מה זה משנה את מי הוא אוהד, עצם השנאה של רוב השדרים כלפי הקבוצות הגרמניות עבר כבר את גבול הטעם הטוב. כאשר רונאלדיניו או מסי נוגעים בכדור הוא מתחיל להוזיל ריר מרוב התרגשות. השדרים צריכים לשדר בלי אהדה ושנאה כלפי אחת מהקבוצות.
מחצית מעניינת מאוד בגוטליב דיימלר שטדיון מבחינתה של שטוטגארט. היא פתחה את המשחק הזה כצפוי בצורה מאוד הססנית, כמעט ולא יזמה מצבים למעט בוקה שלא הפסיק לרוץ. אך אט אט התפוגג הכבוד הרב שנתנו שחקני של ארמין פה לחניכים של פרנק רייקרד ושטוטגארט התחילה לשחק כדורגל וברקבע שעה האחרונה של החצי הייתה שווה לפחות שער אחד ואלמלא החמצות מסמרות שיער היינו חושבים איך לעצור את מסי בחצי השני(מה שלהזכירכם לא הצליחו ברמן לעשות אשקתד).
לא יודע מה איתכם אבל לשטוטגארט פשוט הגיע לנצח את המשחק היום. היא שיחקה מעולה ולא נבהלה מהדבר שנקרא בערסה. הדבר היחיד שמנע ממנה לנצח היום היה רק חוסר מזל,כאשר ואלדז פשוט הצליח למנוע משטוטגארט להבקיע מספר פעמים. שטוטגארט לא הראתה שום רגשי נחיתות לבערסה והראתה שהיא מסוגלת גם לנצח אבל המזל אוי המזל.
בערסה? הלו ילד, בן כמה אתה? שטוטגרט לא ניצחה את ברצלונה ביכולת מעולה כאשר ברצלונה משחקת בהילוך רביעי, חמוד לך תישן.
לא יודע מה אתם ראיתם אבל במשחק שאני ראיתי שטוטגרט לא הייתה קרובה לנצח בשום חלק של המשחק. מצער להגיד את זה אבל האלופה שלנו לא מספיק טובה לרמות האלה. לפחות האלופה הנוכחית. וזה שהגולים הגיעו כשכאילו שטוטגרט שולטת במשחק זו אשליה אופטית. ברגע ששטוטגרט חשבו שהם יכולים להתחיל לתקוף עם יותר שחקנים, באותו הרגע ידעת שהם יחטפו את הגולים. וכך היה. עם כל הכבוד לפריצות של בוקה, חוץ מהרמה אחת שלו לראש של גומז שום מסירה או בעיטה אחרת לא היו לכיוון. גם פרנרוד הוכיח שזה לא המקום שלו. הוא יכול להיות שחקן של קבוצת מרכז טבלה ולא יותר. ואותו הדבר טסקי. פעם אחרי פעם השחקנים של ברצלונה עברו אותו כאילו הוא איננו בכלל. קבוצה כמו שטוטגרט לא יכולה לבוא ולשחק נגד ברצלונה כמו שהיא שחקה. איפה משחק חזק? איפה כוח? איפה הגנת ברזל (רק תזכרו כמה פעמים שפר היה מול שחקן או יותר של ברצלונה לבד)? איך זה שאף שחקן של שטוטגרט לא קיבל צהוב? מה חשב ארמין פה? שהוא יבוא וינצח עם משחק צירופים נאה? עם איזה שחקנים בדיוק. מה שהקבוצה הייתה צריכה זה להראות הגנת ברזל בשני קווים (הגנה וקישור) ולנסות להחזיק בכדור כמה שניתן בקישור האחורי. חבל, שוב טעויות בניהול משחק, נגד קבוצה שהיא לא משהו (כשהכוונה היא בהשוואה לטופ של אירופה).
