הגרמניות באירופה 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י nfcb, ‏22/7/07.

1. סטפן אפנברג Member

הבן X האחר הוא פודולסקי ... לא תרם כלום חוץ מהחמצה ענקית

קשה לי לראות את באיירן עוברת , הדבר החיובי היחיד במשחק הזה הוא שארשאבין לא ישחק בגומלין

2. C-J Member

קצת צפוי הייתי אומר.
    גם בלי גול ה- must של לוסיו בכל רבע/חצי/גמר, הרוסים היו צפויים להבקיע.
    ביירן קבוצה עייפה. ראו את זה טוב במחצית השניה.

ואן בומל היה די בניוטרל, ולא הורגש עם מסירות העומק שלו (כנראה שאין למי למסור)
    ריברי התחיל טוב מאוד, אך אחרי כמה נסיונות של חדירה שלא היה לו למי למסור, הוא התייאש כנראה.
    קלוזה עוד איכשהו ניסה. אבל הילד הטיפש פודולסקי הכניס את עצמו עמוק לעמודים האפלים של היסטוריית שחקני הבועה. אצלי הוא גמור! לא יודע אם בביירן ירצו להחזיק אותו יותר.
    היצפלד שוב עם חילופים מסוג "פעם ראשונה שאנחנו רואים".
    לא מובנת לי הנטיה שלו "לשחק" עם המגינים. לל נכנס לאגף, לא הלך, אז הפתרון הוא להוציא את לאם ולהכניס את קרוס. לא מובן! הוא לא למד את הלקח מחטאפה?!
    מילה טובה על זה רוברטו! הגיע למצבים יותר משני החלוצים גם יחד!

מילה טובה על השופט. לשם שינוי!

3. FC_Bayern Member

בלי לוקה טוני אנחנו לא שווים חצי ממה שאנחנו באמת.
    מזל שהוא יהיה בגומלין, ו-3 שחקנים מזניט לא יהיו, זה רק הדבר היחידי שיכול לנחם אותי הערב. מחצית שנייה פשוט קטסטרופלית- אחת החלשות שנראו באליאנץ העונה, באיירן צריכה להגיד תודה ענקית שהיא לא יצאה מהמשחק הזה בהפסד. פשוט מביש. אין הרבה מה להגיד- אני מאוד מקווה שבגומלין החבר'ה שלנו יתעלו על עצמם ויעלו בסופו של דבר לגמר אחרת זה בלתי נסלח. לגבי לוסיו- אין לי הרבה מה להגיד, אני לא שונא אותו, אבל אני גם חושב שהוא לא בלם שראוי להיות בבאיירן. פודולסקי- איום ונורא, ותרשו לי לא להוסיף, כי זה יגבול בקללות.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני גם בגדול חושב כך שמסתכלים על כל העונה, אבל גם לטוני היו משחקים שהוא לא כבש כמו נגד חאטפה במשחק הראשון. משחק די דומה לזה שהיה היום, 1-1 מרגיז בבית.

איפה אוהדי לוסיו? הוא כבש למה הם לא שמחים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/08
  5. FC_Bayern Member

גם אתם רואים כבר את ההארכה ברוסיה?

6. T0XiN Member

אני דווקא רואה נצחון ללא הארכה.
    המעצבן הוא שאנחנו (יותר נכון לוסיו) מחלק מתנות ליריב ועושה לנו עבודה כפולה.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לאם הוחלף כי הוא נפצע.

לא ברור לי למה היצפלד חיכה עם החילוף של לל וגרוע מכך למה על חשבון שוויני ?!
    כבר מהדקה ה 50 בערך שמתי לב שצד ימין של הגנת באיירן פרוץ, אם מוסיפים לזה את היכולת האפטית של יינסן הרי שלא ברור למה יינסן לא נכנס. מה גם שלא ברור לי למה שלאודראף לא החליף את פולדי שהיה היום חושך. חבל מבחינת באיירן וחבל מבחינת שטוטגארט שהולכת לאכול את הזעם הבווארי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

