לצערי הרב, אני מאוד סקפטי לגבי ברמן. הן לאור היכולת שלהם לאחרונה ובמיוחד לאור הפציעה של מרטסקר (כשאני עדיין זוכר איך נראתה ההגנה שלהם בתחילת העונה לפני שהוא החלים מהפציעה שלו). לצערי, אני חושש מאוד מעוד שנה בלי נציגה גרמנית בחצי הגמר. בכל מקרה, אחזיק אצבעות לברמן ואפילו לנברקוזן.
הרכב משוער לאוסאסונה לברקוזן היום: CA Osasuna: Ricardo López, Izquierdo, Cuéllar, Raúl García, Cruchaga, Miloevic, Juanfran, Valdo, Soldado, Munoz, Ion Dominguez Bayer 04: Adler - Castro, Madouni, Callsen-Bracker, Stenman - Schwegler, Schneider - Freier, Barbarez, Athirson - Kießling חואן פצוע ולא משחק ובעקבות זה לדעתי סקיבה פשוט ויתר על המשחק, הוא פותח עם סטנמן שבקושי שיחק העונה, כנ"ל עם אטירסון ועם קאלסן בראקר, והוא פותח רק עם חלוץ אחד (אנחנו צריכים להבקיע 4 שערים כדי להעלות , ושוב שעם שניידר לא בעמדה הטבעית שלו.
דיברו על זה הרבה בתקשורת הגרמנית שהוא באמת וויתר על המשחק הזה ויותר חושב על איך להעמיד את הקבוצה למשחק הליגה החשוב נגד באיירן.אני חושב שזוהי טענה לא מוצדקת של העיתונות,אין מאמן בעולם שמוותר על משחק ! ! אף מאמן לא רוצה להפסיד.אני מקווה שלברקוזן תעשה את הבלתי יאומן היום ותהפוך את המשחק לטובתה,קשה לי לראות את זה ואני מאוד לא ריאלי אבל אני מקווה ואופטימי לגבי באייר לברקוזן. סטנמן לא שחקן רע בכלל ברק,הוא עוד צעיר והוא שחקן עם טכניקה טובה כמובן שיהיה לו קשה היום לשחק בתפקיד.יהיה משחק מעניין חשוב מאוד שהקבוצה מלברקוזן תכבוש שער מהיר מאוד,אני אעקוב אחר המשחק הזה ומקווה לנס קטן.
משחק מצויין בנתיים טפו טפו טפו קלוזה שובר בצורת!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx טימי בוי כמה זמן חיכיתי לך!! :aaa021: וראנייס שוב מבריק עם פסים גאוניים דייגו מלך :aaa8: והייתה עבירה על ויסה של דונג עם המרפק (חבל שהשידור כל כך פרו אלקאמר)
טוב הפסדנו (לא במפתיע) עכשיו נשאר רק הליגה בכל מקרה ראיתי במקביל את המשחק של ורדר והם שיחקו מצוין נגד קבוצה מצוינת וכל הכבוד להם, הלוואי שיזכו בגביע.
נעם, לידיעתך (ולידיעתי גם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx) הסטטיסטיקה של פאסנן אומרת שהיום הוא לקח 100% מהדו קרבות (ככה מתרגמים את זה?) שלו. אפשר היה לראות היום כמה טים בורובסקי חשוב לקבוצה הזו. איזה הבדל יש בין זה שהוא משחק לבין זה שהוא לא משחק. ופטריק אובומוילה. משחק פנטטסטי וכל זה כשזו הפעם הראשונה שלו שהוא משחק כמגן שמאלי. כל הכבוד. אני שמח מאוד בשביל ברמן. אם אתמול עדיין לא עבר לי.
מודה...כנראה הספסל עשה לו רק טוב... עכשיו שימשיך ביכולת הזאת לליגה כי מרטא הלך קפוט. אני עדיין לא אסלח לו על תחילת עונה נוראית אבל בכיוון של...
סוף סוף קצת נחת לכדורגל הגרמני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx עכשיו נותר רק לקוות שברמן לא תיפגוש בחצי כבר את סביליה, תודו שגמר של סביליה -ברמן פשוט נשמע מצויין. משחק יוצא מן הכלל של אובורמויילה ופסאנן, ודייגו...מה נגיד ומה נאמר אומן כדורגל. וכמה זמן חיכינו לשקלוזה יחזור לעצמו, היום הוא אותת, אולי בדרך לחוזה חדש בווסר שטדיון.
כן יואב, מרוב שאני עסוק לא שמתי לב לעניין. ברמן חייבת לעבור את אספניול, מבלי חלילה לזלזל בספרדים. גם בשביל לנקום עבור ירוקים אחרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
לירן, זה ממש לא יהיה פשוט. אספניול הקבוצה שכבשה הכי הרבה שערים במפעל עד כה, עם מלך השערים של המפעל(פאנדיני), ועם המאזן הטוב ביותר. כולל ניצחונות באמסטרדם על אייאקס, ובפראג על ספרטה פראג, כולל ניצחונות בליגה על ולנסיה, ברצלונה. אספניול זאת לא הקבוצה החלשה של העונה שעברה שהובסה ע''י שאלקה, היא החליפה מאמן והיא כרגע קבוצה נהדרת שברמן צריכה לחשוש מימנה מאוד.
עמי, אין בכלל ספק בעניין. במיוחד בביתה אספניול היא קבוצה קשה מאד. אבל משחק מסודר של ברמן בספרד ויכולת "רגילה" בבית אמורה לעשות את העבודה עבור ברמן. שברמן משחקת טוב אפילו בארסה הגדולה בקושי מסוגלת עליה, שוב עם כל הכבוד לאספניול.