חבל חבל...דווקא בהוט זה בחינם. אבל הערוץ הזה משדר רק את הגרמניות באירופה וחבל שלא את הבנודסליגה אבל אני אומר תודה גם על זה..וחבל שללקוחות יס אין את הערוצים הללו.
הערוצים הגרמניים (סה"כ יש 3) ביס עולים גרושים. ו SAT1 משדר שני משחקי ליגת אירופה כל מחזור ומשחק של קבוצה גרמנית מליגת האלופות בימי רביעי.
זה כיף לראות את דורטמונד במשחק כל כך קריטי בעייני, ככה גם שסדר המשחקים בכלל לא משהו (פ.ס.ז(ח)סביליה(ח)קראפטי(ב)) מהאיכות בערוץ אפשר להגיד שהוא מצוין, לא כמו כל השידורים בשקל על המשחקים של מילאן, ריאל, עם האיכות הירודה והרעש האדיר מהיציעים. בקיצור, היום, 22:05, ערוץ 151 (SAT1), דורטמונד מול פ.ס.ז.
פשוט מתסכל שהקבוצה הזאת ששוחטת את חטאפה נראת כ"כ רע בליגה וכ"כ טוב באירופה. משהו לא ברור, לא ברור בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ועל מה מריקה לעזאלזל מקבל אדום?! אולי צהוב, אולי ...
משהו מאוד תסכל אותי במשחק של דורטמונד, זה אולי התיקו המאופס שמשאיר את דורטמונד די רחוקה מלעלות או מזה שכמעט אבל כמעט ניצחנו, התיקו היה הולם, שתי הקבוצות נלחמו אבל כל קבוצה רצתה לשים את הרגל המסיימת, פעם זה היה ארדינק הטורקי עם החטאות נוראיות ופעם לבנדובסקי עם החטאה במצב של 1 על 1. המשחק היה צמוד, המצטיין לדעתי הוא אפולה, השוער פשוט הציל ממצבים קורצים, אי אפשר להגיד שדורטמונד פשוט לא שטפה את המגרש ומרגע לרגע הגול היה חייב להגיע. עכשיו הטבלה בבית לרעת דורטמונד, רק במזל ובניחשות נעלה, מחזור הבא הוא עוד כחודש, בבית מול קרפטי, בלי 3 נקודות אין עלייה לשלב הבא, ניצחון הוא הדבר היחיד שחייבים לחשוב עליו, המשחק השני שמשוחק באותו בית הוא חשוב לא פחות לקבוצות המתחרות, פ.ס.ז תשחק בבית מול סביליה, חייבים ניצחון ספרדי כי הצרפתים קרובים יותר אלינו. פעם ראשונה העונה שדורטמונד לא מנצחת בחוץ בכל המסגרות, לפחות שיחקנו טוב לקראת האנובר ביום ראשון והמבורג ביום שישי הבא. ______________________________________________ שטוטגארט נראית טוב, לא ראיתי כזאת יכולת בליגה, לפחות יש לה מקום מובטח לשלב הבא.
רומא - באיירן הרכב משוער של רומא : Sergio,Riise,Juan,Mexes,Cassetti,Vučinić,Pizarro,Simplicio,Menez, Borriello,Totti. מערך : 4-4-2. הרכב משוער של באיירן מינכן : Butt,Pranjic,Breno,Van Buyten,Lahm,Ribery,Ottl,Müller,Tymoshchuk,Altıntop,Gomez. מערך : 4-5-1. באיירן עולה עם הרכב הכי חזק שעומד לרשותה,לפי דעתי במצב שלה כרגע בליגה עדיף להביא מנוחה לשחקנים הבכירים ולתת צא'נס לצעירים יותר,באיירן הבטיחה סופית את העלייה,אין צורך להתמקד יותר בשלב הבתים.
זה המשחק הכי חשוב שלנו בשלב הבתים. משחק טוב על רומא יתן לנו הרבה בטחון בהמשך(לאחר היכולת הגרועה של באיירן ברוב משחקי החוץ),ועדיין לא הבטחנו את המקום הראשון סופית בבתים ככה שצריך לבוא רגועים ומרוכזים כך שנחזור עם נקודות הביתה. ואז למשחק האחרון אפשר לתת מנוחה כמו שביקשת..
לא נראלי שזה כל כך קריטי וחשוב, באיירן היא זאת ששולטת על הבית ורומא קצת רחוקה, ביטחון? לא נראלי שעד פברואר באיירן צריכה ביטחון, גם משחקי הליגה הם חשובים עבור באיירן וכל משחק בליגה ובשלב הבתים הם צריכים לנצח. אני מאמין שגם תיקו ייצא טוב לגרמנים, ומחר, המשחק שהוא כל כך מיותר עבור ברמן מול טוטנהאם, ברמן כבר פרשה ולדעתי מקום שלישי לא יספיק לה והיא גם לא תהיה שם.
מסכים איתך יוטיס,חבל ששמו לנו משחק שלא חשוב עבורנו בכלל זה מאוד מפריע בריכוז של הקבוצה כי צריך לטוס לאנגליה ולחזור יהיה קצת עייפות..מקווה שזה יהיה הרכב שני אני במקום שאף נותן לשחקני המילואים מהליגה ה-3 חוויה לחיים - לשחק במשחק ליגת האלופות. אין לנו חשיבות למשחק,ביום ראשון יש לנו משחק מול פאולי אנחנו חייבים לנצח ולצאת מהמשבר המחורבן הזה,פאולי זה קבוצה שבאה בטוב ברמן יכולה להתפוצץ עלייה ואני מקווה שכך יהיה.
טוטאנהם - ורדר ברמן טוטאנהם : Gomes,Ekotto,Kaboul,Gallas,Hutton,Bale,Modric,Jenas,Lennon,Van der Vaart,Pavlyuchenko. מערך : 4-4-2. ורדר ברמן : Wiese; Pasanen, Mertesacker, Proedl, Jensen; Husejinovic, Bargfrede, Marin; Hunt; Arnautovic, Almeida.