אפשר לסכם שבוע לא רע לכדורגל הגרמני. באיירן ברבע, ברמן עם רגל ויותר מחצי ברבע וגם לברקוזן שאף אחד לא בונה עליה ועל החוסר יציבות שלה עם תוצאה מצויינת לגומלין ושער חוץ שצריך להספיק. במיוחד לאור העובדה שלאנס לא כאלה גדולים והכל תלוי במצב הרוח של לברקוזן. ואולי אני אזכה לראות בגלזגו גמר כל גרמני.
לברמן הגיע לנצח, היא שלטה במגרש ויצרה יותר הזדמנויות. שמתי לב אתמול שברמן שיחקה עם התלבושת השחורה, ועם החסות של אתר ההימורים על החולצות. נראה לי שהם יקבלו על זה קנס מאופ"א.
לא ראיתי את המשחק של ברמן, אבל השער של אלמיידה אמור לעשות את העבודה. עצם העובדה ששאף לא חשש להוציא את שני הכוכבים הגדולים שלו בדקה ה65 דייגו וקלוסה רק מראה כמה ברמן באמת התעלתה על יריבתה הספרדית. ברמן בכך עשתה צעד גדול לקראת העפלה לשלב הבא. לאנס קבוצה לא רעה, אבל בבי ארינה אני לא בטוח שזה יספיק, באייר חייבת להישאר מרוכזת בהגנה, מה עוד שהאגוי לא ישחק... בהתקפה שוב, ברנטה ווורונין בחוץ, פרייר וקיסלינג בפנים. מקווה שמר סקיבה יבין את זה. כמו שנדב אמר שבוע דיי טוב לכדורגל הגרמני, נקווה שכל שלושת הנציגות שלנו יהיו בשלב הבא.
הוא כבר הפסיד להם פעמיים ב 2003, וגם אם למילאן יש עונה רעה, אסור להבין כך את הדברים. מילאן שוב על הסוס, והם אימפריה, פשוט ההגרלה האחרונה שרציתי שוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
דווקא אני לא חושב ככה. הכי פחות רציתי את צ'לסי. מילאן קבוצה אדירה, עם מסורת והכל, אבל הם נחלשו מאוד העונה ממה שאני מבין וממה שראיתי (והאמת שלא ראיתי הרבה). מעבר לזה, המשחק השני אצלנו ודווקא יש צ'אנס לא רע לעבור. ואני חושב שכמו שאנחנו חוששים מהם, ככה הם חוששים מאיתנו. אה, ולירן, אי אפשר להשוות. למאגאת היה בשנה שעברה את באלאק הגדול ולהיצפלד יש רק את ואן בומל העגלה וגם הוא לא יוכל לשחק במשחק הראשון.
למילאן היו פציעות בתחילת העונה והם גם פתחו בלי חשק עם מינוס 8 נק' בגלל העונשים הידועים. לרכש לקח זמן להתחבר וכו', אבל נכון להיום מילאן שוב על הסוס. יש להם סגל חלומות של ממש, והגנת ברזל שכולנו מכירים. אין להם עגלות כמו ראמוס ממדריד, יש להם נסטה, מלדיני שרץ 120 דקות כמו בן 16, ובונרה התותח. החדשות הטובות הם שבכל מקרה זה תבוסה לא נראה שוב. קרב המוחות של היצפלד מו אנצ'לוטי יהיה אדיר ומעניין, ואנחנו כן עם יותר סיכויים מהעונה שעברה בגלל שאין מגאת', וגם עניין אירוח הגומלין.
קודם כל, אתה נסחף סלע..אין לנו הגנת ברזל והיא רחוקה בכלל מההגדרה הזאת. אומנם היא ללא ספק התייצבה במשחקים האחרונים והחיבור של בונרה-מלדיני-אודו עובד בנתיים מצויין. שכחת להזכיר את ההתקפה, שזו הבעיה העיקרית שלנו במיוחד בצ'מפיונס. ג'ילא בקושי מצליח לפצח הגנות כמו סמפדוריה וכד' ובכלל באירופה הוא מאוד מאכזב ולא עשה כלום עד עכשיו חוץ משער מסכן. אינזאגי לא בכושר בגלל הפציעה שעבר, אני לא רואה איך מילאן בדיוק תצליח לעבור אתכם ללא התקפה.
אני חושב שההגרלה שבאיירן קיבלה היא קשה למרות שמילאן לא נראית מדהים יהיה קשה ואין לי ספק בכך. אני יוצא מאוד מרוצה מכך שהמשחק השני יערך באליאנס ארנה שהוא מבצר שקשה מאוד לנצח את באיירן. אני חושב ובטוח שבאיירן מסוגלת להציג כדורגל סימפטי מול מילאן ולעלות אל השלב הבא שיהיה לה או מול מנ-יו או מול רומא.יהיה ללא ספק מעניין אני אצפה במשחק הראשון של באיירן מול מילאן בפאב גרמני נחמד בגרמניה עם החבר'ה מהרוארפוט של דורטמונד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx