הגרמניות באירופה 2006/7

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Michael Carrick, Dec 15, 2005.

  1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    המבורג בנתיים כבר 0-2 עם צמד של ואן בוייטן הבלם הבלגי הנהדר שלה!
    הדבר הפיקנטי במשחק בנתיים הוא השיפוט הנהדר של אלון יפת, השדר הגרמני לא מספיק לשבח את ההחלטות הנבונות שלו.
     
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,452
    Likes Received:
    5,670
    לירן,למה בכל האתרים רשום שRVDV כבש את השני.
     
    Last edited: Feb 23, 2006
  3. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    כנס ללזה ותווכח.
     
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אין לי מושג, בכל אופן המבורג עולה לשלב הבא אחרי 0-2 על תון מצמד של ואן בוייטן.
    חדשות טובות להמבורג ולנבחרת הולנד, ואן דר ווארט חזר לשחק, הוא נכנס כמחליף בדקה ה63 ( כמובן לפני המשחק מול שטוטגארט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ). המבורג בשלב הבא נגד מדיחתה של הרטה ברלין ראפיד בוקרשט.

    דוויד ירולים הורחק על ידי השופט המצויין אלון יפת, הרחקה מוצדקת, ירולים יעדר מהמשחק הראשון נגד הרומנים.
     
  5. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    ישששששששששש :aaa021:
    המבורג מעיפה את השווייצרים העקשנים,שני שערים של אקס הסיטי ואן בוייטן.

    איפה אוהד החלאות הז שלא מצטיין בנבואות,תתחיל לאכול את הכובע.
     
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    ראיתים את ואן בויטן מתחבק עם טרוכובסקי שבישל לו את השני? טרוכו בקושי מגיע לו לכתפיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    והשופט היה אלון יפת
     
  7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אחרי הרטה גם שטוטגארט אומרת ביי ביי אירופה, תירוצים אין, מי שמפסיד בבית צריך לבוא רק לעצמו בטענות, 0-1 בחוץ זה ניצחון יפה, אבל אחרי הדקה ה20 כרגיל שטוטגארט בקושי סיכנה את השער, הניצחון אומנם מוצדק , אבל 0-2 שטוטגארט לא היתה שווה, צריך להגיד את האמת.
    חורה לי שקבוצה כמו מידלסברו תהיה בשלב הבא, לא מגיע להם, באמת שלא, בשני המשחקים בסיכום כולל הם הגיעו אולי למצב אחד!?
    אבל זה חוק האפקטביות, בסופו של דבר זוכרים רק את התוצאה, וכמה שזה אכזי בסיכומו של דבר זה לא הספיק לנו.
    גם במשחק הראשון שטוטגארט היתה יותר טובה. נו אין מה לעשות זה החיים, לשטוטגארט תישאר בעונה האומללה הזאת הליגה והמאבק על גביע אופ"א אי אפשר לדעת, אולי משהו טוב יצא לעונה הזאת.
    העיקר ניצחון שני רצוף שיכניס קצת ביטחון.

    ארמין פה עם המון טעויות של טירון: בתנאים כאלו זה המשחק בשביל שחקן עם מסירות עומק ועם בעיטות כמו היצלסברגר. מייסנר גמר את הסוס, מתי הם יבינו את זה? בדקה ה 60 אחרי החילוף הנכון של גומז על חשבונו של מייסנר, היה חייב פה להכניס את היצלסברגר או סרביץ לקישור, אבל הוא הלך בטיפשות על חלוץ שלישי , והכניס את קקאו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx מבהלך הזה איבדנו את הקישור ושיחקנו לרגליים של בורו.
    טוב מילא , פה הוא לא המשיח, למרות שהקבוצה נראת יותר טוב מאשר בתקופה של טראפ.

    הילדבראנד- 5
    לא היה לו מה לעשות היום אבל עשה שטות וחצי.
    הינקל - 3
    איזה חושך, איפה המגן הימני של נבחרת גרמניה, הלך הילד והלך הכישרון, פשוט חלש להחריד כל מסירה ליריב, כבר עדיף את אנדראס בק בן ה 18 .
    דלפייר - 6
    סה"כ טוב, אבל היציאות שלו קדימה עם מקדמה ארוכה גורמות לי להתקפת לב, איבוד כדור שלו ומתפרצת של היריב ולנו חסר בלם.
    באבל - 7
    שקט, מנוסה וטוב, הפתעה חיובית, הלסבנייאק לא הגיע לשום מצב היום אחת הסיבות מרקוס הוותיק והטוב.
    מגאנין - 6.5
    כרגיל תומך בהתקפה , טכניקה נהדרת ולחימה חסרת פשרות, שחקן הגנה דגול הוא לא אבל ביום שמהצד שלו לא מגיעים מצבים מגאנין חייב להיות טוב.

    סולד ו- 7
    משחק נהדר של סבא סולדו, המון אחריות , אחת הסיבות למה בורו כמעט לא הגיעה למצבים.
    מייסנר - 5
    הרצון שם, היכולת ממש לא.
    גנטנר - 5
    צד שמאל בקישור ההגנתי זה לא התפקיד שלו, ניסה אבל היום פשוט לא הלך.
    גרונקייאר - 4
    משחק בתנאים כאלו זה לא בשבילו, את זה היה חייב פה לדעת אולי כג'וקר מהספסל אבל לא מתחילת המשחק, ניסה אבל ממש לא הלך לו.
    טיפרט - 7.5
    משחק נהדר של הקשר צעיר , שער נהדר, הקרבה לחימה, פאול חכם ( זיכה אותו בצהוב) , לאט אבל בטוח צומח לנו מנהיג מחליף למייסנר, היום השחקן הטוב ביותר שלנו.
    ליובייה- 6
    הוא ניסה, ואפילו בישל שער, אבל לבד בחוד מול הבונקר האנגלי , נו באמת , איזה טעות של מאמן , אבל אין ספק הסברבי הוא מנ"ק האור שלנו.

