הגרמניות באירופה 07/08

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by nfcb, Jul 22, 2007.

1. נעם Member

נדב, עמי חלקלק. הוא מוציא אגרסיות אחרי הפסדים ובדרך כלל שותק אחריי ניצחונות (פעם שעברה זימנתי את התגובה שלו). כל גיחה שלו לפה היא כדי להקטין את הכדורגל הגרמני ומידי פעם הוא מביא איזה מילה טובה כדי שנקנה את האובייקטיביות שלו.
    כולם כבר רואים את זה והחנופה אליך זה בגלל הנימה הפיסית שלך לגביי ורדר (למרות שאני יודע שתה אוהב את ברמן). לפעמים מה שהוא אומר הגיוני אבל לרוב זה סתם על מנת לעצבן.
    חכה שהוא יתחיל עם ההשוואות של אתלטיקו ובאיירן ואז תגיב כי אני למדתי להתעלם.

בדבר אחד אני מסכים עם דבריו - ברמן צריכה להתבייש בזה שהיא לא עלת לשמינית ולהפיק לקחים.

2. Frings Member

ידידיי .. יהיה קשה לפטר את שאף , למה ?
    הוא שיחק בברמן משנת 1972 עד שנת 1994 , 22 שנים במועדון כשחקן אם אני לא טועה ..
    הוא מאמן את ברמן כבר 8 שנים !! (מ-1999) ות'אמת , הוא הביא לקבוצה הצלחה בבונדסליגה וגם בצ'מפיונס ב2005(הטעות של ויזה מנעה מברמן להמשיך לרבע הגמר) ..
    טוב , אז אם שאף יפוטר , את מי צריך להביא ?
    אני מאמין ששאף ישאר עוד כמה שנים טובות במועדון , ומקווה שבשנה הבאה הוא ילמד מהטעויות שלו .

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר פעם חמישית שאנחנו אומרים בפעם הבאה הוא ילמד מהטעויות שלו.
    מתי נבין כבר שאו שהוא לא מבין שהוא טועה (ואז הוא אדיוט) או שהוא פשוט לא מסוגל לשנות ולתקן. כך או כך, הוא צריך ללכת. כמו שכבר אמרתי כמה פעמים הוא מאמן מצויין עד רמה מסוימת אם רוצים לעלות מעל לרמה הזו צריך להביא מישהו אחר.

4. Frings Member

אני מסכים שצריך להביא מאמן יותר טוב ..אבל זה אכזרי לפטר אותו אחרי השנים הרבות האלה במועדון ..

5. ttv Member

נדב ,אתה זוכר את המשחק הראשון שלהם בקמפיין הזה בברנבאו ? מה שהפריד בין ברמן לשער יתרון (שהוא היה יכול להיות גם נצחון ) זה מזל .

שאף אשם לדעתי רק בהפסד הביתי לאולימפיאקוס , מעבר לזה , מי שהרס לברמן את הקמפיין הזה הוא נאלדו ,הוא פשוט בדיחה ,אתמול שתיי הגולים האחרונים היו באשמתו (שגמרו את ברמן סופית) ,האחד זה ששחקן התרומם לנגוח באין מפריע ,השני זה פס רשלני לוויזה שלא הצליח להגיע והכדור יצא לקרן ,משם הגול שלישי .

במשחק ברומא ,שתיי טעויות שלו נגד לאציו ,תצוגה עלובה ..

מצטער אבל זה לא בלם ,במיוחד לא בקבוצה "גרמנית" שאתה רוצה ומייחל לראות .

נגד לאציו היה נראה שיש לשחקנים האלה בעיה מנטלית ,איך לעזעזל הם משחקים בחוץ ככה ומקבלים כאלה גולים כשהם שולטים במשחק ?! ...ואתמול זה לא היה שונה .
    אתה חושב ששאף הוא הבעיה ? מה יביא מאמן אחר לברמן ? אם השחקנים הנוכחים גם אם ברמן תשחק עם 11 שחקנים בהגנה זה לא יעזור לה ,כדיי לשחק חכם והגנתי ,כמו שאתה רוצה ,צריך הגנת ברזל ,קישור חכם , הרבה לחימה ובעיקר אמונה ...גם אחריי שחוטפים גול או שתיים .

