הגרמניות באירופה 07/08

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by nfcb, Jul 22, 2007.

1. רפאל Member

איזה בושה שהאלופה הגרמנית תפסיד לריינג'רס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

כמה חבל שבאיירן לא שם להציל את הכבוד

2. Football God Member

3 נציגות גרמניות-3 הפסדים.לא נעים הייתי אומר.לפי מה שהבנתי לשטוטגארט לא הגיע להפסיד.

3. riquelme1 Member

זה מסמל את הרמה בליגה הגרמנית כבר מספר שנים, אין מה לעשות הרמה בליגה הגרמנית פשוט נמוכה ורואיםא תזה במפעליים האירופאים.

4. נעם Member

שכחת להוסיף "לעומת הספרדית...בלה בלה בלה אף אחד לא מקשיב לי...".
    דיי צא מהווריד! לך תראה קצת כדורגל גרמני ותראה מה הרמה שם במקום לדבר כל הזמן. אז היום פנרבחצה ניצחה את אינטר זה אומר משהו על הכדורגל הטורקי לעומת האיטלקי? אתה עוד תראה שלגרמניות יש מה להציג באירופה

5. T0XiN Member

והרמה בליגה האגנטינאית מ-ד-ה-י-מ-ה פשוט...

6. riquelme1 Member

הליגה הארגנטנאית ממש לא מענינת אותי, אני חובב ליגה ספרדית, ולפי מה שראיתי קיבלתם נו אווט, 2 נצחונות של הספרדית על הגרמניות. לא שהינו צריכים להוכיח משו.

באמת חבל על הליגה הגרמנית עם כל הצבע והיופי שהיא מוסיפה, אני באמת מחבב את הליגה הזאת, אבל היא פשוט לא ברמה של הספרדית או האנגלית.

7. joe Member

באמת צא מהווריד. אתה סתם מחפש פה להכנס לתאקלים.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx

8. נעם Member

עזבו אותו. ככה זה ילדים-"אבא שלי חזק יותר מאבא שלך, לאבא שלי יש אקדח!..."

9. riquelme1 Member

מי שילד מבינינו זה אתה, שלא יכול להתמודד עם העובודות.

שוב, אני אוהב מאוד כדורגל גרמני ואני רואה כדורגל גרמני מדי שבוע, מבחינת אטרקטיביות היא אולי הליגה הטובה בעולם, אבל הרמה שם פשוט נמוכה, לא אני אומר את זה, ההוכחות מדברות בעד עצמם, אלופת גרמניה מפסידה לסגנית אלופת סקוטלנד, שאלקה מפסיד בבית לולנסיה שנמצאת בהרכב חסר ובכושר גרוע, וברמן מפסידה לריאל, שזה לא כל כך נורא. 3 קבוצות גרמניות מפסידות במשחקים הראשונים שלהם, זה אומר משהו על הליגה, גם בעונה שעברה המצב היה דומה, ברמן הודחה ע''י אספניול בגביע אופ''א, לברקוזן הודחה ע''י אוסאסונה קבוצת תחתית בליגה הספרדית, באיירן נכשלה בליגת האלופות וכו' וכו'.

הקבוצה שבאמת יכולה להציל את המצב כרגע היא באיירן, שהיא אחת הקבוצות הטוובת באירופה כיום, הבעיה שהיא לא במפעל הזה. וחבל

נדב, אחד שכדורגל גרמני זה אצלו בדם, אמר עוד בסוף העונה שעברה שהקבוצות שייציגו את גרמניה בליגת האלופות לא מספיק טובות בשביל אירופה, הוא צדק.

Last edited: Sep 20, 2007
  10. T0XiN Member

אולי זה נכון אבל אתה לא חייב לבוא לפה ולדרוך לאנשים פה על הפצעים.
    זה לא מכובד ולא יפה.

11. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כואב הלב על שטוטגארט. אמנם לא צפיתי במשחק שלה וראיתי רק תתקציר אבל בהחלט הייתה הרגשה כאילו הקבוצה של ארמין פה יכולה לצאת עם משהו מסקוטלנד.

זה לא שריינג'רס, ריאל וולנסיה נתנו תצוגות עילאיות וגרמנו לקבוצות הגרמינות להראות כמו בני יהודה, זה פשוט חוסר ביטחון שמופיע אצל כל אחת מהקבוצות הגרמניות. בברמן החוסר ביטוחן של שאף והחניכים שלו מובן. אבל אצל שאלקה זה לא מובן בכלל, עם כל הכבוד לולנסיה, ויש כבוד, שאלקה הייתה עדיפה עליה בסוף 90 הדקות.

