הגרמניות באירופה 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י nfcb, ‏22/7/07.

  1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/1/06
    הודעות:
    2,276
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חודשים רבים לא ראינו כזו התפוצצות של באיירן. סוף סוף האוהדים קיבלו את מה שדרשו מהם לאורך כל מחצית העונה.

    אפשר עכשיו להירדם בשקט, התעוררנו מהסיוט. אלופי החורף, מדלגים לשלב הבא באופ"א, היצפלד ממשיך!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/12/07
  2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    ראיתי אתמול את שתי המשחקים.
    לסיכום: לא כוחות.

    האמתי שאצל באיירן הכל יכולה היה להיראות אחרת, בהתחלה היוונים הביכו פעמיים את הגנת באיירן וללא אוליבר קאן הגדול כל המשחק הזה היה מקבל תבנית אחרת.
    טוני כבש אומנם ריבעייה, אבל כל השערים היה שם גם סלע עם גבס. ולדעתי הוא צריך להודות בסיום המשחק לשוער היווני שאחראי לכל 5 השערים הראשונים.


    לברקוזן נתקלה לכאורה באלופת שוויץ, לכאורה כי היה שיחקה יותר נכון מול קונוסים, לא להאמין באיזה קלות ובהרכב דיי הזוי ( שוער שני, בלקין בהתקפה לראשונה העונה) פשוט חגגה על השווצרים האומללים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/12/07
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    בטח שלא כוחות. ובאיירן נגד ברמן או שאלקה זה כוחות? יש לנו קבוצה טובה יותר שאם אנחנו לא מנצחים זה רק בגלל מעידות שלנו.

     
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    דיטר, צר לי לאכזב אותך, אבל בכושר הנוכחי של ברמן וביציבות ועם סגל מלא היא עולה על באיירן. מתי תבין ילד ששמות זה לא הכל בכדורגל. ואני גם בספק אם תנצח את שאלקה.
    תמשיכו לשקר את עצמכם, צוחק מי שצוחק אחרון.

    ואני בטוח שדיטר לא יצחק השנה ( תרתי משמע).

     
  5. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    די הזוי לדבר על באיירן נגד שאלקה או ברמן.
    ביום נתון הכל יכול להיות. ודי הזוי סלע שאתה מנסה להבליט פערים שפשוט לא נמצאים שם. ותזכור שבסיבוב הבא אתם אצלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
     
  6. bayer04 Member

    הצטרף ב:
    ‏24/9/05
    הודעות:
    1,109
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נצחונות מצויינים אתמול ל-2 הגרמניות, היה נהדר רק מלצפות בתוצאת המשחק. לברקוזן מצד אחד דורסת בחוץ את הקבוצה שעד אתמול הייתה במקום ה-1 בבית, וכעת לברקוזן עולה על חשבונה למקום ה-1 (מה שיבטיח לה הגרלה קלה). הדבר הטוב שאני לוקח מהמשחק הזה אלה השחקנים המחליפים, שממשחק למשחק מראים שיש על מי לסמוך גם מהספסל, וכי הסגל של הקבוצה עמוק מאוד (משהו שלא היה הרבה זמן). בליקין עשה עבודה נהדרת עם צמד כיבושים, והלוואי שנרוויח עוד חלוץ עם יכולת כזאת. בארנטה ממשיך לכבוש ולהראות שהוא לא סתם עוד שחקן ובכלל- הסגל של לברקוזן עובד נפלא!
    באיירן מינכן גם היא הציגה משחק פנטסטי כאשר היא רומסת 0-6 את היריבה שלה. סוף סוף רואים את באיירן מינכן האמיתית. ככה היא צריכה להתנהל, כי אין לי ספק שהיא הקבוצה הכי אבל הכי משמעותית לזכייה בגביע אופ"א, פחות מזה- כישלון. טוני חלוץ ענק, ריברי קשר עוד יותר ענק. רק שימשיך ככה באירופה...עכשיו כשיש גם את ברמן באופ"א- הגרמניות הם שם דבר במפעל הזה, ואני די בטוח שאחת מהגרמניות (באיירן, ברמן, המבורג או לברקוזן) תזכה במפעל.
    מה שנותר לאחל זה בהצלחה לנירנברג שמשחקת היום. ניצחון שלה חשוב גם לקבוצה בפרט וגם לבונדסליגה בכלל, כאשר כל נקודה אירופאית חשובה לאוסף..נירנברג יכולהלעזור לשאר חברותיה ממדינתה לעשות זאת באופ"א. יישר כוח!!
     