8. Makaay#10 Member

כבר לא יודע אם לבכות או לצחוק מלוסיו הבנאדם פשוט תופעה
    הקשר בינו הגנה פשוט מקרי בהחלט , לעומת זאת מבחינה התקפית הוא עשה יותר מפודולסקי
    ואפילו מקלוזה(טוב בינינו ,איך שהם נראו היום זה לא קשה במיוחד). למעשה אני דיי בטוח שרוב המשחק ,קרנות,מתפרצות, נייחים, בעיטות חופשיות , לוסיו תפקד בחצי של הרוסים, בין פעולותיו אפשר למנות בעיטה חופשית אחת שהביאה למצב של פודולסקי, ושתי טילים שלא כל שוער היה עוצר מצד שני אפשר למנות גם 2893 חורים שהוא דואג להשאיר מאחוריו בהגנה בדרך קבע מדי משחק וגם שער עצמי אחד, דיי אומלל.
    תופעה מס 2 הוא כמובן קלוזה שפשוט נכנס עם הראש בקיר ואפילו אחרי שהוא נותן סיבוב טוב , או פעולה טובה הוא תמיד יהיה חייב לבעוט ,למען השם הבנאדם מוסר רק שהוא עם אקדח לרקה והזווית לשער נושקת ל0. משחק טוב של דמיקליס למרות שהכדרורים באיזור הרחבה עלולים לעלות מתישהו ביוקר ובהזדמנות זו כדאי להמליץ לו להזהר עם זה .
    אה כן, והצרפתי פשוט פנומן פשוט הרכישה הכי חכמה( טוב נשאיר את טוני בצד לרגע) של באיירן בשנים האחרונות, לפי מה שזכור לי הוא לא בעט לשער(פנדל אוקיי) אבל חוץ מזה הוא פשוט עשה הכל. תפקד בשני הצדדים כשמדי פעם הוא מפעיל את מנוע הסילון שלו ומשאיר אבק מאחוריו , בתחילת ההתקפות ריברי בד"כ מחכה לכדור באגף קצת לפני קו החצי(!) ובסיומן מעטות הפעמים שהוא לא מרים\ מוסר \ מכדרר סמוך לקו הקרן . הוא נמצא בכל מקום וללא ספק השחקן המסוכן ביותר בקבוצה . אני רושם בתגובה מהירה וכשאני לוחץ על עמוד הסמיילים המיידיים המחשב הדפוק נתקע לי ..אז תדמיינו סמיילי עם כפיים,
    הסמיילי מכוון כמובן גם אל זה רוברטו שנתן משחק ענק, אני אישית זוכר את העקב הברזילאי סטייל לפודולסקי אבל יש מצב שהוא גם סחט פנדל והציל מהקו (;.
    שאפו לזניט שנתנו משחק לא רע ויכלו אפילו לצאת עם שני שערי חוץ,
    בכל מקרה אני מאמין , ודיי בטוח שעם שער עצמי אחד לחובתנו והרבה הרכב חסר להם
    באיירן תעלה לגמר.
    יום טוב

9. Bavarian Member

חבר'ה מה אתם יורדים על לוסיו.. דוקא היה לו משחק טוב יחסית..
    השער העצמי קורה עם הבלמים הטובים בעולם.. לבקנבאור זה קרה 4 פעמים בליגה- זה אומר שהוא בלם לא טוב ?! זה פשוט מאוד קורה..זה יכול לקרות לכולם .. במקום לרדת על לוסיו.. דברו על ואן בומל שהציג יכולת מביישת ופשוט לא עשה כלום.. לא התקפה לא הגנה לא קישור.. על פודולסקי ושוויני שכבר שנתיים בונים עליהם ונותנים להם את כל הקרדיט שבעולם ותמיד מאכזבים.. על זה רוברטו שנתן לשחקן להגביה חופשי -למרות שהוא היה טוב היום-.. על הרשלנות של ריברי בבעיטת הפנדל.. על השוער הבא שלנו בליגת האלופות זה שכמעט גרם לבושה אם זה רוברטו לא היה מציל..

10. T0XiN Member

אני אגיד לך,כי אלו שחקנים שלא משחקים טוב פעם ב..
    קורה ששחקן או קבוצה ביום לא משהו.
    רוב המשחקים ואן בומל פשוט נהדר,שוויינשטייגר עם כדורים מצויינים,ריברי חד ומהיר וכו' וכו'.
    אבל לוסיו?
    הבנאדם הזה פשוט תופעה. פעם אחר פעם הוא מפשל ויוצר לנו מבוכות.

11. dudi Member

luca we missing u... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

12. FC_Bayern Member

חבר'ה אל דאגה- לזניט יחסרו 2 המגנים הפותחים במשחק הבא, מ-2 האגפים! מה שאומר שהקשר הטוב ביותר שלנו, ריברי, יחגוג בצדדים, ואני די בטוח שגם שוויני. מה גם, שהחלוץ הכי טוב של הרוסים ייחסר, בעוד שלוקה טוני (שמה לא נאמר עליו) חוזר. אי אפשר לבקש משהו טוב יותר- אנחנו באים לנצח ברוסיה, ולעשות ניצחון סוחף. אל דאגה.

