אם מגאת' ידע שהוא צריך התקפה הוא מכניס ישר את קארימי עוד לפני שהספיקו להוציא ת'כדור מהרשת, כנראה שהוא יודע מה הוא עושה. בכל מקרה ההגנה של מילאן הייתה צפופה מידי כדי שמישהו יצליח לפתח משחק, ובאיירן גם עזרה מאוד למילאן בניהול משחק רע מאוד של מגאת' הערב( זו הפעם השניה שהמאמן חסר ניסיון אירופי לא יודע איך להתמודד באירופה, גם מול צ'לסי הוא עשה טעויות של גנון).
ידעתי שאסור לכם לזלזל במילאן סגנית אלופת אירופה! מזל שלא נגמר בהפסד... יש להם הגנה שזו ליגה אחרת. דמיכאליס היה השחקן היחיד על המגרש, בגלל זה קאקא גם הוא לא היה, וזה מסתבר הספיק בשביל מילאן שעולה על באיירן לטעמי מבחינת כישרון ומבחינת מאמן טקטי ברמה לפחות. הלך הכל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx לילה טוב
חבל שהצלחנו להביא רק 4 שחקנים למגרש (רנסינג, לאם, מיקו ובאלאק). חוץ מזה גם לדעתי מאגאת טעה. עם סתאם וסרג'יניו מגינים ומילאן שמראש לא באה לתקוף מי יודע מה היה צריך לשחק עם שוויני או דייסלר במקום בראצו. אם דעתי הייתה נשמעת אז דייסלר בימין ושוייני בשמאל במקום זה רוברטו (שאף פעם לא מביא תועלת התקפית אמיתית). עם זאת, אפשר להיות אופטימיים. עם 4 שחקנים עשינו תיקו 1:1 זה אומר שאם במשחק הבא יותר שחקנים יציגו יכולת טובה אפשר להבקיע לפחות גול אחד בסן סירו (שאלקה הבקיעה שניים)
כולי עצבים!!! משחק רע מאוד של באיירן היום. טוב שאפשר למצוא נחמה בכך שיכל להיות יותר גרוע (סגירה נהדרת של רנסינג את שבצ'נקו בפריצה שלו). ההתקפה לא תיפקדה לחלוטין ואני כבר עונה שנייה טוען שמקאיי ופיזארו לא יקחו את באיירן לרמות הגבוהות. מקאיי עוד נראה מופתע שהוחלף ולא לחץ לגררו יד, אין לו מה להיות מופתע: הוא צריך היה לשים את השני מול דידה ולעשות יותר. את גררו צריך היה להכניס מוקדם יותר והימצאותו של סליהמיצ'יץ' בהרכב הפותח לא ברורה לי עד עכשיו. גם מילים טובות מגיעות: ללאם, שלמרות גילו הצעיר לא נבהל מהמעמד והיה טוב מאוד, לרנסינג שאולי בהופעתו סימן את חילופי הדורות בבאיירן בשער (למרות שלא היתה לו יותר מדי עבודה) ולקרימי שנלחם על כל כדור, גם אם לא היה תכליתי. את יסמעאל אני לא רוצה לראות עונה הבאה בבאיירן, בלי קשר לאם היה או לא היה פנדל, הוא לא ברמה של לוסיו. עוד שבועיים מלחמת עולם בסן סירו, המצב לא אבוד אלא שחייבים להבקיע ומישהו צריך לנער את ההתקפה של באיירן לקראת משחק זה. מגאת' ניהל רע את המשחק (בדיוק כפי שניהל רע את צמד המשחקים בשנה שעברה מול צ'לסי). כבר אמרתי שכולי עצבים?!
מה?! דווקא איסמעל היה נהדר היום, פנדל לא היה, אז לבוא אליו בטענות זה לא רציני. שים לב לנתון הבא : איסמעל לצד דמיקלס הם השניים היחידים שניצחו את כל התיקולים שלהם. לטעמי מבחינה הגנתית איסמעל עולה על לוסיו. לוסיו הוא בכלל אוברייטד מבחינתי, בלם ברמה של נסטה הוא למשל ממש לא!
באיירן של תחילת העונה, זאת שניצחה את יובה טובה בהרבה מבאיירן של היום. ראיתי את הנסיגה ביכולת של הבאוורים במשחק נגד באייר לברקוזן, כנראה שהפגרה עשתה רק רע לשחקנים של באיירן. בכל מקרה, אוהדי באיירן לא צריכים לאבד תקווה, בהחלט סיכוי טוב להוציא תוצאה טובה בסן סירו, למרות שזה לא יהיה פשוט בכלל, לדעתי לבאיירן יש סיכוי. מה יהיה עם מקאיי?