אתה בטוח? שטוטגרט אמנם הגיעה לכמה מצבים יפים של גומז ופארנרו ויצאה פראיירית כשלא ניצלה אותם רגע לפני המחצית, אבל בארסה הייתה גדולה עליה בכמה מידות, וזה ביום לא גדול של הכוכבים. הפערים היו גדולים מדי יחסית למשחק בין אלופת גרמניה לסגנית אלופת ספרד. עם כל ההערכה לשטוטגרט, זה עדיין קצת גדול עליה, אפילו במשחק בית. בדקות האחרונות זה כבר נראה כאילו מסי וצ'אבי מרגישים לא נעים ומשחקים לרוחב. אם הם היו לוחצים על הדוושה עוד קצת, זה היה נגמר בעוד שתי חתיכות. ולגבי ואלדז, הוא נתן עצירות מדהימות, אבל גם בצד השני שפר עשה עבודה מצוינת בכמה מקרים. נ.ב. הדובר אינו אוהד ברצלונה.
בוקה אתמול שיחק בשביל עצמו ולא בשביל הקבוצה , ניצל את הבמה שהקבוצה נתנה לו כדי לקדם את עצמו . ואל תגידו אחרת לפני שתראו עוד פעם את המשחק , כמעט כל פריצה שלו הסתיימה בבעיטה לשער גם כשהקבוצה תקפה עם הרבה שחקנים הוא התעלם מהם וחיפש את השער ... לא הייתה שום מחוייבות לקבוצה . לאלופת גרמניה אסור להפסיד בביתה גם אם מדובר בברצלונה , לקבוצה כמו איינדהובן זה כמעט ולא קורה ולליון זה קרה אתמול לראשונה אחרי כמה שנים ... 4 משחקים לגרמניות 4 הפסדים זה בלתי נסבל מביש אני גם לא מבין מה קורה לגאווה של העם הגרמני כשכל אירופה עושה מהם צחוק ?????!!!! שמישהוא יעשה משהוא , ומהר
לגבי המשחק אתמול, שטוטגארט נראתה רע ללא עמוד שדרה בכלל, כמובן שהגיע לכמה מצבים בחסותו של מריו גומז אך זה לא היה מספיק, גומז היה חייב לכבוש שער כאשר ניצב על ידו של ואלדס. שני הפסדים בשני משחקים, חובת ההוכחה של הקבוצה היא במשחק החוץ הבא אצל ליון שלא נראית מדהים אך לא פחות חלשה משטוטגארט. לגבי משחקי היום, שאלקה במשחק מאוד מאוד קשה אצל רוזנבורג שלא הפסידה כבר המון זמן בביתה לקבוצה גרמנית, אך שאלקה עם הקאדר הנוכחי והיכולת המשובחת בליגה חייבת להוציא משם את 3 הנקודות שבקופה. ורדר ברמן במשחק מאוד קשה אך כמו שאלקה, היא חייבת לנצח. אין סיבה שלא תנצח לאחר משחק השמייניה שלה נגד בילפלד.
מה עוד ששום בעיטה שלו לא הייתה שווה משהו ואף אחת אפילו לא הייתה קרובה לסכן את השער. והכל במצבים שהוא היה יכול להעמיד שחקן למצב מצויין במסירה. [/QUOTE] לאלופת גרמניה אסור להפסיד בביתה גם אם מדובר בברצלונה , לקבוצה כמו איינדהובן זה כמעט ולא קורה ולליון זה קרה אתמול לראשונה אחרי כמה שנים ... 4 משחקים לגרמניות 4 הפסדים זה בלתי נסבל מביש אני גם לא מבין מה קורה לגאווה של העם הגרמני כשכל אירופה עושה מהם צחוק ?????!!!! שמישהוא יעשה משהוא , ומהר
פאנדר הבנזונה שוער פדיחה , לא מאמין איזה חובבן . אחראי לשלושת השערים ... צריכים להוציאו להורג ואת כל מי שהעמיד אותו בשער . אני לא מאמין בושות בושות זה מה שקורה ... תאמינו לי לקבוצות כאלה לא מגיע אפילו פורום כדי לדון בהן למה זה קורה לי ?? אני לא מאמין היום זה לא ברצלונה זה אולימפיאקוס בבית . מה הלאה ?????????????????????
