חברה, מחכה לנו עוד משחק של קבוצה גרמנית במסגרת הצ'מיפונס ליג, היום, והיא לא אחרת מאשר ורדר ברמן שתארך את יובנטוס האיטלקית. ברמן עם וייזה השוער הצעיר שבא מקייזרסלאוטרן פותח בשער, לאחר שחזר לפני חודשיים מפציעה בעוד שריינקה סובל מפציעה קשה ויחזור עוד 3 שבועות מינימום. קשה לדעת מה תהיה השלכת החילוף הזה בעמדת השוער (שכמובן לא קשור ליכולת או רצון של שאף), מכיוון שמצד אחד וייזה כשרוני מאוד וצפוי להיות אחד השוערים הבולטים בגרמניה, ומצד שני הוא חסר ניסיון ונגד טרזגה, איברהימוביץ' ודל פיירו אסור למצמץ, ובכלל בצ'מפיונס ליג אסור לפספס את המצבים הספורים שהקבוצה מקבלת. המקרה אולי מזכיר לחלקכם באופן עקיף את מקרה קאן & רנסינג אתמול, שבו הגרמני הצעיר השאיר רושם טוב, בכל אופן כל מקרה לגופו, נאלץ לחכות ולראות מה יהיה עם וייזה הכשרוני. בהגנת ברמן יפתחו פארנהוסט, נאלדו, באומן, ואומוילה. נאלדו הברזילאי במהלך העונה מאכזב ולבטח לא מתאים לקבוצה בסדר גודל של ברמן, שזו אחת הסיבות המרכזיות שהחלו לדבר עם פר מטרסקאר. הברזילאי צפוי להיתקל בחלוצים ברמה עולמית, מבחן שיכול לקבוע את המשך דרכו בקבוצה. אוומוילה הגרמני הבינלאומי של ברמן לאחרונה מאכזב, ויצטרך להתעלות על עצמו במפגש הקרוב גם כן. דיבורים של אנשי ברמן עם פריטז של לברקוזן בוודאי יוסיפו קצת לחץ על הגרמני. פארנהוסט ובאומן הם השניים היותר יציבים בהגנה, שיצטרכו לשמור טוב טוב היום. הרבה תלוי בהגנת ברמן בקשר לזהות העולה, נקווה שיתפסו יום טוב. בקישור יהיו אלה מיקו, ברובסקי, פרינגס ושולץ שיובילו את ברמן. קשרים מצויינים אחד אחד, שכל אחד מהם מסוגל לעשות את ההבדל עם מסירה יוצאת דופן או אפילו בעיטה לשער שתיכנס לרשתו של בופון. הבעיה שבניגוד למשחק ליגה נגד קבוצה גרמנית טיפוסית, יסבלו קשרים אלה משמירה של אמרסון וויירה, 2 מהקשרים האחרויים הטובים בעולם. יהיה קשה, אך לא בלתי אפשרי. כל אחד משחקני הקישור של ברמן הראה מה הוא יודע לא מעט, גם בליגה וגם בצ'מפיונס, ובמידה ויבואו מוכנים השמיים הם הגבול. בחוד צמד ה KK חוזר ובגדול, מירוסלאב קלוזה כשיר, ויפתח ביחד עם חברו הקרואטי בברמן. שני אלה בהחלט מסוגלים לכבוש לזכות הירוקים, למרות ההגנה הקשוחה של יובה וצמד הבלמים קאנאברו ותוראם. נקווה שיתנו משחק טוב כמו שהם יודעים ולא ילחצו מהשמות הגדולים של יובה. שהיה בהצלחה לברמן!
שיהיה בהצלחה ושיובה המגעילה תעוף כבר .. כמו שהנרי הכריע את המשחק קלוזה , קלאסניץ' ואולי ואלדז יכריעו לגבי אתמול, באיירן זאת לא באיירן הדורסנית של תחילת העונה ,הסיבה העיקרית לדעתי היא רוי מקאיי שכבר כמה חודשים נמצא בכושר רע וממש לא פוגע (לאט לאט וא חוזר לעצמו) ,אולי זה כי בבאיירן נראה שחסר מאוד שחקן טכני ליד באלאק (דייסלר , שוויני) ששול נכנס פתאום ראיתי את מה שהיה חסר, ראיתי אצלו מספר מהלכים יפים. חבל שהוא לא צעיר ב7-10 שנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx עוד סיבה זאת הפגרת חורף הארוכה שהוציאה את באיירן מפוקוס .. לגבי קארימי , לא סובל אותו מהיום הראשון ... שילך בעקבות האירני הקודם שהיה בבאיירן (האשמיאן) רנסינג, חייבים לו את התיקו ולא למישהו אחר , יציאה גדולה מול שבה הוא נתן. לדעתי שקן מסיים את החוזה המפתחות עוברים אליו . איסמעל , חוץ מהיד המטומטמת הזאת נתן משחק טוב , כמו שנאמר שחסר לו ניסיון אירופאי. דמיצ'ליס, בגללו לא שמענו מקאקה וטוב שכך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx פיליפ לאם , סוף סוף נמצא תחליף ראוי לליזראזו בעונות הגדולות , הולך להיות אחד מהטובים בעולם. הבעיטות החופשיות של לוסיו מגוכחות , שבאלאק יבעט , סניול או דייסלר , רק לא הוא.. באלאק הוכיח לנו טוב מאוד אתמול כמה שהוא שחקן גדול, שבאיירן תלויים רק בכתפיים שלו ולדעתי באיירן צריכים להלחם עליו בכל מחיר!!! מאגאת' הראה טוב מאוד כמה שחסר לו ניסיון אירופאי , שילך לקחת שיעורים אצל היצפלד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx מישהו שם לב שהשופט הבלגי הזה קיפח את באיירן שלא שרק להם ל2 פנדלים בגלל עבירות שנעשו על באלאק ? אפשר לעבור את מילאן , במיוחד שגאטוסו לא משחק וגם דידה כנראה לא ישחק לפי איך שה נראה אתמול בהצלחה בגומלין באיירן !!!!