    שותפו: גומז, קקאו( אפס!!!) והיצלסברגר( משהו לא טוב עובהר עליו, אבל ממש לא טוב, חסר ביטחון לגמריי).

    בהתחשב בעובדה שמיירה היה מושעה, שתומאסון ושטראנצל היה פצוע אפשר בהחלט להיות מעודדים, החלום האירופאי נגמר , עכשיו יש ביום ראשון את ואן דר ווארט וואן בוייטן על הראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

    איגביני יעקובו נכנס במטרה ברורה לבזבז זמן, כזה מלוכלך ולחשוב שאהדתי אותו שהוא היה ירוק פשוט 5 דקות על המשחק כל כדור מה שמעניין אותו זה להעביר זמן.

    שאלקה תצטרף כנראה להמבורג בשלב הבא, ברגעים אלו קוראני כבש בחוץ על אספניול, הספרדים כ"כ חלשים.
     
    Last edited by a moderator: Feb 23, 2006
  8. Marcelinho Member

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    678
    Likes Received:
    0
    שאלקה בסופו של דבר ניצחה 3-0, והמשיכה את המומנטום הטוב משבוע לפני כן כשניצחה את אספניול 2-1 על אדמת גרמניה. קוראני, סאנד ולינקולן כבשו לשאלקה, והעבירו אותה לשלב הבא במפעל לאחר 5-1 בסיכום שני המפגשים בין הקבוצות. המבורג כמוכן עברה ותמשיך במפעל גם היא לאחר שניצחה את ת'ון 2-0 מצמד של ואן בוייטן כמו שלירן כבר אמר, לאחר שבסיכום 2 המפגשים התוצאה היא 2-1 להמבורג.

    ע"פ אתרי הימורים בעולם שתי קבוצות אלו פייבוריטיות לזכות במפעל אגב, שיהיה בהצלחה!
     
  9. Jose Mourinho Member

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    4,833
    Likes Received:
    0
    פייבורטיות?!?! שמעתם על רומא? 10 ניצחונות ליגה רצופים, אומר לכם משהו?
     
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    רומא בהחלט פייבוריטים גם הם. המבורג למרות העונה טובה, עדיין לא מנוסים כליל בבמה האירופית כך שהם סימן שאלה גדול. שאלקה צבו ניסיון רב וגם לקחו את המפעל הזה לפני מספר שנים, כך שהם בעיני באמת מסוגלים לעשות את זה.
     
  11. Marcelinho Member

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    678
    Likes Received:
    0
    זו לא המצאה שלי, ככה באמת הוצג באתר הימורים אירופאי שאני מהמר בו...
     
  12. Jose Mourinho Member

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    4,833
    Likes Received:
    0
    כן זה הבנתי, פשוט לא הבנתי איך אפשר לדרג את המבורג לפני רומא, שיחד עם שאלקה, הן הפייבוריטיות לזכייה במפעל לדעתי.
     
  13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    ראיתי עכשיו את המשחק של ברמן, ואם היא לא עולה, אפשר לסגור את ליגת האלופות לצמיתות.

    שאףף!
     
  14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    באמת מגיעות ברכות לברמן,אבל אסוק לשכוח שזמברוטה לא היה שם כדי לכפר על הטעויות של מגני האגף,בעיקר בלאזי ובאלזארטי...
     
  15. Marcelinho Member

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    678
    Likes Received:
    0
    חברה, אנחנו מתקרבים למשחקי ליגת האלופות, ואיתם משחקי הקבוצות הגרמניות.

    יהיה מעניין לשמוע מה דעתכם בנוגע לשתי נציגותינו, ורדר ברמן ובאיירן, שיתארכו באיטליה, הראשונה בטורינו והשנייה במילאן. ברמן באה לאחר 3-2 בבית, תוצאה לא טובה במיוחד (2 שערי חוץ ליובה זה יתרון ברור), ובכל זאת, ברמן באה עם ניצחון, מה שאומר שתיקו יעלה את הגרמנים. יובה פייבוריטית לעלייה מבחינתי, על פני הדברים נראה שהיא גם תעלה, אבל - תומאס שאף לבטח לא מתכוון לוותר. לברמן יש סגל פשוט מצויין לטעמי, בעיקר בצד ההתקפי, ואני לא פוסל את ברמן על הסף, ומקווה מאוד שקלוזה וקלאסניץ' יחוררו את בופון. באיירן מצד שני באה לאחר 1-1 באליאנז ותתארח במילאן. גם פה על פניו נראה שהקבוצה האיטלקית תעלה, מילאן כבשה שער חוץ חשוב ביותר וגם סיימה בתיקו, מה שאומר שכל ניצחון איטלקי יעלה אותה, אבללל שוב אני לא פוסל את באיירן, שיכולה בהחלט לסחוט תוצאה דומה בסן סירו. לבאיירן יש את האיכות, הקבוצה השנה בנוייה טוב, הדבר היחיד שלא טוב בבאיירן לקראת המשחק הוא המומנטום השלילי שהיא מצוייה בו, אחרי ההפסד להמבורג והתקופה הפחות מוצלחת לאחרונה. מאגאת' יצטרך להשקיע הפעם לקראת המשחק יותר בצד המנטאלי, ואני מקווה ששחקני באיירן יתגברו על המכשול ויעברו בסופו של דבר.


    זה המקום לדון במשחקי הקבוצות בצ'מפיונס...
    שיהיה בהצלחה לבאיירן וברמן, תייצגו אותנו בכבוד :aaarse: