הגרמניות באירופה 2006/7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/12/05.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לפי מה שאני מבין משחק משעמם יש בין ברמן לסופיה !
    ואילו באיירן הולכים לחטוף שער.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

0-2 לברמן, דייגו.
    לא הייתי אומר משחק משעמם, הבולגרים דווקא מפתיעים, קבוצה לא רעה בכלל, אבל הם מצופפים מאד בהגנה.
    יאללה שער של קלוסה שיכנס לכושר לפני שבת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

איש המשחק אוליבר קאן וזה אומר הכל בעיקר על המחצית השניה, היו למשהו עוד טענות לקאן??
    שוער ע-נ-ק!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/10/06
  3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

מהשידור האינטרנטי של ספורט.1 נמסר כי בוזאר שטדיון

La Ola-die fans feiern.werder ist wieder ganz dick im geschaft.

4. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצה צריכה הרבה אופי בשביל לשמור על יתרון ב10 שחקנים במשחק חוץ כל כך קשה, אני מאוד שמח מהשלוש נקודות היקרות הללו, שמקדמות אותנו רבות במאבק על המקום הראשון, בקרוב אמוד אראה את התקציר ואוכל להתרשם יותא, אבל מה שחשוב שלושת הנקודות בכיס והראש כבר בברמן.

אגב ברמן, כל הכבוד על הניצחון עוד אחד כזה בבולגריה, ניצחון חלומי על מוריניו בווסטרסטדיון ותיקו בקאמפ-נואו ויש שמינית גמר.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אופיר, בלי אוליבר קאן המלך, בלי הקורה, בלי משחק שלומיאלי משהו של הפורטוגזים ומשחק פחדן של המאמן שלהם שהחליף לקראת הסוף חלוץ בחלוץ בהמקום להעיז קצת הכל היה נראה אחרת.
    אבל חייבים להגיד באיירן באירופה מתחילה להזכיר את הקבוצה הגדולה של העבר, קבוצה שיודעת בכל תנאי לצאת עם 3 נ"ק ולא משנה איפה, שאפו למגאת !

פודולסקי היה יום חושך, בדיוק כמו השופט שלא היה צריך להוציא לשווני את הצהוב הראשון וכך בסטייאן לא היה מורחק.
    באיירן כל הנראה בשלב הבא מהמקום הראשון, מעניין האם תהיה ליכולת המשכנעת הזה של באיירן המשכיות גם בשלבים גבוהים יותר, אם כן אז הבווארים יכולים לחלום על צלחת אירופאית.

6. אפנברג Member

אוליבר בעונה מצוינת! אולי הוא מתכנן פרישה בגדול עם איזה גביע ליגת אלופות נחמד בארון (-: אם איני טועה במחזור האחרון של שלב הבתים הוא יחגוג הופעה 100 בליגת האלופות, שוער עצום, ה-סמל של באיירן כבר שנים. כ"כ מגיע לו לפרוש כאלוף היבשת. (אני אומר "לפרוש" לא כי אני רוצה שהוא ילך אלא כי הוא הצהיר שאחרי העונה הבאה הוא יפרוש, אא"כ באיירן תזכה השנה בליגת האלופות ואז הוא יקדים את הפרישה כדי שתהיה בשיא). אם הוא מניף את הגביע על הפודיום באתונה ב-23/05 השנה וזה יהיה אקט הפרידה שלו מאתנו כשחקן פעיל אני חושב שאתעלף מההתרגשות...

http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/relaunch_04_05/images/fotogalerien0203/fcb_hsv/27.Xxx

"הטיטאן", כפי שהוא מכונה בגרמניה, אוללללליבר קאאאאאאן!!!

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שכן או שלא.
    מצד שני אם היו שולחים שופט ולא ליצן אז כבר בדקה 10 (פלוס מינוס) היה לנו פנדל ולליסבון שחקן פחות (זו עבירה שלשופט (לא ליצן) אין שיקול דעת והוא חייב לשלוף אדום) וכמו שאמרת שוויני גם לא היה מקבל את הצהוב הראשון (שלא רק שלא היה צהוב אפילו לא היתה עבירה) וגם היה מרחיק (ולא מסתפק בצהוב) את השחקן שבעט בסניול אחרי שהליצן כבר שרק לעבירה. בכלל הפורטוגלים עם המון הצגות של נפגעי רעש אדמה או התקפת טילים מכל זבוב שעובר לידם (מסתבר שכריסטיאנו רונלדו הוא לא דבר נדיר בכדורגל הפורטוגלי). וגם ככה עד הדקה ה 20 יכולנו להוסיף 2 - 3 שערים ממצבים קורצים.

בכל מקרה משחק מצויין של באיירן. עד הדקה ה - 25 והצהוב הראשון של שוויני (שקצת הרתיע אותנו וגם נתן לפורטוגל אפשרות למצב מכדור נייח שלא היה ולא נברא וגרם להם להתחיל ללחוץ) הייתה רק באיירן על המגרש וכמו שאמרתי יכולנו גם להבקיע עוד שניים או שלושה שערים. מנגד, גם כשהתגוננו עשינו את זה בצורה יפה, חכמה, בלי לחץ ובלי יותר מידי מצבים ליד השער (אני זוכר רק בעיטה אחת מתוך הרחבה וגם היא קשה מאוד) כך שכל הסכנות באו מבעיטות מרחוק ובשביל זה, כמו שכבר אמרתי, לוקחים בחור אחד, ומלבישים אותו בצבע אחר.

8. נעם Member

ברמן לאט לאט צריכה להתחיל להאמין שזה יכול לקרות.
    היא יכולה להעיף את בארסה!

