טוב, נרגענו קצת?! היצפלד חייב לערוך מיד אימון אל תוך הלילה! ספרתם כמה מצבים של אחד על אחד החצמנו?! המון! מקאי, פודולסקי (פעמיים), פיזארו, ואן בומל, .... וגם הראסיה של חסן! אללה איסתר איזה החמצות! לא ייאמן!
בגול הפסול של ראמוס פשוט ראיתי שחור בעיניים שיחקנו ממש טוב היום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
צ'לסי, איינדהובן, רומא, באיירן, ליברפול, ולנסיה, יונייטד, מילאן/סלטיק. וואו, זה באמת הולך להיות רבע גמר מסריח.
באיירן יכולה להתמודד עם כל קבוצה מאירופה לפי המשחק המרהיב שלה היום. אני ריאלי לגבי המשך הצ'מפיונס ואני כן חושב שבאיירן יכולה לעשות השנה את ה"בלתי יאומן". אין אף קבוצה שבאיירן לא מסוגלת לעבור כיום בין כל הקבוצות שנמצאות בהגרלה.
משחק מצויין של באיירן, כמו בימים הגדולים של היצפלד. לא תמיד יפה, לפעמים משעמם, אבל כמו מכונה משומנת. פולדי ושוויני נראו היום נהדרים, מקאיי שם שצריך אותם, ואפילו לוסיו יקבל מילה טובה. איש המשחק שלי הוא עדיין אולי קאן, העצירות שלו, השקט שהוא מביא עימו להגנה, והמנהיגות, השוער הכי גדול שהיה עד כה. כמו כולכם גם אני הייתי לכמה שניות בחרדות ברגע השער הלא חוקי של ראמוס, כל הכבוד לשופט על הפסיקה. נכון זה לא היה חוקי, אבל אני מכיר הרבה ליצנים שלא היו שורקים נגד. כמו שיוני אמר, היום נגמר, שמחנו עם באיירן, בראשון אנחנו עם הצד הירוק של צפון גרמניה.
אני ממש לא מסכים, באיירן השנה עם סגל לא טוב, ואן בומל זוועה ועם כל הכיסוחים של האגריבס היום כולל איבוד הכדור שהביא לפנדל לבאיירן יש מרכז קישור בינוני. לא כל יום פורים, ריאל מדריד עם כל הכבוד לה חסר לה היום את החשק לתקוף אולי הם עם הראש לברצלונה.
בכל זאת מדובר במשחק של להיות או לא להיות. אני עכשיו מול סקאי ספורט האנגלי וכל הפרשנים שם מסכימים שלא היה פנדל לריאל ושהשופט היה היום זוועה, לא הפסיקו לצחוק על השופ ואמרו שהוא הרס את המשחק והוא היה חייב להוציא לעצמו אדום.
תכתוב את זה בעולמי ותראה חגיגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx וארז, עדיין אני שואל את השאלה, אז מה אם בעולמי או פה. מה ההבדל תאכלס?
כל השיער הלבין לי בעשר הדקות האחרונות...קסיאס היה מעולה והציל את המשחק מגארבג' טיים כבר במחצית הראשונה אך בסוף אנו במקום הראוי למועדון הפאר הבאווארי: רבע גמר האלופות! לא יכול לחכות כבר להגרלה בשישי. ריאל הפסידה אצלנו בפעם השמינית בתשעה ביקורים והאליאנז ארנה בסה"כ מוכיח עצמו באירופה כאצטדיון ביתי מאוד (למרות שמשחקים בו זמן קצר).