הגרמניות באירופה 07/08

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by nfcb, Jul 22, 2007.

1. uri מנהלים

אסכם את משחקה של ברמן על ידי ציטוט דודי: "יש לויזה מזל שהוא אינו חוזר הביתה לקולומביה".

2. דנידין Member

מתי הגרלת רבע גמר ליגת האלופות?
    ההתרגשות גוברת מיום ליום, שאלקה ברבע גמר ליגת האלופות, הללויה :aaa021:

3. bayer04 Member

אם אני לא טועה, ההגרלה ב-14 לחודש, כלומר ביום שישי הקרוב!

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

משחק פשוט נפלא בין המבורג ללברקוזן מסתיים ב 2-3 לטובת המבורג שלא מספיק לה מאחר ולברקוזן ניצחה 0-1 במשחק הראשון.

מבחינתי מאד חבל, המבורג לדעתי טובה יותר מלברקוזן שנאיבית משהו, מה עוד שהמבורג היתה יכולה ללכת עד הסוף ( היום עם חצי הרכב אגב).
    פשוט חבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן, היה משחק יוצא מן הכלל. ובאמת כואב הלב שאחת מהן צריכה ללכת, אישית לא יכולתי לבחור צד וחבל לי על מי שעפה. חבל שהן לא נפגשו בשלב עוד יותר גבוה כי שתיהן יכולות להגיע לשלבים יותר גבוהים. מעניין איך יצא דווקא דרבי גרמני בשלב הזה.

בקשר למשחק עצמו. קיסלינג היה מצויין במחצית הראשונה, גם וידל וגם גקס שבעצם עם שער גקסי טיפוסי הביא את לברקוזן לשלב הבא. בהמבורג המצטיין היה גררו. איזה שחקן נהדר. אני לא מבין למה טרוכובסקי לא פתח. הוא היה מאוד משמעותי מאז שנכנס. המצטיין של המשחק אדלר (גם רוסט עם עצירה עצומה מיד בהתחלה) והנקודה החלשה במשחק אוליץ'. גם החמצה נוראית בהתחלה, גם עשה בצורה מטופשית פאולים שסיכנו את הקבוצה שלו (כולל את זה שהביא לגול הראשון) וגם שיחק לא טוב עם אנוכיות גדולה מידי.

רק נקווה שלא יהיה דרבי גרמני גם ברבע הגמר.

6. T0XiN Member

נראה שברנו לומד מלוסיו...
    בגול של לוסיו שניהם עלו להתקפה מה שמשאיר חור גדול במרכז ההגנה,לוסיו כרגיל עם הרחקות מוזרות שהולכות אחורה ומסכנות את השער.
    שיתוף פעולה של שני ברזליאים בהגנה וקיבלנו גול...
    אני עדיין לא יכול לשפוט כל כך את ברנו אבל מה שבטוח הוא ולוסיו זה לא בדיוק מה שפללנו.

חבל להפסיד במשחק כזה,למרות היתרון הגדול וההרגשה של "אפשר לחפף במשחק" עדיין הייתי מצפה מבאיירן לנצח או לפחות להוציא תיקו.
    יש לנו צמד חמד חדש בהגנה שאם לוסיו לבדו עשה נזק אלא שגם ברנו הולך בדרכו (או ככה זה נראה ממבט ראשוני).
    סה"כ שליטה של באיירן עם ניצול מתפרצות מצד אנדרלכט שעלו לנו בשני שערים.
    המון החמצות שפשוט חבל,באיירן העונה מפגינה שליטה בבית אבל מה שווה השליטה אם עוד מעט הסטטיסטיקה תראה שאנחנו כובשים יותר בחוץ מאשר בבית?

מצד אחד אני שמח מאוד על העליה לשלב הבא אך גם מאוכזב מכך שלא ניצחנו או לפחות הוצאנו תיקו.

נ.ב
    לשם שינוי הצלחתי לקלוט שידור חלק באינטרנט אך השדרנים היו קצת מוזרים ו"ילדותיים" חבל שהשידור הגרמני לא עבד אצלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

Last edited: Mar 13, 2008
  7. joe Member

2:1 לאנדרלכט בסיום.
    הפסד רשמי שני של באיירן העונה. הפסד ראשון של רנסינג במשחק רשמי.

8. bayer04 Member

משחק סולידי לחבורה של סקיבה מעניק לנו העפלה לשלב הבא, גם לאחר הפסד (או כמו שאומרים אצלנו בארץ- הפסד מתוק).
    גקאס, הסקורר הקטלני עם עוד שער לרזומה, שער נפלא אגב...ובארבארז, שאותו אני לא כל כך אוהב, אבל אם הוא מבקיע- אז מה אכפת לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

לא יודע אם היה מגיע להמבורג לעלות, אם נסתכל על 2 המשחקים ביחד, אני חושב שהרמה הייתה שווה בין הקבוצות. שום קבוצה לא התעלתה על יריבתה, ולכן לא משנה מי הייתה עולה מכאן- זה לא היה איזשהו קיפוח לכאן או לכאן.
    בכל מקרה, לברקוזן עולה לשלב רבע גמר גביע אופ"א..רבע גמר חברים! מכאן השמיים הם הגבול, במידה ונקבל הגרלה נוחה אני באמת מאמין שאפשר לעשות את זה. במידה ועדיין יהיה דרבי גרמני (ואתם בטח יכולים לתאר לעצמכם את מי נקבל) לא בטוח שנצא עם הידיים מונפות למעלה. בכל מקרה, גביע אופ"א זה גביע מרתק ביותר.

