הגרמניות באירופה 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י nfcb, ‏22/7/07.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הדירוג המעודכן של אופ"א

לפי עונה שעברה אז אכן הרומניות עקפו אותנו, אך העונה אנחנו בנתיים טובים יותר (וזה למרות ששטוטגארט מנסים לקלקל).

תראו איפה פורטוגל ותראו איפה רוסיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/07
  2. bayer04 Member

וואו הבונדסליגה מתחילה להידרדר....
    שוב פעם גורם לי לחשוב על כמה חבל שבאיירן לא בצ'מפיונס השנה. כי בינתיים הקבוצות הגרמניות שם עושות בושות.

3. דנידין Member

עזבו אותכם שטויות, לא סופרים את הכסף במדרגות!
    אולי באלופות לא נזכה להישגים מדהימים, אבל אל תשכחו את הנציגות שלנו באופ"א! עם המבורג, לברקוזן ובאיירן יש לנו 3 נציגות עפ פוטנצייאל לגמר ( את נירנברג לצערי אני לא מחשיב, איך שהם נראים לאחרונה). ואל תשכחו שברמן או שאלקה עוד עלולות להצטרף אליהן, ככה שיש לנו סיכויים טובים לצבור הרבה נ"ק מהמפעל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. bayer04 Member

הסיכוי היחידי העונה לצבור איזשהם נקודות הוא רק אבל רק מגביע אופ"א. קשה לי לראות את הגרמניות שורדות השנה יותר מדיי בצ'מפיונס. עונה חלשה באירופה בלי באיירן באלופות.

5. odedsaidon Member

אתה מדבר על אובדן נקודות, אבל דווקא לפי מה שאני זוכר(ויכול מאוד להיות שאני זוכר לא נכון) מקבלים את אותן נקודות בגביע אופא ובאלופות, אז דווקא העונה אם נשתלט על אופא ואת האלופות נעזוב אז נוכל להרוויח הרבה מאוד נקודות לקופה.
    אז כאילו אם אני טועה אני ישמח לדעת, אבל לפי דעתי מבחינת הדירוג זאת יכולה להיות אחלה עונה.
    *עריכה- בעמוד 1 של האשכול דיברנו על זה, ואמרו לי שם שאופא נותנת אותו מספר נקודות בגביע אופא כמו באלופות.

ויש לי שאלה בקשר לשיטה בגביע אופא, אחרי שלב הבתים מתחילים נוקאאוט, האם ההגרלה של הנוקאאוט נקבעת על סמך איפה שאתה מסיים בבית, או מה הדירוג שלך, או שזה סתם אקראי בכלל??

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/07
  6. bayer04 Member

דומני שאתה טועה. כי בליגת אלופות מקבלים נק' 1 על ניצחון ובאופ"א 0.5 אז זה אובדן נק' די משמעותי אם הגרמניות לא תתעלנה על עצמן ב-3 מחזורים הבאים של הצ'מפיונס.

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

המחזור ה-4 של הצ'מפיונס ליג מגיע אלינו, הגרמניות יתמודדו נגד קבוצות קשות וינסו לנצח במשחקים על מנת להשאיר לעצמן סיכוי להמשך. שאלקה הסגנית אלופת גרמניה מארחת את צ'לסי הסגנית אלופת אנגליה, מפגש מעניין בהחלט, אברהם גרנט נוחת בגרמניה ובאחד מהאצטדיונים החמים ביותר בעולם. שאלקה לא נראית מדהים אחרי הפסד מבייש בליגה לקוטבוס, ממולה מגיעה צ'לסי שנמצאת בתקופה נפלאה. יהיה משחק מעניין בהחלט, כדורגל טוב ומהיר, נקווה לניצחון של שאלקה על מנת להשאיר סיכוי לעלייה לשלב הבא. ורדר ברמן יוצאת לרומא, ומשם היא חייבת לחזור עם 3 נקודות על מנת להישאר גם היא בתמונת העלייה, אין ספק שהיא מסוגלת לכך, לאציו לא מפחידה במיוחד בעוד ברמן נראית טוב בהחלט בתקופה האחרונה. קרב האלופות, שטוטגארט אלופת גרמניה נגד ליון אלופת צרפת, שטוטגארט חייבת להחזיר את כבודה האבוד במפעל הצ'מפיונס לאחר שלושה הפסדים רצופים, הגיע הזמן לניצחון בכורה העונה במפעל. אחרי שלושה ניצחונות רצופים וחזרתם של שלושה שחקני מפתח לקבוצה הכל אפשרי. שיהיה לנציגות שלנו בהצלחה ושיביאו את מירב הנקודות מהמשחקים.

