הגרמניות באירופה 2006/7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/12/05.

1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופ"א מתנכלים לנו בהגרלות עונה אחר עונה. יוני, קופחנו מספיק מהם וחבל שאתה מתייחס לטענות הללו בכזה זלזול.

בנוגע להרכב שסלע הביא, גם אני בעד אותו הרכב. ככל הנראה ההרכב האופטימלי ביותר והנכון ביותר. כל שנותר הוא לסמוך על אוטמר בעיניים עצומות כי הוא יודע איך יוצאים ממגרשים כאלה עם תוצאות ולא עם רביעיות כמו מגאת'.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יאללה אני ולירן יוצאים לפאב לראות ת'משחק. שיהיה בהצלחה :aaarse:

3. Football God Member

די כבר מה אתם רציניים?!אז השופט עשה במשחק שלכם כמה טעויות שיפוט אז מה?זה יכול לקרות לכל אחד,הרי אתם לא חושבים שהוא מושחט,ואם כל העליהום הזה שבאיירן עשתה לו,אני לא יתפלא אם הוא יהיה בצד של באיירן חזק.

4. רפאל Member

מחצית נפלאה של כדורגל רק שהתוצאה כל כך כואבת.
    הנאת כדור מעולה אבל חסר מצבים לתוך הרחבה, אני לא רוצה להשמע בכיין אבל השופט הזה מעצבן אותי.

5. Football God Member

תשמעו,אני בולע את המילים שלי,פשוט שופט מושחט,לא מתאים לרמות האלה,כנראה שגזל לבאיירן את החצי גמר המיוחל.

6. רמי ב.ט Member

יש 1-1 ! :aaa7: :aaa025:

7. C-J Member

ייייייייייייייש!!!!!!!
    השער השני הביא צדק על אפו וחמתו של השופט המושחת!!!!!!!

8. רפאל Member

יש!!! 2-2 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

הפנדל הזה לפספוסים של שילון או יותר נכון השופט הזה לפספוסים!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    ואן בויטן!!!
    איזה דרמה, איזה משחק!
    לנסטה ומאלדיני נגמר האוויר והאופטימיות שלי הייתה מוצדקת.

בקשה ממכם אם אפשר לא להגיד מילה על המשחק המקביל שמייד אני אראה אותו בהקלטה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/07
  9. someboy Member

אוטל היה ענק ! => המצטיין בייחד אם פיליפ לאם , גם סליהמיצ'יץ היה מצוין , מקאי היה חלש (הוא תמיד כזה כשואן בומל לא משחק )

באיירן עדיין לא בחצי , אבל במצב אופטימלי .

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

בושה וחרפה. ואי אפשר להגיד שהסימנים לא היו שם. בעונה שעברה גול מאופסייד ופנדל מגוחך ושוב שולחים אותו. בושה וחרפה.

באיירן במשחק מצויין. עמדו מעולה, במיוחד בהתחשב בחיסורים של קאן וואן בומל. גם בפיגור של 1:0, גם ב 1:1 וגם ב 2:1 לא התפרקו. המשיכו את אותו סגנון המשחק עם אותה התוכנית. לצערנו, סניול היה חלש היום, מאוד מפוזר ומאוד לא מדוייק וזה עוד יותר בלט אחרי שהוא יצא ופתאום ההגבהות של ברצו ושל לל (שהיה מצויין) הגיעו למקום שאליו היו צריכים להגיע. גם פולדי לא היה טוב היום. ברצו כקשר לא היה טוב אבל אחרי שירד להיות מגן (כשסניול יצא) הוא היה הרבה יותר טוב. אנשי המשחק שלי בבאיירן הם שוויני ואוטל שעשו עבודה אדירה. שוויני נתן משחק גדול. אמנם לא את הכדרורים והמסירות שאנחנו מכירים, אבל בהתחשב בזה שכל הקישור היצירתי היה על הכתפיים שלו הוא עשה המון עבודה התקפית והגנתית והחזיק יחד עם אוטל את הקישור. הוא גם רץ הכי הרבה בבאיירן.
    ושוב, רק מלים טובות על אוטמאר היצפלד. ככה מעמידים קבוצה, ככה משחקים משחק באירופה.

עריכה: היי, כמובן. איך שכחתי את ואן בויטן. גם שני גולים וגם עבודה מצויינת (יחד עם לוסיו) בהגנה. בסה"כ בגולים אי אפשר להאשים את ההגנה.

11. רמי ב.ט Member

איפה אפשר לראות תקציר של המשחק?תנו לי איזה קישור גרמני או כל דבר שאוכל לראות תקציר

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי באתר של ערוץ הספורט או אולי אפילו של אופ"א. או למי שיש מנוי באתר של באיירן ל BAYERN TV (רק למנויים שמשלמים אבל אפשר לעשות ל 3 חודשים, 6 חודשים וכו') אפשר לראות את כל המשחק מוקלט.

