הגרמניות באירופה 2006/7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/12/05.

1. אפנברג Member

המצב של שאלקה לא נורא: ב"ארנה אוף שאלקה", עם העידוד המדהים של הקהל תוכל הקבוצה לעבור את פאלרמו, שלא נמצאת בעונת שיא. המבורג במצב קשה יותר: ראפיד יעשו בונקר מטורף ואם הם יבקיעו, המבורג תצטרך 4 שערים. נקווה שראפיד לא מסתמנת השנה כ"קוטלת גרמניות" באירופה אחרי שהעיפו כבר את הרטה בשלב הקודם.

2. אפנברג Member

http://www.hsv.de/uploads/pics/m-Uefa_cup_new_logo_17.Xxx

שיהיה בהצלחה להמבורג היום, יש לה משימה לא פשוטה בכלל: למחוק יתרון 0:2 של ראפיד בוקרשט. אני מקווה שהקהל ב-AOL ארנה ידחף את השחקנים. אני רוצה לראות קבוצות גרמניות מצליחות במפעלים הארופאיים. אחרי שלא נותרה נציגה גרמנית בליגת האלופות אני מקווה שהמבורג ושאלקה יעשו חיל בגביע אופ"א.

הרכבים משוערים להערב:

HSV: Kirschstein - Mahdavikia, Boulahrouz, van Buyten, Atouba - Wicky - Jarolim, Trochowski - van der Vaart - Barbarez, Takahara

Rapid Bucharest: Coman - M. Constantin, Perja, Rada - Badoi, I. Stancu, Negru - Burdujan, Buga - Niculae

3. cityblues beter dead than red

איזה מכה!!!!!המבורג מנצחת 1-3 ....ועפה.
    השער שספגנו בדקה 51 אחרי שהובלנו 0-2 במחצית לא שבר אותנו מנטלית, וVDV הצליח להעלות ל-1-3.בליץ שלם על הרומנים לא עזר.טעם של החמצה.
    אני מחזיק אצבעות לבורו ושאלקה שיעלו שלב.רק לא איטליה.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני עם האיטלקים בלי ספק. עכשיו שאלקה היא הכבוד האבוד של גרמניה כולה, וכמה שהם שנואים, מהיום הם אהובים!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/3/06
  5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל סלע, שאלקה אף פעם לא יהיו אהובים, ואם כל ההערכה לעובדה שהם כן יכולים ללכת עד הסוף במפעל, יהיה לי קשה לראות אותם מניפים את הגביע, כי לחלאות פשוט לא מגיע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

לגבי המבורג, כנראה שבכדורגל לפעמים צריך קצת יותר ממשחק טוב, המבורג שוב עם יכולת קסומה , רגע אחד של הירדמות בהגנה ( אוי בולארוז' אוי) וכבר המשימה הפכה לקשה מאד, אבל המבורג לא נשברה, מגיע להם כל המחמאות, עכשיו שימשיכו את המאבק עם הבווארים, ביום שבת הם יכולים להתקדם עד מרחק ניצחון אחד בלבד מבאיירן ( כל זאת בתקווה ששאלקה מנצחת במינכן או לכל היותר משיגה תיקו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ).

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם כבר מדברים. אז איזה משחק ענק נתן בני לאות' אתמול?

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

סוף סוף דול הבין שמהיפני לא יצא לו כלום ושיש לו הר געש שעומד להתפרץ על הספסל.
    בני לאות היה ועדיין נחשב לאחד החלוצים הגרמנים הכי טובים שיש, אבל בקטע הזה דול נכשל ובגדול!

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

טקאהרה (שהבקיע עד היום רק גול אחד העונה) לקח להמבורג את הרבע גמר. איזה החמצות (3 לפחות) היו לו. שיהיה בריא. וזה חוץ מאיבודי כדור סתם.

ד"א - למה כל פעם שיש שידור ב ZDF השידור נראה ממש גרוע? גם אצלכם זה ככה או שרק עד שהתמונה מגיעה לכאן היא מתעייפת?

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה כנראה איכות הלווין, בגרמניה השידורים שלהם חלקים.
    וטקהארה הזה חתיכת אפס גדול!