במעט זמן שהיה, הוא ליגלג על שחקנים של מילאן בצורה שאפילו מעליבה באיך שהוא חלף עליהם, ומילאן יודעים מה קארימי שווה מהשיעורי בית שהם עשו, לכן הם הרגו אותו בעברות. צודק. שבאיירן היו בפיגור, מגאת' ידע טוב מאוד מי הם השחקנים היצירתיים ביותר שלו והמסוכנים ביותר שיכולים לזעזע אולי קצת מההגנה המרהיבה שמילאן הציגה. דייסלר איטי וכבד, הוא לא היה שובר ת'בונקר של מילאן. שווינשטיגר כן, בהחלט גם אופציה בנוסף לקארימי המצויין ושול הכל כך מנוסה.
וייזה שוער מצוין, אני זוכר שהתרשמתי ממנו מאוד בעונה שעברה. רכש מעולה של ברמן שאולי סוף סוף יתן לה גם שקט בחלק האחורי. ריינקה באמת לא יוכל להוביל אותה לרמות הגבוהות. יובה לא מגיעה ליותר מדי הזדמנויות אבל לאלו שהיא כן מגיעה יש לה מסיימים מעולים כטרזגה, דל פיירו וזלאטן. וייזה צריך להיות בריכוז מקסימלי ומי יודע? אולי ברמן תעשה את הלא יאומן ותביא כבוד לכדורגל הגרמני, במיוחד אחרי ההשפלה שלהם נגד ליון בשנה שעברה.
אני אומר לך שזה לא בשמיים. אלופת גרמניה יכולה לכבוש בסן סירו ולא לספוג, אנחנו הרי לא ליגה ג'. צריך להאמין. תסכים איתי שלפני שנתיים לה קורוניה היתה במצב גרוע יותר מול מילאן והצליחה לצאת ממנו (תראה לי אחד שהאמין שהיא תבקיע רביעייה מול מילאן בספרד). אמנם הגומלין היה אצלם בבית אך עם כמות ההבקעות שדפור היתה צריכה כדי לעבור זה מתאזן עם כך שהגומלין שלנו בסן סירו. יש לנו הרכב טוב, עם הגנה קשוחה וקישור טוב. תאמין לי, אם אני בגרמניה עכשיו, אני "מרביץ" בשחקנים "ציונות" שבועיים רצוף, עד הגומלין. כמו שמעון מזרחי הייתי נכנס לחדר הלבשה ואומר להם מה מוטל על הכף ושהם חייבים לצאת החוצה ולהתאבד על מילאן. צריך 0:1 קטן ולזה באיירן מסוגלת!!!