  7. Frings Member

    הצטרף ב:
    ‏22/11/07
    הודעות:
    325
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראיתי את תקציר המשחק של באיירן .. איזה שוער בדיחה !!
    3 מתוך 4 השערים של טוני היו טעויות שוער .. וגם הגול של לאהם היה טעות שוער ..הוא לא סגר את הפינה..
    6-0 למרות המשחק הבינוני של באיירן..
    בהצלחה לנירנברג .. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    עוד שתיים עשו את שלהן.
    המבורג עם תיקו 0:0 מבטיחה את המקום הראשון ונירנברג עם ניצחון מצויין ביוון עולה מהמקום השני.
    סאנקו שהושמץ כאן רבות הבקיע את הראשון והוסיף בישול מעולה בשני למינטל הענק וכריסטאס (מושמץ נוסף כאן) חתם את התוצאה. הכל כשהיוונים הובילו 1:0. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  9. Frings Member

    הצטרף ב:
    ‏22/11/07
    הודעות:
    325
    לייקים שהתקבלו:
    0
  10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/9/06
    הודעות:
    4,959
    לייקים שהתקבלו:
    197
    לא פחות מחמש נציגות גרמניות יהווה חלק בהגרלה היום אחר הצהריים, ללא ספק הגרמניות הן הדומיננטיות ביותר ואפילו החזקות ביותר במפעל השני ביוקרתו. ורדר ברמן, באיירן מינכן, באייר לברקוזן, המבורג ונירנברג אלו הן הנציגות הגרמניות. שאלקה שהיא הנציגה היחידה שנותרה במעפל הצ'מפיונס ליג תקווה להגרלה נוחה כי היא בדרג ב', המשחק שהוא יכול להיות הכי קל יהיה מול פורטו אך סלומקה יהיה חייב לעשות שינויים בינואר על מנת לעלות לשלב הבא ולהפתיע את כל גרמניה. נקווה להגרלות טובות בשביל הנציגות הגרמניות שלנו היום אחר הצהריים.
     
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    הגרלה מצוייייינננננננת לשאלקה!!!
    הכי טוב שאפשר לקבל מכל שאר הנציגות. מה גם שניצחון בקרב גרמניה-פורטוגל הוא כמעט נוקאאוט בטוח לכל גרמניה בכל הנוגע לנציגה השלישית בליגת האלופות !!

    אפשר לעבור.
     
  12. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/1/06
    הודעות:
    2,276
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הגרלת הגרמניות בגביע אופ"א:

    אברדין (סקוטלנד) - באיירן מינכן

    ורדר ברמן- בראגה (פורטוגל)

    גלטסאראיי (טורקיה) - לברקוזן

    המבורג - ציריך (שוויץ)
     
  13. Nevermore Member

    הצטרף ב:
    ‏17/11/06
    הודעות:
    1,841
    לייקים שהתקבלו:
    41
    שלוש מפגשים שונים של גרמניה-פורטוגל, קרבות חשובים מאוד על הדירוג.
     
  14. Mehmet Member

    הצטרף ב:
    ‏23/8/06
    הודעות:
    1,425
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפי מה שהבנתי, צפוי קרב כל גרמני בין לברקוזן להמבורג אם שתיהן תעפלנה לסיבוב הבא.

    זה הולך להיות ממש מעניין...
     
  15. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/9/06
    הודעות:
    4,959
    לייקים שהתקבלו:
    197
    שאלקה מקבלת את ההגרלה שכולן רצו אך אין להקל ראש באלופת פורטוגל. פורטו קבוצה חזקה ועוד יותר בביתה. שאלקה יכולה וצריכה לעבור למרות שעל הנייר שאלקה לצערנו נראית חלשה יותר אך הקאדר של שאלקה נפלא והגיע הזמן ששאלקה תפתיע את אירופה כאשר היא תעבור ותהיה בדרג הבכיר של הצ'מפיונס ליג ושל אירופה. הגרלת אופ''א ללא ספק מזמנות כמה קרבות מרתקים אך הנציגות שלנו באיירן, המבורג, לברקוזן, נירנברג וברמן חייבות לעלות לשלב הבא, הקבוצה שהכי מפחידה אותי בכך שלא תעלה היא נירנברג ואולי לברקוזן שפוגשת את גלאטסראיי שהיא קבוצה לא פחות ולא יותר טובה ממנה. הגרמניות שולטות כעת במפעל הם מספר הנציגות הגבוה ביותר וצריך להיות דומיננטיות עד סוף המפעל הזה. אין ספק שזה יום נפלא לנציגות הגרמניות שמקבלות הגרלות שחובה לעבור אותן.