13. Raulito Madridista

nfcb, אתה יודע כמה אני מעריך את התגובות שלך, אבל ההודעה שלך על המשחק של באיירן היום, לדעתי הייתה אחת ההודעות "הלא טובות שלך". אני לא יודע איזה משחק אתה ראית. אני ראיתי משחק חלש מאוד של באיירן מינכן, שבעזרת הרבה מזל ושוער גרוע של מילאן, גנבה שני שערים. מילאן הגיעה לשני מצבים של גול בטוח והגיע לה לנצח את המשחק הזה. השופט עשה טעות ששרק לפנדל, אבל, פנדל חוקי מילאן לא קיבלה וגם נפסל שער לג'ילארדינו.
    שוושטיינגר היה טוב? ממש לא לדעתי. הוא בעט מכל מקום אפשרי ולא היה יותר מדיי מדוייק, 70 דקות ראשונות הוא היה פשוט חושך וגם במה שנותר אחרי זה לא עשה איזה פעולה ששווה התלהבות או מילה טובה.
    כל באיירן מינכן בכלל היו חלשים מאוד היום. מקאיי קיבל אולי שלוש כדורים לרגל, אבל איבד אותם, פודולסקי בכלל לא הורגש, הקישור האחורי לא הצליח להתמודד עם היכולת הטובה של פירלו וגאטוסו, היו דקות שבאיירן לא חיברה שני פסים.
    באיירן לא המשיכה בשום שיטה, היא פשוט לא הרימה ידיים והעיפה כדורים לרחבה בתקווה שייקרה משהו טוב.
    תן לבאיירן עוד עשר פעמים לשחק נגד מילאן בסאן סירו והמשחק ייתפתח כמו שהוא התפתח ובאיירן מפסידה 9 פעמים.
    אבל, אף אחד לא אשם שמילאן דפוקים וירדו אחורה, או שהשוער שלהם פשוט לא מתאים לרמות הגבוהות ביותר.
    שבוע הבא ואן בומל המנהיג במרכז המגרש והפליימקר(שוושטיינגר בתפקיד הזה הוא בדיחה, וגם הוא לא יודע לנהל משחק עדיין), גם קאן חוזר שיש לו תפקיד וניסיון, לעיני הקהל הביתי, לדעתי באיירן עם רגל וחצי בפנים והיא קרובה מאוד להגיע לחצי הגמר אחרי שלא הייתה שם מאז 01\2000.
    המשחק של באיירן היה ניצול מצבים מושלם, כלום חוץ מזה.

14. Makaay#10 Member

תודה תודה אלוהים תודה שהוכחת שהרמאות לא משתלמת והשמושחת של אופא שבה לשפוט לטובת הצד המילנזי ועל כל קטנה נתן להם וגם קינח בפנדל שלא היה גם אוכל תלב עכשיו ! תודה שיש עתיד לקבוצה בדמותם של שחקנים אדירים כמו לל ורנסינג שאומנם טועים מעט עכשיו אבל בעתיד יהיה דור ההמשך הגדול יותר. תודה שאני יכול לצאת מהמשחק שמייייח ולא עם הראש בין הרגליים אחרי רביעייה מקבוצות כמו מילאן וצ'לסקי . תודה שההגנה סוף סוף משחקת כמו שצריך ולמרות טעויות פה ושם מרגישים בשיפור,
    תודה באיירן שעשית לי תחג ואולי בעזרת השם בעוד שבועיים נשלים את הנקמה במילנזים על אותה שמינית גמר ארורה .
    אה כן ..., תודה שיש מאמן .

חג שמיייח ובדח לכל בית ישראל

**ועוד משהו כן זה לא ניצחון זה "רק" תיקו אבל זאת המתנה שלי הפסח הזה אז אני יהיה באופוריה כמה שבא ליייי

15. super-pipo Member

אני מופתע מהצביעות של האנשים פה.
    אמנם השופט העניק למילא פנדל שלא היה ולא נברא, אבל חוץ מהפנדל הוא דאג לדפוק אותה בכל הזדמנות. לאחר הפנדל הייתה הרגשה שהוא לא שורק על שום עבירה של שחקני באיירן על מילאן. את השער השני של באיירן אישר למרות עבירה של סנטה קרוז (נראה לי) שרכב על מאלדיני. תוסיפו לזה את הפנדל שלא נשרק לזכות מילאן, את האדום שהיה צריך להישלף לעבר פודולסקי (שהפיל את גאטוזו עם היד שהוא תופס אותו, כשהכדור כבר שוחק) ואת השער החוקי של ג'ילארדינו שלא אושר, ותקבלו שמילאן היא זו שנדפקה חזק. ומי שצריך לבוא בטנות הם המילאנזים ולא הבווארים שלא רק ששיחקו גרוע גם תודות לשופט ולשוער גרוע ואפס נמנעה מהם תבוסה.

פשוט שיפוט שכונה, בושה וחרפה!