באיירן של אתמול היא בעצם באיירן של חצי העונה האחרונה, אבל ההיפך. היא משחקת חלש בכמה משחקים ובמזל מוציאה נקודות, ואתמול מי שהייתה בעלת המזל היא מילאן. אני ציפיתי מבאיירן לכבוש יותר משער אחד בארינה, וציפיתי לשלושה שערים. רוי מקאיי אחד האשמים בירידה של באיירן בכושר, אבל עוד אחד שאשם הוא דייסלר, רק שלא ייכנס לדיכאון שוב. מילאן כבשה שער חוץ מכלום, והיא מסוגלת לשמור על 0-0. אם מילאן תעלה עם שלושה קשרים אחוריים בסאן סירו למרות שלדעתי היא תהמר על התקפה ותנסה להבקיע, באיירן תתקשה מאוד להבקיע. באלאק בגול שלו בעצם הראה את העונה הפנטסטית שיש לשחקן הזה. היה נחמד לראות את שול מראה שיש לו עוד קצת כדורגל ברגליים. אולי אם היה נכנס לפני זה, באיירן הייתה כובשת. בכל מקרה, אחרי כלכך הרבה משחקים, באיירן לא מנצחת באיצטדיון שלה. אני באמת חושב שאם באיירן הייתה משחקת טקטית כמו נגד יובנטוס היא הייתה מנצחת. אחי, גם ליברפול עשתה את זה למילאן. אבל, מילאן למדה טוב מאוד מאותו גמר וגם מאותו מהפך מדהים שדפור עשתה לה. עובדה, העונה זה לא קורה לה. איך אחת יותר ממילאן שרוצה לזכות בגלל האכזבה הצורמת מהגמר בשנה שעברה. המוטיבציה שם בשמים. הכל אפשרי, אם הדקות מתקדמות ובאיירן לא כובשת אז יש להוציא קשר ולהכניס חלוץ. להמר על כל הקופה. חבל שקבוצה כמו באיירן תודח בשלב כזה. היא יותר טובה ממילאן לדעתי.
אחרי שכבר חשבתי ששתי האיטלקיות יוצאות עם תיקויים מחמיאים מגרמניה הגיע יוהאן מיקו, זה היה קשה ואפילו מתסכל, ברמן היתה צריכה לנצח בקלות ונקלעה לפיגור אבל היום אף אחד לא יקח מהירוקים המדהימים את הניצחון. כמו שבאיירן היתה צריכה לנצח אתמול, לעומת הלוזריות משהו של הבווארים יכולה ברמן לפחות בזכות הקוסם הצרפתי להמשיך לחלום. כל הכבוד ברמן , ובווווווווווווווווווווווווווז גדול ליובה, אם הם היו מנצחים היום אז משהו היה צריך להיות דפוק בעולם שלנו, לא יודע מה איתכם אבל אני ראיתי הבדלי קלאסות, ברמן היתה הרבה יותר טובה, לאחד שבטעות היה מגיע למשחק היום היה חושב שברמן זה יובה. ירוק עולה :aaa021:
ברמן הייתה עצומה! הסטטיסטיקה של הבעיטות לשער וההחזקה בכדור מדברות בעדן עצמן, בית ספר! אבל יובה כמו יובה לא צריכה הרבה כדור כדי להשיג ת'תוצאה שהם צריכים. אם ברמן היו נמנעים מלקבל את הגול הראשון המיותר.. בהחלט היה אפשר להמנע ממנו. זו תוצאה שלא משקפת את המשחק, ברמן הייתה הרבה יותר טובה, והתוצאה היא תוצאה גרועה.
תודה לך ברמן, לא ראיתי את המשחק, אבל אני מאמין שהם שיחקו יותר טוב מהבונקרים המכוערים של הגברת הזקנה. בדלה אלפי יהיה קשה לגרמנים, אבל עם הגנה חזקה וקצת שכל, ברמן יעשו אתזה ויעלו לשלב הבא, כמה שאני רוצה לראות אותם שמה!
הגנה חזקה?! ברמן?! ממש לא , הקבוצה הזאת בניויה על התקפה נטו, בחייאת רבעק בלי הטעות של נלדו המטומטם ( מי מביא בלם ברזילאי? אופנה רק בגרמניה בורדון בשאלקה, לוסיו האוברייטד של באיירן והגלמוד נלדו..) ברמן אולי היתה מנצחת איזה 0-2 או אולי אפילו יותר. יהיה קשה באיטליה, אבל אם ברמן תעלה הקור רוח , גם באיטליה היא תכבוש, לפחות היום היא עלתה על יובה ברמה אחת לפחות! אבל במעשי בקושי ניצלה את זה, זה בדיוק הבעיה של הגרמניות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אני מודה שראיתי את צ'לסי-בארסה,אבל לא הפסקתי לזפזפ,כשהיה הקרן בסוף לברמן נשארתי,כי היתה לי הרגשה טובה,קבוצה עם אופי ענק,ברמן ותמיד היא היתה כזאת. אני לא יודע אם זה יספיק לגומלין,כי עם הגנה רעועה כזאת,יובה תחגוג בבית על ברמן. בכל אופן אני שמח עבור ברמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
שוב אתה עם הזיוני שכל שלך... שאפו לברמן, הגיע להם. אני לא מאמין שמישהו פה באמת חשב שיובה תצא מפה עם נק' במהלך המשחק. אתם לא יכולים להתלונן על שערים מיותרים של יובה מכיוון שהשערים של ברמן היו לא פחות מוזרים.
חבל שזה מה שיפיל אותה. כי יובה תעשה להם בונקר כזה יפה שברמן תתפתל. חבל שקבוצה בעל יכולת התקפית כזאת לא חזקה בבסיס, ההגנה. סך הכול משחק טוב של הגרמנים, לא נפלו בכלל מיובה.