. ג'רמיין ג'ונס כשיר גם כן לשחק בליגה האירופאית אך עדיין לא ידוע אם ישחק: "ג'רמיין נטש את האימון ביום רביעי בעקבות מתיחה קלה בשריר. נצטרך לחכות ולראות אם הוא כשיר ב100 אחוזים", אומר סטיבנס. פר קלוגה ולואיס הולטבי הפצועים כמובן מחוץ לסגל: "לגביהם זה עדיין מוקדם מדי לדבר, יש עוד זמן עד שהם יחלימו. אני אראה איך מתקיים האימון המסכם לקראת המשחק ואז אבחר את ההרכב". הרויאל בלוז יסעו למינכן לקראת המשחק ביום ראשון מול באיירן מינכן בבונדסליגה, אבל סטיבנס עדיין לא חושב על המשחק. "הליגה האירופאית היא הדבר היחיד שחשוב כרגע", אמר. "לא נתעסק בבאיירן עד שלא תישמע שריקת הסיום ביום חמישי. כמו שספ הרברגר אמר פעם, המשחק הבא הוא תמיד הקשה ביותר והמשחק הבא שלנו הוא מול ויקטוריה פלז'ן".
עוד משחק מצויין להאנובר. כל הכבוד. עמידה נהדרת, לרגע אחד העליה לא הייתה מוטלת בספק וניצחון סופר מוצדק. עוד משחק נהדר לשלאודרף, שמידבאך, שטינדל ופינטו (לפעמים נראה שיש כמה פינטו על המגרש והבחור כמעט ולא מפסיד דו קרב). שיפור גם אצל צילר ודיוף. עבודה נהדרת לסלומקה. הקבוצה עומדת נהדר. ולחשוב שבשנה שעברה אלופת גרמניה לא עברה את שלב הבתים של המפעל הזה והשנה לא הצליחה אפילו להגיע אליו מבית דיי קל בליגת האלופות.
חייב להודות שלא ראיתי את ההארכה, רק את 90 הדקות הראשונות והתאכזבתי מהיכולת של שאלקה. אין ולא היתה שום סיבה להתקשות מול פילזן, בטח לא אחרי היתרון המוקדם ובטח ובטח שלא אחרי שפילזן נשארו ב - 10 שחקנים. ואני לא רק מדבר על זה שהגיעו להארכה. הקבוצה לא נראתה מספיק טוב. הקבוצה התקשתה לארגן משחק מסודר ויציב. ממש לא מתאים להוב סטיבנס. אני לא מצליח להבין את העניין עם ראול. מה הוא צריך להסתובב בכל מיני מקומות במגרש. יש עושי משחק יותר טובים ממנו ולא בטוח אם יש חלוצים יותר טובים ממנו. אני חושב שאם הוא והונטלאר ישחקו יותר קרוב ומישהו אחר ינהל את המשחק הקבוצה הזו תהיה רצחנית. לא אוהב גם את העניין עם הוודס כמגן ימני. הוא פחות מבינוני שם. כל כך מוגבל התקפית. וכל זה כשמצלדר שמזמן מזמן אין לו מקום בקבוצה מהחלק העליון בגרמניה משחק כבלם. מאוד מאוד אוהב את מאטיפ (כל כך אלגנטי ויעיל) ואת פאפדופולוס (שאתמול היתה לו יומהולדת 20 בסה"כ). גם הוגר מתגלה כיופי של שחקן. גם מגן ימני טוב, גם קשר ימני טוב, גם קשר אחורי טוב. עוד קצת ליטוש. מנגד, ולמרות ה"בישול" אני מתקשה להיסחב אחרי ההיפ סביב דרקסלר. שחקן נחמד עם יותר מידי עליות וירידות. מה שחשוב זה ששאלקה עלו והלוואי וישחזרו את 97.
אני לא מסכים לגבי דרקסלר. הוא נותן תצוגות מעולות כמעט בכל משחק שהוא פותח, יש לו דריבל אדיר, הוא מאוד מעורב במשחק בעיקר כששאלקה נהנית לשחק דרך האגפים, יש לו שתי רגליים, איך אמרת על הוגר, עוד קצת ליטוש והוא יהיה כוכב ענק. לדעתי בכל אופן, עוד כמה שנים הוא יהיה אחד משחקני הכנף הטובים ביותר באירופה. אבל זו רק דעתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אולי באמת בעוד שנה, שנתים או יותר. נכון לעד היום ראיתי ממנו יותר מידי משחקים שבהם הוא היה חלש באופן קיצוני לשיא שראיתי ממנו.
לא נעים מה שקורה בקאמפ נאו; דקה 63 ו 0-6 לברצלונה... ולחשוב שלברקוזן הזו ניצחה את באיירן לפני ארבעה ימים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
שלום, מה שלומכם? אפשר בבקשה לקבל את הנציגה שלנו בחזרה? תודה מראש, יותם. נ.ב. אם תרצו אני מוכן להציע לכם את כל הנציגות שלנו בליגה האירופית.
שתי קבוצות בינוניות. ההבדל הוא שכשהן משחקות חלש והבמאי המשועמם עושה זום ליציע הכבוד, ברומא אני מקבל את הפרצוף היפה של אילארי בלאזי, בעוד שבלברקוזן מקבלים זום על השפם של רודי. אז כמו שאמרתי - תחזירו לנו את הנציגה בבקשה.
מאוד מאוד חבל לי שלברקוזן נחלה תבוסה הערב בקאמפ-נואו. האמת, שלא ציפיתי לתצוגה כזו מברצלונה, שיערתי שהיא תבוא בטוחה בעצמה (בעצם, גם בלי לנצח בביי-ארנה במשחק הקודם היא הייתה מגיעה הערב בטוחה בעצמה) ולא תבוא להתפוצץ על הגרמנים. לספוג שלושה, אפילו ארבעה זה סביל, אבל שביעייה, כשבמחצית היה 0:2 זה פשוט עצוב. אבל אין מה לעשות, ברצלונה זו לא פ.צ קלן ורובין דוט היה צריך לקחת בחשבון שגם דבר כזה יכול לקרות. אני מקווה עבורם שזה לא יפגע להם בכושר הטוב שהקבוצה הייתה בו לפני המשחק (בעצם, אני מקווה שזה כן יפגע כי הם מתקרבים אלינו יותר מדי וגם ככה אנחנו על הפנים בזמן האחרון).
למרות שזה ברצלונה, עדיין קשה לעקל מה שהלך אתמול. לא מקובל בעליל שקבוצה גרמנית במפעל הזה תיראה ככה ולא משנה בכלל מה הלך במשחק הראשון. יום שחור שעדיף למחוק במהרה. וכמה שקשה לאהוב אותם, לבאיירן זה לא היה קורה והם היחידים שיכולים לייצג אותנו בכבוד (למרות שאני מקווה שדורטמונד תוכל בשנה הבאה להראות סוף סוף מה היא שווה).