חבל שככה פותחים עונה בצ'מפיונס, אולי היום נציגות אופ"א יצליחו להשיב את הכבוד הגרמני האבוד.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי, זה לא היה לא צפוי וזה גם לא חדש ולא פעם ראשונה. ברמן כבר עונה רביעית רצוף שפותחת את שלב הבתים עם הפסד ושאלקה בפעם השלישית עושה את זה. הבעיה היא לא ברמה של היכולת של הקבוצות, אלא ברמה של המאמנים ושל התפיסה. אין היום בגרמניה מאמן, חוץ מהיצפלד סטיבנס ואולי סלומקה, שמבין מה הפירוש של לשחק במפעל אירופי. שאף מוכיח את חוסר ההבנה הטקטית והאסטרטגית שלו גם בליגה (ראה המשחק נגד דורטמונד). אין מה לעשות כשמשחקים בשיטת נוקאווט או בשיטת הליגה של ליגת האלופות אי אפשר לשחק כמו שמשחקים בליגה של 18 קבוצות עם שני סיבובים. צריך לשחק בשיטה אחרת ולבוא בגישה אחרת. אף אחד בגרמניה חוץ מהשניים וחצי שלמעלה לא יודעים לעשות את זה וחבל. הכדורגל שלנו סובל רק מטיפשות/נאיביות ולא משום דבר אחר.

אני לא יודע אם גם ארמין פה נכלל במה שנכתב למעלה כי לא ראיתי את המשחק ואולי הוא שיחק נכון והכל ורק חוסר מזל מנע ניצחון. אבל גם בלי לראות זה מאוד מאוד חמור להוביל על רינג'רס בחוץ ולחטוף שניים. זה דברים שאסור שיקרו. אם שחטר מנצחת בקלות את סלטיק, אין סיבה ששטוטגרט תפסיד לרינג'רס. גם לא בחוץ.

דרך אגב, ריקלמה, בשנה שעברה הכדורגל הגרמני היה יותר טוב מהספרדי, שהרי באיירן שסיימה את העונה רק במקום הרביעי ואפילו לא הגיע לליגת האלופות הדיחה, באופן ברור את מי שהפכה להיות אלופת הליגה הספרדית. כלומר, שמקום רביעי בגרמניה יותר טוב ממקום ראשון בספרד. או שלא?

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה כבר מתחיל לעצבן אותי האמתי. שוב היינו יותר טובים, שוב הגענו לאין ספור הזדמנויות שוב 2 טעויות בהגנה ( במיוחד הפנדל שמיירה יצר). ושוב מפסידים משחק שהיינו חייבים לנצח.עזבו אותכ מקלישאות היינו חייבים לנצח. אותי לא מעניין שלרוב הצעירים שלנו זה היתה הופעת בכורה באלופות, ושמגאנין, היצלספרגר ודלפייר היו חסרים. זה לא הקבוצה הראשונה שחווה את זה על בשרה. אבל לנצח משחק שהיה בידיים שלך?בדיוק כמו בקרלסרוהה איכשהו באופן לוזרי תמוה פשוט מפסידים.

אולי זה תסמין פתיחת העונה, אולי. אני מאד מקווה שפה ידע להחדיר לשחקנים שלו דבר פשוט : שמגיעים למצב טוב פשוט לשים גול, אפילו בדרדרלה. מה שלא יזיק לקקאו, אוורטון, מריקה וגומז.

14. Brian the Lion Member

סתם אינפורמציה קטנה... האיש שכבש את שער היתרון של איינדהובן אתמול, הוא לא אחר מאשר דאנקו לזוביץ' שהיה מסופסל כל העונה שעברה בביי ארינה (וזה כשהיה לו מזל, לפעמים הוא היה ביציע).

יש לי הרגשה שגם הוא יוכל להיכנס לרשימת הכשרונות שנתנו להם לברוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

15. Ribery 17 Member

תפסיקו להתיחס ל riquelme1 , הוא כנראה מפחד מהליגה הגרמנית ,אוליי בגלל שכמות הצופים גבוהה יותר מהליגה הספרדית , או שהמגרשים טובים יותר , אז הוא מפחד שגם הקבוצות יהיו חזקות יותר .
    בינתיים הם לא , באיירן לא באירופה , אבל כשהיא כן תיהיה - אני לא מרחם על עמי (riquelme1 )

אגב , האנובר ניצחה את ריאל 3-0 .

ובאמת - תעזוב , לך תשכנע מישהו אחר שהליגה הספרדית טובה וכו' וכו' , אותי אישית , נורא משעמם לראות משחקים מהליגה הזאת, המגרשים נראית לי נורא חשוכים , והדשא לא טוב , והכול משעמם .

בקיצור - אותי לא שכנעת , תנסה לשכנע מישהו אחר .