הגרמניות באירופה 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י nfcb, ‏22/7/07.

1. Olli Member

כמה שזה עצוב, אתה צודק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx . כל שנותר הוא להחזיק להם אצבעות בהארכה ובמידת הצורך בפנדלים.

2. Jack Wilshere Member

נו, מה יהיה? אני אהיה ממש עצוב אם שאלקה יודחו. אני מחבב אותם.

אני סומך על נוייר, אם המשחק יגיע לפנדלים.

3. Rudess Member

לא סתם אמרתי פה כמה פעמים , ששוער העתיד של גרמניה (כאשר להמן יפרוש) הוא מנואל נוייר, שוער פשוט ענק, שהיום בתצוגה ענקית מעלה את שאלקה לרבע הגמר, בראבו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. T0XiN Member

SKE! SKE! SKE!
    מנואל נוייר ביום פשוט ענק ענקקקקקקק!
    איזה שוער מלך ועוד לי היה את הכבוד ללחוץ את ידו במשחק של נבחרת ישראל הצעירה נגד הגרמנית הצעירה!
    איזה יום כל הכבוד לשאלקה!
    ביום הזה אנחנו זונחים את כל היריבויות וכולנו גוש אחד ביחד עם שאלקה!
    כל הכבוד לשאלקה!

5. joe Member

מדהים. איזו הופעה של נוייר. כל הכבוד לשאלקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

6. אפנברג Member

כמה כשרון בבחור בן 21!!! יש עתיד בשער של נבחרת גרמניה. פשוט הופעה של תמנון של מנואל נוייר-ענק!!!

7. T0XiN Member

שכחתי לציין שהיום זה היום של הגרמנים שאלקה + באלאק!
    באלאק ממשיך להפגין יכולת פנטסטית בצ'לסי מאז החזרה שלו מהפציע ואף כובש את השער הראשון בדקה החמישית.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אכן משחק ענק של נוייר, אבל אל תתעלמו בבקשה משתיים - שלוש הטעויות הקבועות שלו.
    אם צריך לתת לו ציון אז 8 .
    שאלקה עצמה במשחק נרפה., סלומקה לא קורא נכון את המפה וכמעט הפסיד את המשחק.

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל אני חייב דווקא לציין את הנקודות הפחות טובות. ואכן צדק לירן. אני לא יודע כמה מהאנשים שכתבו כאן ראו את כל המשחק.

נוייר עם עצירות שלא מהעולם הזה פשוט. משהו מדהים. אבל מנגד פספוס של כדור גובה פשוט, השמטה קטנה בהתחלה שהוא הצליח לתקן ועוד הדיפה לא הכי וגם יציאה אחת עם הרגליים במקום עם הידיים. הוא חייב לעבוד על היציבות. בעונה שעברה לא היו לו שום טעויות השנה יש לו בכל משחק לפחות אחת או שתיים.

גם סלומקה לא הבריק אתמול. גרוסמולר היה נוראי וחייב לצאת הרבה קודם. ולמה אסמואה במרכז ורקיטיץ' בצד ולא הפוך. אישית גם לא הייתי מוציא את קיי קיי, כי אם אתה צריך גול וזה באמת מה שקרה, אין הרבה מי שיבקיע חוץ ממנו. מה שכן אני יכול להבין את ההשארה של אלטינטופ שהיה חלש מאוד (הוא בועט פנדלים מצויין). גם קרסטאיץ' ממשיך בתקופה הלא טובה שלו. הקבוצה מהר מידי ויתרה על הכדור וגם שיחקה מהר מידי במקום להאט את הקצב ולמשוך זמן. במיוחד לפני שחטפו את הגול.
    אבל, העיקר ההעפלה ההיסטורית.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אכן נדב לא יכול שלא להסכים עם הדברים שלך.
    שאלקה היתה כ"כ נרפית במשחק שלה, גרוסמולר ואלטינטופ יותר הזיקו מאשר הועילו, למה לא להחליף בזמן?! ולמה להחליף דווקא את החלוץ היחידי שלך ולהכניס במקומו חלוץ קו שלעולם לא יוכל לשחק לבד בחוד???
    בכלל פורטו נתנה לשאלקה אינספור הזדמנויות לכבוש, אבל שאלקה היתה פשוט נוראית אתמול, אפילו ביתרון של שחקן הפורטוגזים המשיכו לעשות מה שבא להם. שאלקה בתקופה לא טובה, אולי הניצחון הזה יוציא אותם לדרך חדשה.