נאלדו ממשיך להציג בעיטות חופשיות אדירות (למרות שהאחרונה הייתה דיי מפוקסת) ומבסס את מעמדו כרוברטו קרלוס הבא.
    דייגו עם 3 שערים ו2-3 בישולים ב3 משחקים האחרונים מראה איך פליימייקר ברזילאי צריך לשחק ומשכיח את חסרונו של מיקו.
    קלוזה כמו בבשבת שעברה מציג יכולות טכניות נהדרו (איזה הקפצה) והמון רצון אבל גם המון נאחס.
    אני לא הייתי דואג לו כל כך הוא יתחיל לכבוש בקרוב.
    ניצחון ותיקו על הגדולות ויש שמינית!

נ.ב. לפחות קלוזה זה לא הסיפור העצוב של שבה ורונלדיניו שאני פפשוט מרחם עליהם כשאני רואה אותם משחקים.

9. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

המטרה בשורה התחתונה הושגה וזה מה שחשוב.
    לפי התקציר באיירן פתחה טוב מאוד את המשחק והשופט גנב לה פנדל מוצדק ואחרי זה היה יהיר מדי בהרחקה של שווני(נכון שגם שוונשטייגר לא טלית שכולה תכלת אבל זה אדום מגוחך), אחרי זה נזקקנו להרבה מזל ולאיש אחד ענק שהיה שם, יהיה קשה להסתדר בלי שוננשטייגר בגומילן אבל באיירן עם רגל וחצי בשמינית.

10. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטיטאן ועוד תשעה לוחמים

באיירן מינכן שמרה אתמול על מאה אחוזי הצלחה המשחקי הצ'מפיונס העונה, בעזרת עבודה קשה של הגנת הקבוצה ומשחק ענק של הטיטאן, ושער גדול של בסטיאן שוונשטייגר שגם הורחק מאוחר יותר.

קבוצותו של פליקס מגאת' ניצחה אמש לראשונה בפורטוגל, אחרי ששמונה פעמים חזרה משם עם הראש בין הידיים ובנוסף הנחילה לספורטיג הפסד שני בשישה עשר משחקיה האחרונים, עוד עובדה מעניינת שזהו ניצחון החוץ השני ברציפות של באיירן בצ'מפיונס כאשר הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני חמש וחצי שנים.

בסטיאן שוונשטייגר כבש שער מרהיב בדקה ה19, בעיטה שלו מ30 מטר הלכה לקורה הרחוקה של ריקארדו שוער ספורטינג, שלא יכל לעשות כלום מול הבעיטה האדירה של הגרמני שחגג 1-0 ושער בכורה העונה בצ'מפיונס.

מגאת' עלה גם הפעם עם טקטיקת שלושת החלוצים כאשר רוקה סנטה קרוז הפרגוואי מחליף את רוי מקאיי ההולנדי, ומשחק לצידם של לוקאס פודולסקי וקלאודיו פיזארו.
    באיירן נלחמה קשה ב40 הדקות שנותרו לה מהרחקת שוונשטייגר והצלות ענק של הטיטאן והרבה מאוד מזל מנעו מהפורטוגלים את השיוויון המיוחל.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/469262_MEDIUMLANDSCAPE.Xxx
    לוקח את מלוא שלושת הנקודות למינכן.

11. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברמן ממשיכה לקוות

מוליכת הבונדסליגה, ורדר ברמן רשמה אמש ניצחון ראשון בצ'מפיונס ליג העונה, עכשיו הם עם אותו מספר נקודות כמו ברצלונה שמדורגת במקום השני בבית.

ורדר ברמן עדיין בתמנות ההעלפה אחרי 2-0 על לבסקי סופיה החלשה, ברמן מפגרת בחמש נקודות מצ'לסי ובשיוויון נקודות עם בארסה, כאשר לקטלונים הפרש שערים עדיף.

נאלדו כבש את הראשון בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, בעיטה חופשית שלו פגעה באחד מרגלי שחקני החומה וחדרה לרשת, 16 דקות בחצי השני דייגו הפורטוגלי במהלך נפלא סגר 2-0.
    36,246 ראו החמצות מצמררות של קלוזה בדקה הרביעית, של שולץ בדקה ה24 וגם ארון האנט הצעיר הספיק להחמיץ ברשלנות דקרה לפני ההפסקה.

למרות הניצחון המרשים, ברמן לא פתחה טוב את המחצית השנייה והמאמן תומאס שאף היה עצבני מאוד והחליף את איבן קלאסניץ' הקרואטי וארון האנט הצעיר, אך השער של דייגו הרגיע את שאף ככל הנראה.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/469176_MEDIUMLANDSCAPE.Xxx
    דייגו חוגג את השער השני לזכות ברמן.

12. נעם Member

דייגו לא פורטוגלי הוא ברזילאי

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

איינטרכט!!!
    כל מי שזילזל בפרנקפורט שיאכל קש.
    תוצאת מחצית נגד פאלרמו ...

פרנקפורט 1 - פאלרמו -0
    פרנקפורט שולטת לגמריי במשחק!

14. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מה לזלזל בפרנקפורט, משחקת כדורגל יפה ואיכותי בראשותו של אלכסנדר מאייר וגם פאלרמו קבוצה איטלקית בינונית נופלת שם ובצדק.

אבל למה אני פותח פה לשטן כבר במחצית למה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מעתה הלאה אני מספיק לשמוח במחצית...
    1-2 לפלארמו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

כ"כ היה גיע לפרנקפורט הניצחון אבל המזל שיחק לידיים של האיטלקים.
    אלון יפת לא ראה פנדל ברור לטובת איינטרכט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/10/06