הגרמניות באירופה 2006/7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/12/05.

1. אפנברג Member

אין ספק שהגרמניות לא במצב אופטימלי אבל אני אופטימי. לא נראה לי שציפו בברמן לנצח את יובה, בטח אחרי פיגור 2:1 לקראת סוף המשחק כך שברמן עשתה מעל ומעבר והלוואי והיא תפתיע גם בדל-אלפי, למרות שיהיה קשה מאוד. לגבי קבוצתי, אני מאוד מקווה שהמומנטום השלילי נגמר ונוכל לעשות זאת בסן סירו. אין ספק שצריך הרבה חיזוק מנטלי וכאן אני מצפה מהשחקנים המובילים של הקבוצה, כמו קאן ובאלאק, שיגלו מנהיגות וידרבנו את החבר'ה. אני מקווה שיהיה שבוע טוב לגרמניות גם בליגת האלופות וגם בגביע אופ"א :aaa025:

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חברים מחר כולנו אדומים עד שעה 21.00 , משעה 21.00 כולנו ירוקים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx אסור לברמן לעוף נגד המכונה האיטלקית של יובה, אסור, למען הרומנטיקה , פשוט אסור!!!

3. מכבי מגדל העמק Member

אסור, אבל אין שום סיכוי שזה יקרה.
    ההגנה של ברמן חלשה מידי בשביל לעמוד בלחץ של יובה, יובה תעלה בהפרש של שער.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כן גם אני מוצא את יובה רומנטית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx אבל מחר, אמן - ברמן!

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כדורגל זה הדבר הכי אכזרי שיש! כמה זה כואב ,
    כ"כ לא הוגן שיובה תהיה בשלב הבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אבל אני חושב שברמן בניגוד למה שהשחצנים איטלקים חשבו נתנה להם סתירה מצלצלת , כנראה לא כ"כ חזקה, פשוט חבל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יובה לא שחצנים כלל. חבל שברמן לא עלתה, המזל דווקא שיחק לידיים של ברמן עד אותו השער, אכזרי כדורגל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/3/06
  7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ציניקנים מול נאיבים.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

8. cityblues beter dead than red

דווקא וויס השוער שהיה סלע איתן כל המשחק עשה את הטעות הנוראית שהעלתה את הגועל נפש מאיטליה לרבע הגמר.
    כמה אכזרי וכמה כואב.
    אני פשוט שונא את הכדורגל מארץ המגף,מחלחל אותי לחשוב שקבוצה איטלקית כלשהי תגיע לגמר או אפילו לחצי הגמר.
    מחר כולנו באיירן.

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

עדיף לא לכתוב שאין על מה לכתוב.

10. cityblues beter dead than red

אם זה מיועד אלי...
    יש לי הרבה מה לכתוב על הכדורגל שלעולם לא דיבר אלי ולעולם גם לא ידבר.
    אבל לא שופטים בן אדם בצערו לכן באמת אמנע מכך היום.
    אני כולי תקווה שבארסה תקבל קבוצה איטלקית ברבע הגמר.
    פחות חרבנה אחת בחצי.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

למרות שיובה לקחה יותר נקודות בתחילת העונה ממילאן, מילאן עדיין הקבוצה הטובה באיטליה ובאירופה כולה. באיירן מינכן לא מספיק טובים, ועוד כמגאת' באמת ובתמים מתכנן את דייסלר שהיה זבל כל העונה והכניס גול ליובה בפוקס עולה בהרכב, אולי מגאת' יודע שאת מילאן בסן סירו הוא יכול לעבור רק בפוקס...
    והכי חשוב, שפיזארו העגל ילך לישון, אין לו מקום בקבוצת אמצע טבלה בליגה חזקה. באיירן הרימו את האף שלהם יותר מידי למעלה, והנחיתה הזו מגיעה ובצדק לכל מתנשא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/3/06
  12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הצעד ידידי הוא רק שלך..השנאה שלך מעבירה אותך על דעתך ללא ספק. אין לי מה לטעון נגד אדם שדעתו מבוססת על ריק ולא משנה מה אגיד לא אוכל להראות לך שאתה טועה, תמשיך עם השנאה המטופשת שלך, תמשיך לחשוב בצורה הזו ושתהיה לי בריא. בסופו של דבר אנשים חכמים יודעים מה טוב.

בארסה? מילאן כבר ניצחה אותה בעבר, יובנטוס הדיחה אותה בעבר. בכל מצב אפשרי שתיהן (בהנחה שמילאן תעבור מחר) יכולות לעבור אותה.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מחר אם לא תהיה הפתעה בהרכב,ואנצ'לוטי יקשיב לי,אז לבאיירן יהיה יתרון מסוים כי גאטוזו המטריד לא יהיה,במקומו פוגל,קשר שמאוד שונה הקלאברזי.בקיצור,לא יכול לחכות כבר!!!

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/06
  14. cityblues beter dead than red

מתיאוס.
    לא מסכים איתך,היום קיבלנו חותמת סופית ומאושרת מי הקבוצה הטובה ביותר באירופה.
    קבוצה שיכולה להרוס טקטיקה של מאמן מבריק כמו מוריניו ולגרום להם להיראות כמו עגלים במרעה נותנת לכולם להבין את זה.

נסטה.
    אתה יכול לטעון שדעתי מבוססת על ריק או על כל תכונה אחרת שתגיש לי.
    נולדתי כמעט 20 שנה לפניך,וראיתי יותר משחקים ממה שאתה יכול לדמיין בגילך.
    אין לי שום דבר נגד האומה האיטלקית(למרות שנותרה פשיסטית)אבל במשך כל חיי לא יכולתי להתחבר לשיעמומון הזה שנקרא כדורגל איטלקי.
    נכון,אני שונא את הכדורגל האיטלקי,ואחד הימים השחורים בחיי היה בקיץ 82 (שעוד לא תיכננו אותך בכלל) שחמור גרם בשם פאולו רוסי קנה את עולמו ונעלם חצי שנה לאחר המונדיאל.
    אתה יכול להתנסח ולהביא דוגמאות עד כמה אתה מתעב כדורגל אנגלי.
    אבל לבוא לגרוס שדברי מבוססים על דברי ריקם-איני יכול לעבור על כך בשתיקה.
    לא כל אדם ששונא משהו שאתה אוהב (או להיפך)הוא אדם טיפש.
    קח את זה לתשומת ליבך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/06
  15. Riki Member

מחצית ראשונה ראיתי את ברמן - יובה, מחצית שניה העברתי להצגה הנהדרת של טפו בארסה.
    לא יודעת מה איתכם, גם לפי מה שראיתי במחצית והתקציר של מחצית שניה, לברמן הגיע לעלות.
    אבל כידוע לנו זה לא מה שמעביר קבוצות הלאה, אפשר רק להוריד את הכובע בפני ברמן שהציגה כדורגל מהנה במפעל.