גבר, יסמעאל שחקן לא חכם, וראיתי זאת כמה פעמים העונה. למה הוא מגן עם היד על הגוף? זה לא שבעטו טיל לכיוונו, בסך הכל חצי הגבהה מהצד, למה הוא היה צריך את זה? יש לו יכולות הגנתיות אבל לא הרבה שכל.
לא יודע, אחי, מה יהיה עם מקאיי, אני אומר לך מה צריך להיות: הוא ופיזארו צריכים לעוף בסוף העונה, ביחד עם סנטה קרוז וסוף סוף צריכים בבאיירן לעבוד על התקפה אימתנית. לא זוכר מי אמר לי בפורום בעבר איך אני יכול לאהוד את באיירן ולא לאהוב את מקאיי ופיזארו? ואני עונה: בגלל שאני אוהד באיירן אני רוצה השגים, ואם השחקנים שיש לי בעמדות מסויימות לא נראים לי מספיק טובים אזי יש להחליפם. איפה הימים של אלבר וסרג'יו בחוד? יש לבאיירן נחיתות אדירה מול מילאן בחוד.
לא ברורה לי הטענה שלכם כנגד מאקיי מאתמול. איזה כדורים הוא קיבל שהוא היה יכול לעשות משהו? פעם אחת הוא קיבל כדור טוב מבאלאק ודידה ביכולת נפלאה עצר את זה. אני לא מכיר הרבה שחקנים בעולם שהיו מוציאים כזו בעיטה מכזה כדור. הקישור מהצדדים זה רוברטו ובראצו (בשני המקרים אני לא מופתע) לא הצליחו להעביר כדור אחד להתקפה כמו שצריך. גם סניול היה חלש מהרגיל אתמול בחלק ההתקפי וככה נראינו.בכלל המון מסירות לא הגיעו לכתובת. לטעמי שוויני ודייסלר היו צריכים לשחק באגפים במקום בראצו וזה רוברטו או לפחות אחד מהם על חשבונו של בראצו כדי ללחוץ על ה"מגינים" של מילאן, על אף הרצון לגונן על רנזינג. לגבי פיזארו - הוא כבר היה הרבה יותר חלש. הוא לא היה במשחק וכל מה שהגיע אליו הוא רק טעה איתו ונכנס עם הראש בקיר. היתה לו פריצה נהדרת ובמקום לתת קטנה למקאיי שהיה לבד מול דידה הוא המשיך לתוך נסטה קלאדזה ועוד אחד וכמובן שאיבד את הכדור. ככה היו לו עוד כמה בעיטות מטופשות ומיותרות לתוך 3 או 4 שחקני מילאן במקום למסור. לטעמי הוא היה צריך לצאת ולא מקאיי. ד"א - מישהו יכול להסביר לי למה לוסיו ממשיך לבעוט בעיטות עונשין. הוא כבר שנתיים בבאיירן ואתמול היה פעם ראשונה שבעיטת עונשין שלו הייתה למסגרת - ישר לידיים של דידה. אחר כך הוא כבר חזר לסורו ואת הבעיטה הבאה העיף לשמיים. עם זאת, אני שב וחושב שיש מקום לאופטימיות. כי אם נראינו כל כך נורא והבקענו גול וחטפנו גול מפוקפק מאוד כשבסה"כ מילאן בעטו פעמיים למסגרת, אז בטח אפשר לעשות את זה שם לפחות להבקיע גול אחד.
המצב של באיירן ממש לא טוב... בחוץ, בסן סירו, יהיה להם הרבה יותר קשה מול מילאן האימתנית, שאמורה לעבור לשלב הבא בעקבות התוצאה שהשיגה אתמול, במיוחד אם מאלדיני או קפו (מצטער על כך שאני לא יודע לכמה זמן הם פצועים) יחזרו לסגל... ראינו את באיירן חסרת ביטחון ולא החלטית אתמול, בסוג משחק כזה עוד שבועיים אין מה לפתח ציפיות... אלא אם יקרה משהו מיוחד, אני לא צופה המשך של הבאוורים במפעל. למילאן יש את הכלים לנצח בבית וזה לדעתי מה שהם יעשו.
