נדב, קודם כל מסכים איתך לגבי באומן, כבר מזמן לא שחקן שמתאים בכלל להרכב ברמן, מה שכן הוא עדיף על וורנייאש שסוף סוף גם שאף הבין שהוא גרוטאה ונחשו מה ..הוא פתאום לא מקבל ולו דקה. מעבר לזה יינסן היה אתמול מ"ס אחד במגרש לטעמי, בכל מקום, מעורב פשוט נפלא.
לירן, גם פרינגס לבד לא יכול לעשות את כל ההגנה של הקישור, אז בטח לא באומן שדווקא יש לו מקום בהרכב. גם כשפרינגס שיחק ההגנה נראתה רע. יינסן מצויין, אבל הוא לא עושה מספיק הגנה.
בהחלט, לא אמרתי לבד, באומן צריך לשחק לצד פרינגס. רק אלוהים יודע איזה פקטור גרם לברמן למכור את אנדראסן שבנתיים עושה רושם נפלא באנגליה.
לא יאמן פשוט,עכשיו אני מרגיש בחסרונו של קהאן. וההגנה?אוי ההגנה אוי ההגנה על הפנים! לגבי השידור? עדיף לראות ב ESPN מה שספורט 2 עשו זה לקחו ת'שידור של ESPN כולל השדרים והוסיפו מספר מילים בעברית על המשחק כל חמש דקות...
תוצאות משחקי גביע אופ''א, 32 האחרונות: ורדר ברמן - ספורטינג בראגה 0-3 לברמן: נאלדו, יאנסן, אלמיידה. גלאטסאראיי איסטנבול - באייר לברקוזן 0-0 בנפיקה ליסבון - פ.צ נירנברג 0-1 לליסבון: מאקוקולה. פ.צ ציריך - המבורג 3-1 לציריך: רוקאט. להמבורג: יארולים, אוליץ', טרוכובסקי. אברדין פ.צ - באיירן מינכן 2-2 לאברדין: ואקר, אלוקו. לבאיירן: קלוזה, אלטינטופ.
ראיתי גם את המשחק של המבורג אתמול (מדקה 15 עד דקה 75 בערך) ואני חייב להוריד בפניהם את הכובע. נכון זו רק ציריך ובכל זאת המון קבוצות שלנו נפלו מול קבוצות כאלה ואפילו פחות טובות בשנים האחרונות (מה שהביא אותנו ל - 3 נציגות באלופות בלבד). פאן דר פארט יצא בערך בדקה ה - 33 וגררו נכנס במקומו. איזה תענוג של שחקן. כמה הוא עושה כמה הוא עובד וכמה הוא מטריד. שני בישולים פנטסטיים שלו לשני השערים הראשונים. גם טרוכו היה מצויין וגם ירולים שוב היה טוב מאוד. הקבוצה כבר בשלב הבא. יופי של עבודה. מכל הגרמניות רק את נירנברג לא יצא לי לראות. ברמן, והמבורג בטוח בשבלב הבא. גם באיירן. ללברקוזן מצפה משחק קשה, אם כי בבית ועם ריכוז בהגנה ושוער כמו אדלר יש יותר מ - 50% סיכוי לעבור. לגבי נירנברג - לא יודע.
עניין נירנברג זה כאב לב גדול. הם הצליחו לשחק משחק הגנתי והחזקה בכדור מרשים ביותר מול קבוצה בכושר שיא כמו ספורטינג. רק שמה, פתאום השוער מחליט לעשות טעות, וכדור שנבעט מרחוק ולא חזק במיוחד למרכז השער, נכנס. השוער קצת מחליק בפיסוק ובום הוא יושב שם על הדשא ובוכה. חבל, יכלו לעשות תיקו הסטורי הקבוצה הבווארית ולהשאיר לעצמם סיכוי טוב יותר לעלותhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
סה"כ משחק טוב של נירנברג, כבר אפשר להרגיש את הנוכחות של מאמן אחר, הביטחון של השחקנים מתחיל לחזור בעיקר אצל וולף וללא שער אומלל שנבע מטעות איומה של בלז'ק היא היתה יוצאת עם נקודה. אתם עוד תראו הקבוצה של פון האסן לא פראיירית. לגבי השאר, אני מאמין שרק לבאייר עוד יהיה קשיים בבית, אבל עם הקהל הבייתי ואילייה שלנו נקווה לא רק לתמונות אלא גם למעבר לשלב הבא.