אני רוצה להמשיך לראות את ברמן כמו שהיא עם תומאס שאף ,אני בטוח שבעתיד זה עוד ישתלם להם הכדורגל ההתקפי ,אני מסכים איתך שהכדורגל שלהם צריך להיות יותר "חכם" ולהשיג בסוף את המטרה ,זה ברור ,אבל הבעיה לדעתי היא בשחקנים ולא בגישה ,אם הגנה חזקה ברמן הייתה מטיילת לשלב הבא .

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מקבל את כל מה שאתה אומר אם זה היה חד פעמי. הבעיה היא שזה חוזר על עצמו כמעט כל שנה וכל פעם עם סגל שחקנים אחר. בראש כרגע עולים לי "רק" המקרים של ליון (10:3), יובנטוס (אז הבעיה הייתה רק בויזה. כאילו דאא. אז הוא היה אשם בגול האחרון איפה הייתה ההגנה בעוד 3 שערים בשאר הכמעט שני משחקים האלה), חצי גמר אופ"א בשנה שעברה (תבוסה לאספניול בשני מפגשים. הגומלין כבר היה רק לפרוטקול) והשנה. לכן, אי אפשר להאשים שחקן מסוים או משחק מסויים (דרך אגב, אם אני זוכר מהברנבאו ריאל היו קרובים להבקיע עוד 3 שערים והיה דיי מביך להיות אוהד של כדורגל גרמני באותו המשחק).

ודרך אגב, מי אחראי לזה שאין הגנה ואין קישור הגנתי כמו שצריך בברמן? רק המאמן. אם זה היה מאמן חדש אולי לא הייתי מאשים אותו, אבל הבחור מאמן את המועדון כבר 9 שנים. אין שחקן אחד שלא הוא הביא או לא הוא בחר.

וכמו שאמרתי לפרינגז למעלה יותר, את "הבשנה הבאה זה לבטח ישתפר" אנחנו שומעים כבר יותר מידי שנים ואין שינוי.

7. ttv Member

ואני שואל אותך מה מפריד בין ברמן לקבוצות כמו וולפסבורג הרטה ברלין שטוטגארט וכו' ?
    הסגל ? אני לא חושב ,במיוחד לא השנה אם כול הפציעות והכול , תראה איפה ברמן ואיפה כול השאר .

אתה רוצה להעיף את הדברים הרעים ולהכניס במקומם טובים ,אבל כמו שאתה בעצמך אמרת , בכדורגל 1+1 לא תמיד שווה 2 ,אם שאף ילך זה יכול לגרור את המועדון למעטה .

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אכן הסגל מפריד ביניהן. לברמן, יש את אחד הסגלים היותר טובים בליגה.
    ב. זה ממש לא סותר את מה שאמרתי. אמרתי כבר הרבה פעמים. שאף מאמן מצויין. אבל, לליגה הגרמנית. באירופה הוא נכשל שנה אחרי שנה. פעם אחר פעם. אם ברמן רוצה להתקדם ולהיות קבוצה בכירה באירופה צריך להביא מאמן שיודע לעשות את זה.

בשביל זה ברמן לא צריכה להביא את מידנדרופ, אלא לחפש מאמן בכיר. ואולי במקום להשקיע כסף בשחקנים ישקיעו כסף במאמן.
    אם כי, מוכרחים להגיד שלמרות זאת, אי אפשר להבטיח שום תוצאה. הרי זה כדורגל כמו שאמרת. אבל, זה לא אומר שלא צריך לנסות. תומאס שאף קיבל מספיק צ'נסים. הגיע הזמן לנסות מישהו אחר.עדיף מישהו עם קבלות.

9. ttv Member

אם כול הכבוד ,תראה את השחקנים של ברמן ששיחקו השנה בליגה ,בלי שחקניי מפתח והם מקום שני ,ותראה איפה שטוטגארט ....(דוגמא)

לך בתור אוהד כדורגל גרמני חשובה ההצלחה של הקבוצות הגרמניות באירופה ,אבל אוליי להנהלה של ברמן חשובה יותר ההצלחה בליגה ?
    שאף מצליח להעמיד את ברמן בצמרת שנה אחריי שנה ,זה לא דבר שאפשר לזלזל בו .

ומלבד כול אלה , ברמן מציגה את הכדורגל הכי יפה באירופה .
    אז נכון ,תוצאות באירופה אין ,אבל המשחק של ברמן הוא כזה שנותן שואו ובליגה הם תמיד נמצאים בצמרת .
    כמו שאמרתי ,אני חושב שהבעיה היא יותר השחקנים מאשר שאף (ויש לו חלק ,בהכנה למשחקיי חוץ בעיקר )

10. נעם Member

לגבי הביקורת על נאלדו. הוא בתקופה לא ייציבה כרגע אבל מדובר בבלם מעולה. גם אני כבר דיברתי על להוציאו מההרכב בהפסד ללאציו אבל 2 משחקים אחרי זה ובמיוחד מול ריאל הוא פשוט היה ענק!

אני מעדיף לאבד שחקן (לא משנה איזה) בברמן מאשר לאבד את שאף. שאף הוא הזהות של ברמן כרגע, הוא הכדורגל שהיא משחקת. אין הרבה מאמנים כמוהו ולמעט אוליי ספלטי ורהאגל אני לא חושב ששום מאמן היה יכול להצליח עם ברמן הנוכחית כמוהו.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כל קשר בין שאף לרהאגל הוא הזוי ביותר!

12. Olli Member

בדיוק מה ששטוטגארט צריכה! 0-1 בקאמפ נואו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נגמר העידן האירופי עם הפסד 1-3 צפוי .
    האמת שכמה שעצוב להגיד, בשבת יש לנו משחק הרבה יותר חשוב, ולכן ההחלטה של פה לפתוח עם שטוטגארט ב' היה די מובן.
    ועוד פעם קיבלתי הוכחה ששחקנים כמו דה סילבה או פרנרוד הם לא שחקנים לרמה של שטוטגארט, משנה הבאה צריך להתחיל לעשות סדר, מבחינתי לשלוף יותר צעירים מהנוער, זה בטוח עדיף על שניהם.
    בוקה, מיירה ודלפייר במשחק מחריד.

14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אוטו ראהגל לורדר ברמן ? אווי ואבוי, זה יהיה אסון ! תומאס שאף מאמן מעולה שיש לו את הקבוצה שמשחקת את הכדורגל הכי יפה בגרמניה כבר המון שנים ללא עוררין. השיטה של ראהגל היא לכבוש ולאחר מכן לעשות בונקר, השיטות האלו כבר נדושות היום. מה שקרה לו עם יוון היה חד פעמי ועם המון מזל ויכולת גרועה של שאר הנבחרות. ברמן תשאיר את תומאס שאף במועדון הזה כל כך הרבה זמן עוד, אני לא רואה אותו במקום אחר חוץ מברמן. ראהגל הוא סוג של גוטמן משוכלל, בונקריסט כל כך גדול !

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

יופי משחקים בלט לא כדורגל. כדורגל משחקים בשביל לנצח ובשביל לזכות בתארים.

אני בטוח שאוהדי ברמן מאוד נהנו מהמשחק היפה של הקבוצה בשבת נגד האנובר וגם מהמשחק היפה נגד פיראוס.

ריהגל הוא אחד המאמנים עם הכי הרבה הצלחות בגרמניה. אליפויות עם לאוטרן, ברמן ובאיירן. גביע המחזיקות עם ברמן. 90% מגביע אופ"א של באיירן. שלא לדבר על אליפות אירופה עם נבחרת קטנטונת כמו יוון.