ומה הכי מעצבן?! שאופ"א הסבירו את ההרחקה למשחק השני על הפעלת העונש על תנאי שעמד נגדו על התנועה לאוהדי ריאל במדריד... (דאנטה - האיטלקי - אמר פעם שהיעד מצדיק את הדרך אליו! וזה בדיוק מה שעשו אופ"א כדי לעזור לאיטלקים - שוב!)
לירן. על התנועה הוא נענש כבר ואי אפשר (כלומר אפשר, במיוחד כשצריך לעזור לאיטלקים, אבל אסור) להעניש שוב על מעשה שבגינו כבר נענשו. התנאי היה שלא יעשה מעשה דומה ומה שהיה במשחק השני בכלל לא דומה ולא קשור להתנהגות שהתנועה שהוא עשה מהווה ולכן הפעלת התנאי היא יותר מתמוהה.
טוב חברים, לשנות לא נוכל הרבה. איך לדעתכם יגיב היצפלד, מי ישובץ במקומו של ואן בומל? אני לא הייתי שולל את הצבתו מחדש של שוויני כקשר מרכזי, מימין יוכל לשחק גרליץ משמאל בריזו. אופציה אחרת היא כמובן פולדי, במקרה זה פיזארו יפתח לצד מקאיי בהתקפה. דעתכם?
קודם כל, באיירן הודיעו שהם לא מקבלים את העונש והם יערערו. אולי זו הייתה הכוונה של אופ"א ואז יפחיתו מהעונש (כמו שמקובל בבתי המשפט בארץ נותנים עונש כדי שבערעור יקלו בו ויענישו כמו שהתכוונו מלכתחילה). לשאלתך, לירן. במילאן אני דיי בטוח שנראה את מיקו או אוטל במקום ואן בומל. אין טעם לשחק שם פתוח. צריך לצופף את המשחק והמערך ולנסות להבקיע גול (בדיוק כמו שמילאן עשו אצלנו בשנה שעברה). המערך למשחק הגומלין יהיה תלוי מאוד בתוצאה שנצרטך. ככה גם חושב היצפלד, בניגוד למאגאת שהיה עולה לפי השיטה והרצון שלו, בלי קשר לאיפה המשחק, באיזה מפעל ומה התוצאה הרצויה.
אני מצפה לראות את דימיקיליס בקישור האחורי והרגריבס קשר קידמי שעור הרבה גם מאחור. חשוב שיהיו לנו אחוזים גבוהים של החזקה בכדור, זה מוציא את האויר מהמפרשים של היריב.
בהחלט מסכים. בתחילת העונה שבאיירן שיחקה בצורה הזה היו לה כמה משחקים לא רעים בכלל. במשחק הראשון המטרה היא כמובן התוצאה.
לתשומת לב כולם (במיוחד נעם, אבל גם לתשומת ליבי שמשום מה הייתי בטוח שזה מחר) המשחקים של הגרמניות באופ"א הם היום ומשודרים ישירות ב ZDF. לברקוזן ב 19:15 וברמן ב 21:45.
לברקוזן עשתה את זה! הקבוצה הלא יציבה לחלוטין של סקיבה מחצה היום את לאנס 3:0והעפילה לרבע גמר גביע אופ"א הישג מצוין לקבוצה הזו. וורונין העלה את לברקוזן ליתרון בדקה ה36, בארברז הכפיל את היתרון 10 דקות מפתיחת המחצית השנייה, וחואן הברזילאי סגר עניין בדקה ה70. ניצחון היום בערב של ברמן יסגור שבוע חלומי עבור הגרמניות שהתחיל ברביעי שעבר עם הניצחון של באיירן ונמשך עד היום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
משחק מצויין של לברקוזן. ושוב נשאלת השאלה - למה הם לא מצליחים לשמור על רמה כזו ויציבות כזו לאורך יותר זמן? וורונין מעורב בשלושת השערים ושיחק לא רע. קיסלנג שיחק יותר בכנף ומאחור והיה לא רע. ברנטה היה טוב מאוד. רולף נהדר. קאלסן - בקר (למה הוא לא משחק כל הזמן) מצויין. קאסטרו במשחק לא רע בכלל לפני מה שכנראה יהיה הפרימירה שלו בנבחרת נגד צ'כיה. חואן תענוג וחבל שהוא עוזב לרומא בסוף העונה. אבל הכי נהנתי (כמו תמיד) מברנד שניידר. איזה איש, איזה שחקן. פשוט כיף לראות אותו משחק. איזה הרמה ענקית שלו בדיוק לראש של וורונין ב 2:0. על 35 מטר בהרמה מסובבת ואלכסונית הוא משאיר אותו מול שוער לבד וורונין נוגח לקורה וברברז עושה מזה שער. יופי, כל הכבוד. עכשיו קדימה ורדר. ואולי בסוף יהיה לי גמר כל גרמני.