זאת תוצאה פשוט מבזה, בושות למועדון, ובושות לכל הכדורגל הגרמני. ניצחון ראשון של אולימפיאקוס בחוץ, ולא סתם ניצחון, לכבוש 3 שערים בבית של ברמן, פשוט ביזיון, אין מילה אחרת. השוער השני הזה הוא פשוט בדיחה! ואני לא ראיתי את המשחק, אבל אני גם מאשים את ההתקפה של ברמן, אני מצפה מהם להבקיע יותר מגול אחד נגד אולימפיאקוס בבית. סטטיסטיקה זוועתית בליגת האלופות עד כה, 5 הפסדים מ6 משחקים, אני מתבייש להגיד את זה. רק שאלקה הביאו לנו קצת נחת, כל הכבוד להם. אני ישמח לדעת ממישהו שראה את ברמן(כי לא היה שידור בsat1) איך קרה הביזיון הזה
אני אגיד לך איך קרה הביזיון : 1)כל כדור שנבעט לידיו של פאנדר נשמט מידיו . 2) חוץ מזה טוסיץ' הוא אחד השחקנים הגרועים בתבל , שיחזור לסושו הבנזונה . פשוט שחקן תת רמה 3) אלמידה מחמיצן ורוזנברג מקסימום שחקן ספסל . 4)שאפ הוא הרפתקן ולא טקטיקן , קבוצה שמובילה בביתה בשער אחד דקה 72 למה בשער הראשון של אולמפיאקוס היו רק שני שחקני הגנה על שלושה יוונים ??? צריכים לשמור על השער ומקס' לצאת למתפרצות 5) היוונים כבר חזקים מנטלית מהגרמנים הלוזרים , משלמים את מחיר הריסת החומה והאיחוד
לא ראיתי תמשחק. לא היה לי איך אבל אני חייב להגיב לאפנברג. אני לא יודע כמה טוסיץ היה גרוע אבל שחקן תת רמה וגרוע הוא בטח לא. הוא מגן התקפי מצויין דומה לפריץ בתכונותיו והעיקר שהוא צעיר. אל תשפוט אותו לפי משחק אחד כי אני דווקא מתרשם שהוא יכול להפוך לכוכב. "4)שאפ הוא הרפתקן ולא טקטיקן , קבוצה שמובילה בביתה בשער אחד דקה 72 למה בשער הראשון של אולמפיאקוס היו רק שני שחקני הגנה על שלושה יוונים ??? צריכים לשמור על השער ומקס' לצאת למתפרצות" כל מילה בסלע. חבל שהחמור לא מבין אבל זוהי ברמן וככה היא תשאר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx "5) היוונים כבר חזקים מנטלית מהגרמנים הלוזרים , משלמים את מחיר הריסת החומה והאיחוד" הגזמת! עוד משהו... יש הרבה ביקורת על שאף שהחליט לשנות את ההרכב עקב חזרתו של פרינגס וכאשר הקבוצה כבר מלוכדת ומבקיע שמינייה נאמר- לא מחליפים סוס מנצח חביבי, גם אם מדובר בפרינגס ובורובסקי. האהודים אומרים שהיה עדיף את ווראנייש...
מגן שרץ הקו לאורך המגרש 90 דקות אך לא יכול להכניס ולו כדור אחד לרחבת היריב (מזכיר בקצת את חיים מגרלשווילי) טכני ככל שיהיה , מהיר ככל שיהיה אין לו מה לחפש בקבוצת כדורגל מקצוענית בעידן המודרני ... פשוט ההפך מווילי סניול שלא כל כך מהיר או טכני אך מאד חכם וכמעט כל הגבהה או הכנסת כדור שלו הופכת לאיום על השער . ובבקשה אל תשווה אותו לפריץ המצויין (היה טוב היום) ואיתו לדעתי יש לגרמניה יתרון בעמדת המגינים על פני כל נבחרת בעולם : לאם יינסן פנדר ופריץ