(גם אני כבר לא רוצה ניצחון בהארכה, לדעתי יהיה כאן 90 דק').

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל לא עשה איתם כלום וגם האשם העיקרי בשער השיוויון. פשוט חלם כשהשחקן של זניט נכנס פנימה וקיבל את הכדור ואז פתאום זה רוברטו ראה אותו ורץ אליו אבל כבר היה מאוחר והוא העביר את כדור הרוחב.
    מה שמעביר אותי לנושא אחר. מה יש לנו עם ההרמות. למה אנחנו על ה - 16 מהצד מנסים תמיד להרים בעדינות (קרוס וריברי לא מגיעים לחלוצים, אלא לבלמים ולאם פוגע בשחקן שעומד מולו - ולא רק אתמול) במקום פעם בכמה זמן פשוט לתת בעיטה או כדור רוחב חזק ובחצי גובה (כמו שהרוסי עשה בשער העצמי).

נכון, יכול לקרות לכולם, אבל למה זה תמיד קורה רק לו?
    למה דמיקליס לא עשה את זה עדיין או ואן בויטן? או אם נלך אחורה קופור ולינקה ואנדרסון? שני שערים עצמיים מול צ'לסי, שער עצמי בגמר הגביע האחרון ועוד אחד אתמול. וזה בלי להחשיב את אלה שאני לא זוכר בראש, את אלה שכמעט נכנסו (גם אתמול היה לו אחד כזה) ואת איבודי הכדור/החלקות שלו (כמו נגד חטאפה וכמו נגד המבורג). וכמובן בלי לדבר על החורים שהוא משאיר ועל זה שהוא לא יודע לתקאל כמו שצריך.

14. C-J Member

אוי נדב, מוגזם להאשים את זה רוברטו בשער.
    האזור הזה של המגרש שייך למגן ולבלם. זה לא אזור המחיה של זה רוברטו.
    זה שהוא היה שם זה טוב. ליתר דיוק, לפחות הוא היה שם!

על לוסיו אין מה להרחיב. אני מקווה שקלינסי שם עליו איקס. (אגב, קלינסי ומצלדר חברים... לא?!)

מנגד, על שוויינשטייגר יש מה להרחיב: הססן, בלי בטחון, ובטח לא מנהיג.
    בדקה הששית התפנה לבעיטה אחרי ריציה נהדרת של לאם, אבל במקום להפציץ את המסגרת בחר במסירה לאף אחד. הוא הבין שעשה טעות שלא בעט, ולכן בשלושה מקרים אחר כך הוא חיפש לבעוט ממצבים לא נוחים.
    מישהו צריך לנבור לו בראש, אולי שישימו לו קלטת מהמשחק על המקום השלישי במונדיאל מול פורטוגל, שיראו לו מה הוא יכול ומה זה בעיטות מרחוק.

שמתם לב שזה כבר משחק שני רצוף שסוסה לא מקבל דקות משחק?! האם זה אומר משהו על המעמד שלו בקבוצה?

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נכון. מרגע שהשחקן הרים את הכדור זה אחריות של הבלם. תסתכל טוב על המהלך של השער ותראה. לאם יצא אל הקשר/קיצוני שלהם (כמו שהיה צריך) ומי שנכנס פנימה לקבל את הכדור (ולתת את הרוחב) היה שחקן מהקישור המרכזי שלהם שאותו אמור הקשר האחורי שלנו לסגור. שוב, אם תסכל תראה שהשחקן מתגנב שם וזה רוברטו רץ על מי מנוחות, פתאום הוא מגלה שהרוסי התגנב ואז הוא רץ במהירות, אבל זה כבר מאוחר. למה אמרתי שהוא האשם העיקרי ולא הבלעדי? כי אחד הבלמים או השוער היה חייב להעיר את זה רוברטו הרבה קודם ולסמן לו שמישהו התגנב לשטח מת ואף אחד לא עשה את זה.כאן האחריות העיקרית היא של לוסיו כי הוא היה הקרוב ודמיקליס הרחוק והשוער צריך להתסכל על הכדור יותר מאשר על איך עומדים שאר השחקנים. אבל גם הם היו יכולים להבחין בזה.

בכלל, אני חושב שזה רוברטו היה פחות טוב מואן בומל. זה רוברטו איבד הרבה כדורים, חלק גדול מכידרורים מיותרים במרכז. לעומתו אני לא זוכר אף טעות של ואן בומל.