8. Olli Member

אני חושב ששאלקה תנסה לתקוף מהתחלה כדי להשיג גול מוקדם. אפילו שהמשחק מתקיים בביתה, היא יודעת שהיא אנדרדוג, ושאין לה מה להפסיד. לכן אני צופה שסלומקה ילך על כל הקופה. הבעיה היחידה שלה היא ששני שחקני מפתח חשובים לא נמצאים. פאנדר וקוראני. דווקא בגלל זה אני חושב שהסיכויים של שאלקה נמוכים. אני צופה שצ'לסי תמשיך עם רצף הנצחונות שלה. בכל זאת, נקוה ששאלקה תתמודד ותנצח בסופו של דבר.

9. רפאל Member

שאלקה שחייבת נצחון לא מצליחה לאיים מספיק על ההגנה של צלסי שבוייה רק על מחליפים חוץ מקרבאליו!
    בשער שוער מחליף קודיצ'יני ובהגנה בלטי, ברידג' ואלכס המחליפים במקום טרי אשלי קול ופריירה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/07
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני לא חושב ששחקנים כמו ברידג' או אלכס הם שחקני הרכב שני. צ'לסי היא תמיד היתה קבוצה של רוטציות. מניין לך שעם טרי לא היה משחק שקרבאליו היה פותח ואלכס שבנתיים מככב ירד לספסל. אם בן חיים היה פותח ניחא.

ולטעמי ברידג' בכושר טוב מאשלי קול.

מה עוד ששאלקה ללא החלוץ היחידי שאפשר לכנות אותו חלוץ קווין קוראני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/11/07
  11. רפאל Member

אבל שכל המחליפים שיחקו הערב ביחד ההגנה של צ'לסי הייתה מאוד מבולבלת.
    שאלקה לזכותם הצליחו להשתיק את למפארד ובכך לשלוט על מרכז השדה.
    הנצחון של הנורווגים טוב או לא טוב לשאלקה?

12. Ribery 17 Member

טוב מאוד

13. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

כמה חבל, כמה חבל ששאלקה לא יצאו מהמשחק הזה עם ניצחון. שאלקה שטפה את המגרש הייתה הרבה יותר טובה ומסוכנת מאשר צ'לסי שהראתה היום שכונתיות יוצאת דופן. רקיטיץ' פשוט היה מדהים היום וגם מסוט אוזיל שמראה שהוא אחד הכישרונות הטובים בגרמניה. ורדר ברמן עם הפסד, כמה חבל, לאציו לא טובה ממנה אך אפשר להבין כי ברמן ממשיכה עם הנדנדה שלה, חבל.

14. Ribery 17 Member

ברמן קבוצה כול כך אדישה .

--------------------

שאלקה עכשיו צריכה לקחת 3 נקודות מרוזנבורג ,ולקוות שצ'לסי תנצח פעמיים .

15. נעם Member

איזה בושה...נשבע לכם היה בא לי לבכות.

עזובו שהשיפוט היה שערורייתי ואת משיכת הזמן של האיטלקים ב10 דקות האחרונות (לא ראיתי בחיים דבר כזה) עזבו את זה שדייגו קיבל אדום בסוף (על מה????) ושבאומן נפצע, אבל שהקבוצה השנייה באיכותה בגרמניה תראה ככה מול קבוצת תחתית איטלקית?
    תצוגה פשוט מבישה של כל השחקנים.

נאלדו אשם יחיד בגול השני והוא פשוט גרם לי להתחיל לחשוב שלמרות כל המעלות ההתקפיות שלו והגובה הגיע הזמן להביא בלם רציני לווסר שיחבור למרטזקר ויצור חומה. אני פשוט שם לב שמרטא' עושה הרבה פחות טעויות במהלך המשחקים ולא יכול ליהיות שהשנה ניהיה אחת הקבוצות שספגה הכי הרבה בגרמניה.וכל זה למרות ששנה שעברה הם היו הצמד המוביל בליגה בהגנה (אין ספק שוואמה פשוט חסר)...

הפנדל שנשרק נגד ברמן לא היה ולא נברא ולאציו פשוט זכו בפרס. אבל האמת היא שהם פשוט שיחקו יותר טוב מאיתנו לפחות 70 דקות והגיע להם גול. אני לא יודע על מה דייגו קיבל צהוב אבל בלעדיו כמעט ואפסו סיכויינו לעלות במיוחד כשהמשחק הבא נגד אלימפיאקוס הלוהטת בחוץ.

הכי חסר לי טורסן פרינגס שפשוט אין ולא יהיה לו מחליף בברמן. החלוצים שלנו שניהם היו נורא חלשים וגעגועים לסאנוגו הציפו אותי לאורך כל המשחק. רוזנברג לא ניצל את הפידבק שהוא קיבל ולדעתי הוא לא יותר מאשר שחקן ספסל אצלנו. דרך אגב היה פנדל נוסף על רוזנברג שלא נשרק ככה שבכל מקרה קופחנו..

יש עוד סיכוי סטטיסטי לעבור אם ננצח את ריאל ופיראוס ונקווה לנצחון של ריאל מול לאציו אבל באמת שאחרי שדייגו הורחק אני כבר לא כל כך מאמין. חבל פשוט חבל...

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/07