הגרמניות באירופה 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏28/7/10.

1. eran levy Member

בעונה שעברה, כשהרטה היתה עמוק בתחתית, גם היא עברה את שלב הבתים ופגשה גם היא את בנפיקה ליסבון. הראש של השחקנים לא היה שם, גם לא של האוהדים, וככה זה נראה גם בברלין וגם בפורטוגל. זה ממש לא העציב אף אחד כשהרטה עפה מהמפעל, וזה גם מה שכנראה קורה בשטוטגרט. חווית הירידה היא האירוע הקשה ביותר שחוויתי בכדורגל הגרמני. אצל הרטה זה נגמר בירידה, אבל המצב של שטוטגרט, למרות חדלון האישים שלה, עדיין לא קריטי כמו זה של הרטה. קשה להאמין שיש אוהדי שטוטגרט שמצפים בכליון עיניים למשחק הערב.
    ואפרופו התעללות: במשחק הגומלין בנפיקה פירקה את הרטה 0:4 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ד"א גם נירנברג וגם הרטה הפסידו לבנפיקה בשלב הזה ושתיהן ירדו ליגה, סימן לבאות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

3. דנידין Member

לברקוזן פשוט בעונה גדולה ובניגוד לדורטמונד, הם גם מביאים את התוצאות באירופה.
    נציגה בשמינית הגמר כנראה שכבר יש לנו!

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בעוד באייר לברקוזן תנצל את המשחק היום בערב לרוטציות ולתת לבאלאק לשחק לאורך ה 90 דקות שטוטגארט במשחק קשה מאד מול הפיבורטית מליסבון שניצחה ביום שני את היריבה העירונית השנואה ספורטינג.
    בשטוטגארט גם קקאו פצוע ןבכך כמעט כל החלוצים השוואבים לא יכולים לשחק היום מה שאומר שמרטין הרניק הנפלא יפתח היום בהתקפה.
    בשער כעבור מהפכה, ציגלר פותח.
    הרכב משוער: ציגלר - בולארוז, דלפייר, טסקי, מולינרו - טרש, קוזמנוביץ' - גבהארט, היינל, אוקזקי - הרניק

אני סקפטי ואני חושב ששטוטגארט חייבת להתעסק רק במאבק נגד הירידה, אבל גם לא יכול להיות נגד הקבוצה אז שיהיה בהצלחה היום.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עם ההרכב הזה התוצאה בכלל לא מפתיעה. שיפלוק האנמי הוא החלוץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

כמו שאמרתי בכל עונה רגילה הייתי מתעצבן מהיכולת העלובה, אבל העונה רק מאבקי ההישרדות חשובים.
    בנפיקה קבוצה בינונית שמנצלת את החולשה של היריבה. רחוק הם לא יגיעו.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני מחזיק אצבעות הערב לחברה מהרואר.

7. dudi Member

הערב, בע"ה מול הזקן השחצן בחצי, ובע"ה בגמר מול אחת הדיקטטורות של ערוץ 5! בהצלחה לשאלקה!

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד הייתי יכול לחשוב שאינטר היא זו שמובילה בהתמודדות...אני די מאמין שגם בלי החזקת אצבעות שאלקה תגיע לחצי, אחרת אפשר לסגור את המועדון. מה שכן, אני מקווה שנראה ריאל נגד שאלקה בגמר (ואם אפשר גול של ראול שעושה 1:0 פואטי)

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/11
  9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אם הבנתי נכון במידה ושאלקה תעפיל לשלב הבא היא תתמודד בחצי מול מניו והספרדיות אחת מול השניה.

10. dudi Member

העסק סגור הבנת נהדר, מצד אחד תודה לאל לא נסבול 2 ספרדיות בגמר, מצד שני אחת מהן תהיה שמה וחבל..

11. johnnie walker Member

שייסה 04 מול יונייטד בחצי, לא רואה סרט שהם עוברים את המכונה המשומנת של פרגי,
    יפה לראנגניק (ומאגאת) שלקחו חבורה אפורה שכזו עד לחצי גמר, מכל הקבוצות שנשארו במפעל הכי היתי רוצה ששאלקה יזכו בגביע אבל הסיכוי לכך אפסי אם לא למטה מזה.

12. riquelme1 Member

חבל על מה, ששתי הקבוצות הטובות באירופה לא יהיו שם? השנאה שלך לספרדיות מבחילה אותי, בעצם חוץ מהגרמניות, אתה שונא את כולם, ממש דיקטטור.

לא הייתי מספיד את שאלקה נגד יונייטד, אבל קודם היא צריכה לעבור את אינטר היום, ואני מאוד מקווה ומאמין שתעשה את זה.

13. dudi Member

שנאה ספורטיבית מוצדקת!

14. אפנברג Member

ליונייטד הסטוריה עגומה בשלבי הנוקאאוט מול קבוצות גרמניות: לברקוזן הדיחה אותה, דורטמונד הדיחה אותה ובאיירן שלחה אותה הביתה פעמיים. אישאללה שאלקה תמשיך במסורת למרות שאין ספק שהיונייטד נראים טוב מאוד.

15. johnnie walker Member

באיירן קצת מתחת לרמה של יוניטד כך שזו לא הפתעה גדולה שהיא מדיחה אותה,
    גם כשמסתכלים על איזה קבוצות היו ללברקוזן ולדורטמונד כשהדיחו את יונייטד זאת לא ממש סנסציה, להשוות אותם לקבוצה שיש לשאלקה היום זה לא רציני,
    הבדלי הפערים בין יוניטד לשאלקה כל כך גדולים לא רק בכישרון אלא גם במישור המנטלי,
    אינטר הובסה בגלל אופי שברירי, מול יוניטד לשאלקה לא יהיה את היתרון הזה.