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

המעניין שזה רק כשמשדרים כדורגל ובצילומים מרחוק של המשחק. בצילומי תקריב אין בעיה וגם לא בשידורים של דברים אחרים. זה כאילו הם מנסים איזה שיטת צילום/שידור חדשה והיא עוד לא עובדת לגמרי.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שאלקה בלי לינקולן אבל עם אזאווג' הצעיר בהרכב הפותח היום מול פאלרמו (21.30) , אבה סאנד רק על הספסל.
    במשחק שמוגדר קריטי לכדורגל הגרמני תנסה שאלקה להישאר בחיים ולהיות לקבוצה היחידה שעוד נשארה לגרמניה במפעל.
    גם קווין קוראני הפצוע מחוץ לסגל.

הרכב משוער: רוסט - רפיניה, בורדון, קריסטאיץ, קובייאשווילי - פאולסן - פביאן ארנסט, בריימוביץ - אזאווג' - לארסן, אסמואה.

פארלמו - Andujar - Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Accardi - Mutarelli, Corini, Barone - Gonzalez, Makinwa - Caracciolo -

12. אפנברג Member

כאוהד באיירן אני לא נחשד באהבה גדולה מדי לחבר'ה מגלזנקירשן אבל היום אני איתם, בשביל הכבוד הרמוס של הכדורגל הגרמני. לאחר שרומא והמבורג עפו, יש מצב ששאלקה עוד תניף את הגביע ב"פיליפס ארנה" באיינדהובן ב-10/05. יום ראשון ב"אליאנז ארנה" נראה להם איך אנו באמת מרגישים כלפיהם... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. ASROMA Member

שאלקה פייבוריטים לדעתי לעלות , למרות חסרונם של לינקולן וקוראני , היא מציגה כדורגל טוב לאחרונה כובשת שערים והארינה אאוף שאלקה זה אחד המגרשים הביתיים באירופה שם שאלקה עוד לא הפסידה העונה.
    האיטלקים עם הרכב די חזק כאשר רק גרוסו המגן המצוין חסר.
    צפוי בונקר איטלקי נראה אם סורן לארסן האס של שאלקה יוכל לההגנה הלא הכי חזקה של פאלרמו.

14. Marcelinho Member

חבל שבמאני טיים של שאלקה (המשחק היום והמשחק ביום ראשון באליאנז) הם ללא לינקולן וקוראני. חסרונו של קוראני לדעתי לא חמור כמו חסרונו של לינקולן. קוראני יוחלף על ידי לארסן שיפתח ביחד עם אסאמואה, שני חלוצים מצויינים שיודעים לכבוש והראו מה הם יודעים כמה וכמה פעמים העונה. מצד שני, חסרונו של לינקולן הרבה יותר קריטי לקבוצה. אין בשאלקה אף קשר שמתקרב בחוכמת המשחק שלו, הטכניקה שלו, המסירות שלו או היכולת לייצר פעולות התקפיות שלו ללינקולן המצויין, וביירמוביץ' עם כל הכבוד הוא לא תחליף, גם לא אזאווג' הצעיר.

אני מאחל מכל הלב בהצלחה לשאלקה, הנציגה האחרונה של גרמניה במפעלים האירופאים. גם אם שאלקה תדלג לשלב הבא הכבוד הגרמני לא ישוב, אבל בכל זאת אחרי 2 הדחות לקבוצות איטלקיות, נקמה קטנה במדינת המגף לא תזיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ההרכב של פאלרמו הוא {4-3-2-1}:
    מ. אנדוחאר; ק.קונטה, א.בארזאלי, כ.טרליצי, כ.זאקארדו; ס.בארונה, א.קוריני, מ.מוטארלי; מ.סאנטאנה, מ.גונזאלס; ד.גודאס.
    יש גם כמה קלפים על הספסל כמו ברייאנצה שהבקיע את השער ברנצו בארברה,כולל קאראצ'ולו ומאקינווה החלוצים.
    בינתיים שאלקה לוחצת וכבר מוטארלי עם צהוב.

מחצית: אדום לאאוג'ניו קוריני אחרי נגיעה ביד על הקו והצלת גול בטוח,אבל הפנדל של לבאן קוביאשוולי לא מציל אותם.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/06