הגרמניות באירופה 2006/7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/12/05.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, את דברי ההבל של דר קייזר קראתי, וזה לא שונה ממה שאני אמרתי.
    מדבר אחד אסור לך להתעלם, באיירן עשו מרבע מצב שני שערים.
    סופר יעילות מכלום.

בגרמנית זה נשמע הרבה יותר טוב : aus dem nichts schiesst FCB 2 Tore
    אין משהו שמתאר את זה יותר טוב.

ולא יודע באיזה הצגה אתה היית, אבל באחרונה שאני הייתי היה קוסם, היה גם איש פח, היתה נערה ואפילו היה את טוטו הכלב , וירטואוזיות בטוח לא היתה שמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

2. john Member

אני לא מבין על מה אתם מתווכחים. באיירן הגיעה לסאן סירו,כדי להבקיע שער חוץ לפחות,תאמינו לי היא לא ציפתה שתבקיע 2 שער חוץ ועוד תוציא תוצאה מצוינת בישבילה. באיירן אתמול פשוט עשתה את העבודה,אם זה בדקה-90 או לא משנה מתי. כדורגל זה 90 דקות,אין ברירה.

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון מאוד ומילאן עשו שני גולים מ - 3 מצבים. את הפנדל אני לא מחשיב מצב כי באותה מידה קאקה יכול היה להפיל את עצמו בעיגול האמצע והשופט יכול היה להחליט פנדל (כמו שהיה עם רוביניו בסיבוב הקודם). כמו שאמר זולה באיירן באו להבקיע אחד ומצאו גם את השני. כל הכבוד. לא וירטואוזיות ולא כלום. משחק חכם נכון ומוצלח מאוד. ושוב, בשבילך, היצפלד. או שגם מאגאת היה עושה את אותו הדבר?

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

המון בהצלחה לקבוצות שלנו באופ"א לברקוזן שתתעמת עם אוססונה הבלתי צפוייה.

הרכבים צפויים:

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007/04/05/uefa-leverkusen/bild-aufstellung-gross.Xxx

בעוד ברמן תאבק בהולנד נגד AZ של ואן חאל. (קלוזה כבר 957 דקות בלי שער http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx ).

הרכבים צפויים למשחק:

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007/04/05/uefa-klose/bild-aufstelluzng-werder.Xxx

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם שנייה לחזור לבאיירן - מילאן, אפילו ביכולת החיוורת של מילאן בימינו, להיראות כמו שבאיירן נראתה זו מחמחאה. כמו במשחק הראשון מול ריאל, שני גולים מכלום, שגם זה כישרון מסויים, אבל מילאן בניגוד לריאל יודעת לשחק על תוצאה בגומלין, ולכן אני חושב שהגומלין מול מילאן הולך להיות הרבה יותר קשה מהגומלין מול ריאל.

6. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שינוי דרסטי בהרכב של ברמן כאשר היום הקישור יראה בצורה הזו:
    -----------באומן-----------
    -בורובסקי----------פרינגס--
    ----------ורניאס-----------

דייגו בחוץ, פרינגס מוסט לימין, בורובסקי ובאומן חוזרים להרכב סופית מפציעה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/07
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כולה מנוחה לדייגו ( במקרה והמערך נכון), לא קרה שום דבר.
    היום קלוזה יכול לשבור שיא שלילי ולעבור 1000 דקות בלי שער. מה קורה איתו?!?!כל העניין עם העתיד שלו מעיק עליו כמו קרציה, שיחליט כבר ויחזור לכבוש.

8. riquelme1 Member

איזה השפלה, דקה 70 בבייר ארנה, 3-0 לאוסאסונה בגרמניה על לברקוזן המפורקת.

מקום 13 בספרד מפרק קבוצת צמרת בגרמניה- תסיקו אתם תמסקנות.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

קורה. לברקוזן במקום השישי.

באיירן נתנו לריאל בראש (תמיד נותים להם בראש וגם לבארסה החברים שלהם). תסיק ת'מסקנות.

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/07
  10. riquelme1 Member

באיירן העיפה את ריאל בגלל הפרש שערים, ממש נתנו להם בראש.

המשחק נגמר, לברקוזן צריכה להגיד תודה שלא קיבלה תרביעי והחמישי, 3-0 לאוסאסונה שכנראה הבטיחה את העלייה לחצי גמר.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא יודע למה הבילד כתבו שדייגו לא ישחק, כי הוא משחק. שידור ישיר ב SAT 1

12. Brian the Lion Member

פשוט ביזיון מה שהלך בביי ארינה, סקיבה נכשל בניהול המשחק ,בהוראות הטקטיות , בחילופים ובהעמדת ההרכב במגרש.

איך זה שהוא שוב משנה טקטיקה? אנחנו משחקים בבית מול קבוצה שאמורה להיות נחותה מאיתנו, ושוב עושה שינוי בהרכב ומציב את שניידר בעמדת הקשר האחורי במקום בקישור ההתקפי באמצע או בצד ימין, ומציב את קיסלינג בקישור (לא ידעתי שהוא קשר.. כנראה זה חדש לי..) לא פלא ששניידר היה גרוע היום, הוא לא יכול לעשות כלום מהעמדה שהוא הוצב בה.