אין שום סיבה שברמן לא תעלה היום, יש לה היתרון של שער חוץ מהמשחק הראשון בבלאידוס בו ניצחה 1-0, סלטה ויגו בעונה איומה והיא מרוחקת נקודה בלבד מהקו האדום, הקבוצה מאבדת נקודות שבוע אחרי שבוע, ולא מזכירה במאומה את הקבוצה המצויינת והמפתיעה של אשתקד, שסיימה במקום השישי בליגה ולא הייתה רחוקה גם מליגת האלופות, ואפילו, זה קרה, עונה אחרי שבילתה בסגונדה. אני חושב, וכבר אמרתי את זה, שאירופה השנה מנעה מסלטה להצליח יותר בליגה שגם ככה "התחזקה" השנה אם אפשר לקרוא לזה ככה. ברמן צריכה בעיקר להיזהר מננה שהוא המוציא לפועל של סלטה ויגו אבל גם הוא נעלם לאחרונה, ולאחר מכן באיינו, הכובש המצטיין עם שבעה גולים. סלטה עולה בהרכב מאוד התקפי, ההגנה שלה דלילה ולדעתי ברמן עם פרינגס במרכז המגרש ועם ההרכב ההתקפי המעולה שלה, תנצח ותעבור לשלב הבא. סלטה משחקת ללא פינטו השוער הוותיק והקפטן, שלקח לה הרבה נקודות השנה ולמרות ההגנה הקטסטרופלית של סלטה, הגנה של קבוצה ברמה של הליגה השנייה, של הסגונדה, הוא מציג יכולת טובה, גם זה חיסרון ככל הנראה. אם מישהו מהפורום רוצה קצת מידע על סלטה שייכנס לפורום הספרדי אני רושם על המשחקים שלה כל פעם. אבל ממש בכלליות המצב שלה לא טוב, אני במקום המאמן ואסקז הייתי מהמר על הרכב צעיר ונותן ל"כוכבים", לשחקנים הבולטים, לנוח, יש להם 12 מלחמות עד סוף השנה, כדי להישאר בליגה. מה הסיכויים של סלטה לעשות את זה היום במגרש הביתי של ברמן, לאחר שהיא מפגרת 1-0 ואם נגד קבוצות קטנות בספרד זה לא הולך אני לא רואה את זה מצליח נגד אחת הקבוצות הטובות בעולם, בעלות החלק ההתקפי אחד החזקים.
א. מברוק ללברקוזן. לא רק הכבוד שהביאה לכדורגל הגרמני אלא גם היכולת המשכנעת, היום לפחות. ב. נדב מאיפה הידיעה על העזיבה של חואן לרומא? אני לא שמעתי על זה. ג. כמו שאופיר אמר, ניצחון של ברמן והכדורגל הגרמני יכול לרשום לעצמו כמה נ"ק מאד חשובות במאבק על הדירוג.
ראוי לציין, שסלטה עלתה עם הרכב שני שלה בהרכב חסר מאוד, גביע אופ''א לא מעניין אותה, הם רוצים להשאר בליגה. ניצחון קל וצפוי לברמן.