התגובה שלי מדיון גביע א"ופא : אשמח אם תתיחסו אליה. משחק טוב של המבורג, נהנתי. שער ענק של טרוכובסקי, בעיטה חופשית ענקית ! בשער של ציריך האשם היחידי היה רוסט, שהתחיל לבוא בתירוצים שבעטו לו בראש. אבל זה קרה אחרי הגול, לא צריך להתנהל שום וויכוח. אוליץ' וירולים עם 2 שערים טובים קלילים. כל הכבוד, ניצחון חוץ חשוב ביותר. הסרט שאני ראוה שהמבורג תצא מזה בשלום. מחזק את הדברים של נדב על גררו, שחקן פשוט נהדר. שסתם התבזבז בבאיירן. כל הכבוד לו, עבודה פשוט נהדרת. כל הכבוד המבורג.
שום צדק לא ייעשה אם אברדין תעלה כיוון שעם כל הכבוד ללחימה של שחקניה היא נופלת מבאיירן בכמה דרגות והשליטה היתה רוב הזמן של הבווארים. באיירן צריכה פשוט לשחק את המשחק שלה ואז לא תהיה שום בעיה במינכן, מה גם שבונקר לא יעזור לאברדין כי היא חייבת להבקיע כדי לעלות לשלב הבא.אין ספק שהגולים שקבלנו מעצבנים כיוון שההגנה נראתה כמו קרקס מדראנו, וזה הרבה בגלל שדווקא דמיקליס, עוגן יציב בהגנה העונה, היה ביכולת איומה. על לוסיו אין לי מה להרחיב-שחקן אובררייטד לחלוטין, עם כל הכבוד לכך שהוא "בלם נבחרת ברזיל".
תגידו,במידה ואחת מהנקבוצות הגרמניות תגיע לגמר (ואני בטוח שזה יקרה) יש מצב שאנחנו כאן בפורום נארגן לנו איזה מפגש קטנטן?
בעיקרון זה אוף טופיק ובטח שיהיה מפגש! במקרים כאלו כל העכברים יוצאים מהחורים לחגיגות חביבי. אם זה יהיה שאלקה בליגת האלופות אז ערוץ הספורט מתארגן גם ככה כל שנה, אבל אם זה יהיה גביע אופ"א נארגן אנחנו. בעיקרון אני ולירן לא בארץ כך שבאסה לנו (אם וכאשר יהיה גמר), אבל לו הייתי, אז גמר של באיירן בגביע אופ"א עשוי היה להיות חגיגת ענק.
כן אני יודע שזה אוף טופיק אבל זה הדיון שנראה לי הכי הגיוני פשוט. כן יהיה חבל מאוד שאתה ולירן לא תוכלו להגיע במידה ויהיה מפגש. וכן אני יודע שערוץ הספורט בדרך כלל מארגן אבל הסיכויים יהיו הרבה יותר גדולים לראות את אחת הגרמניות בגמר דווקא במסגרת גביע אופ"א ולא ליגת האלופות לצערנו.
נקווה שהנציגה היחידה שנותרה לנו בליגת האלופות תתאושש מהר מההפסד בשישי ותחזור לנצח ביום שלישי. חוזרים לשיגרה של 2-4-4 הרכב משוער: נוייר - רפיניה, בורדון, קריסטאיץ', ווסטרמן - ג'ונס, ארנסט, קובייאשווילי - רקטיץ' - קוראני, אסמואה... אני מאד אוהב את ההרכב הזה, מצד אחד הרבה שחקנים עם אוריינציה הגנתית, מצד שני ג'ונס וקוביישווילי יודעים לפתוח משחק נהדר. יהיה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אכן כמו שנדב דרש ( כבר אמרתי שלנדב יש פוטנצייאל ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ). אז בבית שאלקה חייבת לשחק אומנם מבוקר אבל גם לדאוג שמהמצבים שיצאו לו לעשות את המקסימום. במילים אחרות ההיפך מאשר מול וולפסבורג. שיהיה בהצלחה לשאלקה.