היום המשחק של ברמן! מה שאומר שכולנו ירוקים..החבורה של שאף תצטרך ערב מושלם ללא טעויות כדי לעלות שלב, למחוק פער של 2 שערים, ועוד אחרי שלא הבקעת שער חוץ זה קשה ביותר. אני מאחל להם רק בהצלחה, והלוואי שנראה 3 קבוצות גרמניות בשלב רבע הגמר ולא 2.

שיהיה לכולנו סוף שבוע מקסים...

9. C-J Member

ואני שמח שסוףסוף הגיע ההפסד הראשון של רנזינג, ובמשחק לא קובע שכזה.
    עכשיו יפסיקו להתעסק עם הססטיסטיקה המעצבנת של "אולי היום זה הולך להיות ההפסד הראשון של רנזינג".

10. Football God Member

הסקוטים עלו לאחר בונקר גדול.חבל לי מאוד על ברמן,קבוצה יותר טובה,שחקנים יותר טובים,משחקים כדורגל יפה יותר,אבל אין מה לעשות.יש לציין שסנוגו החמיץ החמצה ענקית שיכלה להעביר את המשחק להארכה.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מה נגיד ומה נאמר, אני כבר לא יודע אם זה הלוזריות של ברמן, של שאף, של וויזה או פשוט הכנה לקוייה למשחק.

לא לומדים מהטעויות שלהם, וקבוצה מעט טובה יותר ( כמו נגיד וולפסבורג בראשון) היתה בקלות מנצלת את החורים בהגנת ברמן לכבוש לפחות 3 שערים.

ואיזה החמצה של סאנוגו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    חבל.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשבוניש עבר לברמן לא הבנתי למה שאלקה ויתרו עליו. אתמול הבנתי מצויין. ולחשוב שבשביל בוניש שאף ויתר על שולץ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

בכלל אי אפשר להבין את שאף. החלוץ הכי חד שלך בתקופה האחרונה (אלמידה) ודווקא אותו אתה מוציא? ועוד במשחק שהקבוצה שלך מגביהה כל הזמן. ומה זה היה החילוף הזה של אובומילה בהרניק? מילא הרניק היה הולך לשחק במקום הטבעי שלו, חלוץ. אבל בשביל ששיחק מגן?
    לשחק בלי אף קשר דפנסיבי. כאילו אפשר לחשוב אם תשחק עם 10 חלוצים זה אומר שתבקיע? לא זה רק אומר שאתה משדר פאניקה, שההגנה פרוצה ושלהתקפה יהיה מאוד מאוד צפוף. במחצית הראשונה לא היה קשר בצד ימין ובשניה לא היה קשר בצד שמאל. איזון נהדר.
    ניהול משחק קטסטרופלי של שאף. הכנה קטסטרופלית של שאף. ומול איזה קבוצה של שום דבר.

מה שכן, לפחות סנוגו החלים מהפציעה. איזה מזל.

דרך אגב, לירן. שמת לב מי היה הקפטן אתמול? (רמז, זה לא היה מצלדר).

13. bayer04 Member

עכשיו נותרנו רק עם 2 גרמניות באופ"א. אני מאוד מקווה שאחרי ההגרלה היום לא נראה עוד מפגש גרמני ברבע הגמר.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שלב, שלב יקירי.

בוניש -נדב, אתמו הוא עשה טעויות, אבל הוא לדעתי יתפתח להיות מגן אדיר, מול פרנקפורט בהפסד של ברמן הוא היה מ"ס אחד על המגרש.

הרניק: בתקופה האחרונה משחק כמגן ולא כחלוץ, ודווקא לא רע בתפקיד.

שולץ - לא יודע מה אתה זוכר ממנו, אבל מגן סולידי שאפילו בהנובר לא מתבלט ומשחק כרגע רק כי טארנט פצוע.

בורובסקי - איך אמר מתיאוס - MITLAUEFER, שהקבוצה תשחק טוב הוא יהיה לא רע, שהקבוצה תהיה רעה גם הוא יהיה רע.
    הניסיון האמתי עם סרט הקפטן נועד כדי לעורר בו אמוציות מסוימות, אתמול פרט למסירה פה, מסירה שם, חושך, כמעט ולא תרם כלום. תהנו ממנו מה אני יגיד לך.

15. Olli Member

שאלקה קיבלה את ברצלונה בהגרלת רבע גמר ליגת האלופות. שיהיה בהצלחה!