איך זה שבגול הראשון אף שחקן הגנה לא שומר אל אקוויר? 5 שחקנים ברחבה והוא פנוי כמו מצורע!
    ולמה רוב המחצית הראשונה הקבוצה משחקת על כדורים נמוכים? כשיש את בארברז וקיסלינג ששניהם גבוהים ויכולים לנגוח לשער , הקבוצה בכח ניסתה כדורים שטוחים ללא הצלחה.

למה במחצית השנה סקיבה הוציא את קיסלינג במקום לדחוף אותו יותר קדימה ולהורות לקבוצה לשחק על כדורי גובה (במחצית השניה הם בכלל לא שיחקו על כדורי גובה אפילו לא מסירה אחת) .

והחילוף של אטירסון? לא מובן, הצבת את באביץ' (שבכלל קשר אבל איכשהו הולך לו בתור מגן העונה) עם האופי ההתקפי שלו בצד שמאל, ואתה מכניס את אטירסון ? בשביל מה? לעבות את צד שמאל? על חשבון קסטרו מצד ימין? והכניסה של פרייר בדקה 45 מאוחר מידי, הוא היה צריך לפתוח על חשבון קיסלינג ושקיסלינג ישאר על הספסל בתפקיד הג'וקר.

וגם הגול השלישי הוא 100 אחוזים אשמתו של אדלר, פשוט הפקיר את השער, וכל משחק שהוא שיחק קורה פעם אחת שהוא מפקיר את השער ועושה לי התקף לב.. מתוך ה8 משחקים שהוא שיחק העונה הוא כבר חטף 2 שערים על ההפקרות הזו אחת מהם היום.
    סך הכל הוא צעיר וחסך ניסיון ובמעמד של רבע גמר גביע וופא אולי היה עדיף לתת לבוט לשחק (סך הכל בוט טוב אין סיבה להחזיק אותו על הספסל רק כדי לתת בטחון לאדלר, שיקבל בטחון בליגה שם אפשר לכפר)

צריך להסיק את כל המסקנות מהמשחק הזה , אם כבר סדרה של משחקים סקיבה מכניס את באביץ בתור מגן שמאלי אז שימכור את אטירסון ופרדריק סטנמן ויעשה עם הכסף הזה משהו שימושי כמו לקנות מגן שמאלי טבעי או שחקן בעמדת הפליימקר ואם לא זה אז לפחות הליכון לבארברז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

וכל השבחים לאוסאסונה ולאקוויר מבקיע השער הראשון שמבחינתי היה איש המשחק והיה בכל מקום על המגרש, ועל השחקנים שלה שבאו אנדרדוגים פלוס מינוס ולקחו 3 נקודות בגדול, אבל מילה רעה על הבזבוזי זמן שלהם במיוחד אחרי שכבר הובילו 3-0 ובכל זאת לא היה לרמת הקבוצה והמעמד.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם להמשיך את בראין - למה לשחק עם הליצן הזה האגי? הרי בכל משחק שקאלסן באקר שיחק הוא היה מצויין. האגי אשם במצב הראשון, בגול הראשון וגם מזל שלא שרקו נגדו לפנדל. מעבר לזה, כל מסירה שלו בול. בול לרגלי היריב.
    יש לך את אחד השחקנים הטובים ביבשת בצד ימין. מה עשית ממנו? מה, בגיל 33 הוא פתאום ילמד תפקיד חדש?
    וורונין משחק מאחור. בשביל מה? ולמי הוא יכין את הכדורים? לסבא שלי?
    סקיבה מוכיח שוב ושוב שאין לו מקום על ספסל המאמן בשום מקום. סתם חוכמולוג. הרי הוא בחיים לא היה עולה במערך כזה אפילו נגד בוכום או קוטבוס.
    לא פלא שלברקוזן אחת הקבוצות הכי לא יציבות בליגה.

14. john Member

ה3-0 הזה לא הגיע בכלל לאוסאסונה,קבוצה ששני מצבים במחצית השניה הבקיע שתי שערים. פשוט הכדורגל הזה לא מובן. לבאייר הגיע הנצון ב-100% היא שחקה פי-10 יותר ותקפה והגיעה למצבים מצוינים. אך הגורל קבע כך,אז כך יהיה.

שחקני באייר אחרי ה-2-0 התעייפו וויתרו על המפגש.

כל כך חבל לי על באייר,הגיע למשחק בית שהייתה אמורה לנצח,אבל מתי שלא כובשים אז סופגים.

15. Brian the Lion Member

הוא נמצא בקבוצה רק בגלל פלר, אם לא המערכת יחסים שלהם כשהוא היה העוזר שלו בנבחרת, לא הייתה מתחרשת כל הקומבינה הזו.. דבר כזה אמור לקרות פה בארץ לא בגרמניה , מקווה שלא יאריכו לו את החוזה כמו שתיכננו ויביאו מאמן ברמה.