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכי הפריע לי ששאלקה איבדה כדורים יותר מידי מהר ויותר מידי בקלות וגם שיחקה יותר מידי מהר. וזאת במקום להרוג את המשחק, לשחק לאט, להרוויח זמן להחזיק את הכדור.
    סתם שתי דוגמאות. נוייר בכל פעם שתפס את הכדור השתדל להוציא אותו להתקפה כמה שיותר מהר. למה? אתה ביתרון מהמשחק הראשון (וגם אחרי השער שספג אין מה למהר, הרי אם התוצאה תשאר תגיע לפנדלים). לעומת זאת, תראה שוערים אחרים בקבוצות אחרות. הם יחזיקו את הכדור הכי הרבה זמן שאפשר, ואז ימסרו אותו לאט לאט ואחרי שבדקו טוב טוב שמי שמקבל את הכדור פנוי מאוד ולא יצטרך לרוץ מהר ולהילחץ. גם המסירות המהירות האלה גורמות לשחקנים פסיכולוגית לשחק יותר מהר.
    דוגמא שניה. בכרטיס האדום. קוביאשלווילי קיבל עבירה ששווה אדום ושבמבט ראשון נראית כמו נסיון לרצח. אבל במקום לשכב ולבזבז 3 דקות לפחות, הוא תוך 10 שניות היה כבר על הרגליים ומוכן לשחק. לא חבל?
    כל העיכובים והמשחק האיטי פוגעים ליריב במומנטום. מה גם שכשהכדור אצלך ליריב יותר קשה להבקיע.

אני עוד מוכרח לציין טעות דיי קריטית של השופט שהיה חייב להרחיק את הושער של פורטו (לא זוכר באיזה דקה) ולפסוק בעיטת יד חצי מטר מחוץ לרחבה. השוער מנע ביד, מחוץ לרחבה, שער בטוח.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אכן זה היה לקראת הדקה ה 70, הדבר המצחיק שהלטון עמד כמה מטרים לפני השופט.
    לא מספיק הנבחרת שלהם מזייפת, עכשיו גם השופטים שלהם ( אנגליה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ).

ישבנו אתמול אני וכמה חברה לראות את המשחק, ורק אני כל הזמו מבקר את שאלקה על המשחק החלש שלה, איזה אחד אורפלצרי ( סלע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) תקף אותי שאני רק מבקר אבל שאלקה עושה את זה, ואני לא יכולתי להירגע, יותר מזל משכל לטעמי וזה טעם לפגם, אני מקווה שגם סלומקה שהציל לעצמו את משרת המאמן ראה את זה גם.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אתם מדברים כאן כאילו שאלקה הפסידה ולא עלתה. סלמוקה עלה הגנתי כיאה לליגת האלופות, הלך על תוצאה והשיג אותה. אז גורסמולר לא היה טוב, ביג דיל, לא שהמחליפים שלו טובים יותר. התמונה הכוללת מראה שסלומקה העמיד קבוצה די בינונית בסגל השחקנים שלה ביחס לפורטו בצורה הכי טובה בצמד המשחקים.
    גם במשחק הראשון שאלקה לא התקיפו גלים גלים כמו ברמן ושיחקו זהיר סטייל ליגת האלופות ולכן הצליחו.
    אם ברמן היו משחקים גלים גלים, תוקפים ומקבלים בראש אז הייתם מרוצים?

14. דנידין Member

היסטוריה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שאלקה לראשונה בתולדותיה עולה לשלב רבע הגמר בליגת האלופות!

משחק חלש, מופע אימים של קבלת החלטות הזוייה של סלומקה, קוראני מבזה את המועדון שמוחלף ולא לוחץ את היד לסלומקה,

ולמרות הכל אנחנו בשלב הבא :aaa021:

הטנק הכחול ממשיך, S04, S04 , S04 :aaa021:

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תגיד לי, ראית את המשחק אתמול או רק בהית ?
    אני מבין משחק מבוקר, אני מבין משחק זהיר, אבל תקרא את מה שנדב רשם ואולי שוב תבין שאתה חיי בבועה. אתמול יותר מזל משכל, כולנו מרוצים, אבל להיות מאושר מהדרך שזה קרה ??
    ולא היה רחוק ששאלקה היתה עפה, ולא בגלל שהיא פחות טובה, אלא בגלל שהיא עשתה הכל או כמעט הכל שגוי!