הגרמניות באירופה 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י nfcb, ‏22/7/07.

1. riquelme1 Member

טוב אז ככה, לאחר שראיתי את 2 הקבוצות האלו השבוע: שאלקה מגיעה בכושר יותר טוב מולנסיה, שאומנם ניצחה השבוע במסטאייה את ויאדולאיד 2-1 והיא עם 6 נקודות ב-3 משחקים שזה לא רע, אבל היכולת פשוט לא טובה, עד כדאי כך שבמשחק האחרון האוהדים במסטאייה הוציאה את המתפחות הלבנות ודרושים לפטר את קיקה סאנצ'ס פלורס, ברור שהכל השתנה עם תוצאה טובה היום בגזלקיירשן(ניצחון בלבד!).

שאלקה לעומת זאת מגיעה בכושר טוב, למרות התיקו במחזור האחרון נגד באיירן, היא שיחקה כדורגל משובח, והית ראוייה לשוויון הזה מול אחת הקבוצות הטובות באירופה כיום, שאגב תחסר מאוד למפעל.

ולנסיה קבוצה שמוכנה למשחקים האלה, אני מהמר על תיקו.

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

התחלה טובה. ניצחון חוץ להמבורג 1:0 נגד ליטקס לובץ.

3. Ribery 17 Member

יופי סטיבנס ! עוזר לדירוג ,סוף סוף קבוצות מגרמניה מנצחות את המפגשים האלה ,כי בדרך כלל הם מפסידות /מסיימות בתיקו .

שכול השאר ימשיכו ככה .

4. Ribery 17 Member

קבוצה יותר פריירית מברמן לא ראיתי ,מה שכן , דייגו היה השחקן הכי טוב במגרש , סניידר וכול ריאל אפילו לא מתקרבים אליו .

לתצומת ליבו של אולי הנס .

שאלקה גם כן מאכזבת מול ולנסיה ,חבל .

5. riquelme1 Member

נו, אז מה ריברי, שאלקה יותר טובה מולנסיה בלה בלה בלה. ולנסיה בכושר גרוע בהרכב חסר מנצחת את שאלקה בולנטין ארינה 1-0 משער של וייה, ועושה צעד חשוב לשלב הבא.

6. Ribery 17 Member

ורוזנבורג ברמה של צ'לסי ,כן ?

דיי , אתה ליצן , תפנים את זה , את התסכול שלך על זה שהליגה הספרדית כבר לא מספר אחד תוציא במקום אחר .
    ברמן שחטפה תבוסות בליגה כמעט וניצחה את ריאל , ושיחקה נהדר מולה .

כול הכבוד לולנסיה , אני עדיין חושב ששאלקה קבוצה חזקה יותר ,משחק אחד לא ישנה את דעתי , ואני גם מניח שלא ראית את המשחק אז בבקשה ממך , תגלוש לפורום הספרדי .

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

איזה התחלה רעה לגרמניות בצ'מפיונס ליג, תצוגה רעה של ברמן במדריד שיכלה להסתיים בתוצאה טובה יותר עקב המשחק הרע מאוד של ריאל, דייגו הדהים אותי, משחק ענק יכולת גרנדיוזית. לגבי שאלקה, אין לי מילים לא ראיתי את המשחק, אבל התוצאה מאוד מבאסת, שאלקה עם הקאדר הקיים בביתה הייתה יכולה לנצח בלי בעיות את ולנסיה. לפחות המבורג הביאה כבוד בניצחון בגביע אופ''א, נאחל ברגע זה הצלחה גדולה לשטוטגארט מחר שתביא את הנקודות הראשונות בצ'מפיונס ליג.

8. סטפן אפנברג Member

המצב קשה , קבוצה כמו שאלקה צריכה לנצח לפחות את משחקי הבית שלה ... לגבי ברמן , נאיביים היו צריכים להוציא לפחות נק' .
    המצב קשה ביותר ...

9. Ribery 17 Member

המצב ישאר קשה עד שבאיירן דורטמונד ולברקוזן יקחו את המושכות .
    3 הקבוצות היחידות שיכולות להביא את הגביע הזה עם כול סגל אפשרי .

אם כול הכבוד לברמן , אם ניצול מצבים כזה אי אפשר לנצח ,לא רק את ריאל ,גם לא את הפועל עכו .

באיירן כבר בטופ , לדורטמונד ולברקוזן זה יקח עוד כמה שנים אבל אז כולם ירוויחו .

10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

דורטמונד ? לברקוזן ? הרחקנו לכת ידידי, אני באמת לא חושב ככה, כמה שאני אוהב את הקבוצה שלי אני חושב
    שאנחנו צריכים סגל חזק כמו אותו הסגל שהיה בשנת 96/97 כאשר היינו מעצמה באירופה. לברקוזן, לאחר עזיבת באלאק, זה רוברטו וחבריהם אין סיכוי שהיא תחזור להישגיה באירופה. לגבי באיירן אני מסכים בהחלט.

11. נעם Member

דייגו היה ענק אבל לא שמעתי מילה טובה אחת על סאנוגו שהיה פשוט יוצא מן הכלל היום!
    ברמן עשתה מה שעשתה והפסד לא הפתיע אותי כי הצגנו משחק טוב והנאת כדור מעולה במתפרצות (תפסיקו להעצים רק את דייגו, נכון הוא הפליימייקר הטוב בעולם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx , אבל הוא לא משחק לבד).
    משחק טוב גם לדוסקו טוסיץ ופשוט לא הבנתי למה אלמיידה נכנס במקום רוזנברג.
    אלמיידה פשוט מתנהג כמו ריבלאדו בזמנו, כל כדור שמגיע אליו הוא שולח טיל לא משנה מאיפה.זה מעצבן ולא חכם והיה עדיף כבר את הארניק.
    והכי ביזיון זה השידור אבל על זה אפרט בדיון של מחזור 1 של האלופות...

12. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

נעם, אין ספק כי סנוגו היה היום בכמה דרגות טוב מעל הציפיות שלי כלפיו, נהנתי לראות אותו יוצר ומנסה לכבוש
    בכל דרך אפשרית. לגבי דוסקו טוסיץ' (או איך שאמרו בשידור, דושקו טושיץ) נתן משחק טוב אך לא יותר מידי. כל כך חסרו לי היום פרינגס,בורובסקי ואפילו האנט שיכלו להוציא מהברנבאו ללא ספק נקודה ואפילו יותר.

13. הגבר באדום Member

נא גם לא לשכוח מול אילו קבוצות שיחקו שאלקה וורדר בסופה"ש. זה גם השפיע.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/07
  14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אין בעיה בכלל, אך אני חושב שקבוצות ברמות האלו צריכות להיכנס לכל משחק עם מלוא המוטיבציה ולא לוותר.
    כמובן שהמשחקים השפיעו על הקבוצות ואני מאמין שעם הזמן הדבר יהפוך לקליל יותר והשחקנים יתרגלו לכך.

15. נעם Member

ברגע שיחזרו הפצועים תראו ברמן שונה. כמה שאני אוהב את יאנסן ווראנייש יש הבדל עצום במשחק איתם לבלעדיהם.
    הוכחנו שיש מחליף ראוי לקלוזה והארניק אם יקבל דקות יהפוך לחלוץ גדול., אם קלאסניץ והאנט יחזרו אז בכלל.
    העתיד לא נראה כזה שחור לקבוצה מהווסר ואני מאמין שבבית עוד ננצח את ריאל.

נ.ב. פשוט לעשות קליפ ממה שדייגו עשה היום לריאל. איזה שחקן..אורגזמה של כדורגל.