יש לבאיירן הכלים לעשות את זה בסן סירו, השאלה איזו באיירן תופיע לאותו משחק. מילאן לא אימתנית כמו בעבר ואולי העובדה שהם רגועים מכך שהוציאו תוצאה טובה במינכן דווקא תרדים אותם. אני מודיע חגיגית שאם באיירן עפה מגאת' יכול לעוף אחריה. אמנם הוא המאמן השני בלבד בתולדות באיירן שהביא דאבל בעונתו הראשונה אבל יש פער עצום אצלו בין התפקוד בליגה לבין התפקוד בליגת האלופות. את הבונדסליגה הוא לוקח בהליכה ואילו באירופה אין לו כ"כ מה להציע מבחינה טקטית מול גדולי המאמנים ביבשת. באיירן לא קיימת כדי לקחת רק אליפות, היא שם גדול באירופה ולא ייתכן שכבר 5 שנים היא לא עוברת את רבע הגמר! אינני יודע מה הנחת העבודה בהנהלה של באיירן אבל אם אני שם, אני מודיע למגאת' שפחות מחצי גמר ליגת האלופות הוא הולך הביתה. אני יודע שלפעמים בפורום אני זוכה לביקורות על כך שאני "חסר רגש" ומעיף אנשים על ימין ועל שמאל אבל די! נשבר כבר! באיירן הפכה לקבוצה בינונית באירופה ותו לא! האמפריה הבאוורית כבר שנים לא מטילה את חיתתה על היבשת ואני רוצה שזה יחזור! אם המאמן ו/או השחקנים לא מסוגלים לכך אז שיעיפו את מי שצריך להעיף, כולל שחקנים שכבר מזמן גמרו את הסוס ונמצאים בסגל כאילו באיירן הפכה לסניף של ביטוח לאומי!
יסמעל ללא ניסין לבמעמד אירופי גדול, הרשים שאני עד עכשיו לא מאמין כמה שהוא טוב! ועם הזמן והניסיון הוא הולך להיות מהטובים בעולם. פיזארו זבל אנוכי, היו לו כמה מהלכים שהוא החליט לנסות לבד (במשחק ליגת האלופות יש מספר קטן של הזדמנויות), פשוט גועל. מקאיי אולי בירידה אולי לא, אבל למעט ההחמצה ההיא, לא הגיעו אליו כדורים והאשמים הם הקשרים. חסן, זהרוברטו ומיכאל, הם אלו שנתנו את הערב והרע, וזו הסיבה שבאיירן נראתה רע. נאמר כאן שדייסלר היה עושה ת'שינוי, אני חולק על כך לחלוטין בגלל שהוא לא מהיר ואין לו יכולת כדרור עם הכדור. אולי היינו זוכים בשער מבעיטה חופשית עם סבאסטיאן.. אולי.. הסיבה שמגאת' פתח עם חסן סלימיציץ' כמובן ההגנה. הוא יורד מהר ועוזב הרבה, ואני מבין את ההחלטה הזו. ברור שבהתקפה זה חסירון והוא היה צריך לעלות עם קארימי או שווינשטייגר בצד ימין, לא דייסלר האיטי. ועכשיו רק את האמת, אחרי שמעט נרגענו, אולי זו לא באיירן שלא הצליחה לפתח את המשחק ושיחקה רע, זו מילאן שפשוט סגרה את באיירן לחלוטין. הגיע למשחק החוץ להתגונן כמו שעושים בספר, לפי המסורת ובצורה מושלמת. תפסיקו לפתח שוב תקוות שווא, עפנו (או נס), מילאן גדולה על באיירן, להתראות שנה הבאה
מתיאוס גבר, מילאן לא גדולה עלינו. באיירן עוד לא התעוררה מתנומת החורף של הפגרה ורואים זאת גם בליגה. אם באיירן היתה משחקת טקטית כמו ששיחקה בניצחון על יובה 1:2 היינו משיגים תוצאה הרבה יותר טובה לגומלין. ההגנה היתה מצויינת (חוץ מהחלמאות של יסמעאל בפנדל-לא חשוב היה לא היה) ויש אפשרות לשחק בסן סירו ולא לספוג. המון יהיה תלוי בחלק ההתקפי, אני פשוט לא יודע עם מי לפתוח בהתקפה-כולם איכזבו אותי (גררו לא יכל לעשות הרבה בזמן ששיחק). מה עם דוס סאנטוס? הוא לא אמור לשחק מתישהו?
דה סנטוס צריך להתאקם שזה: ללמוד גרמנית, ואז ללמוד את כל מהלכי הקבוצה, ואז לתרגל תמהלכים תקופה לא קצרה, ורק שהוא ירגיש לגמרי בבית אחרי 6-10 חודשים, הוא יתחיל לעלות מהספסל. סוף העונה מגאת' יתן לו קצת דקות אחרי שבאיירן תוכרז אלופה, עונה הבאה כנראה נראה מה הוא שווה. אתה אופטימי מאוד לגבי הגומלין, התוצאה של מילאן אדירה למשחק חוץ, וזו מילאן בסן סירו! לא מילאן האדישה נגד קבוצות באיטליה, זו מילאן עם המסורת האירופית, תתחיל להתעניין בדברים אחרים ידידי היקר.